Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

Όχι δεν είναι μεγάλη, 38 είναι. Πιστεύω θα είναι ηπια τα συμπτώματα της. Έχω αρχίσει κ αγχωνομαι, διάβασα κιόλας οτι αν βγεις θετική στο τεστ που κάνουν στην εισαγωγή στο μαιευτηριο, σε στέλνουν υποχρεωτικά σε μαιευτήριο αναφοράς και γέννας υποχρεωτικά με καισαρική κ με άλλο γιατρο εννοείται. Φρίκαρα λεω από μακριά και αγαπημένοι μέχρι να γεννησω 🙄 

Ωωω ναι δε θελουμε τετοια τωρα! Μεγαλη προσοχή! Απο μακρια τωρα!! 
Περαστικα!! 🙂🙂🙂

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

Όχι δεν είναι μεγάλη, 38 είναι. Πιστεύω θα είναι ηπια τα συμπτώματα της. Έχω αρχίσει κ αγχωνομαι, διάβασα κιόλας οτι αν βγεις θετική στο τεστ που κάνουν στην εισαγωγή στο μαιευτηριο, σε στέλνουν υποχρεωτικά σε μαιευτήριο αναφοράς και γέννας υποχρεωτικά με καισαρική κ με άλλο γιατρο εννοείται. Φρίκαρα λεω από μακριά και αγαπημένοι μέχρι να γεννησω 🙄 

Αλήθεια λες τώρα ??? Παναγία μου κορίτσια μη μας βγει κάτι τέτοιο ! 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

Ωχ Παναγία μου κ εγώ αυτά φοβάμαι!!! Δεν είμαστε για τέτοια τώρα! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Και εμένα ο γιατρός μου με έβλεπε κάθε 2 εβδομάδες το τελευταίο διάστημα και θα ξανά πάω στις 07/01 και μετα κάθε βδομάδα μέχρι να γεννήσω. 6 εβδομάδες ακόμα.. απίστευτο μου φαίνεται!!!!Επίσης εδώ έχει πολύ χάλια καιρό με βροχες οπότε πλένω με μέτρο γτ τα απλώνω μέσα στο σπίτι... 

Δημοσίευση

Ωχ αυτό δν το είχα σκεφτεί και εγώ... Όντως πρέπει σιγά σιγά να προσέχουμε δίπλα....δν είμαστε για τέτοια τώρα.... Λοιπόν ξέχασα να σας πω πως εχθές μου ήρθαν τα πρώτα δωράκια για το μπέμπακο και πραγματικά συγκινήθηκα πάρα πολύ....!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Barbie92 είπε:

Ωχ αυτό δν το είχα σκεφτεί και εγώ... Όντως πρέπει σιγά σιγά να προσέχουμε δίπλα....δν είμαστε για τέτοια τώρα.... Λοιπόν ξέχασα να σας πω πως εχθές μου ήρθαν τα πρώτα δωράκια για το μπέμπακο και πραγματικά συγκινήθηκα πάρα πολύ....!!! 

Τέλειαααααα!!!! 

Τι πήρες ?? 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Τέλειαααααα!!!! 

Τι πήρες ?? 

Μου έστειλαν κάποιες φίλες μου από Αθήνα ρουχαλακια για το μωρό μου. (Εγώ δν έχω πάρει ακόμα τίποτα πέρα από λίκνο καρότσι αυγό και καλαθουνα) 😝😝😝

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Barbie92 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!! Με το καλο να ερθει και ο μπεμπακος σου να τα χαρεί!! 
Κι εμεις σιγα σιγα φτιάχνουμε το δωματιο! Λιγο λιγο κάθε μερα!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η JNtina είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!! Με το καλο να ερθει και ο μπεμπακος σου να τα χαρεί!! 
Κι εμεις σιγα σιγα φτιάχνουμε το δωματιο! Λιγο λιγο κάθε μερα!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Αχ τι ωραία, νόμιζω οι ετοιμάσεις από δω κ πέρα θα είναι οι καλύτερες στιγμές μέχρι να έρθουν τα μπεμπακια μας🥰🥰🥰...!!!εμείς θα πάρουμε μόνο μια συρτάρια προς το παρόν.. και σίγα σιγα θα το φτιάξουμε γτ θέλει και βάψιμο και τώρα το χειμώνα είναι δύσκολο. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbie92 είπε:

Αχ τι ωραία, νόμιζω οι ετοιμάσεις από δω κ πέρα θα είναι οι καλύτερες στιγμές μέχρι να έρθουν τα μπεμπακια μας🥰🥰🥰...!!!εμείς θα πάρουμε μόνο μια συρτάρια προς το παρόν.. και σίγα σιγα θα το φτιάξουμε γτ θέλει και βάψιμο και τώρα το χειμώνα είναι δύσκολο. 

