Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Litsadi είπε:

Θεσσαλονίκη sos  κορίτσια μου υπάρχει ο  ικονομικό pcr test covid ?   Στο κέντρο όταν πήγα για την πρώτη ωοληψία έδωσα 60€ ψάχνω να δω άν γίνεται δωρεάν σε κέντρο υγείας αλλά γράφει ότι είναι για αυτούς που έχουν συμπτώματα δεν ξέρω άν δέχονται και εμένα 

Κ εγώ Θεσσαλονίκη είμαι κ εγώ στο κέντρο 60 έδωσα όλες τις φορές... Ρώτα στο μικροβιολογικο της γειτονιάς σου μήπως είναι πιο φθηνά.. 

Δημοσίευση

Κορίτσια να ρωτήσω, τώρα που μου ανέβασε τα utrogestan κ μου είπε να διπλασιασω δεν διευκρίνησα αν χρειάζεται να παίρνω από το στόμα γιατί μέχρι τώρα τα έπαιρνα κολπικά κ έτσι συνεχίζω από χθες το βράδυ δυο-δυο κολπικά.. Πιστεύετε υπάρχει πρόβλημα που τα παίρνω όλα κολπικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Litsadi είπε:

Θεσσαλονίκη sos  κορίτσια μου υπάρχει ο  ικονομικό pcr test covid ?   Στο κέντρο όταν πήγα για την πρώτη ωοληψία έδωσα 60€ ψάχνω να δω άν γίνεται δωρεάν σε κέντρο υγείας αλλά γράφει ότι είναι για αυτούς που έχουν συμπτώματα δεν ξέρω άν δέχονται και εμένα 

Στο experiment μοριακή διαγνωστική στην Τσιμισκή είχα πληρωσει 50€ τον Ιανουάριο. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η τιμή και αν υπάρχει κάπου πιο φθηνά

Δημοσίευση
στις On 15/10/2021 at 5:30 ΜΜ, ο/η Vasilique είπε:

Επιτροπή📅

@rouseva ?

Ωοληψία ✌️

@Vibet 15/10

@Παρασκευαιδου ?

@Margitc ?

Εμβρυομεταφορά 🙏

@elena0212 14/10

@angel35 ?

@kk88

@BlackCat ?

Χοριακή 

@Sandyb 357 🥰

@Vasilique 1729 🥰

@Διόνη 703 🥰

@Tvz 1358 🥰 

@Katerinaki83 365 🥰

@Eva29 294 🥰

@Massa 234 🥰

@Apol 663 🥰

@Lucia79 22/10

@elena0212 23/10

Εντάξει! Τα σπάει το παρεάκι;;; Πόσο γουρλίδικο! Πόσο χαίρομαι με όσα ευχάριστα διαβάζω! Πάντα χαρές κορίτσια μου! 

@Apol Εγώ στα είπα τις προάλλες και κατ´ιδίαν… Ήμουν σίγουρη! Απόλαυσέ το τώρα! Όταν σε πιάνει τρέλα να μου στέλνεις! Ξέρεις εσύ! 😉

@Katerinaki83 Μπράβο κοριτσάκι μου! Μην σε απασχολούν οι εξετάσεις αυτές από τώρα… Είναι τόσο νωρίς! Να κάνεις την αυχενική με το καλό που είναι εξάλλου κ η πρώτη πολύ σημαντική υπερηχογραφική εξέταση. Μέχρι τότε αγωνιούμε μεν αλλά δεν ανησυχούμε! 😉💚

Εκανα ωοληψια στις 18/10 τελικα και μου πήραν 20, τα 11 ωριμα τα οποια γονιμοποιηθηκαν. Τώρα περιμένω να μου πουν πως εξελίχθηκαν αυτά αφού ειναι τρίτη μέρα σήμερα. Έχω μεγαλη αγωνία.

Στην πρωτη μου εξωσωματική πάλι έκανα πολλα ωάρια και μόνο 1 έγινε βλαστοκύστη και αυτό προέκυψε με χρωμοσωμικό πρόβλημα (εκανα προεμφυτευτικό ελεγχο). Οπότε δεν έιχα κάνει καν εμβρυομεταφορά. Κλαψ!!!

