Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

στις πριν 44 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Και να ρωτήσω κάτι και ας είναι βλακεία. Με δείγμα σπέρματος γίνεται αυτή η εξεταση για το οξειδωτικό στρες?Γιατί κοιτάζω στο ίντερνετ και διαβάζω ότι είναι εξεταση αιματος που σου παίρνουν από το δάχτυλο.

https://gennima.com/okseidotiko-stres-o-kryfos-echthros-gia-to-sperma/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Luna777 είπε:

Οπωσδήποτε να κάνει ο σύζυγος εξέτασεις DFI και οξειδωτικό στρες για να ξέρετε που βαδίζετε. Και εμάς στην αρχή κανείς δεν μας τα είχε πει δυστυχώς...μετά από 3 χρόνια προσπαθειών τα μάθαμε. Πιστεύω πως αν είχαμε αρχίσει με σωστές βάσεις και βιταμίνες θα πιάναμε και φυσιολογικά. Και ο εξωσωματιστής μας το είπε. Αλλά πλέον είχαμε κουραστεί τόσο πολύ και δεν μπορούσαμε να αφήνουμε το χρόνο να περνάει. Οι sermatrop ειναι ακριβές, αλλά χαλάλι! Ο δικός μου έπαιρνε 2 ημερησίως, άρα μας βγήκαν 72 ευρώ το δεκαπενθήμερο. Και μας είχαν πει επανάληψη εξετάσεων 1 μηνα μετά την αγωγή. 

Μωρε τοσα και τόσα λεφτά δίνουμε στα 144 € θα κολλήσουμε...? Εάν είναι να δούμε αποτέλεσμα και γλυτώσω πάλι τα 2000€ της εξωσωματικής...χαλάλι 

στις πριν 21 ώρες, ο/η Luna777 είπε:

Κορίτσια μου, χάθηκα αυτες τις μέρες γιατί έχω ενα θέμα με το laptop και από το κινητό δεν μπορούσα να κανω login. 

Έχω χαρεί πάρα πολύ με αυτά που διαβάζω για όλες σας, συνεχίζουμε δυνατά ❤ @Massa @BlackCat @kk88

Εγώ πέρασα μια αναμπουμπούλα χθες. Ενώ ρώτησα ξανά και ξανά για τον αν χρειάζεται να παρακολουθώ την TSH και μου ελεγαν οχι ακόμα, ε δεν άντεξα και λέω ας πάω μόνη μου να κανω μια εξέτασω να ησυχάσω πια! Και το αποτελεσμα; Από 1.13 πήγε 7.4. Φρίκαρα!!! Πήρα όλους τους γιατρούς τηλέφωνο...είπαν να μην ανησυχώ, δεν επηρρεάζει εμφύτευση. Εγώ πάντως τον έπαθα ενα πανικό, στεναχωρήθηκα, εκνευρίστηκα, απογοητεύτηκα. Άλλαξα δόση τώρα και μου είπε η ενδοκρινολόγος επανεξέταση σε 20 μέρες. Ναι σιγά μην αντεξω! Έχω χοριακή την Παρασκευή και θα ξανακάνω μαζί και TSH.

Τη Δευτέρα ευτυχώς πάω πάλι για βελονισμό να επανελθω σε ηρεμία και ισορροπία!

Εντωμεταξύ, εννοείται είπαν να αποφεύγω ωμές σαλάτες απέξω. Όμως αύριο θα πάω στο vegan festival και θέλω να τσακίσω σουβλάκια, burgers, tacos κτλ. Σκέτα θα τα πάρω;; Με βλέπω με ταπεράκι με κομμένη σαλάτα από το σπίτι να τα γεμίζω μόνη μου και ας γίνω ρόμπα χαχαχα 

Κορίτσι ευχαριστούμε!! Άντε ερχεται και η δικη σου η σειρά!! Όλα τα καλά σου εύχομαι!!!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μωρε τοσα και τόσα λεφτά δίνουμε στα 144 € θα κολλήσουμε...? Εάν είναι να δούμε αποτέλεσμα και γλυτώσω πάλι τα 2000€ της εξωσωματικής...χαλάλι 

Κορίτσι κάντε την εξέταση, εννοείται. Και εμείς την είχαμε κάνει και το dfi ήταν στο 36%! Από τότε έπαιρνε συνέχεια διάφορες βιταμίνες, επαναληπτική δεν κάναμε αλλά από ο,τι φαίνεται κάτι μάλλον βελτιώθηκε!! 😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η Massa είπε:

Κορίτσι κάντε την εξέταση, εννοείται. Και εμείς την είχαμε κάνει και το dfi ήταν στο 36%! Από τότε έπαιρνε συνέχεια διάφορες βιταμίνες, επαναληπτική δεν κάναμε αλλά από ο,τι φαίνεται κάτι μάλλον βελτιώθηκε!! 😂

Με τρομάζει μην ξαναπεράσω όσα πέρασα για αυτο θέλω πριν την εξωσωματική να είναι όλα ελεγμένα.  

