Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Barbie92 είπε:

Κορίτσια καλημέρααα... Και εγώ έχω αφυγραντήρα τον πήραμε πριν ένα μήνα και ειδικά για τα ρούχα είναι ιδανικό. 

Καλά εγώ έχω ήδη ξεχάσει τον ύπνο, ο άντρας μου με κοροϊδεύει ότι είμαι έτοιμη για να έρθει το μωρό. Οι ώρες που θα κοιμηθώ το βράδυ θα είναι το πολύ 3-4  και τις υπόλοιπες απλά γυρίζω στο κρεβάτι κ περιμένω να ξημερώσει για να έρθω στην δουλειά. 

Κ εσύ δουλεύεις βρε κορίτσι ? 

Μπράβο σας , αξιες !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κ εσύ δουλεύεις βρε κορίτσι ? 

Μπράβο σας , αξιες !!! 

Όταν έχεις δικό σου δν μπορείς να κάνεις κ αλλιώς...!!! Άσε που όπως είπε κ η @Christine_ όταν κάτι σε ευχαριστεί δεν έχεις τόσο προβλήμα. Σίγουρα είναι πιο κουραστικό. Βέβαια σε καμία εβδομάδα που θα μπω στον μήνα μου θα σταματήσω λέω. Έχω να κάνω και δουλειές στο σπίτι 😝😝

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

72τμ , αλλά μάλλον θα τον πηγαίνω κ από δωμάτιο σε δωμάτιο 

Αυτός που έστειλες είναι και καλή Μάρκα και κάνει για τα τετραγωνικά σου . 

Γενικά καλό είναι να παίρνεις λίγο μεγαλύτερο από ότι είναι άσχετα με το αν θα το βάζεις σε ένα ένα δωμάτιο στην αρχή. Μετά από λίγο καιρό θα το έχεις απλά στο χολ που θα μαζέψει όλη την υγρασία

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Barbie92 είπε:

Όταν έχεις δικό σου δν μπορείς να κάνεις κ αλλιώς...!!! Άσε που όπως είπε κ η @Christine_ όταν κάτι σε ευχαριστεί δεν έχεις τόσο προβλήμα. Σίγουρα είναι πιο κουραστικό. Βέβαια σε καμία εβδομάδα που θα μπω στον μήνα μου θα σταματήσω λέω. Έχω να κάνω και δουλειές στο σπίτι 😝😝

💪💪💪💪💪 Το έχουμε !

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσια μου σας τα στέλνω κ στεγνά όπως είπαμε χθες.... Μια χαρά αφρατούλια βγαίνουν, δεν ξέρω πόσο φαίνεται από τη φωτογραφία, πάντως κ των αγοριών τόσα χρόνια στο πλυντήριο τα έβαζα 

20211229_125655.jpg

Οντως σουπερ αφρατουλα φαίνεται!! Θα τις πλύνω κι εγω στο πλυντήριο στους 30-40 στο πλύσιμο στο χέρι που λεει. Γιατι το πλύσιμο μωρού που γράφει το πλυντήριο πλένει για 3,5 ωρες στους 95!!! 🤪🤪😱😱

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Οντως σουπερ αφρατουλα φαίνεται!! Θα τις πλύνω κι εγω στο πλυντήριο στους 30-40 στο πλύσιμο στο χέρι που λεει. Γιατι το πλύσιμο μωρού που γράφει το πλυντήριο πλένει για 3,5 ωρες στους 95!!! 🤪🤪😱😱

Αυτό το πρόγραμμα δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ 😂😂😂 

40° στη μια ώρα τα βάζω εγώ 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Ναι ρε κορίτσια τι πλύσεις είναι αυτές!!! Υποτίθεται επειδή είναι για μωρά κάνει αποστείρωση, αλλά τόση ώρα κ με τέτοιες θερμοκρασίες θα βγάλουμε κλωστές μέσα από το πλυντήριο......! Κ εγώ στα ευαίσθητα τα βάζω 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Ναι ρε κορίτσια τι πλύσεις είναι αυτές!!! Υποτίθεται επειδή είναι για μωρά κάνει αποστείρωση, αλλά τόση ώρα κ με τέτοιες θερμοκρασίες θα βγάλουμε κλωστές μέσα από το πλυντήριο......! Κ εγώ στα ευαίσθητα τα βάζω 

Κι εγω το ιδιο θα κανω!!! Αλλιως θα γίνουν κουτσικα τα ρούχα οχι για την μπεμπα αλλα για την κουκλα Μπάρμπι! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Εμένα το βρεφικό το έχει στους 60 βαθμούς αλλά ειναι όντως 3.30 ώρες !! 

