Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sofi1 είπε:

Α ωραία με το καλό κορίτσι μου...πώς και μπήκες στο δικό μας γκρουπ; Θα πας με καισαρική πιο νωρίς;

Με το καλο και σε σενα ευχομαι 🥰🌸 Γερά και δυνατα μωράκια να εχουμε🧚🏼‍♂️🌺 Μάλλον ναι.. Ο γιατρος μου ειπε θα το δουμε στην 36 με 37 βδομαδα. Γιατί να μη μπω στο γκρουπ καλε;🤣 Ειμαι και στο Μαρτιου και εχουμε μαμαδες και Απριλιου εκει

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Louna είπε:

Με το καλο και σε σενα ευχομαι 🥰🌸 Γερά και δυνατα μωράκια να εχουμε🧚🏼‍♂️🌺 Μάλλον ναι.. Ο γιατρος μου ειπε θα το δουμε στην 36 με 37 βδομαδα. Γιατί να μη μπω στο γκρουπ καλε;🤣 Ειμαι και στο Μαρτιου και εχουμε μαμαδες και Απριλιου εκει

Ολοι οι καλοι χωρανε!!!!🤣🤣🤣🤣🤣 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Christine_ είπε:

Εγώ θα κάνω μια ερώτηση. Την λες και χαζή

Κάνετε συσπάσεις να φανταστώ. Οι συσπάσεις είναι όταν πετρώνει η κοιλιά και μουδιάζει; 

🤔 Μια μανούλα που μας έδειξε σε φωτογραφια (στην ομαδα Μαρτιου) ηταν σαν μια μικρη μπαλίτσα εξόγκωμα 😅 Εμενα οταν πετρώνει δεν πεταει το σημείο εκεινο, ειναι λες και απο μεσα εχει μια μπαλα… Μουδιασματα δεν εχω… Μερικες φορες ομως οταν ξαπλωνω στα πλαγια, ειναι μεσα σαν χμμμ ηλεκτρισμός ;;; Δε ξερω πως να το περιγράψω δε ξερω καν τι ειναι

Δημοσίευση

Εδώ δεν ξέρω να το περιγράψω εγώ @Lounaπου έχω ξανά γεννήσει 😂😂😂

Κ εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω ρε παιδί μου....Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω αυτό το πέτρωμα σε συγκεκριμένο σημείο, θα έλεγα για κλάσματα το νιώθω σε όλη την κοιλιά κ αμέσως χαλαρώνει...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Εγώ να πω τον προβληματισμό μου το νιώθω όλο το απόγευμα αυτό τώρα . Και με έπιασε και το στιγμιαίο κατούρημα που τελικά δεν θες 😂😂 

Μήπως γεννάω; 🤔🤷‍♀️

Αχ ρε 'συ μη μας τρελαίνεις!!!!! Τρίτη έχεις γιατρό.... μήπως να την πάρεις να πήγαινες καλύτερα τώρα? Είπες κ ότι στην πρώτη γέννα δεν ένοιωθες πόνο, είσαι λίγο επικίνδυνη 🥵

Νομίζω το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι ένα τηλέφωνο να της τα πεις 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Αχ ρε 'συ μη μας τρελαίνεις!!!!! Τρίτη έχεις γιατρό.... μήπως να την πάρεις να πήγαινες καλύτερα τώρα? Είπες κ ότι στην πρώτη γέννα δεν ένοιωθες πόνο, είσαι λίγο επικίνδυνη 🥵

Νομίζω το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι ένα τηλέφωνο να της τα πεις 

Δεν γίνεται να πάω τώρα , εκτός ότι είναι στο ιατρείο της που είναι 35 χλμ μακριά 😂 δεν έχω και τρόπο να πάω !

Πάντως το νιώθω αρκετά χαμηλά και με κάνει να νιώθω άβολα στην ουροδόχο κύστη 😅 

Θα προσπαθήσω να μετρήσω πόσα μουδιάσματα έχω την ώρα σε ηρεμία και θα δω μήπως πάρω τηλ αν είναι πολλά. 

Δεν νομίζω να γεννάω πάντως μην αγχώνεσαι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Δεν γίνεται να πάω τώρα , εκτός ότι είναι στο ιατρείο της που είναι 35 χλμ μακριά 😂 δεν έχω και τρόπο να πάω !

