Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Είχαμε και εμείς συγκεκριμένες ώρες , αλλά μου τις άλλαξε τω΄΄ρα !

Και ενώ στο γραφείο δεν την ένιωθα καθόλου όλη μέρα , τώρα μου κρατάει συντροφιά !!!

Σουπερ!!! Την καλύτερη παρεα εχεις στο γραφειο!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η JNtina είπε:

Σουπερ!!! Την καλύτερη παρεα εχεις στο γραφειο!!! 

Ναιιιι... Είμαστε πολύ τυχερές 🥰🥰

Πάντως έχουν δίκιο που λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος της γυναίκας !!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

@Kallia.Geo μην αγχωνεσαι! Απλα παρακολουθεις και εισαι προσεκτικη!! 

Για εξετασεις ας πουμε. Εγω που εχω την αλλη Παρασκευη να παω για υπερηχο θα πρεπει να εχω κανει και ραπιντ?

Κοίτα.... Στο Μητέρα που κάνω τους υπερήχους για να σε βάλουν μέσα (με την ισχύουσα κατάσταση) σε  στέλνουν για rapid, είτε το έχεις μαζί, είτε κάνεις εκείνη την ώρα,  πιστεύω πως όλοι ακολουθούν την διαδικασία κ αν δεν το έκαναν, λογικά θα το κάνουν τώρα 🤔 δεν ξέρω που θα πας... ίσως να έκανες ένα τηλέφωνο αύριο 

Σε ρώτησα αν εννοείς για την γέννα γιατί θέλει μοριακό για εισαγωγή 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Κοίτα.... Στο Μητέρα που κάνω τους υπερήχους για να σε βάλουν μέσα (με την ισχύουσα κατάσταση) σε  στέλνουν για rapid, είτε το έχεις μαζί, είτε κάνεις εκείνη την ώρα,  πιστεύω πως όλοι ακολουθούν την διαδικασία κ αν δεν το έκαναν, λογικά θα το κάνουν τώρα 🤔 δεν ξέρω που θα πας... ίσως να έκανες ένα τηλέφωνο αύριο 

Σε ρώτησα αν εννοείς για την γέννα γιατί θέλει μοριακό για εισαγωγή 

Ναι για τη γεννα το ξερω οτι θελει μοριακο! Απλα για την εξεταση τωρα που θα παω να κανω κανενα ραπιντ πριν αν ειναι. Σε δημοσιο νοσοκομειο θα παω. Επαρχια. Χαμος εχει γινει με τον κορονοιο παλι παντως. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Ναι για τη γεννα το ξερω οτι θελει μοριακο! Απλα για την εξεταση τωρα που θα παω να κανω κανενα ραπιντ πριν αν ειναι. Σε δημοσιο νοσοκομειο θα παω. Επαρχια. Χαμος εχει γινει με τον κορονοιο παλι παντως. 

Εγώ δεν το ήξερα για τη γέννα....πιστεύω θα με ενημερώσει για τις λεπτομέρειες η γιατρός όταν φτάνει η ώρα, αλλά έτυχε κ το άκουσα τις προάλλες. Φαντάσου να πήγαινα κιουρία....! 😄😄

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Ναιιιι... Είμαστε πολύ τυχερές 🥰🥰

Πάντως έχουν δίκιο που λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος της γυναίκας !!!

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Κοριτσια ειναι θαυμα ολο αυτο που περναμε πραγματικα!!! Εγω και τεταρτη φορα που το περναω δεν μπορω να το χορτασω! Το μεγαλυτερο θαυμα ειναι η εγκυμοσυνη! 

Ειναι οντως μαγικό ολο αυτο και μεγάλο θαύμα ρε κορίτσια!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Ξεφύγαμε δυστυχως παλι με τον κορονοιο… 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι που έκανα νωρίς το εμβολιο... Το έχετε κάνει τελικά ? 

Ναι ευτυχως κι εγω το εχω κανει!! Γιατι αυξάνονται τα κρούσματα δυστυχως… και τις τελευταίες μερες ολο για έγκυες κοπέλες που κόλλησαν λενε στις ειδήσεις ρε γαμωτο… 

Δημοσίευση

Καλημερα! Εγω δεν το εχω κανει ακομα το εμβολιο και ανησυχω αρκετα ειναι η αληθεια... Της γριπης μου εχει γραψει η γιατρος να παω να το κανω αυτες τις μερες. 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Εγώ δεν το ήξερα για τη γέννα....πιστεύω θα με ενημερώσει για τις λεπτομέρειες η γιατρός όταν φτάνει η ώρα, αλλά έτυχε κ το άκουσα τις προάλλες. Φαντάσου να πήγαινα κιουρία....! 😄😄

Το μοριακο στο κανουν και την ωρα που πας αν η γεννα δεν ειναι προγραμματισμενη. Αν ειναι στο προγραμμα κανεις και ενα μοριακο πριν πας και οκ!