Σε αυτήν την προσπάθεια θα κάνω πάλι προεμφυτευτικό έλεγχο οπότε αν το θέλει ο θεούλης και μου μείνει κανένε καλό ωαριάκι θα κάνω εμφύτεψη σε επόμενουσ κύκλους όταν βγουν τα αποτελέσματα της βιοψίας.

Μακάρι αυτό το πινακακι να είναι τυχερό και για μένα!!! Ευχομαι να είναι για ολες μας!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η FAITH_ είπε:

Κορίτσια όλα καλά! Πήγαμε 2 επιστρεψαμε 4!Τουλάχιστον για σήμερα.. Εύχομαι σε δύο βδομάδες  να μετρηθουμε και να είμαστε πάλι οι ίδιοι 🙏😃

Μπράβο κορίτσι μου, εγώ εύχομαι να είστε οι ίδιοι για τους επόμενους εννιά σε ένα σώμα και έπειτα οι οι ίδιοι σε ένα σπίτι 😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, εγώ εύχομαι να είστε οι ίδιοι για τους επόμενους εννιά σε ένα σώμα και έπειτα οι οι ίδιοι σε ένα σπίτι 😍😍😍

Μακάρι κοπέλα μου. Το ίδιο εύχομαι και σε σένα! Όλα να πάνε καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η FAITH_ είπε:

Κορίτσια όλα καλά! Πήγαμε 2 επιστρεψαμε 4!Τουλάχιστον για σήμερα.. Εύχομαι σε δύο βδομάδες  να μετρηθουμε και να είμαστε πάλι οι ίδιοι 🙏😃

Με το καλό μια τεράστια χοριακη ! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες και σε 9 μήνες πάλι 4 να είστε ♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η FAITH_ είπε:

Μπράβο καλό μου. Καλοστεριωτα να είναι και σε 9 μήνες να τα έχεις στην αγκαλιά σου. 🙏🏽 Μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι. Άντε να μετράμε μαζί τις μέρες. Μια πέρασε για μένα σήμερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η FAITH_ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!! Καλοστεριωτα να είναι τα μωρά σου!!! Σε 9 μήνες να τα πάρεις αγκαλιά σου εύχομαι ολόψυχα!!!! Τόσοι θα είστε πάλι είναι σίγουρο!!!🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η FAITH_ είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!!! Ετσι να παραμείνετε και να συναντηθείτε με το καλο σε εννια μήνες!!! 🍀🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η FAITH_ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου ❤️❤️❤️ Εύχομαι θα τεράστια χοριακη κ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Κορίτσια;;;τελικά δεν άντεξα. Έκανα τεστ Για την εκπληξη στον αντρα μου. Τα καταφέραμε 🥰🥰🥰🥰 θα πάω αύριο για χοριακη, αντί για Σάββατο 

3544BCC8-188B-47D8-BB60-68FBF65D1AC5.jpeg

Συγχαρητήρια!!!!!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Το πιο όμορφο δώρο κορίτσι μου!! Αντε τώρα και μια τέλεια χοριακη!!! Μπράβο 🎉🎉🎉🎉

Δημοσίευση

Με το καλό να εμφυτευθούν και τα δυο!

Μια μεγάλη χοριακη ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Κορίτσια;;;τελικά δεν άντεξα. Έκανα τεστ Για την εκπληξη στον αντρα μου. Τα καταφέραμε 🥰🥰🥰🥰 θα πάω αύριο για χοριακη, αντί για Σάββατο 

Μα τι όμορφη εικόνα!!!Μπραβο ρε παιδιά συγχαρητήρια!!

Μια γερή τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!Με το καλό❤️

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Έλα ρε κορίτσι! Συγκινήθηκα! Συγχαρητήρια! Τι κ αν δεν ήσουν μαζί μου τότε! Τώρα ήταν η στιγμή σου! Όλα στην ώρα τους λοιπόν! Να έχεις μια τεράστια χοριακή σου εύχομαι από καρδιάς! Μπράβο κ πάλι μπράβο! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🎊🎉🧿💚

Δημοσίευση

Και έτσι να μείνετε! Υπομονή κ πίστη στα εμβρυάκια σου! 💚

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου !!! Με το καλό να το/τα πάρετε αγκαλίτσα σε 9μηνες !! Να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη!! Τι ωραία έκπληξη ♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι!!! Τέλεια η έκπληξη! Με το καλό κι ένα ωραίο νούμερο αύριο ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

@Apol σ Ευχαριστω κορίτσι μου. Αύριο να έχουμε κ οι δυο μια τεράστια χοριακη. 
@BlackCat σ Ευχαριστω 🥰🥰 ποτε έχεις ωοληψια;;;

Ελενακι και πήγα να σου πω σήμερα πως κρατήθηκες συνχαρητηρια !!!!!!!!τα καλύτερα νέα άντε να λέμε για τα μωρά μας τώρα .