Πάντως το νιώθω αρκετά χαμηλά και με κάνει να νιώθω άβολα στην ουροδόχο κύστη 😅 

Θα προσπαθήσω να μετρήσω πόσα μουδιάσματα έχω την ώρα σε ηρεμία και θα δω μήπως πάρω τηλ αν είναι πολλά. 

Δεν νομίζω να γεννάω πάντως μην αγχώνεσαι!! 

Εγώ αγχώνομαι χωρίς να έχω τίποτα.... με αυτά που λες δεν θα κοιμηθώ όλη νύχτα μάλλον μέχρι να πεις το πρωί ότι είσαι εντάξει 😅

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Εγώ αγχώνομαι χωρίς να έχω τίποτα.... με αυτά που λες δεν θα κοιμηθώ όλη νύχτα μάλλον μέχρι να πεις το πρωί ότι είσαι εντάξει 😅

Όχι οχι μην το κάνεις αυτό τώρα νιώθω άσχημα ! Εντάξει θ είμαι μην φοβάσαι! Ίσως είναι αυτές η δεθυμαμαιπωςλεγονται συσπάσεις που κάνουμε στο 3ο τρίμηνο 

Σε παρακαλώ μην αγχώνεσαι για μένα αλήθεια

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Όχι οχι μην το κάνεις αυτό τώρα νιώθω άσχημα ! Εντάξει θ είμαι μην φοβάσαι! Ίσως είναι αυτές η δεθυμαμαιπωςλεγονται συσπάσεις που κάνουμε στο 3ο τρίμηνο 

Πώς είσαι κορίτσι μου ? 

Εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά ! Δλδ πως το νιώθεις ? Σαν πέτρωμα σε όλη την κοιλιά ? 

Επίσης δεν έχεις πάρει γραμμάριο από τέλος Οκτώβρη ????? Συγχαρητήρια !!!! Πώς το κάνεις αυτό ?? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Πώς είσαι κορίτσι μου ? 

Εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά ! Δλδ πως το νιώθεις ? Σαν πέτρωμα σε όλη την κοιλιά ? 

Επίσης δεν έχεις πάρει γραμμάριο από τέλος Οκτώβρη ????? Συγχαρητήρια !!!! Πώς το κάνεις αυτό ?? 

Βασικά από τις 15/10 δεν έχω πάρει😅  στις 25/10 το είδαμε και στη γυναικολογο. Απλά είχα πάρει στις αρχές το Οκτώβρη 4 κιλά μέσα σε λίγες μέρες και έτσι έκανα πάλι το σάκχαρο νηστείας και προκύπτει η δεύτερη καμπύλη. 

Συνολικά έχω πάρει 14 κιλά ε μην νομίζεις .... Από 61 πήγα 75 ! 

Οπότε και τίποτα να μην πάρω ακόμα καλά είναι 😁 

Πετρώνει η κοιλιά και μουδιάζει, χαμηλά κυρίως το νιώθω αυτή τη στιγμή το μούδιασμα, γενικά όλη η κοιλιά πέτρα . 

Αλλά απ' ότι βλέπω είναι η 2η σε περίπου μία ώρα οπότε δεν είναι 4 ή περισσότερες αλλά είναι οκ 

Δημοσίευση

Βασικά από τις 15/10 δεν έχω πάρει😅  στις 25/10 το είδαμε και στη γυναικολογο. Απλά είχα πάρει στις αρχές το Οκτώβρη 4 κιλά μέσα σε λίγες μέρες και έτσι έκανα πάλι το σάκχαρο νηστείας και προκύπτει η δεύτερη καμπύλη. 

Συνολικά έχω πάρει 14 κιλά ε μην νομίζεις .... Από 61 πήγα 75 ! 

Οπότε και τίποτα να μην πάρω ακόμα καλά είναι 😁 

Πετρώνει η κοιλιά και μουδιάζει, χαμηλά κυρίως το νιώθω αυτή τη στιγμή το μούδιασμα, γενικά όλη η κοιλιά πέτρα . 

Αλλά απ' ότι βλέπω είναι η 2η σε περίπου μία ώρα οπότε δεν είναι 4 ή περισσότερες αλλά είναι οκ 

Όχι δεν το έχω πάθει αυτό .. 

Εγώ έχω πάρει 12 μέχρι στιγμής αλλά ανεβαίνει μπαμ μπαμ η ζυγαριά... Ελπίζω με το περπάτημα να καταφέρω τίποτα 😭

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kallia.Geo είπε:

Όχι δεν το έχω πάθει αυτό .. 