Καλησπέρα κορίτσια :). Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας! Μετά από μία αποτυχημένη πρώτη εξωσωματική (φτάσαμε μέχρι την εμβρυομεταφορά αλλά εγκυμοσύνη δεν προέκυψε), θέλουμε να κάνουμε μια δεύτερη εξωσωματική, αλλά για πρακτικούς και οικονομικούς λόγους, θα θέλαμε να την κάνουμε αυτή την φορά Θεσσαλονίκη και όχι Αθήνα. Έχετε να μου προτείνετε έμπειρους και ικανούς γιατρούς ή κλινικές, βάσει των προσωπικών σας εμπειριών; Χρειάστηκε να κάνετε πολλές προσπάθειες με τούς συγκεκριμένους γιατρούς; Πόσο καιρό πρέπει να αφήσω από τον προηγούμενο κύκλο εξωσωματικης (με πρωτόκολλο) για να προσπαθήσω πάλι; Σας ευχαριστώ πολύ εκ τών προτέρων για τις απαντήσεις σας και καλή επιτυχία σε όλες!

στις πριν 13 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που θα πέσω αλλά θέλω να κοιτάω μπροστά..  βλέπω τα θετικά πάντα.  

Στο πρώτο μου παιδάκι το σπερμοδιαγραμμα ήταν πολύ χειρότερο και όμως έμεινα φυσιολογικά έγκυος. 

Μου έδωσε και εμένα βιταμίνες φολικο, μαγνήσιο και κάτι άλλο πολυβιταμηνες... 

Το μαγνήσιο δεν καταλαβα για πιο λόγο. 

Νομίζω στο 3 μηνο βλέπουμε διαφορά σωστά? Τις ξεκίνησε τώρα... είπαμε να κάνουμε να δούμε σε τι ποσοστά ήμαστε σπερμοδιαγραμμα ώστε να ξέρουμε αν συνεχίσει τις ίδιες βιταμίνες.  Το θέμα είναι έχουμε κακό σπέρμα και δεν ξέρουν από τι δεν έχει κυρσοκιλη ούτε κάποιο μικρόβιο. 

και σε μένα έδωσε βιταμίνες και φολικό απο την αρχή που είχα ξεκινήσει τη διαδικασία για ωοληψία...΄..μετά στην ετ μου πρόσθεσε και το μαγνήσιο...θυμάμαι έπερνα μαγνήσιο στην πρωτη εγκυμοσύνη για τις κράμπες...

αυτά τα sermatrop μπορεί να τα πάρει ο οποιοσδήποτε ή χρειάζεται παρακολούθηση απο ουρολογο? βρε μπας και του τα πάρω και γώ και δυναμώσει κανέναν να δραπετεύσει απο κει μέσα...? η απελπισία στο μεγαλείο της 😅 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Με τρομάζει μην ξαναπεράσω όσα πέρασα για αυτο θέλω πριν την εξωσωματική να είναι όλα ελεγμένα.  

Αχ ρε κοριτσι μου πόσο το καταλαβαίνω αυτό που λες.. το πρώτο πράγμα που ζήτησα από το γιατρό μου τον Απρίλιο που είχα την παλινδρομη ήταν να μου βρει την αιτία της αποβολής γιατι δεν ήθελα να ξαναπεράσω το ίδιο... Βέβαια και τώρα φοβισμένη είμαι αλλά τέλος πάντων.. αν σε βοηθάει να ψάξετε και να ελέγξετε τα πάντα να το κάνεις.. προέχει η ψυχολογία για να προχωρήσεις γιατί τα σωματικά τα ξεπερνάμε γρήγορα..

