Lacostaki Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2021 στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε: Πλέον κάνουν και οι έγκυες εμβόλιο.... Έχει βγει οδηγία.... Ναι αλλά η καθεμία ακούει τον γιατρό της και δεν συμφωνούν όλοι οι γιατροί με το εμβολιο 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tokyo Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2021 στις πριν 21 ώρες, ο/η Maroulita! είπε: Βρε κοριτσια εμένα ο γιατρός μου είπε σε αυτήν την φάση να μην το κάνω το εμβόλιο..Ή αν το κάνω να αφησω τις προσπάθειες για 3-5 μήνες...τι γίνεται τελικά; Μαρουλιτα μου για φάση εγκυμοσύνης δεν ξέρω όμως κ γω που θηλάζω κ σκοπεύω αν όλα πάνε καλά να προχωρήσω κ σε άλλη ετ (έχω κατάψυξη) ο γιατρός ήταν κάθετος να το κάνω. Απλά πρότεινε mrna (Pfizer / Moderna). Το έκανα ήδη (Pfizer) k πέρα από λίγη φαγούρα στο μπράτσο δεν ένιωσα τπτ άλλο εδώ κ 2 μέρες. Κ στην εγκυμοσύνη μου έκανα εμβόλια πάντως (γρίπη κ κοκκυτη /τέτανο/διευθεριτιδα) ώστε να πάρει αντισώματα και το μωρό. Επειδή όμως ίσως ήδη είσαι έγκυος οκ τον καταλαβαίνω τον δισταγμό, κ γω θα το σκεφτόμουν διπλά και τριπλά. Καλά αποτελέσματα εύχομαι κορίτσι μου! 2 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lacostaki Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2021 Καλημέρα κορίτσια καλό σκ να έχουμε!!! Λοιπόν ήρθε εχθές το κύπελλο σύλληψης και το δοκίμασα μπαίνει πολύ εύκολα βέβαια μετά την επαφή γιατί προσπάθησα να το βάλω και πριν για να το δοκιμάσω και μπορώ να πω ότι ζορίστηκα αρκετα... Όσο για το πως βγαίνει εγώ το έβγαλα όπως το ταμπον.. Το κράτησα 3/4 και ούτε καν το ένιωθα... Σας βάζω και φώτο να δείτε πόσο μικρό ειναι 3 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lacostaki Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2021 (επξεργάστηκε) ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖 Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂 St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼 Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖 Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/10/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖 Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙 Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼 Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂 Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖 Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂 annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖 Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙 Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖 DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖 Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ Hope19:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼 💖🎂 🎂💖 Επεξεργάστηκε 8 Ιουνίου, 2021 από Lacostaki Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lacostaki Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2021 ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂 Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 👶 Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ
Recommended Posts