Δημοσίευση

Καλημέρα μανουλες...τι κάνετε; Πώς πάτε με τα μωράκια;Πολύ ανχος με αυτές τις κινήσεις άκουσα χθες για μια γνωστη που το έχασε στον έβδομο δυστυχώς..καλό είναι αν δεν το νιώθουμε να πάρουμε το γιατρό μας😧Εμείς πήγαμε χθες για την καμπύλη ένταξη πέρα απ' τις πολλές ώρες και τα πολλά τρυπιματα καλά τα πήγαμε το περίμενα πιο δύσκολο... εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα ❤️

Δημοσίευση

Kαλημέρα μανούλες και απο εμάς !!! Καλά είμαστε , ενεργητικές όπως κάθε μέρα ! @Sofi1καλη επιτυχία με την καμπύλη ! εμείς την άλλη βδομάδα !

Όσο για τα μωράκια μας, και εγώ το έχω πολύ άγχος για το αν θα την καταλάβω αν δεν κουνηθεί... είναι και λίγες οι ώρες ξεκούρασης και αναρωτιέμαι

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Kαλημέρα μανούλες και απο εμάς !!! Καλά είμαστε , ενεργητικές όπως κάθε μέρα ! @Sofi1καλη επιτυχία με την καμπύλη ! εμείς την άλλη βδομάδα !

Όσο για τα μωράκια μας, και εγώ το έχω πολύ άγχος για το αν θα την καταλάβω αν δεν κουνηθεί... είναι και λίγες οι ώρες ξεκούρασης και αναρωτιέμαι

Άντε έρχεται και σας η ώρα..καλά αποτελέσματα να έχετε💋💋 ναι και γω το εχω ανχος αυτό..ευτυχώς εμένα είναι πολύ κινητικό μωράκι σχεδόν όλη μέρα κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά όταν δεν τον νιώθω κάπως τρελαίνομαι 😂😂 αλλά κορίτσια πήρα μια απόφαση να σταματήσω να αχονομαι για ΟΛΑ..είπα από δω και πέρα να το απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται 😉το ανχος δεν μας προσφέρει και κάτι καλό άλλωστε

Δημοσίευση
στις On 4/11/2021 at 9:22 ΜΜ, ο/η JNtina είπε:

Ναι ευτυχως κι εγω το εχω κανει!! Γιατι αυξάνονται τα κρούσματα δυστυχως… και τις τελευταίες μερες ολο για έγκυες κοπέλες που κόλλησαν λενε στις ειδήσεις ρε γαμωτο… 

Άσε με το ξέρω ! Με πιάνει η ψυχή μου ειλικρινά ! Και δεν ακούω ειδήσεις για να μην αγχώνομαι αλλά τα λένε παντού. Μακάρι να τελειώσει η ταλαιπωρία στις κοπέλες και στα μωράκια τους σύντομα .. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Froufro είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! ❤

Πώς είστε? Εμένα σήμερα μου εμφανίστηκε το πρώτο γαλατάκι κ πετάω από την χαρά μου!!!! Δεν βλέπω την ώρα να ταΐσω την μπουμπού μου

Καλημερα!!!!

Σοβαρα ειδες γαλατάκι;; Σουπερ!!! Ετοιμάζεται δλδ η παραγωγή σου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Καλημερα!!!!

Σοβαρα ειδες γαλατάκι;; Σουπερ!!! Ετοιμάζεται δλδ η παραγωγή σου!!! 

Ναι είμαι τόσο ενθουσιασμένη!!!! Στο πρώτο παιδάκι όταν μου συνέβη έπαθα σοκ, νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά 😅😅 στο δεύτερο δεν είχα καθόλου ένδειξη μέχρι την γέννα κ λέω πάει δεν θα έχω γάλα... τελικά μια χαρά τα πήγαμε! Τώρα πάλι έχω από νωρίς.... κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...