Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 🥰❤️

Πώς είμαστε σήμερα ?? Οι κοιλιτσες μας ?? 

Εμείς ξυπνήσαμε με κλωτσιές! Πιάστηκε μάλλον το κορίτσι μου... από την κούραση δεν άλλαξα πλευρό όλη νύχτα κ δεν της άρεσε!!! 😋

Εσείς πως είστε? ❤

Δημοσίευση

Εμείς δίνουμε ρεσιτάλ κάθε βράδυ 😂

Κοιμόμαστε και ξυπνάμε με κλωτσιές πλέον .. τώρα που θα σηκωθεί η μανούλα , θα ηρεμήσουμε 😋

Ποια κοπέλα είναι πρώτη σε ημερομηνία ? Να φτιάξουμε λίστα ? Θέλετε ? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κοιμόμαστε και ξυπνάμε με κλωτσιές πλέον .. τώρα που θα σηκωθεί η μανούλα , θα ηρεμήσουμε 😋

Έχει προσωπικότητα το παιδί 😄

Έχω την εντύπωση πως είμαι πρώτη κ μετά από εμένα είναι η @Christine_ με την καισαρική θα είμαι 18 Ιανουαρίου 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εμενα πριν και μετα το βραδινό δίνει ρεσιτάλ!! Μιλαμε τρελα βουναλάκια!!!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! @Kallia.Geo . Εάν πας από κοντά σε ένα εμβολιαστικο κέντρο και τους ζητήσεις να σε βάλουν πιο νωρίς θα το κάνουν . Πες ότι φοβάσαι που είναι κοντά στην γέννα. 

Εγώ έχω την Παρασκευή την δεύτερη δόση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά🤗. Το δικό μου νινι το βραδάκι λυσσαει. Και γενικά όταν είναι ήρεμη εγώ αυτό κάνει πάρτυ!!!

Εγώ ΠΗΤ 26/02 αλλά γεννάμε 2 εβδομάδες πριν.......❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Εδώ και εγω σε αναμμένα κάρβουνα έχω doppler σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω να είναι όλα καλά,εχω αγωνία. 

Πινακάκι αν φτιάξετε, εγω εχω πητ 16 Φεβρουαρίου, είναι κάποια κοντά στην ίδια ημερομηνία; 

Τρίτη δόση έχω αύριο το πρωί για το εμβόλιο 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Εμένα με κλωτσάει από την ώρα που θα φάω το βραδινό και όταν ξαπλώνω, αλλά μέχρι να με πάρει ο ύπνος έχει σταματήσει. Το γλυκό μου με αφήνει να κοιμηθώ, αλλά γενικά δν κοιμάμαι πολύ καλά. Εγώ για 06/02 έχω ημερομηνία. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

@Froufroείδα στον ύπνο μου ότι είχε πάει 19/1 και είχες γεννήσει και είχα ξεχάσει να σε ρωτήσω πώς είσαι 😂😂 

Εγώ @Kallia.Geo γεννάω τέλη Ιανουαρίου , το πότε ακριβώς θα το δούμε λογικά την Τρίτη γιατί εκεί που είχαμε πει για 25/1 τώρα μου είπε ίσως και 30 . 

Γενικά εμένα η ΠΗΤ 6/2 απλά είχε βγει λίγο πιο μεγάλο το μωρό στην αρχή , μάλλον το ζάχαρο έφταιγε (?!) 

εν τέλει θα με βάλει προγραμματισμένη καισαρική στις 39 εβδομάδες νταν . 

εγώ όμως θα προσπαθήσω να προκαλέσω τον τοκετό πιο νωρίς μπας και πάμε για vback ! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Barbie92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εμένα με κλωτσάει από την ώρα που θα φάω το βραδινό και όταν ξαπλώνω, αλλά μέχρι να με πάρει ο ύπνος έχει σταματήσει. Το γλυκό μου με αφήνει να κοιμηθώ, αλλά γενικά δν κοιμάμαι πολύ καλά. Εγώ για 06/02 έχω ημερομηνία. 

Ωωωω είμαστε ακριβώς ίδια εμείς , 2/5 ΤΕΡ κι εσύ ;

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εδώ και εγω σε αναμμένα κάρβουνα έχω doppler σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω να είναι όλα καλά,εχω αγωνία. 

Πινακάκι αν φτιάξετε, εγω εχω πητ 16 Φεβρουαρίου, είναι κάποια κοντά στην ίδια ημερομηνία; 

Τέλεια! Καλά αποτελέσματα! Να μας γράψεις τα νέα σας όταν τελειώσεις ❤

Δημοσίευση

Ναι ναι θα σας γράψω εννοείται. Έχω 5 βδομάδες να κανω υπέρηχο, τελευταία φορά ήταν περίπου 940 γραμμάρια. Για να δουμε. 

Κ μενα συνήθως όταν ξαπλωνω ή καθομαι είναι ζωηρός. Αλλα εχω και άλλα δυο ζιζανια σπίτι οπότε σπάνια είμαι σε ηρεμία, μονο το βράδυ. Επίσης περνάει κ κατι φάσεις που είναι πολύ ήσυχος και άλλες μέρες πιο ζωηρός. 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

Καλημερα και καλά αποτελέσματα να έχεις! Εμείς θα είμαστε κοντά επειδή θα γεννήσω γύρω στην 38 εβδομάδα. Άντε ωραία και νόμιζα ότι θα είμαι μόνη μου.😊

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Καλημερα και καλά αποτελέσματα να έχεις! Εμείς θα είμαστε κοντά επειδή θα γεννήσω γύρω στην 38 εβδομάδα. Άντε ωραία και νόμιζα ότι θα είμαι μόνη μου.😊

Ααα ωραια. Αθήνα είσαι; 

Αλήθεια σε ποιο μαιευτήριο είναι να γέννησε τε κορίτσια; εγώ πάλι ιασω, κ τις άλλες δύο φορές πάλι ιασω ήμουν. Ο γιατρός μου δεν είναι σε δημόσιο.. 

