Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Θα είμαι 6 εβδομάδων ακριβώς όποτε μήπως μου κλείσουν 6+2 μέρες μήπως δουν καρδιά αν είναι όλα καλά.

Όλα καλά θα είναι και θα δείτε και θα ακούσετε..❤️❤️🌈

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Έκανα ήταν 1146 .αλλά μου είπαν για υπέρηχο μετά της 11 του μηνός πολύ μακριά μου φαίνεται .Μου είπαν κανε και μια χοριακη την Τετάρτη πολύ ψυχοφθόρο .

Πολύ καλή η χοριακη σου ! Τεράστια ! Κοίτα από τη στιγμή που είδατε ήδη σάκους και είναι στη θέση τους εκεί που πρέπει δηλαδή ίσως γι αυτό σε πάει 6η εβδομάδα πάλι για υπέρηχο. 

Πάντως πραγματικά αυτό το άγχος μόνο θα αυξάνεται μάλλον. Υπομονή ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Massa είπε:

Αχχ αυτό το άγχος..δε θα σταματήσει ποτέ! Εσύ είχες και πόνους μαζί με το καφέ; έχω ήπιους πόνους ιδιαίτερα όταν σηκώνομαι..φοβάμαι ακόμα και να περπατήσω μέσα στο σπίτι!

Ειχα και πόνους κι εγω κοριτσι μου ναι!!! Και με το αγχος μη νομιζεις γίνονται ολα χειρότερα, διογκώνονται! Πες μας τα νεα σου απο τον γιατρο… 

Δημοσίευση

Ευακι εσύ όταν έπαθες το εξωμητριο που πονουσες; ειχες αιμα;

Θα σας πω μολις έχω νεα...εννοείται..

Κοιτα την ημέρα που ξεκίνησαν τα καφέ ήταν πολύ σκούρα και αρκετά όχι σταγόνες, νομίζα πως θα αδιαθετουσα είχα ξυπνήσει το βράδυ από τον πόνο ! Μετά ηρέμησε και δεν είχα εντονους πόνους είχα ενοχλήσεις και δεν είχα ξεκάθαρα από τη μια πλευρά, είχα σαν περιόδου και τσιμπιματα.  Είχα καφέ όμως κάθε μέρα που γίνανε πολύ βαριά αιμορραγία μέσα σε λίγες ημέρες με πηγματα. Και φυσικά η χοριακη ανέβαινε αργά (200 σε 600 σε μια εβδομάδα) και δεν έπεσε πότε από μόνη της. Έπεσε μετά την επέμβαση .

Τα συμπτώματα σου δεν μου ταιριάζουν καθόλου με την εμπειρία μου αυτή να μην ανησυχείς καθόλου! Περιμένουμε νέα σου ! ♥️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Ειχα και πόνους κι εγω κοριτσι μου ναι!!! Και με το αγχος μη νομιζεις γίνονται ολα χειρότερα, διογκώνονται! Πες μας τα νεα σου απο τον γιατρο… 

Το ξέρω..Εγώ με το άγχος είμαστε πολύ φίλοι...θα σας πω τα νέα μου, ελπιζω να είναι όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Κοιτα την ημέρα που ξεκίνησαν τα καφέ ήταν πολύ σκούρα και αρκετά όχι σταγόνες, νομίζα πως θα αδιαθετουσα είχα ξυπνήσει το βράδυ από τον πόνο ! Μετά ηρέμησε και δεν είχα εντονους πόνους είχα ενοχλήσεις και δεν είχα ξεκάθαρα από τη μια πλευρά, είχα σαν περιόδου και τσιμπιματα.  Είχα καφέ όμως κάθε μέρα που γίνανε πολύ βαριά αιμορραγία μέσα σε λίγες ημέρες με πηγματα. Και φυσικά η χοριακη ανέβαινε αργά (200 σε 600 σε μια εβδομάδα) και δεν έπεσε πότε από μόνη της. Έπεσε μετά την επέμβαση .

Τα συμπτώματα σου δεν μου ταιριάζουν καθόλου με την εμπειρία μου αυτή να μην ανησυχείς καθόλου! Περιμένουμε νέα σου ! ♥️🙏

Με παρηγορεις Ευακι..Ευχαριστώ! Μακάρι να είναι όλα εντάξει, αυτό προσεύχομαι μόνο! Και ας πονάω μετά δε με νοιάζει!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου... ❤

Δημοσίευση

@BlackCat
πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα από όσες έχουν πάει στον Σφακ..