Στους πόσους βαθμούς να πλένουμε τα εσώρουχα? 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εγώ όλα σε χαμηλούς βαθμούς τα βάζω 30-40  έτσι κ αλλιώς θα περάσουν κ από σίδερο, δεν υπάρχει λόγος για πιο ψιλές θερμοκρασίες

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Εγώ όλα σε χαμηλούς βαθμούς τα βάζω 30-40  έτσι κ αλλιώς θα περάσουν κ από σίδερο, δεν υπάρχει λόγος για πιο ψιλές θερμοκρασίες

Πολυ σωστο αυτο που λες, αφου θα τα σιδερώνουμε μετα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Συμφωνώ με τη προλαλήσαντα @Froufro

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια 🙂 μπήκα σήμερα στη 33η βδομάδα και ευτυχώς οι πολλές ετοιμασίες έχουν τελειώσει. Χθες έβαλα το τελευταίο πληντυριο του μπέμπη μου με όλα τα δώρα που μου φερανε και κάτι λίγα που είχα αγοράσει. Είναι όλα έτοιμα κ με το που μπουν οι εκπτώσεις θα πάω να πάρω τα τελευταία για συμπλήρωμα που μ λείπουν.  Ευτυχώς η πεθερά μου έφερε ένα σωρό πράγματα που σίγουρα εγώ ως πρωτάρα δε θα τα σκεφτόμουν, ειδικά σε ποσότητες 🥰 από έπιπλα αγόρασα κούνια κ συρταριερα γτ η ντουλάπα του παιδικού αν κ τεράστια ήταν γεμάτη σχεδόν. Επίσης είχα μια μεγάλη συρταριερα την οποία έβαψα κ έβαλα καινούργια πομολακια με το mickey και έγινε σούπερ. Οπότε από χώρο είμαι κομπλέ. Ετοίμασα κ μια γερή παραγγελία  από το  skroutz με ολα τα καλλυντικά - αξεσουάρ κλπ του μωρου καθως κ αυτά που θα χρειαστώ για υο μαιευτήριο κ το μαλλί πήγε στα 190🤑€!!! Μου μένουν μόνο οι πάνες κ τα μωρομαντηλα ρα οποία υα πάρω τον άλλο μήνα από το ίντερνετ κ αυτά για πιο φθηνα. Ευτυχώς είμαι σε καλό δρόμο με τις ετοιμασίες γτ με το που μπω στον 9ο δε θέλω να κάνω τπτ! Επίσης κορίτσια εγώ τις τελευταίες μέρες υποφέρω με τους πόνους τις πλάτης. Μόνο όταν περπατάω ή κάνω δουλειές δεν ποναω. Χθες δε κοιμήθηκα καθόλου καλά από τους πόνους.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Και τα χωρίζουμε με χρώματα? 

Δεν είμαι καθόλου άσχετη ΕΕ ? 😂😂😂

Εγώ δε τα χώρισα πάντως. Έβαλα καλού κακού μια χρωμοπαγιδα κ όλα κομπλέ. Έπλυνα στο παιδικό που ήταν 60° κ το έβαλα στο λίγο λερωμενα(έχει επιλογή για λίγο-καθολου, κανονικά και πολυ). Επίσης δε χρησιμοποιώ μαλακτικό γρ δε βρήκα ξεχωριστό στο σούπερ κ οηρα μόνο απορρυπαντικο το ευρηκα newborn. Την επόμενη φορά παντως θα δοκιμάσω το property 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Demie23 είπε:

Εγώ δε τα χώρισα πάντως. Έβαλα καλού κακού μια χρωμοπαγιδα κ όλα κομπλέ. Έπλυνα στο παιδικό που ήταν 60° κ το έβαλα στο λίγο λερωμενα(έχει επιλογή για λίγο-καθολου, κανονικά και πολυ). Επίσης δε χρησιμοποιώ μαλακτικό γρ δε βρήκα ξεχωριστό στο σούπερ κ οηρα μόνο απορρυπαντικο το ευρηκα newborn. Την επόμενη φορά παντως θα δοκιμάσω το property 

Το proderm ήθελα να γράψω 😄

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Και τα χωρίζουμε με χρώματα? 