στις πριν 54 λεπτά, ο/η blueocean είπε:

και σε μένα έδωσε βιταμίνες και φολικό απο την αρχή που είχα ξεκινήσει τη διαδικασία για ωοληψία...΄..μετά στην ετ μου πρόσθεσε και το μαγνήσιο...θυμάμαι έπερνα μαγνήσιο στην πρωτη εγκυμοσύνη για τις κράμπες...

αυτά τα sermatrop μπορεί να τα πάρει ο οποιοσδήποτε ή χρειάζεται παρακολούθηση απο ουρολογο? βρε μπας και του τα πάρω και γώ και δυναμώσει κανέναν να δραπετεύσει απο κει μέσα...? η απελπισία στο μεγαλείο της 😅 

Απ το κέντρο δώσανε βάση σε εμένα χωρίς να ασχοληθούν με το θέμα μας που είναι το σπέρμα. 

Μαγνήσιο επερνα και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη γιατί είχα κύστη και με βοηθούσε στους πονους. 

Εμεις τα πήραμε χωρίς συνταγή γιατρού βασικα είναι συμπλήρωμα διατροφής . 

Χαχαχαχαχ που θα παει θα δραπετεύσει το καλό που τους θέλω αλλιώς θα τα βαλω στο ωάριο με το έτσι θέλω 🤣🤣🤣🤣 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Αχ ρε κοριτσι μου πόσο το καταλαβαίνω αυτό που λες.. το πρώτο πράγμα που ζήτησα από το γιατρό μου τον Απρίλιο που είχα την παλινδρομη ήταν να μου βρει την αιτία της αποβολής γιατι δεν ήθελα να ξαναπεράσω το ίδιο... Βέβαια και τώρα φοβισμένη είμαι αλλά τέλος πάντων.. αν σε βοηθάει να ψάξετε και να ελέγξετε τα πάντα να το κάνεις.. προέχει η ψυχολογία για να προχωρήσεις γιατί τα σωματικά τα ξεπερνάμε γρήγορα..

Δεν χρειάζεται να είσαι σαντι μου γιατί ακουμπησες το πρώτο μαξιλαράκι (έτσι το λεω) το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάει καλά. 

Οι περισσότερες αποβολές γίνονται εκεί 6-7 εβδομάδων οι οποίες ευθύνονται στις χρωμοσωμικες ανωμαλίες. 

Έχω αγχωθεί και με το πότε θα μου έρθει η περίοδος.  Νιώθω και πονους κράμπες συν το στήθος πιο πρησμένο απ την εγκυμοσύνη και με έχουν πιάσει τα νεύρα. 😑😑

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Απ το κέντρο δώσανε βάση σε εμένα χωρίς να ασχοληθούν με το θέμα μας που είναι το σπέρμα. 

Μαγνήσιο επερνα και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη γιατί είχα κύστη και με βοηθούσε στους πονους. 

Εμεις τα πήραμε χωρίς συνταγή γιατρού βασικα είναι συμπλήρωμα διατροφής . 

Χαχαχαχαχ που θα παει θα δραπετεύσει το καλό που τους θέλω αλλιώς θα τα βαλω στο ωάριο με το έτσι θέλω 🤣🤣🤣🤣 

και 'γω το ίδιο νίωθω οτι θα 'πρεπε να εδιναν περισσοτερη σημασία στο πως θα γίνει η επιλογή σπέρματος που θα μας έδινε βιώσιμα εμβρυα....αυτό είναι και το παράπονό μου και θα το πω στον γιατρό οταν τον δώ....ήδη ήξεραν οτι έχω δυο αποτυχημένες προσπάθειες....ενα θετικό θέλαμε και μέις οχι πάλι ενα μηδενικό. 

αμα δραπετεύσει και μείνω εννοείται θα μιλάμε πλέον για θαύμα!!!!!!!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Δεν χρειάζεται να είσαι σαντι μου γιατί ακουμπησες το πρώτο μαξιλαράκι (έτσι το λεω) το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάει καλά. 

Οι περισσότερες αποβολές γίνονται εκεί 6-7 εβδομάδων οι οποίες ευθύνονται στις χρωμοσωμικες ανωμαλίες. 

Έχω αγχωθεί και με το πότε θα μου έρθει η περίοδος.  Νιώθω και πονους κράμπες συν το στήθος πιο πρησμένο απ την εγκυμοσύνη και με έχουν πιάσει τα νεύρα. 😑😑

Χρωμοσωμικη ήταν και μένα και είχα ακούσει και την καρδούλα του πριν σταματήσει και αυτό με είχε διαλύσει ψυχολογικά ακόμα περισσότερο αλλά όντως τώρα ο γιατρός λέει ότι πάμε καλύτερα.. θα δείξει αύριο που έχουμε υπερηχο παλι..

