Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Σου έλειψε η δουλειά ε; 

Σε λίγο θα σου λείπει ο ύπνος, αν δεν σου λείπει ήδη δλδ !

Μου λείπει πολύ κ ο ύπνος 😂 

Δεν Μ αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια , κουνιέται τόσο πολύ ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbie92 είπε:

Εφκα- ατομικός λογαριασμος μπορείς να βάλεις και να βρεις ποτέ ήσουν στο ΙΚΑ.. 

Καλησπέρα κορίτσια μου, εγώ τρέχω κανονικά δουλειά ακόμα αν κ νοιώθω κάπως βαριά πλέον και τι βράδυ δν κοιμάμαι καλα. Εν το μεταξύ οδηγείτε κανονικά ακόμα έτσι; Και εγώ δν έχω σταματήσει αλλά φαντάζομαι δν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Άσχετη ερώτηση 😝😝

Καλησπέρα. Οκ το βρήκα τελικά. Μίλησα με μια κυρία στο ΙΚΑ. Ήταν πολύ απλό. Στην ουσία μας ρωτάει ποια  ασφάλεια είχαμε τα 2 χρόνια πριν την ΠΗΤ και βάζουμε από το 2020 ως το 2022.

Εγώ δεν οδηγούσα στην αρχή λόγω θεμάτων αλλά τώρα το παίρνω για κοντινές αποστάσεις. Δεν δούλεψα καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη με πολλά προβληματάκια αλλά τώρα ευτυχώς όλα καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Καλησπέρα. Οκ το βρήκα τελικά. Μίλησα με μια κυρία στο ΙΚΑ. Ήταν πολύ απλό. Στην ουσία μας ρωτάει ποια  ασφάλεια είχαμε τα 2 χρόνια πριν την ΠΗΤ και βάζουμε από το 2020 ως το 2022.

Εγώ δεν οδηγούσα στην αρχή λόγω θεμάτων αλλά τώρα το παίρνω για κοντινές αποστάσεις. Δεν δούλεψα καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη με πολλά προβληματάκια αλλά τώρα ευτυχώς όλα καλά.

Αυτό είναι που μετράει. Το ότι όλα είναι καλά τώρα !! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mariam08 είπε:

Κορίτσια, ερώτηση. Έχετε παρατηρήσει σε ποιο σημείο της κοιλιας νιώθετε τις πιο πολλές κινήσεις; 

Εγώ τις νοιώθω αριστερά που είναι τα πόδια. Και πιο λίγο δεξιά που είναι κεφάλι-χέρια. Αυτό που μου κάνει εντύπωση αυτές τις μέρες είναι ένα ρυθμικό χτύπημα που νοιώθω. Λέτε να είναι λόξιγκάς?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Αυτό είναι που μετράει. Το ότι όλα είναι καλά τώρα !! 

Μόνο αυτό μετράει. Έχεις 1000 δίκια!!! Φτάσαμε με πάρα πολύ κόπο μέχρι εδώ αλλά τα αφήνουμε όλα πίσω και χαμογελάμε στο μέλλον που έρχεται❤

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Εγώ τις νοιώθω αριστερά που είναι τα πόδια. Και πιο λίγο δεξιά που είναι κεφάλι-χέρια. Αυτό που μου κάνει εντύπωση αυτές τις μέρες είναι ένα ρυθμικό χτύπημα που νοιώθω. Λέτε να είναι λόξιγκάς?

