Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

στις πριν 3 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

Κάλε γιατί πρέπει να νιώθεις;; Είναι εκεί τα εμβρυακια σου γατζομενα και θα πάνε όλα τέλεια…. Κάτσε χαλάρωσε διάβασε κανένα βιβλίο δες καμία σειρά στο νετφλιξ και τα εμβρυακια σου κάνουν την δουλειά τους. 

Αχ την θελει την αποστολη παντοφλας η μελλουσα δυδυμομανα πρωι πρωι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Είναι λόγος για εξωσωματική η ντε? Σήμερα θα πάω στο γιατρό να με δει γιατί παααλι είχα σταγόνα ροζ και άφαντη η περίοδος, με έπιασε και ένας πόνος δεξιά, στον ύπνο μου έντονος,  τεστ ωρηξιας θετικό μέχρι Εχθές,  χοριακη αρνητική.. περνάω πολύ ώραια 🙁 

Επίσης ρε κορίτσια αν θυμάστε πήγα και έκανα το εμβόλιο η @Παρασκευαιδου μου το θύμισε, εκεί λίγο αναλογιστικα μήπως οφείλεται αυτή η ανωμαλία στο εμβόλιο.. να ναι καλα που μου το θύμισε το κορίτσι μας 

Καλημέρα Κατερινάκι μου.

Η ντε είναι βασική γενικά. Θέλουμε να μην είναι χαμηλή. Έχει να κάνει με εμφύτευση κτλ. Άρα και στη φυσιολογική και στην εξωσωματική θέλουμε να είναι ικανοποιητικό το νούμερο.

Όσο για το εμβόλιο...επηρεάζει πολλές κοπέλες. Εμένα δεν με επηρέασε να σου πω την αλήθεια. Αλλά ξανακάνε χοριακή ή τεστ εγκυμοσύνης. Ασε το ωορηξίας όσο και να γίνεται αυτό με το θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί απλά να άλλαξε ο κύκλος σου λιγάκι.

@Παρασκευαιδου επειδή εγώ δεν ειμαι τόσο high tech οσο εσείς για να σας στέλνω φωτός πάρε βατραχοπεδιλα, σαγιονάρες,  τσοκαρα και πάρε και παντοφλιτσες με γουνακι γιατί στα μέρη σου κάνει ακόμα κρύο. Γαντζωμένη ειναι η τοξοτινα σου για αυτό δεν σε ενοχλεί πλέον. Έχουμε ξανά πονακια σε λίγο καιρό. Αστην να ξεκουραστεί και λίγο! 

Γονιμοποίηση ✔️

Δευτέρα Τρίτη θα μάθουμε αν έχουμε βλαστοκύστη.

Σας φιλώ, δεν έχω προλα΄βει να διαβάσω θα διαβάσω και θα επανέλθω

στις πριν 5 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Γονιμοποίηση ✔️

Ε ναι ρε κοπελιά, είπαμε ο γάτος πετάει! Μπράβο, περιμένουμε τα ευχάριστα τη Δευτέρα ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ανθη7 είπε:

Αη βρε.μια χαρα ειναι ολα.....χαλαρωσε.εχε πίστη στα εμβρυακια σου.υπομονη......

Άμα στείλω τον άντρα μου θα μας δείτε πρωτοσέλιδο χαχαχαχαχαχα.αππ χθες με τον ζόρι τον κρατάω.

Προσπαθώ  .. ανάσες   ανάσες. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η kaposetsi είπε:

Κάλε γιατί πρέπει να νιώθεις;; Είναι εκεί τα εμβρυακια σου γατζομενα και θα πάνε όλα τέλεια…. Κάτσε χαλάρωσε διάβασε κανένα βιβλίο δες καμία σειρά στο νετφλιξ και τα εμβρυακια σου κάνουν την δουλειά τους. 

Ε.. να μην πω κάτι η αρχηγός είχε αγχωθεί που είμαι τόσο ήρεμη.. μπα σήμερα δεν είμαι:-( 

στις πριν 1 ώρα, ο/η hope501 είπε:

Καλημέρα φροιντιν μου. Και εγώ μαζι σου! Προσπαθώ να την έχω 40 και πα΄νω και την ελέγχω όσο μπορώ. Γιατί όπως είπαμε είναι βασική. Μπορει να αλλάζουν όπως λες και δεν λεω πως έχουν άδικο για τους λόγους, αλλά δεν με ενδιαφέρει. 