Καλα θα κανεις!!! Εγω Ευτυχως ειχα προλαβει και ειχα βάψει! Και πριν καμι δεκαριά μερες βάψαμε το σαλόνι και τελος! Εγω ημουν στη μαμα μου και ηταν σπιτι ο μπαμπάς μου και ο αντρας μου! Εγω κιουρια!!

Οντως αυτα τωρα, ολες οι ετοιμασίες ειναι το αγαπημένο μου!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλά όπως και τα μπεμπακια σας❤️❤️ @Froufro ευχαριστούμε για το λινλ όντως πολύ καλές οι τιμές @Christine_αυτό που τα παρουσιάζεις όλα απλά νταξη με ξεπερνάει χαχαχα πολύ ζαμανφου ρε κορίτσι μου χαχαχ πέρα απ' τη πλάκα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που προβληματίζει την γυναικολόγο σου..Έχω λίγες μέρες που με πονάνε πάρα πόλυ τα πόδια στον ύπνο μου μάλλον απ' τη μέση έχει καμία σας το ίδιο θέμα;  

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sofi1 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλά όπως και τα μπεμπακια σας❤️❤️ @Froufro ευχαριστούμε για το λινλ όντως πολύ καλές οι τιμές @Christine_αυτό που τα παρουσιάζεις όλα απλά νταξη με ξεπερνάει χαχαχα πολύ ζαμανφου ρε κορίτσι μου χαχαχ πέρα απ' τη πλάκα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που προβληματίζει την γυναικολόγο σου..Έχω λίγες μέρες που με πονάνε πάρα πόλυ τα πόδια στον ύπνο μου μάλλον απ' τη μέση έχει καμία σας το ίδιο θέμα;  

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ και άνθρωποι που με ξέρουν χρόνια παραξενευονται ακόμα με αυτό αλλά ναι ... Τα αντιμετωπίζω όλα όσο πιο ψύχραιμα μπορεί να αντιμετωπιστεί η κάθε κατάσταση.  Μόλις μάθω θα σας πω!! 

Κι εμένα με πονάνε όχι μόνο στον ύπνο , και στον ξύπνιο 😂😂😂 

Είναι φυσιολογικό να πονάμε πάντως , πόσο μαγνήσιο παίρνεις την μέρα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ και άνθρωποι που με ξέρουν χρόνια παραξενευονται ακόμα με αυτό αλλά ναι ... Τα αντιμετωπίζω όλα όσο πιο ψύχραιμα μπορεί να αντιμετωπιστεί η κάθε κατάσταση.  Μόλις μάθω θα σας πω!! 

Κι εμένα με πονάνε όχι μόνο στον ύπνο , και στον ξύπνιο 😂😂😂 

Είναι φυσιολογικό να πονάμε πάντως , πόσο μαγνήσιο παίρνεις την μέρα ; 

Κι εμενα με πονάνε στον υπνο τα ποδια και η λεκάνη!! 
Και στον ξύπνιο πονάω γυρω απο την κοιλια και κυρίως το βραδυ!! 
Αυτοι οι πόνοι ποτε φεύγουν, αφου γεννήσουμε εννοω;;; Πειτε μου αμεσως πλιιιιιζ!!! 😭😱🙏🤪

Δημοσίευση

Κορίτσια επειδή διαβάζω συνέχεια για μαγνήσιο ότι παίρνετε. εμένα κ γιατρός δν μου έχει δώσει. Μόνο τις βιταμίνες που είναι για εγκύους που λογικά έχει μέσα κ μαγνήσιο αλλά δν έχω δει να σας πω την αλήθεια. Λέτε να τον ρωτήσω;; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η JNtina είπε:

Κι εμενα με πονάνε στον υπνο τα ποδια και η λεκάνη!! 
Και στον ξύπνιο πονάω γυρω απο την κοιλια και κυρίως το βραδυ!! 
Αυτοι οι πόνοι ποτε φεύγουν, αφου γεννήσουμε εννοω;;; Πειτε μου αμεσως πλιιιιιζ!!! 😭😱🙏🤪

Εμ..... Ναι πάνω κάτω ... Αφού γεννησουμε θα περάσουν ... 