Ναιιιιιι 🥰 είδες τι πλάκα που έχει!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mariam08 είπε:

Κορίτσια, ερώτηση. Έχετε παρατηρήσει σε ποιο σημείο της κοιλιας νιώθετε τις πιο πολλές κινήσεις; 

Νιώθω πάνω δεξιά τα πόδια συνήθως όπως και στη πρώτη εγκυμοσύνη. Πολλές φορές νιώθω όμως και διαγώνια πάνω αριστερά και κάτω δεξιά , δε ξέρω μάλλον κάνει την πόζα του Σούπερμαν 😂 

Γενικά πλέον είναι οι κινήσεις πάνω πάνω και κάτω κάτω. Στο μέσον της κοιλιάς δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Θα το παρακολουθήσω και αν είναι αυτό ΄έχει όντως πολύ πλάκα  🤣🤣🤣

Αυτός ο λόξυγκας πραγματικά τι πλάκα έχει 😂😂 

Και όταν κουνιούνται που κουνιέται όλη η κοιλιά λες και έχεις βάλει κάτι μέσα σε σακί 😅 κι αυτό πολύ πλάκα 😂😂

Δημοσίευση
στις On 14/12/2021 at 1:10 ΜΜ, ο/η Kallia.Geo είπε:

Ωχ , περαστικά σας ! 

Εμβόλιο γρίπης έχετε κάνει ? 

Καλησπέρα! Εγώ το έκανα πριν ένα μήνα κ αύριο θα πάω να κάνω κ του κοκκυτη. Τον άλλο μήνα έχω την 3η δοση για κορονοιο... γενικά έχω κάνει ότι εμβόλιο υπάρχει 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η fairydream είπε:

Όχι αυτό είναι αφού γεννήσουμε. Την άδεια κυοφορίας εννοώ που σταματάμε από την δουλειά μας 56 ημέρες πριν από την ΠΗΤ. Γινόταν μέχρι και τώρα στο ΙΚΑ της περιοχής μας αλλά τώρα άλλαξε και θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.  Μπήκα να δω πως θα το κάνω και τελικά δεν είναι δύσκολο αλλά έχω μια απορία γι' αυτό ρωτάω.

Εγώ όταν πηγα για την τελευταία άδεια ρώτησα αν είναι εντάξει τα δικαιολογητικά που έχω για την άδεια κυοφοριας και μου είπε ότι είμαι οκ. Την άλλη Πέμπτη έχω ραντεβού για να καταθέσω τα δικαιολογητικά για πληρωμή της τελευταίας αδειας που είχα και θα μου το κάνει εκείνη μου είπε. Δε θα το κάνω ηλεκτρονικά. Τι απορία έχεις ωστόσο? Μπορείς να τους καλέσεις αν δε βρεις λυση

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Είναι τελείως άκυρο αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ σαν fun fact που έμαθα λόγω εγκυμοσύνης..

Εμένα κορίτσια ο αφαλός μου είναι εσωτερικός, είναι δλδ τρυπουλα. 

Στην πρώτη εγκυμοσύνη που άρχισε να φουσκώνει η κοιλιά μου έκανα μια φοβερή ανακάλυψη! 

Μέσα λοιπόν... Έχω 2 ελιές μικρές 😂😂😂😂 

23 χρόνια δεν το ήξερα ότι τις είχα, ούτε καν πότε δημιουργήθηκαν ! 

Αυτά 😂😂😂😂😂 

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

🤣🤣🤣 ακριβώς κ γω το ίδιο έπαθα!!! Φοβερό 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η fairydream είπε:

Αυτό επειδή το κοιτάω κ εγω, όταν βάζω 2022 στο έτος, μου λέει οτι δεν μπορείτε να βάλετε μελλοντική ημερομηνία. Άρα μέχρι 2021 μπορώ να βαλω; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mariam08 είπε:

Αυτό επειδή το κοιτάω κ εγω, όταν βάζω 2022 στο έτος, μου λέει οτι δεν μπορείτε να βάλετε μελλοντική ημερομηνία. Άρα μέχρι 2021 μπορώ να βαλω; 

Ε τότε μάλλον πρέπει να βάλουμε 2019-2021. Η κυρία αυτήν ήταν προϊσταμένη. Εύχομαι να μην σε πάρω στον λαιμό μου. Έδειχνε ότι ξέρει.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Demie23 είπε:

Καλησπέρα! Εγώ το έκανα πριν ένα μήνα κ αύριο θα πάω να κάνω κ του κοκκυτη. Τον άλλο μήνα έχω την 3η δοση για κορονοιο... γενικά έχω κάνει ότι εμβόλιο υπάρχει 🤣🤣🤣🤣

Κι εγω σαν κι εσενα, τα εχω κανει ολα τα εμβόλια!! Και περιμενω κι εγω να κανω την τριτη δόση! 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Ε τότε μάλλον πρέπει να βάλουμε 2019-2021. Η κυρία αυτήν ήταν προϊσταμένη. Εύχομαι να μην σε πάρω στον λαιμό μου. Έδειχνε ότι ξέρει.

Είναι δυο χρόνια από την ΠΗΤ ... Δηλ από Φεβρουάριο του 2020 έως σήμερα 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Θα κάνετε τώρα τρίτη δόση ? 

Δεν ξέρω τι να κάνω... Έχω προβληματιστεί! Έχετε κλείσει ? 

Εγω ναι εχω κλείσει για τελος του μηνα!!! 
Εγω εχω προβληματιστεί, θα το κανουμε και θα ειμαστε οκ για την Όμικρον; Αυτο μας ελειπε!! Τον αλλο μηνα οι επιστήμονες λενε για έξαρση κρουσμάτων! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Εγω ναι εχω κλείσει για τελος του μηνα!!! 
Εγω εχω προβληματιστεί, θα το κανουμε και θα ειμαστε οκ για την Όμικρον; Αυτο μας ελειπε!! Τον αλλο μηνα οι επιστήμονες λενε για έξαρση κρουσμάτων! 

Έχουν γίνει πολύ χάλια τα πράγματα... 😔

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Θα κάνετε τώρα τρίτη δόση ? 

Δεν ξέρω τι να κάνω... Έχω προβληματιστεί! Έχετε κλείσει ? 

Εγώ έκανα την 3η δόση την προηγούμενη βδομάδα, 29 εβδομάδων.. μάλιστα το εμβολιαστικο κέντρο που πήγα  ειναι νοσοκομείο που είναι σημείο αναφοράς για εγκυες με κοβιντ.. Ο γιατρος και η νοσοκόμα που με ανέλαβαν μου είπαν πως κάνω πολύ καλα που κάνω 3η δόση και πως γίνεται χαμός από νοσηλείες εγκύων γυναικών με κοβιντ, στην εντατική και έχουν χάσει και αρκετές.. 

επίσης ο γιατρος μου όταν τον ρώτησα ήταν κάθετος για 3η δόση.. Δεν είναι ερώτηση αυτή μου είπε.. 

Να το κάνεις ναι..Λόγω εγκυμοσύνηδς ειδικά στο 3ο τρίμηνο, είμαστε ευπαθείς ομάδες.. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Lisaki 80 είπε:

Εγώ έκανα την 3η δόση την προηγούμενη βδομάδα, 29 εβδομάδων.. μάλιστα το εμβολιαστικο κέντρο που πήγα  ειναι νοσοκομείο που είναι σημείο αναφοράς για εγκυες με κοβιντ.. Ο γιατρος και η νοσοκόμα που με ανέλαβαν μου είπαν πως κάνω πολύ καλα που κάνω 3η δόση και πως γίνεται χαμός από νοσηλείες εγκύων γυναικών με κοβιντ, στην εντατική και έχουν χάσει και αρκετές.. 

επίσης ο γιατρος μου όταν τον ρώτησα ήταν κάθετος για 3η δόση.. Δεν είναι ερώτηση αυτή μου είπε.. 

Να το κάνεις ναι..Λόγω εγκυμοσύνηδς ειδικά στο 3ο τρίμηνο, είμαστε ευπαθείς ομάδες.. 

Και εμενα ακριβως το ιδιο μου ειπε!! 
Και πολυ καλα εκανες κοριτσι μου!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...