Καλημέρα κορίτσι μου.

Επειδή τα έχουμε πει και τα κορίτσια επίης σου τα έχουν πει. Πήγαινε στο Έλενα. Σφίξε τα δόντια σου, βρες παρέα εαν δεν μπορεί ο συζυξ και πήγαινε. Η Οικονομοπούλου θα σου λύσει όλες μα όλες τις απορίες. Δεν είναι τυχαίο που είναι σε αυτή τη θέση. Καμία σχέση με τους ιδιωτικούς. Και δεν πληρώνεις τίποτα. Όλες είναι δωρεαν οι εξετάσεις που στο παρελθον τις πληρωνα... Μονο 2 εξετάσεις μου είπε ήταν με κόστος και ξέρεις τι πλήρωσα... 10 ευρώ. Όχι 50,60 και βάλε. Θα σου λύσει και την απορία με τις βιταμίνες. 

Καλημέρα φροιντιν. Να πάρεις και άλλη αναρρωτική. Από παθολόγο αν δεν θέλεις απο το κέντρο. Γερμανία είναι! Μακάρι να ήταν τόσο εύκολα και εδω!

Καλημέρα καλό μου.

Αυτό το πρόβλημα είχα και εγω. Αλλά είπα, σκασίλα μου! Λεφτά τους έδωσα. Δεν θα ντραπώ κιόλας. ΚΑι το ποιο δύσκολο δεν ήταν το κέντρο, αλλά όταν έπρεπε να μιλησω με τον γιατρό για κάτι άλλο. Το αποτέλεσμα...τέρμα cool και αδιάφορο. Δεν ρώτησαν τίποτα ιδιαίτερο. Και τους είχα στείλει και μαιλ πρώτα να ξέρεις. Τελικά τσάμπα αγχονώμουν να ξέρεις. Δεν τους ενδιαφέρει τόσο, όπως νομίζουμε. Αρα με κλειστα τα μάτια στείλε μαιλ για αυτό που θέλεις και πάρε τους και τηλ.

Καλημέρα κοριτσάρα,

καταρχας τέλεια που βγήκε αρνητικός!!! Άντε πάει και αυτό το άγχος του ιού.

Κοιτα πάνω την οθόνη που λέει δεξια το όνομα σου. Διπλα έχει ε΄ναν φάκελο. Αν δεν το βρεις, τότε πες μου ξανά.

Με άδεια είμαι φιλενάδα..  😕 δεν βγήκα άρρωστη αν βγω μετά την άδεια άρρωστη ποιος τους ακούει μετά.  Και αν δεν πάει καλά μετά θα χω θέματα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hope19 είπε:

Παρασκευαιδάκι μου μην λες χαζά!! Έτσι είναι αυτά πάνε κι έρχονται.  Άσε που και όσες νοιώθουμε κάτι μπορεί να είναι από τα φάρμακα. Μην λες χαζά όλα καλά θα πάνε!! 🙂❤️ 

Ε..δε γίνεται να μην σας πω έστω και ένα χαζουλι 

στις πριν 55 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

@Παρασκευαιδου επειδή εγώ δεν ειμαι τόσο high tech οσο εσείς για να σας στέλνω φωτός πάρε βατραχοπεδιλα, σαγιονάρες,  τσοκαρα και πάρε και παντοφλιτσες με γουνακι γιατί στα μέρη σου κάνει ακόμα κρύο. Γαντζωμένη ειναι η τοξοτινα σου για αυτό δεν σε ενοχλεί πλέον. Έχουμε ξανά πονακια σε λίγο καιρό. Αστην να ξεκουραστεί και λίγο! 

Χαχαχαχα στείλε στείλε γαλότσες.    

στις πριν 23 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Γονιμοποίηση ✔️

Έτσι ρε αρχήγαρααααα ένα βήμα τη φορά και μας φέρνουν πιο κοντά. Τελεια τα πάτε γιουπιιιιιιιι

στις πριν 1 ώρα, ο/η hope501 είπε:

Καλημέρα Κατερινάκι μου.

Η ντε είναι βασική γενικά. Θέλουμε να μην είναι χαμηλή. Έχει να κάνει με εμφύτευση κτλ. Άρα και στη φυσιολογική και στην εξωσωματική θέλουμε να είναι ικανοποιητικό το νούμερο.