@Barbie92 αν παίρνεις κάποιο πολυβιταμινουχο συμπλήρωμα τότε λογικά θα έχει μέσα. Αν και απ' ότι ξέρω αυτά τα πληρώνεις κανονικά και δεν συνταγογραφουνται . 

Στην πρώτη εγκυμοσύνη άργησα αρκετά να πάρω, δεν χρειαζόταν!

Το μαγνήσιο βοηθάει στο να χαλαρώνουν οι μύες και να μην κάνεις συσπάσεις. 

Το ασβέστιο από την άλλη ενεργοποιεί τους μύες. 

Εγώ πχ δεν παίρνω ασβέστιο σε αυτή την εγκυμοσύνη. 

Επίσης το μαγνήσιο θα το κόψουμε και σε λίγο καιρό !! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια !!!! 

Εχθές παρέλαβα μια βαλίτσα γεμάτη ρούχα από τις κουνιάδες μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένη 🥰🥰

Με το δωμάτιο δεν έχω κάνει τίποτα πάντως και δεν εχω φτιάξει ούτε βαλίτσα !!! Σήμερα μπήκαμε στην 34η βδομαδουλα ! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Καλημεεεεερα σας κορίτσια μου

Καλημερα κορίτσια!!!! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!! 

Εχθές παρέλαβα μια βαλίτσα γεμάτη ρούχα από τις κουνιάδες μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένη 🥰🥰

Με το δωμάτιο δεν έχω κάνει τίποτα πάντως και δεν εχω φτιάξει ούτε βαλίτσα !!! Σήμερα μπήκαμε στην 34η βδομαδουλα ! 

Καλημερα!!! Τελεια, μαζεύεις σιγα σιγα ρουχαλάκια!!! Εγω μπαινω 34η σε δυο μερες!! 🙂🙂

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Έχετε πάρει αυτά τα βρεφικά σετάκια με βούρτσα , ψαλιδακι κλπ ? 

Ειναι καλύτερα να τα πάρω χωριστά ? 

Εγώ είχα στο μαγαζί τότε ψαλιδακι κλπ, σκέψου τα πουλούσα 1€ 😂😂 και τα έχω ακόμα  

Βούρτσα μαλλιών είχα πάρει από ένα φαρμακείο της Chico 

Γενικά απλά θέλει να είναι μαλακή η τρίχα γιατί είναι ευαίσθητο το δέρμα . 

Για τις πάνες δεν έχω ιδέα 😅 

Εγώ τα απλά παμπερς έπαιρνα , ούτε πριμιουμ Κερ και πράσινα άλογα 😅😂 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Εγώ είχα στο μαγαζί τότε ψαλιδακι κλπ, σκέψου τα πουλούσα 1€ 😂😂 και τα έχω ακόμα  

Βούρτσα μαλλιών είχα πάρει από ένα φαρμακείο της Chico 

Γενικά απλά θέλει να είναι μαλακή η τρίχα γιατί είναι ευαίσθητο το δέρμα . 

Για τις πάνες δεν έχω ιδέα 😅 

Εγώ τα απλά παμπερς έπαιρνα , ούτε πριμιουμ Κερ και πράσινα άλογα 😅😂 

Και τώρα γιατί δεν φέρνετε πάλι ψαλιδακια να πάρουμε κ εμείς ??? 😂

Αυτά τα παμπερς τα βρήκα οικονομικά και είναι σε φαρμακείο δίπλα από το σπίτι μου και έλεγα μήπως είναι οκ για να τα πάρω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα… Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα
    • Καλησπερα κοριτσια μου. @Elenaki12 ο γιατρος μου ειναι ο κ. Ανδρουτσοπουλος, εσυ ποιον εχεις;; Δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι απο Πατρα πολυ χαιρομαι!! @ΜαρίαΔημήτρης χαιρομαι πολυ που πατε καλα και ετσι θα μεινει να εισαι θετικη. Εγω σε αλλα νεα εχω φουλ πετρωματα αυτες τις μερες και εχω χεστει πανω μου ελπιζω να μην εχει γινει ζημια. Ο μπεμπης μεσα χτυπιεται και βρισκει στα κοκαλα μου και γενικως νιωθω λες και εχω στην κοιλια τον spiderman. Μετραω μερες να παω γιατρο και ευχομαι να ακουσω κατι καλο.🥹🥹 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...