Πίνουν νερό στο όνομά του. Τόσα καλά έχω ακούσει που μου πέρασε η σκέψη να πάω και εγώ, αλλά μιας και ξεκίνησα στον Π, λέω να συνεχίσω μαζί του, μιας και ξέρει το ιστορικό μου.

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Πολύ καλή η χοριακη σου ! Τεράστια ! Κοίτα από τη στιγμή που είδατε ήδη σάκους και είναι στη θέση τους εκεί που πρέπει δηλαδή ίσως γι αυτό σε πάει 6η εβδομάδα πάλι για υπέρηχο. 

Πάντως πραγματικά αυτό το άγχος μόνο θα αυξάνεται μάλλον. Υπομονή ♥️

Τους σάκους και καλά τους ειδε ο ακτινολόγος στην δουλειά με κοιλιακό υπέρηχο .Το είπα στο κέντρο και μου είπαν πως αποκλείεται αυτά που είδαμε να ήταν σάκοι ήταν πολύ νωρίς .Όποτε δεν ξέρω γιατί με πάνε τόσο μακριά .

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerinaki83 είπε:

Τους σάκους και καλά τους ειδε ο ακτινολόγος στην δουλειά με κοιλιακό υπέρηχο .Το είπα στο κέντρο και μου είπαν πως αποκλείεται αυτά που είδαμε να ήταν σάκοι ήταν πολύ νωρίς .Όποτε δεν ξέρω γιατί με πάνε τόσο μακριά .

Πάρε τηλέφωνο να πας νωρίτερα.  Κάνε ο, τι πρέπει για να είσαι ήρεμη. Δεν είναι ανάγκη να πας στο κέντρο που έκανες την εξωσωματικη.
 Μπορείς να πας στον γυναικολόγο σου αν δεν θέλουν να πας νωρίτερα. Εσύ θα αποφασίσεις πότε θα πας. Επιμένω σε αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμες και με λιγότερο άγχος. Εγω πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα και τις μέρες που δεν πήγαινα,  πήγαινα για χοριακη για να είμαι σίγουρη ότι όλα πάνε καλά. Δεν σου λέω να είσαι ψυχωτικη σαν και εμένα, αλλά αν θέλεις να πας νωρίτερα,
 απλά πήγαινε νωρίτερα.

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Massa είπε:

Το ξέρω..Εγώ με το άγχος είμαστε πολύ φίλοι...θα σας πω τα νέα μου, ελπιζω να είναι όλα καλά!

Μην ανησυχείς η χοριακη σου είναι τέλεια .αγγεία θα σπανε που μετακινείται η μήτρα .

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Πάρε τηλέφωνο να πας νωρίτερα.  Κάνε ο, τι πρέπει για να είσαι ήρεμη. Δεν είναι ανάγκη να πας στο κέντρο που έκανες την εξωσωματικη.
 Μπορείς να πας στον γυναικολόγο σου αν δεν θέλουν να πας νωρίτερα. Εσύ θα αποφασίσεις πότε θα πας. Επιμένω σε αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμες και με λιγότερο άγχος. Εγω πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα και τις μέρες που δεν πήγαινα,  πήγαινα για χοριακη για να είμαι σίγουρη ότι όλα πάνε καλά. Δεν σου λέω να είσαι ψυχωτικη σαν και εμένα, αλλά αν θέλεις να πας νωρίτερα,
 απλά πήγαινε νωρίτερα.

Μου είπαν Τετάρτη να κάνω μια χοριακη επειδή είναι πολλές οι μέρες.Θα δω πως θα είμαι από Δευτέρα να δω και την χοριακη αν είναι καλή .Έχω και μεγάλο φόβο με τον κολπικο υπέρηχο γιατί στην προηγούμενη αποβολή είχαν ξεκινήσει συσπάσεις μετά και απέβαλα .Όχι ότι έφταιγε ο υπέρηχος δεν ήταν καλή η χοριακη από εξαρχής .ΔΥστηχως η πρώτη χοριακη όταν είναι μικρή δύσκολα εξελίσσεται σε φυσιολογική κύηση.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

Μου είπαν Τετάρτη να κάνω μια χοριακη επειδή είναι πολλές οι μέρες.Θα δω πως θα είμαι από Δευτέρα να δω και την χοριακη αν είναι καλή .Έχω και μεγάλο φόβο με τον κολπικο υπέρηχο γιατί στην προηγούμενη αποβολή είχαν ξεκινήσει συσπάσεις μετά και απέβαλα .Όχι ότι έφταιγε ο υπέρηχος δεν ήταν καλή η χοριακη από εξαρχής .ΔΥστηχως η πρώτη χοριακη όταν είναι μικρή δύσκολα εξελίσσεται σε φυσιολογική κύηση.