Όσο για το εμβόλιο...επηρεάζει πολλές κοπέλες. Εμένα δεν με επηρέασε να σου πω την αλήθεια. Αλλά ξανακάνε χοριακή ή τεστ εγκυμοσύνης. Ασε το ωορηξίας όσο και να γίνεται αυτό με το θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί απλά να άλλαξε ο κύκλος σου λιγάκι.

Καλημέρα κορίτσακι μου,  σήμερα είμαι 35η μέρα κύκλου.. θα πάω για υπέρηχο το απόγευμα να δω τι θα μου πει και ο γιατρος ..

Κορίτσια μου εγώ Εχθές παρακολούθησα στα κλεφτά το σεμινάριο,  ήταν πολύ  ενδιαφέρον, σημείωνα εξετάσεις που ανέφεραν και μετά Ρωτούσα τον αιματολογο,  αν τις εχω κάνει 😂😂😂 ταυτόχρονα εργαζόμουν κιόλας.. το μόνο που αντιλήφθηκα ώς διαφήμιση είναι  η μέθοδος  prp στο κέντρο του παντου κατά τα άλλα ήταν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο, σήμερα στις 4 θα είναι το τελευταίο.. θα προσπαθήσω να το παρακολουθήσω πάλι οσο μπορώ 

Καλημέρα κορίτσια!!
Ηθελα να ρωτησω κατι μιας και είσαστε πιο εμπειρες από μενα...

Τις ενέσεις πότε βολεύει να τις κάνουμε? Πρωί, μεσημέρι, βραδυ??🤔
θα παω για τροποποιημένο φυσικό κύκλο και θα παίρνω και χαπια πρωι-βραδυ, παίρνω και χάπι για θυροείδη το πρωι και ομοιοπαθητικο! Χαμουλης!!!

Στην πρωτη μου εξωσωματική τις έκανα πρωι-πρωι αλλά είχα μεγαλο αγχος όλο το βραδυ, μήπως δεν ξυπνησω τη σωστή ώρα...
Για πείτε μου καμια γνωμη πριν ξεκινήσω...(παρεπιπτόντως δουλευω στο σπιτι)

στις πριν 8 λεπτά, ο/η noutelitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

θα παω για τροποποιημένο φυσικό κύκλο και θα παίρνω και χαπια πρωι-βραδυ, παίρνω και χάπι για θυροείδη το πρωι και ομοιοπαθητικο! Χαμουλης!!!

Στην πρωτη μου εξωσωματική τις έκανα πρωι-πρωι αλλά είχα μεγαλο αγχος όλο το βραδυ, μήπως δεν ξυπνησω τη σωστή ώρα...

Σε εμένα μου είχαν πει απ το κέντρο απόγευμα. 

Θέλει την ίδια ώρα να τις κάνεις. 

Τις έκανα 19:00

στις πριν 14 λεπτά, ο/η noutelitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

θα παω για τροποποιημένο φυσικό κύκλο και θα παίρνω και χαπια πρωι-βραδυ.

Στην πρωτη μου εξωσωματική τις έκανα πρωι-πρωι και είχα μεγαλο αγχος όλο το βραδυ, μήπως δεν ξυπνησω τη σωστή ώρα...

Οι ενέσεις για διέγερση ακόμη και του τροποποιημένου φυσικού δηλ μικρή δόση, γίνονται συνήθως απόγευμα 17:00-20:00 σταθερή ώρα κάθε φορά. 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η noutelitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Εμένα μου είχαν πει απόγευμα. Τις έκανα σε ώρα που με βολεύει και ήμουν πιο χαλαρή περίπου στις 8. Απλά κάθε μέρα τις έκανα ακριβώς την ίδια ώρα..

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hope19 είπε:

Εμένα μου είχαν πει απόγευμα. Τις έκανα σε ώρα που με βολεύει και ήμουν πιο χαλαρή περίπου στις 8. Απλά κάθε μέρα τις έκανα ακριβώς την ίδια ώρα..

στις πριν 2 λεπτά, ο/η TRigirl είπε:

Οι ενέσεις για διέγερση ακόμη και του τροποποιημένου φυσικού δηλ μικρή δόση, γίνονται συνήθως απόγευμα 17:00-20:00 σταθερή ώρα κάθε φορά. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σε εμένα μου είχαν πει απ το κέντρο απόγευμα. 

Θέλει την ίδια ώρα να τις κάνεις. 

Τις έκανα 19:00

Ολες απόγευμα ??? Μπραβο!
Το κέντρο που είχα παει μαλλον πεταγε χαρταετο!
Υπαρχει συγκεκριμένος λόγος...ξερετε?