Τελευταία φορά το 2018 που γεννησα ήταν όλα μια χαρά, τωρα δεν ξέρω ακούω διάφορα σχόλια κ όχι τόσο θετικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

Ναι ναι θα σας γράψω εννοείται. Έχω 5 βδομάδες να κανω υπέρηχο, τελευταία φορά ήταν περίπου 940 γραμμάρια. Για να δουμε. 

Κ μενα συνήθως όταν ξαπλωνω ή καθομαι είναι ζωηρός. Αλλα εχω και άλλα δυο ζιζανια σπίτι οπότε σπάνια είμαι σε ηρεμία, μονο το βράδυ. Επίσης περνάει κ κατι φάσεις που είναι πολύ ήσυχος και άλλες μέρες πιο ζωηρός. 

Καλα αποτελέσματα κοριτσι μου!! Με το καλο να δεις το μπεμπακι σου!!! 
Εγω εχω Πητ 6/02 αλλα με βλεπω για νωριτερα λόγω ζαχαρου! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Θα τη φτιάξω σήμερα λοιπόν να τα έχουμε !!! @Ε.Γ.Α.κ εσύ να μας πεις .

Πήρα καλτσακια νούμερο 19-21 ! Γιατί το έκανα αυτό ? Είναι μεγάλα 😂

16396508400181568389232139277419.jpg

Καλημέρα!!! Μην σκάς και εγώ το έκανα. Θα τα έχουμε για αργότερα . Εγώ πήρα και παπουτσάκια πιο μεγάλα🤣🤣🤣

Μου ήρθαν και τα πράγματα από το patpat εχθές. Πολύ σύντομα μπορώ να πω. Παραγγελία 19/11 και παραλαβή 15/12 και είναι και γιορτές. Από ποιότητα μια χαρά. Έμεινα ευχαριστημένη 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Καλημέρα!!! Μην σκάς και εγώ το έκανα. Θα τα έχουμε για αργότερα . Εγώ πήρα και παπουτσάκια πιο μεγάλα🤣🤣🤣

Μου ήρθαν και τα πράγματα από το patpat εχθές. Πολύ σύντομα μπορώ να πω. Παραγγελία 19/11 και παραλαβή 15/12 και είναι και γιορτές. Από ποιότητα μια χαρά. Έμεινα ευχαριστημένη 

Τι πήρες ? Για στείλε μας ! Εγώ έχω μια παραγγελία στην αναμονή από το shein με κορδέλες αλλά δεν την έχω κάνει ακόμα 😂

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Καλα αποτελέσματα κοριτσι μου!! Με το καλο να δεις το μπεμπακι σου!!! 
Εγω εχω Πητ 6/02 αλλα με βλεπω για νωριτερα λόγω ζαχαρου! 

Κι εσύ ΤΕΡ 2/5?

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες 🥰 Σήμερα το βράδυ έχουμε ραντεβού με το γιατρό🙃 οπότε θα ξέρω και που θα γεννήσω αφού το Γαία κλείνει. Εγώ είμαι τελευταια απο ολες… Εχω ΠΗΤ 10/3 αλλά υποθετω αν το παμε καισαρικη θα μαι τελος Φεβρουαρίου… Θα το αποφασίσουμε στην 37 βδομαδα μου ειχε πει… Η νεράιδα μου καθε βραδυ δινει παράσταση🤣 μου σηκωνει τον αφαλό πανω και εγω τρομάζω και το παταω κατω 🤣 και της κανω νοημα να ερθει πιο εκει… βαζω το χερι μου και ερχεται 😍 τα βραδυα κοιμαμαι σκατα 😅 δε μπορω να ειμαι ανετη με τιποτα και καθε μια ωρα ξυπναω… Ποναει η μεση μου ο γοφός πανω…😕 καούρες κτλ δεν εχω Δοξα Τω Θεω… πρησμένα ποδια κατω στις πατούσες και χερια στα δαχτυλα (με πονανε οι κλειδώσεις)😅 περα απο εκει ολα καλα, τρωω τρωω και τρωω 🤣🤣🤣 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Να γραψου δίπλα από τις ημερομηνίες και τα μαιευτήρια να δούμε μήπως είμαστε παρέα 😂

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Τι πήρες ? Για στείλε μας ! Εγώ έχω μια παραγγελία στην αναμονή από το shein με κορδέλες αλλά δεν την έχω κάνει ακόμα 😂

Θα φύγω τώρα γιατί έχω ενδοκρινολόγο και μια γρήγορη βόλτα σύνταγμα να δούμε την στολισμένη Αθήνα και θα σας τα στείλω το βραδάκι οπωσδήποτε😊😊😊

Δημοσίευση

Αχ καλέ τι ωραία ρούχαλακια, ζηλεψα τώρα με βλέπω να ξεκινάω τα ψώνια😝😝😂😂😂. Εγώ όπως σας είχα πει στο Γένεσις θα γεννήσω. Αλλά ο γιατρός ήδη μου κάνει συζήτηση για καισαρική αν δν γυρίσει αύριο έχω πάλι ραντεβού, κάθε 15 μέρες πάω και μας βλέπει. Κορίτσια εσείς το μωρό θα το έχετε δίπλα σας; Θα ζητήσετε και μοναδικό θηλασμό; Νωρίς είναι που το ρωτάω αλλά εγώ για μοναδικό θηλασμό θα το ζητήσω αλλά δν ξέρω αν θα το έχω μόνη μόνιμα δίπλα μου. Rooming-in αν το λέω σωστά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...