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Έλα ρε κορίτσι! Συγκινήθηκα! Συγχαρητήρια! Τι κ αν δεν ήσουν μαζί μου τότε! Τώρα ήταν η στιγμή σου! Όλα στην ώρα τους λοιπόν! Να έχεις μια τεράστια χοριακή σου εύχομαι από καρδιάς! Μπράβο κ πάλι μπράβο! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🎊🎉🧿💚

Με σένα αρχηγό όλη η ομάδα πετάει 🥰🥰🥰 σ Ευχαριστω αγαπημένη μου vasilique

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου !!! Με το καλό να το/τα πάρετε αγκαλίτσα σε 9μηνες !! Να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη!! Τι ωραία έκπληξη ♥️♥️♥️

Να σαι καλά κοριτσάκι μου 🥰 σιγά σιγά να περνάμε όλες στην απέναντι πλευρά. 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι!!! Τέλεια η έκπληξη! Με το καλό κι ένα ωραίο νούμερο αύριο ❤️❤️❤️

Ευχαριστω κορίτσι μου! Εσυ ποτε έχεις χοριακη; Εύχομαι ένα τεράστιο νούμερο 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eva29 είπε:

Με το καλό μια τεράστια χοριακη ! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες και σε 9 μήνες πάλι 4 να είστε ♥️♥️♥️

στις πριν 1 ώρα, ο/η hope501 είπε:

Μπράβο καλό μου. Καλοστεριωτα να είναι και σε 9 μήνες να τα έχεις στην αγκαλιά σου. 🙏🏽 Μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι. Άντε να μετράμε μαζί τις μέρες. Μια πέρασε για μένα σήμερα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η kk88 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!! Καλοστεριωτα να είναι τα μωρά σου!!! Σε 9 μήνες να τα πάρεις αγκαλιά σου εύχομαι ολόψυχα!!!! Τόσοι θα είστε πάλι είναι σίγουρο!!!🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞

στις πριν 54 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!!! Ετσι να παραμείνετε και να συναντηθείτε με το καλο σε εννια μήνες!!! 🍀🙏

στις πριν 44 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου ❤️❤️❤️ Εύχομαι θα τεράστια χοριακη κ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Με το καλό να εμφυτευθούν και τα δυο!

Μια μεγάλη χοριακη ❤️

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Και έτσι να μείνετε! Υπομονή κ πίστη στα εμβρυάκια σου! 💚

Ευχαριστω πολύ! Μακάρι να παραμείνουμε έτσι από εδώ και πέρα!! Να είστε όλες καλά και όσες ευχές μου δώσατε σας τις δίνω κι εγώ από την καρδιά μου! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Ελενακι και πήγα να σου πω σήμερα πως κρατήθηκες συνχαρητηρια !!!!!!!!τα καλύτερα νέα άντε να λέμε για τα μωρά μας τώρα .

Χαχαχα ήθελε να με επιβραβεύσεις Ε;;; 🙈🙈🙈 σ Ευχαριστω κοριτσάκι μου. Μόνο χαρές από δω κ πέρα. Πετάει η ομάδα 🎉🎉🎉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ο Ιανουάριος μόνο σε μένα φαίνεται ατελείωτος ή το ίδιο κι εσείς; Κάθε Ιανουάριο έχω αυτή την αίσθηση αλλά φέτος νομίζω ότι δε λέει να φύγει. Εχει συμπέσει και 5ος μήνας να είναι όλος ο Ιανουάριος και κάπως μου φαίνεται...  @ElkΚαλή τύχη με το γιατρό, ελπίζω να τον βρεις και να έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις το μωρό. 
    • Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...