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα κορίτσακι μου,  σήμερα είμαι 35η μέρα κύκλου.. θα πάω για υπέρηχο το απόγευμα να δω τι θα μου πει και ο γιατρος ..

Κορίτσια μου εγώ Εχθές παρακολούθησα στα κλεφτά το σεμινάριο,  ήταν πολύ  ενδιαφέρον, σημείωνα εξετάσεις που ανέφεραν και μετά Ρωτούσα τον αιματολογο,  αν τις εχω κάνει 😂😂😂 ταυτόχρονα εργαζόμουν κιόλας.. το μόνο που αντιλήφθηκα ώς διαφήμιση είναι  η μέθοδος  prp στο κέντρο του παντου κατά τα άλλα ήταν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο, σήμερα στις 4 θα είναι το τελευταίο.. θα προσπαθήσω να το παρακολουθήσω πάλι οσο μπορώ 

Ωραία...μετα να μας αναλυσεις και εμας το τι ειπανε😁😁😅😅

στις πριν 16 ώρες, ο/η Salvation78 είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι αν και νομίζω θα πετάξω κοτσανα

Αλλά λέω θα το ρωτησω και ας ρεζιλευτω

Με εξωσωματική μπορεί να γίνει καθυστερημένη σύλληψη 

Όχι ε? 

Ρωτάω γιατί ακόμα αναρωτιέμαι πως 6 w 2 d είδαμε 2ο σάκο που δεν έβλεπε πριν έχω κολλήσει με αυτο

Στην δεύτερη παλίνδρομη που είχα χοριακή 27 στην 9η μέρα με βλαστοκύστη 5 ημερών επειδή ρώτησα αμέσως το ίδιο πράγμα μου είπαν οτι ναι μπορεί να συμβεί. Να καθυστερήσει η εμφύτευση δηλαδή. Και ότι σε αυτούς έχει υπάρξει τελειόμηνη εγκυμοσύνη από ετ βλαστοκύστης με χοριακή που ξεκίνησε με 9 (!)

Τώρα τι να σου πω και ε΄γω από τα μαλλιά προσπαθούσα να πιαστώ. Αυτά στον προηγούμενο γιατρό και την πληροφορία την πήρα από γενετιστή.

στις πριν 15 ώρες, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, θα το δεις!

11 ακόμα... Μακάρι να ημουν 12, θα είχα ηρεμήσει περισσότερο. Και εγω εχω πόνους σήμερα ρε γαμωτο. Αύριο έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό και αν όλα πάνε καλά, πρώτα ο Θεός, την άλλη βδομάδα έχουμε την αυχενική. 

Με το καλό να δεις το μωρό σου..Πες μας αν σας έκανε κωλοτουμπες 🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σήμερα ξύπνησα και θέλω παντόφλα.. δεν νιώθω κάτι... :-( πφφφ καλα δεν περίμενα να νιώσω αλλά μέσα μου δεν νιώθω ότι θα έχω θετικό

Σου στέλνω παντόφλες τσόκαρα και γαλότσες να έρθεις στα ίσια σου. Υπομονή σε νιώθω..🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Είναι λόγος για εξωσωματική η ντε? Σήμερα θα πάω στο γιατρό να με δει γιατί παααλι είχα σταγόνα ροζ και άφαντη η περίοδος, με έπιασε και ένας πόνος δεξιά, στον ύπνο μου έντονος,  τεστ ωρηξιας θετικό μέχρι Εχθές,  χοριακη αρνητική.. περνάω πολύ ώραια 🙁 

Επίσης ρε κορίτσια αν θυμάστε πήγα και έκανα το εμβόλιο η @Παρασκευαιδου μου το θύμισε, εκεί λίγο αναλογιστικα μήπως οφείλεται αυτή η ανωμαλία στο εμβόλιο.. να ναι καλα που μου το θύμισε το κορίτσι μας 

Εγώ είχα διαταραχή στον κύκλο και στις 3 δόσεις, είτε ήρθε νωρίτερα είτε καθυστέρησε. Ωορηξία δεν ξέρω αν επηρέρασε γιατί δεν ελέγχω με τεστ και τέτοια δεν βρίσκω τον λόγο. Βαράμε όποτε μας έρθει και όπου μας βρει μετά από τόσα χρόνια κουραστήκαμε 🤣🤣

Εδώ σε αυτο΄ν τον κύκλο πόνους ωορηξίας είχα από δεξιά και δεν είχα καν ωάριο απο δεξιά. Το ρώτησα σε κάθε υπέρηχο να σιγουρευτώ.