Πόσο ήταν η πρώτη χοριακη σου αν επιτρέπεται την προηγούμενη φορά που δεν εξελίχθηκε καλά? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Katerinaki83 είπε:

Θα κρατήσω γυναικολο τον έξωσωματιστη εντάξει είναι λίγο παραπάνω τα χρήματα αλλα επειδη ειδικεύεται σε εγκυμοσύνες με επιπλοκές θέλω να είμαι σίγουρη .Κοπέλα στην δουλειά μου έμεινε έγκυος από εξωσωματική και μετά πήγε στον γυναικολόγο της και παραλίγο να έχανε το μωράκι και ξαναγύρισε στον εξωσωματιστη και μου είπε να μην σκεφτώ τα χρήματα .

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Eva29 είπε:

Πόσο ήταν η πρώτη χοριακη σου αν επιτρέπεται την προηγούμενη φορά που δεν εξελίχθηκε καλά? 

39 χάλια αφού έλεγα να κόψω τα φάρμακα και ο γιατρός έλεγε όχι διπλασιαζοταν αργά έφτασε μέχρι 2.900 είδαμε το μωρό δεν άκουσα ποτέ καρδιά .

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Massa είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα..

Είμαι λίγο αγχωμένη σήμερα..είδα λίγο ροζ καφέ το μεσημέρι και έχω κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά..

Η χοριακη μου πήγε 1820 σήμερα, αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ!

Ανησυχώ πάρα πολύ και σκέφτομαι τα χειρότερα..μήπως είναι εξωμητριο..μήπως συμβαίνει κάτι άλλο...φοβάμαι.

Εσείς τι λέτε; να αγχωθω με όλα αυτά;;

Αν είδες ροζ βλέννες, είναι φυσιολογικό στην αρχή της εγκυμοσύνης, γιατί η μήτρα τεντώνεται και σπάνε μικρά αγγειάκια. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Katerinaki83 είπε:

39 χάλια αφού έλεγα να κόψω τα φάρμακα και ο γιατρός έλεγε όχι διπλασιαζοταν αργά έφτασε μέχρι 2.900 είδαμε το μωρό δεν άκουσα ποτέ καρδιά .

Κατάλαβα... Εντάξει αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά να μην ανησυχείς... Υπομονή γιατί έχουμε πολλά στάδια άγχους να περάσουμε μπροστά μας ! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Κατάλαβα... Εντάξει αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά να μην ανησυχείς... Υπομονή γιατί έχουμε πολλά στάδια άγχους να περάσουμε μπροστά μας ! 

Μακάρι κορίτσι μου για όλες μας .

Δημοσίευση

Με παρηγορεις Ευακι..Ευχαριστώ! Μακάρι να είναι όλα εντάξει, αυτό προσεύχομαι μόνο! Και ας πονάω μετά δε με νοιάζει!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου... ❤

Έχεις κοριτσάκι μου  κάποιο νέο?

Δημοσίευση

Κορίτσια μου!!!

Το είδαμε!! Ειδαμε σάκο και μια φουσκιτσα μέσα!! ❤❤

Το αίμα μου είπε είναι φυσιολογικό, απλά θα ξεκινήσω ενεσουλες αντιπηκτικες απο αύριο.

Είμαι 4 εβδ. + 5 ημ.!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Και στα δικά σας εύχομαι με το καλό!!! 💕

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Massa είπε:

Κορίτσια μου!!!

Το αίμα μου είπε είναι φυσιολογικό, απλά θα ξεκινήσω ενεσουλες αντιπηκτικες απο αύριο.

Είμαι 4 εβδ. + 5 ημ.!

Τέλεια άντε σε μια εβδομάδα και καρδούλα .Μια μέρα διαφορά έχουμε .

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Massa είπε:

Κορίτσια μου!!!

Είμαι 4 εβδ. + 5 ημ.!

Μπράβο κοπέλα μου! Αντε να ηρεμήσεις λίγο.  Και την επόμενη θα ακούσεις και την καρδούλα του!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Massa είπε:

Κορίτσια μου!!!

Είμαι 4 εβδ. + 5 ημ.!