εμένα περίοδος μου είχε έρθει κοντα 5 εβδομάδες μετά την απόξεση.. αλλά εσύ τι έκανες? Απόξεση? Άσε και εγώ θυμάμαι είχα κράμπες, πόνους τα πάντα και ένα υπερβολικό πρήξιμο στην κοιλιά που έφυγε μόνο όταν ήρθε περίοδος και ανακουφιστηκα..

στις Just now, ο/η blueocean είπε:

και 'γω το ίδιο νίωθω οτι θα 'πρεπε να εδιναν περισσοτερη σημασία στο πως θα γίνει η επιλογή σπέρματος που θα μας έδινε βιώσιμα εμβρυα....αυτό είναι και το παράπονό μου και θα το πω στον γιατρό οταν τον δώ....ήδη ήξεραν οτι έχω δυο αποτυχημένες προσπάθειες....ενα θετικό θέλαμε και μέις οχι πάλι ενα μηδενικό. 

αμα δραπετεύσει και μείνω εννοείται θα μιλάμε πλέον για θαύμα!!!!!!!!!

Καλα 26.10 έχουν να τα ακούσουν για τα καλά... 

Όταν είχα αίμα και τους πήρα τηλ ούτε ενδιαφέρθηκαν ούτε μου αύξησαν την δόση και με άφησαν στο έλεος σα να μου λέγανε ότι το χάνω.  

Μετά από 12 ώρες που πήγα νοσοκομείο ξανά αυξήθηκαν τα χαπια προγεστερονη κτλ 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sandyb είπε:

Χρωμοσωμικη ήταν και μένα και είχα ακούσει και την καρδούλα του πριν σταματήσει και αυτό με είχε διαλύσει ψυχολογικά ακόμα περισσότερο αλλά όντως τώρα ο γιατρός λέει ότι πάμε καλύτερα.. θα δείξει αύριο που έχουμε υπερηχο παλι..

εμένα περίοδος μου είχε έρθει κοντα 5 εβδομάδες μετά την απόξεση.. αλλά εσύ τι έκανες? Απόξεση? Άσε και εγώ θυμάμαι είχα κράμπες, πόνους τα πάντα και ένα υπερβολικό πρήξιμο στην κοιλιά που έφυγε μόνο όταν ήρθε περίοδος και ανακουφιστηκα..

Έκανα αποξεση και λαπαροσκοπηση (γιατί φοβόταν μήπως το δεύτερο ήταν εξωμητριο) και εγώ εκεί κοντά το κόβω καμια 4-5 εβδομάδες. 

Αυτή τη φορά πάει πολύ καλά και το βλέπεις και μόνη σου 😍 να μας πεις αύριο πως πήγαν 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αυτό με το στήθος ήταν τραγικό ειδικά στην πρώτη αποβολή που είχε προχωρήσει περισσότερο.Παρέμεινε πρησμένο κ πονούσε μέχρι να μηδενίσει η χοριακη κοντά 40 μέρες μετά κ μου Θύμιζε κάθε ώρα κ λεπτό ότι υπήρξα έγκυος!
Επειδή Εντωμεταξυ είχε πρηστεί κ πονούσε πολύ σε όλη την διάρκεια που εμεινα έγκυος κ επίσης σταμάτησε ως δια μαγείας να πονάει πριν εξακριβώσω την αποβολή το είχα συνδέσει αυτόματα με αυτό.

Πολυ δύσκολη φάση να έχεις όλα τα συμπτώματα αλλά να ξέρεις ότι έχεις αποβάλλει γιατί συνεχίστηκαν μέχρι να έρθει περιοδος 

Υπομονη Παρασκευαιδακι ❤️

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Δεν ξέρω αν φεύγει ο φόβος ποτέ η αλήθεια είναι. Προσωπικά στην δεύτερη θετική χοριακη ήμουν τελείως σκατα επειδή είχα δει το έργο.. 
Πρέπει όμως να το παλέψεις κ να το βλέπεις μέρα μέρα κ μια σκέψη που ίσως βοηθησει είναι ότι πάλεψες πολύ για να φτάσεις έως εδώ Κριμα δεν είναι να μην ευχαριστηθείς στιγμές που κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναζήσει;; Κάπως έτσι το σκεφτόμουν κ ήρεμουσα….για 5 λεπτά!!😂😂