Αυτά που μεγάλωσαν και αυτό που πήραμε ήταν όλα από την αριστερή ωοθήκη. Οπότε και πόνους που έχω δεν σημαίνει οτι θα έχω και ωάριο 🤣

στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σήμερα ξύπνησα και θέλω παντόφλα.. δεν νιώθω κάτι... :-( πφφφ καλα δεν περίμενα να νιώσω αλλά μέσα μου δεν νιώθω ότι θα έχω θετικό

Μα έλα τώρα εσυ που είσαι το στηριγμα όλων μας....

και τι να νιώσεις δηλαδή?

θα το νιώσεις μια και καλή με τη πρώτη χοριακή

στις πριν 2 ώρες, ο/η hope501 είπε:

Καλημέρα φροιντιν μου. Και εγώ μαζι σου! Προσπαθώ να την έχω 40 και πα΄νω και την ελέγχω όσο μπορώ. Γιατί όπως είπαμε είναι βασική. Μπορει να αλλάζουν όπως λες και δεν λεω πως έχουν άδικο για τους λόγους, αλλά δεν με ενδιαφέρει. 

Καλημέρα κορίτσι μου.

Επειδή τα έχουμε πει και τα κορίτσια επίης σου τα έχουν πει. Πήγαινε στο Έλενα. Σφίξε τα δόντια σου, βρες παρέα εαν δεν μπορεί ο συζυξ και πήγαινε. Η Οικονομοπούλου θα σου λύσει όλες μα όλες τις απορίες. Δεν είναι τυχαίο που είναι σε αυτή τη θέση. Καμία σχέση με τους ιδιωτικούς. Και δεν πληρώνεις τίποτα. Όλες είναι δωρεαν οι εξετάσεις που στο παρελθον τις πληρωνα... Μονο 2 εξετάσεις μου είπε ήταν με κόστος και ξέρεις τι πλήρωσα... 10 ευρώ. Όχι 50,60 και βάλε. Θα σου λύσει και την απορία με τις βιταμίνες. 

Καλημέρα φροιντιν. Να πάρεις και άλλη αναρρωτική. Από παθολόγο αν δεν θέλεις απο το κέντρο. Γερμανία είναι! Μακάρι να ήταν τόσο εύκολα και εδω!

Καλημέρα καλό μου.

Αυτό το πρόβλημα είχα και εγω. Αλλά είπα, σκασίλα μου! Λεφτά τους έδωσα. Δεν θα ντραπώ κιόλας. ΚΑι το ποιο δύσκολο δεν ήταν το κέντρο, αλλά όταν έπρεπε να μιλησω με τον γιατρό για κάτι άλλο. Το αποτέλεσμα...τέρμα cool και αδιάφορο. Δεν ρώτησαν τίποτα ιδιαίτερο. Και τους είχα στείλει και μαιλ πρώτα να ξέρεις. Τελικά τσάμπα αγχονώμουν να ξέρεις. Δεν τους ενδιαφέρει τόσο, όπως νομίζουμε. Αρα με κλειστα τα μάτια στείλε μαιλ για αυτό που θέλεις και πάρε τους και τηλ.

Καλημέρα κοριτσάρα,

καταρχας τέλεια που βγήκε αρνητικός!!! Άντε πάει και αυτό το άγχος του ιού.

Κοιτα πάνω την οθόνη που λέει δεξια το όνομα σου. Διπλα έχει ε΄ναν φάκελο. Αν δεν το βρεις, τότε πες μου ξανά.

image.png.f0977970e240064acbe4139158afb37b.pngimage.png.f0977970e240064acbe4139158afb37b.png

@BlackCat

Πετάει η ομάδα των γατων ! Αντε να πάμε για την κόρη τωρα ! Θα το δεις που θα γίνει και αυτό μια ωραιότατη βλαστοκυστη. Εγω πήγα σήμερα στον γιατρό, μια χαρά είναι το μπεμπέ,  μεγαλώνει...

στις Just now, ο/η twinkletwinlkle είπε:

@BlackCat

Πετάει η ομάδα των γατων ! Αντε να πάμε για την κόρη τωρα ! Θα το δεις που θα γίνει και αυτό μια ωραιότατη βλαστοκυστη. Εγω πήγα σήμερα στον γιατρό, μια χαρά είναι το μπεμπέ,  μεγαλώνει...