Ελα βρε κοριτσι μου μια χαρα ολα!!!! Καλυτερα που πηγες, να ηρεμησεις τωρα και να κοιμηθεις ήρεμα χωρις αγχος!!!! Με το καλο για τον υπέρηχο!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! 🌷

Ξεκινάω και γώ επίσημα!! 🤗 Απο χθες ξεκίνησα με χαπάκια και σήμερα αρχίζω ενεσουλες..τις έχω ένα άγχος αυτές τις ενέσεις αλλά ανυπομονώ κιόλας! Τετάρτη θα πάω για τον πρωτο υπέρηχο και λογικά εκεί γύρω θα ξέρουμε ποτε θα γίνει και η ωοληψια!! 
Θελω πολύ να πάνε όλα καλά! 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Maroulita! είπε:

Καλημέρα κοριτσια! 🌷

Ξεκινάω και γώ επίσημα!! 🤗 Απο χθες ξεκίνησα με χαπάκια και σήμερα αρχίζω ενεσουλες..τις έχω ένα άγχος αυτές τις ενέσεις αλλά ανυπομονώ κιόλας! Τετάρτη θα πάω για τον πρωτο υπέρηχο και λογικά εκεί γύρω θα ξέρουμε ποτε θα γίνει και η ωοληψια!! 
Θελω πολύ να πάνε όλα καλά! 🙏🙏