στις πριν 19 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Δεν ξέρω αν φεύγει ο φόβος ποτέ η αλήθεια είναι. Προσωπικά στην δεύτερη θετική χοριακη ήμουν τελείως σκατα επειδή είχα δει το έργο.. 
Πρέπει όμως να το παλέψεις κ να το βλέπεις μέρα μέρα κ μια σκέψη που ίσως βοηθησει είναι ότι πάλεψες πολύ για να φτάσεις έως εδώ Κριμα δεν είναι να μην ευχαριστηθείς στιγμές που κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναζήσει;; Κάπως έτσι το σκεφτόμουν κ ήρεμουσα….για 5 λεπτά!!😂😂

Να ρωτήσω εσας δεν υπήρχαν σημάδια ότι δεν πάει καλά η εγκυμοσύνη ;εμένα ήταν πολύ χαμηλή η πρώτη χοριακη και ανα διαστήματα είχα πονάκια έντονα και καφέ υγρά.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Να ρωτήσω εσας δεν υπήρχαν σημάδια ότι δεν πάει καλά η εγκυμοσύνη ;εμένα ήταν πολύ χαμηλή η πρώτη χοριακη και ανα διαστήματα είχα πονάκια έντονα και καφέ υγρά.

Τα ίδια είχα και εγώ και αντί για καφέ είχα αίμα... την ημέρα που έπεσε η χοριακη είχα καφέ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η blueocean είπε:

Να τα πάρεις σιγά τι θα χάσεις 70 ευρώ έχουν .

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Κανενα σημάδι!

η πρώτη μου χοριακη ήταν 3ψηφια ,με καλους διπλασιασμους,το στήθος πρηζόταν κ πονούσε και είχα καούρες κ κάποιες ναυτίες.

4 ημέρες πριν πάω για υπερηχο όπου κ διαπιστώθηκε η παλινδρομη σταμάτησαν όλα απότομα. Αλλά δεν είχα την εμπειρία να το σκεφτώ ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί διάβαζα ότι τα συμπτώματα ερχόντουσαν κ έφευγαν.Και μου επιβεβαίωσαν ότι η καρδιά είχε σταματήσει πριν 4 μέρες.

Σε καμία από τις δυο αποβολές δεν είχα ούτε αίμα ούτε καφε ούτε πονους ,τίποτα.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη ξεκίνησε με χοριακη 27(!) αλλά μετά πήρε εμπρός. Βέβαια ο φόβος ποτέ δεν με άφησε να το χαρώ ήμουν απαισιόδοξη δηλαδή από την αρχή!

Ο γιατρός που είμαι τώρα όταν μου πήρε ιστορικό με ρώτησε αν οι αποβολές ήταν με αίμα η το διαπίστωσα σε υπερηχο. Ρώτησα γιατί με ρωτάει κ μου είπε ότι συνήθως όταν η αποβολή έχει αίμα ενοχοποιείται η μήτρα ,ενώ αν απλα σταματάει η καρδιά ή η ανάπτυξη του εμβρύου οφείλονται σε χρωμοσωμικες 

Καλησπέρα κορίτσια μου! Έχω χάσει πολλές συζητήσεις πολλά καλά νέα νέες εγκυούλες νέες προσπάθειες! Δεν είχα λαπ τοπ κ δεν έμπαινα κ η αλήθεια είναι πως μετά και την επόμενη αποτυχημένη μου προσπάθεια τον ιούνιο προσπάθησα να μαζέψω τα κομμάτια μου με τον αντρούλη μου κ να βρούμε την δύναμη να ξαναπροσπαθήσουμε! Έφτασε λοιπόν αυτή η στιγμή! Όσες με θυμάστε έχω ακόμα ενα παγωτινάκι που με περιμένει! Το θέμα μου είναι πως ο γιατρός μου κάνει κατι εντελώς διαφορετικό αυτή τη φορά! Μου δίνει ενέσεις arvekap και yasmine για καταστολή! Τον εμπιστεύομαι κ το κάνω! Όμως θέλω να μου πει κάποια έχει ακολουθήσει τέτοια αγωγή; Κι αν ναι με τι κατάληξη; Είμαι αγχωμένη τόσο πολύ! Εύχομαι τα καλλίτερα σε όλες! Μεγάλες χοριακές σε όσες περιμένουν κ οι εγκυούλες να μας στέλνετε μπόλικη μπεμπεδόσκονη! Σας φιλώ γλυκά όλες!