Μπράβοοοο!!

Και κανένα τσουτσούνι δεν φάνηκε??????🤣🤣🤣

στις πριν 2 ώρες, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Ελα καλημερα εχει φυγει η παραγγελεια σου για @Παρασκευαιδου

82656666-0F87-43C2-B9BA-5CBD51227999.jpeg

215579B5-5112-4491-9351-3842C0CAAD99.jpeg

7EC58D38-0683-495B-8EA3-13A8163AB399.jpeg

στις πριν 1 ώρα, ο/η BlackCat είπε:

Γονιμοποίηση ✔️

Ελα ρε η κορακλα ✌️

στις πριν 1 ώρα, ο/η BlackCat είπε:

Γονιμοποίηση ✔️

Έτοιμο και το 4ο εμβρυάκι για βλαστοκύστη!! Όλα τέλεια θα πάνε, θα το δεις! 🧿❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Προσπαθώ  .. ανάσες   ανάσες. 

Ε.. να μην πω κάτι η αρχηγός είχε αγχωθεί που είμαι τόσο ήρεμη.. μπα σήμερα δεν είμαι:-( 

Με άδεια είμαι φιλενάδα..  😕 δεν βγήκα άρρωστη αν βγω μετά την άδεια άρρωστη ποιος τους ακούει μετά.  Και αν δεν πάει καλά μετά θα χω θέματα. 

Ε..δε γίνεται να μην σας πω έστω και ένα χαζουλι 

Χαχαχαχα στείλε στείλε γαλότσες.    

Έτσι ρε αρχήγαρααααα ένα βήμα τη φορά και μας φέρνουν πιο κοντά. Τελεια τα πάτε γιουπιιιιιιιι

Α γαλοτσες θελει το κοριτσι μας 😜τα τραβαει ο οργανισμος σου τα βαρια βλεπω παρα λοιπον κ δυο γαλοτσες μια για σενα( με αγαπη εχει κ καρδουλε) κ μια απο την τοξοτινα σου που δην τρελενεις απο τωρα δεν περιμενεις να βγει🥰😜

736E3DD5-865D-44EA-A021-FDC5203EBB77.jpeg

C9E7C945-65D0-497E-9BDA-A3E38087208E.jpeg

στις πριν 13 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Μπράβοοοο!!

Και κανένα τσουτσούνι δεν φάνηκε??????🤣🤣🤣

Χαχαχα όχι. Ίσως την άλλη εβδομάδα στην αυχενική. 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Salvation78 είπε:

image.png.f0977970e240064acbe4139158afb37b.pngimage.png.f0977970e240064acbe4139158afb37b.png

αυτό μας έβγαλε και οταν προσπαθήσαμε σε σενα να στείλουμε με την @Παρασκευαιδου

πραγματικά δεν ξέρω

στις πριν 37 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

@BlackCat

Τωρα φιλενάδα ηρεμιαααα και πολλά πολλά όνειρα.  :-) που θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα ποτε έχει πητ;

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Margitc είπε:

Ελα καλημερα εχει φυγει η παραγγελεια σου για @Παρασκευαιδου

82656666-0F87-43C2-B9BA-5CBD51227999.jpeg

215579B5-5112-4491-9351-3842C0CAAD99.jpeg

7EC58D38-0683-495B-8EA3-13A8163AB399.jpeg

Εκλαψα... 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Margitc είπε:

Α γαλοτσες θελει το κοριτσι μας 😜τα τραβαει ο οργανισμος σου τα βαρια βλεπω παρα λοιπον κ δυο γαλοτσες μια για σενα( με αγαπη εχει κ καρδουλε) κ μια απο την τοξοτινα σου που δην τρελενεις απο τωρα δεν περιμενεις να βγει🥰😜

736E3DD5-865D-44EA-A021-FDC5203EBB77.jpeg

C9E7C945-65D0-497E-9BDA-A3E38087208E.jpeg

Αυτά ειναιβεξω φυσάει τόσο πολύ που άναψα το τζάκι 🤣

στις πριν 1 λεπτό, ο/η hope501 είπε:

αυτό μας έβγαλε και οταν προσπαθήσαμε σε σενα να στείλουμε με την @Παρασκευαιδου

πραγματικά δεν ξέρω

Κορίτσια έχετε πολλά μηνύματα, διαγραφή θέλουν;-) 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...