Εγώ έχω πάρει 12 μέχρι στιγμής αλλά ανεβαίνει μπαμ μπαμ η ζυγαριά... Ελπίζω με το περπάτημα να καταφέρω τίποτα 😭

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ανάλογα τον ΔΜΣ προ εγκυμοσύνης φαίνεται πόσα κιλά θα πάρεις. Όσο πιο αδύνατη δλδ τόσο πιο πολλά κιλά!

Σε φυσιολογικό βάρος γύρω στα 12 λέει να παίρνουμε πάντως..

Έχουμε και κατακράτηση υγρών τώρα , έχουμε και το μωράκι μας που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, οπότε είναι λογικό να παχαινουμε! 

Πάντως μην σε αγχώνουν τα κιλά , φεύγουν αρκετά όταν γέννας ! Στη πρώτη γέννα έχασα 10 κιλά ! (Είχα πάρει 23 όμως 😅 ε) 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Εντάξει κορίτσι μου αφού λες εσύ ότι είσαι εντάξει.... Απλά έχε τον νου σου, πιο πολύ επειδή έχεις πει ότι δεν νοιώθεις να πονάς 

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια!! Μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο.. έφτασε 1480γρ και 38 εκατοστά το μπεμπακι μου😍😍. Αλλά είναι πάνω ακομα κ μου είπε ο γιατρός ότι έχω  περίπου 3 εβδομάδες να γυρίσει άλλως μετά πάμε καισαρική. Εγώ μέχρι στιγμής έχω πάρει 7 κιλά. Από 48 έχω παει 55. Αλλά έτσι κι αλλιώς προσέχω λόγο ζαχάρου. 😓

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbie92 είπε:

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια!! Μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο.. έφτασε 1480γρ και 38 εκατοστά το μπεμπακι μου😍😍. Αλλά είναι πάνω ακομα κ μου είπε ο γιατρός ότι έχω  περίπου 3 εβδομάδες να γυρίσει άλλως μετά πάμε καισαρική. Εγώ μέχρι στιγμής έχω πάρει 7 κιλά. Από 48 έχω παει 55. Αλλά έτσι κι αλλιώς προσέχω λόγο ζαχάρου. 😓

Αχ τι ωραια το νεραϊδακι σου🧚🏼‍♂️ μεγαλωνει 🥰🌸 Εγω ειμαι στις 27 βδομαδες και απο 48 εχω φτασει 58🤣 και με τον αερα κιλα μαζευω πω πω😅 Με το ζάχαρο καλη δυναμη! Μακαρι αυτο να ειναι το μονο θεμα σου και περαστικό! Δευτερα θα παω και γω να κανω την εξεταση

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Louna είπε:

Εννοείται όλες οι μανουλες χωράνε απλά μου έκανε εντύπωση γιατί έχω δει ότι έχει γκρουπε μανουλες Μαρτίου...άρα εσύ είσαι παντού😉😉😉

Εγω αυτό το πέτρωμα που λέτε το έχω από πολύ νωρίς σχετικά και τώρα που μπήκα στο τελευταίο τριμηνο καθημερινά...ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν κάνω πάνω από δύο την ώρα είμαστε καλά...δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί😉😉

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.  Μόλις μπήκα για να σου στείλω 😋 Πώς είσαι?

Πες μου ότι κοιμήθηκες καλά 😁😅 

Μια χαρά είμαι μωρέ , σηκώθηκα βέβαια πολλές φορές το βράδυ, ίσως πήγε χαμηλά στη λεκάνη γι'αυτό και οι συσπάσεις. 

Εσύ καλά.εισαι ; 

Οι υπόλοιπες πως είστε σήμερα ;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Πες μου ότι κοιμήθηκες καλά 😁😅 

Μια χαρά είμαι μωρέ , σηκώθηκα βέβαια πολλές φορές το βράδυ, ίσως πήγε χαμηλά στη λεκάνη γι'αυτό και οι συσπάσεις. 

Εσύ καλά.εισαι ; 

Οι υπόλοιπες πως είστε σήμερα ;

Μπράβο κορίτσι μου μια χαρά!

Καλά είμαστε κ εμείς, προσπαθώ αν γίνεται να τελειώσω τις δουλίτσες μου μέχρι αύριο, αν όχι πιστεύω μεθαύριο! Αλλά μου προκύπτουν δρομολόγια εκτός σπιτιού ρε παιδίμου αυτές τις μέρες κ μου κόβουν την διάθεση 😤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...