στις πριν 1 ώρα, ο/η BlackCat είπε:

Δίκιο έχεις μωρέ το ξέρω.. το προσπαθώ και είμαι με τα πάνω και τα κάτω μου.. ελπίζω άμα κάνω αυχενική θα χαλαρώσω, δεν μπορεί..

στις πριν 3 ώρες, ο/η blueocean είπε:

Εμάς μας εδωσε αυτή την αγωγή (2 ημερησίως) η εμβρυολόγος μετά από τις εξετάσεις σπέρματος. Εκτός των άλλων είχε πάρα πολύ αυξημένο οξειδωτικό στρες. Το dfi ήταν 16%. Το 12% που έχει ο δικός σου είναι μια χαρά. Είπε όμως να γίνει επανάληψη εξετάσεων σε 1 μήνα. Με προηγούμενες βιταμίνες που έπαιρνε δεν είδαμε μεγάλη διαφορά. Την επόμενη φορά με το σπερμοδιάγραμμα να ζητήσετε και οξειδωτικό στρες. Είναι πολύ σημαντικό. Και να ρωτήσετε το γιατρό σας για τις sermatrop γιατί όντως έχουν βοηθήσει κόσμο. Θα πάρω την εταιρεία για ποσοστά με τόση διαφήμιση χαχαχαχα

στις πριν 1 ώρα, ο/η BlackCat είπε:

Κανενα σημάδι!

η πρώτη μου χοριακη ήταν 3ψηφια ,με καλους διπλασιασμους,το στήθος πρηζόταν κ πονούσε και είχα καούρες κ κάποιες ναυτίες.

4 ημέρες πριν πάω για υπερηχο όπου κ διαπιστώθηκε η παλινδρομη σταμάτησαν όλα απότομα. Αλλά δεν είχα την εμπειρία να το σκεφτώ ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί διάβαζα ότι τα συμπτώματα ερχόντουσαν κ έφευγαν.Και μου επιβεβαίωσαν ότι η καρδιά είχε σταματήσει πριν 4 μέρες.

Σε καμία από τις δυο αποβολές δεν είχα ούτε αίμα ούτε καφε ούτε πονους ,τίποτα.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη ξεκίνησε με χοριακη 27(!) αλλά μετά πήρε εμπρός. Βέβαια ο φόβος ποτέ δεν με άφησε να το χαρώ ήμουν απαισιόδοξη δηλαδή από την αρχή!

Ο γιατρός που είμαι τώρα όταν μου πήρε ιστορικό με ρώτησε αν οι αποβολές ήταν με αίμα η το διαπίστωσα σε υπερηχο. Ρώτησα γιατί με ρωτάει κ μου είπε ότι συνήθως όταν η αποβολή έχει αίμα ενοχοποιείται η μήτρα ,ενώ αν απλα σταματάει η καρδιά ή η ανάπτυξη του εμβρύου οφείλονται σε χρωμοσωμικες 

Γεια σου καλή μου, εύχομαι από εδώ και πέρα να σου πάνε όλα καλά! Πέρασες και εσύ δύσκολα, είμαι και εγώ στο κλαμπ με 2 αποβολές η μία από εξωσωματική το Πάσχα που μα ςπέρασε! Το έχασα αυτή τη φορά νωρίτερα (στην πρώτη έφτασα 14η εβδομάδα)! Λίγο πριν μπω τρίτο μήνα έπαθα στα καλά καθούμενα αποκόλληση σάκου και έφυγε κυριολεκτικά δεν κατάλαβα από που ήρθε αυτή η αιμοραγία και ενώ το είχα ακούσει κιόλας! Ο γιατρός λέει ότι συμβαίνει δυστυχώς και αυτό, αλλά οκ τη πρώτη φορά είπα ναι δίκερη μήτρα συν ινομύωμα οκ, τώρα που δεν έχω ινωμύωμα και όλα να έκανα υποτίθεται σωστά τι έγινε; κακή εμφύτευση μάλλον κατά το γιατρό παρά τις καλές χοριακές! Τι να πω, μακάρι σύντομα να τα καταφέρουμε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...