Δεν είμαι καθόλου άσχετη ΕΕ ? 😂😂😂

Πουλάω χρωμοπαγιδες αν θέλεις να σου στείλω π.μ. που είμαι να έρθεις να πάρεις , πολύ οικονομικες 😂😂😂😂😂 

Εγώ όλα μαζί τα βαζω με χρωμοπαγιδες. 8 κιλά με ένα χρώμα πλυντήριο δύσκολο

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Πουλάω χρωμοπαγιδες αν θέλεις να σου στείλω π.μ. που είμαι να έρθεις να πάρεις , πολύ οικονομικες 😂😂😂😂😂 

Χαχαχαχχαχ παράδοση κατ'οικον κάνετε ?? 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Δύσκολο?????????? 🙄

Έβαλα δύο πλυντήρια ΜΟΝΟ ΡΟΖ

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Demie23 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια 🙂 μπήκα σήμερα στη 33η βδομάδα και ευτυχώς οι πολλές ετοιμασίες έχουν τελειώσει. Χθες έβαλα το τελευταίο πληντυριο του μπέμπη μου με όλα τα δώρα που μου φερανε και κάτι λίγα που είχα αγοράσει. Είναι όλα έτοιμα κ με το που μπουν οι εκπτώσεις θα πάω να πάρω τα τελευταία για συμπλήρωμα που μ λείπουν.  Ευτυχώς η πεθερά μου έφερε ένα σωρό πράγματα που σίγουρα εγώ ως πρωτάρα δε θα τα σκεφτόμουν, ειδικά σε ποσότητες 🥰 από έπιπλα αγόρασα κούνια κ συρταριερα γτ η ντουλάπα του παιδικού αν κ τεράστια ήταν γεμάτη σχεδόν. Επίσης είχα μια μεγάλη συρταριερα την οποία έβαψα κ έβαλα καινούργια πομολακια με το mickey και έγινε σούπερ. Οπότε από χώρο είμαι κομπλέ. Ετοίμασα κ μια γερή παραγγελία  από το  skroutz με ολα τα καλλυντικά - αξεσουάρ κλπ του μωρου καθως κ αυτά που θα χρειαστώ για υο μαιευτήριο κ το μαλλί πήγε στα 190🤑€!!! Μου μένουν μόνο οι πάνες κ τα μωρομαντηλα ρα οποία υα πάρω τον άλλο μήνα από το ίντερνετ κ αυτά για πιο φθηνα. Ευτυχώς είμαι σε καλό δρόμο με τις ετοιμασίες γτ με το που μπω στον 9ο δε θέλω να κάνω τπτ! Επίσης κορίτσια εγώ τις τελευταίες μέρες υποφέρω με τους πόνους τις πλάτης. Μόνο όταν περπατάω ή κάνω δουλειές δεν ποναω. Χθες δε κοιμήθηκα καθόλου καλά από τους πόνους.

Με το καλό κορίτσι μου!!!! Αν θες τσέκαρε προηγούμενα που έχουμε στείλει έχουμε βάλει σελίδες με οικονομικές συσκευασίες για πάνες κτλ. Πολύ ωραίο που φτιάξατε κάτι που ήδη είχατε για το μωράκι σας! Κ εμένα μου αρέσει να τους κάνω πράγματα κ να τα καμαρώνω που χρησιμοποιούνται από τα παιδάκια μου 🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Δύσκολο?????????? 🙄

Έβαλα δύο πλυντήρια ΜΟΝΟ ΡΟΖ

Ναι αλλά τα υπόλοιπα χρώματα ?? Έχω και κίτρινα , μπλε , γκρι σκούρο .. αλλά είναι λίγα για να τα βάλω μόνα τους 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης όλα καλά κορίτσι μου! Δ θα ξανά δεις αιμα. Απο την κουραση ηταν. Κ αν ο πλακουντας ειναι κοντά στον τράχηλο πολύ πιθανόν να είναι κ από εκεί. @Sotiria_94 κορίτσι μου ότι κ να γίνει απο δω κ περα εχεις ενα μωρακι που οχι μονο θα επιβιώσει αλλά θα τα παει κ μοα χαρά. Γτ σε έχουν αγχώσει τοσο πολυ? Ναι οκ έχεις σημαδια προωροτητας απο ότι καταλαβα αλλά απο δω κ περα ολα θα ειναι μια χαρά. Βλέπεις επίσης ότι τ αγχος τ βοηθαει καθολου. Ίσα ίσα. Όταν έχεις πολλά πετρώματα να παίρνεις βαθιές κοιλιακες ανασες. Βοηθάνε πολύ.  Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 29 βδομαδες. Πιο πίσω από όλες σας. Κ μένα κουνιέται αρκετα μέσα στη μέρα. Εκλεισα κ ντομπλερ στις 31/3. Και μετά σιγα σιγα να οργανωθώ καλύτερα με πράγματα κτλ. Μου έφερε κ η κουμπάρα μ ένα κουτί με βρεφικά προϊόντα κρέμες αφρολουτρα κτλ. Οπότε έχω για αρχή.
    • Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα… Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...