Καλη αρχη κοριτσι μου .. ολα θα πανε καλα κ θα αποκτησεις το/α μωρακι/α σου .. ❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Οποιοι λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη φάση της γυναίκας να μας το εξηγήσουν λίγο 😅 ίσως αναφέρονται στο 2ο τρίμηνο αλλά και πάλι και εσάς που μπήκατε ήδη δεν σας βλέπω πολύ στα φόρτε σας 😆
    • Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το δεύτερο ! Κ εγώ μέχρι και την σκιά μου φοβάμαι σε κάθε υπέρηχο με κλειστά μάτια είμαι μέχρι να ακούσω τον γιατρό να μου πει ότι όλα είναι καλά Αυτό το άγχος δυστυχώς δεν φεύγει ποτέ ! Να σκεφτόμαστε αισιόδοξα και όλα θα πάνε τέλεια για όλες μας !!! ❤️❤️❤️ 
    • @Maria98 Καλά κάνεις και την αφήνεις να "αερίζεται" και να μην έχει την πάνα, δυστυχώς κρατάει υγρασία ότι κ να κάνεις.. επίσης θέλει πολύ καλό στέγνωμα πριν να βάλεις την πάνα, μέχρι κ πιστολάκι στο χλιαρό και στο 1 μπορείς να χρησιμοποιήσεις (εγώ το κάνω και για μένα για να μην κρατάω υγρασία κάθε φορα που πλένομαι και βάζω σερβιετάκι τώρα) @ΜαρίαΔημήτρης μην τα παρατάς κορίτσι μου, φαίνεται ότι είναι με τις ώρες της, επίσης τώρα που μεγαλώνει μπορεί να δυναμώνει κιόλας και να τα καταφέρνει κ πιο εύκολα! έστω αυτό το λίγο, αν το αντέχεις δώστο! τώρα αν δεις και αποειδείς εννοείται μαζί σου να το κόψεις! δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί ένα 9χρονο να ενοχληθεί από την θέαση της γυμνής μαμάς, που όντως μπορεί να είναι κάπως.. Κ εγώ σκέφτομαι αυτό το πανάκι θηλασμού που λένε τα κορίτσια, για έξω, αν κ ίσως μπορεί να πετύχεις το ίδιο κ με ένα απλό σεντονάκι... @Sotiria_94 εσύ κορίτσι μου πώς είσαι;; πως πάει ο θηλασμός;; @Diwni καλώς επιστρέψατε στο σπίτι σας! να χαρείτε όλοι μαζί οικογενειακώς το μωράκι σας, να δεθείτε όλοι μαζί .. τι όμορφες στιγμές μας περιγράφεις και θα ήθελα κάποια στιγμή να με αξιώσει ο θεός και να χαρίσω κι εγώ αδερφάκια στο παιδάκι μου..  Εγώ κορίτσια λίγο την έχω ακούσει αυτές τις μέρες.. την Τετάρτη ο άντρας μου έλειπε όλο το 24ωρο και εγώ ήμουν αρκετά πιεσμένη με το μωρό, λίγο η κλεισούρα, λίγο ότι ήταν ανήσυχος, λίγο η αϋπνία, την Πέμπτη είχε κι ένα επαγγελματικό δείπνο το βράδυ, οπότε τον είδαμε λίγο μόνο.. Χθες ξέσπασα γιατί το μωρό συνέχιζε να είναι αρκετά ανήσυχο, δεν κοιμόταν στην καλαθούνα που έχω στο καθιστικό, ήθελε όλο αγκαλιά και στήθος χωρίς να τρώει ιδιαίτερα, εγώ δεν μπορούσα ούτε να φάω (έφαγα με το 1 χέρι και μάλιστα το αριστερό).. είχα βάλει τα κλάματα και εκείνη την ώρα μπήκε ο άντρας μου και με βρήκε σε κακό χάλι... με πήρε το βράδυ και πήγαμε για φαγητό έξω οι δυο μας, ήπια κι ένα ποτήρι κρασί και ξέφυγα λίγο.. Ο μικρός έμεινε με την γιαγιά του κ έφαγε και ξένο μετά από 3 βδομάδες 70ml, ωστόσο ένιωσα λίγο άσχημα που του έδωσε ενώ εγώ έχω γάλα και το έχουμε βρει.. Ευτυχώς ήρθε το θήλαστρο και σήμερα στην πρώτη 10λεπτη ανληση εβγαλα 120ml και το έβαλα στο ψυγείο..  Μια χαρά το θήλαστρο που πήρα, πολύ χάρηκα!! Θέλω να ρωτήσω τώρα εσάς που κάνετε αντλήσεις, όταν βγαίνετε έξω πως το συντηρείτε;; πως το ζεσταίνετε;; Αύριο θα έρθει ο μπαμπάς μου σε ένα μέρος 20λεπτά από εμάς με τη δουλειά του και θα πάμε να τον δούμε με τον μπέμπη, έχει να τον δει και 3 εβδομάδες.. κ σκέφτομαι τώρα μήπως έπαιρνα το αντλημένο για να μην το θηλάζω έξω για ευκολία, αλλά σκέφτομαι πως να το μεταφέρω και πως να το ζεστάνω για να το δώσω..
    • Καλησπερα. Περιμενω περιοδο αυριο και ελπιζω να μην ερθει. Δεν εχω συμπτωματα περιοδου προς το παρον τουλαχιστον οσα ειχα συνηθως.
    • Καλησπέρα κορίτσια. Πριν 25 μέρες γέννησα φυσιολογικά ένα γλυκό πλάσμα 3,5 κιλά με φυσιολογικό τοκετό, με μια αρκετά όμορφη εμπειρία.. Ωστόσο είχα μια μικρή επιπλοκή και είχα ρήξη περινέου, δυστυχώς δεν ξέρω το βαθμό, το οποίο πρόκειται να το συζητήσω στις 40 μέρες που θα πάω στον γιατρό μου... Έκανα αρκετά ράμματα, τις πρώτες 3 μέρες είχα μικρή απώλεια κοπράνων όταν είχα αέρια , ενώ πλέον δεν έχω τέτοιο θέμα , παρά μόνο δυσκολεύομαι να συγκρατήσω τα αέρια μου ώρες ώρες. Προσπαθώ πολύ να τρώω σωστά και να μην κάνω δυσκοιλιότητα γιατί ακόμη φοβάμαι, ενώ παίρνω ανά μέρες duphalac όπως μου έδωσε την πρώτη βδομάδα ο γυναικολόγος μου, αν δεν έχω κάποια μέρα κένωση ή λιγο δυσκολευτώ... Ωστόσο ακόμη τα ράμματα είναι εκεί, έχω ακόμη και τα λόχεια, που όσο να ναι το σερβιετάκι είναι αρκετά ενοχλητικό από μόνο του (ποτέ δεν το ανεχόμουν , όπως και τις σερβιέτες ) νιώθω σαν συγκαμμένη... Με έχει αγχώσει λίγο πόσο καιρό θα έχω τα ράμματα, σε αυτή τη κατάσταση, δεν ξέρω αν είναι πάντα στο φυσιολογικό τοκετό έτσι ή αν σε εμένα λόγω της ρήξης έχει συμβεί αυτό... πείτε μου την εμπειρία σας! επίσης ξέρετε το λόγο που μπορεί να συνέβη αυτό σε εσάς; έκανα κάτι λάθος εγώ;;; Πρέπει να προσέχω κάτι από εδώ και πέρα;; Τι γίνεται με τις ασκήσεις kegkel;; Οι επαφές μετά από όλα αυτό πως ήταν σε εσάς;;; Επόμενος τοκετός είναι εφικτός;; είμαι λίγο αγχωμένη για το μετά..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...