Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η angel35 είπε:

Εσύ από ποτέ είσαι κλανας;;;;; 😂😂😂😂

χαχαχαχ πιστευω θα φοβομουν να δω αρνητικο αποτελεσμα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η elena0212 είπε:

Σας Ευχαριστω πολύ όλες κορίτσια. Είναι αυτό που λεμε συνεχεια. Πως στην εξωσωματική δεν μπορείς να προγραμματίζεις. Συμβαίνουν πολλά απρόοπτα. Ότι είναι καλύτερο να γίνει,ας γινει

κοριτσι μου ισχυει αυτο που λες!!!αλλωστε ολα γινονται μονο οταν πρεπει!!οποτε η καθυστερηση αυτη για καλο προεκυψε!!!!! να εισαι σιγουρη!!!!:)

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Διόνη είπε:

χαχαχαχ πιστευω θα φοβομουν να δω αρνητικο αποτελεσμα!!!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγω παλι είμαι η μη κρατατας ... δεν θα κρατιόμουν με τιποτα

Εγώ να δεις τι κλανας που είμαι........ας πάρω τις δύο μέρες κορίτσια θα πάω Δευτέρα......αν δεν έχει έρθει περίοδος μέχρι τότε γιατί πραγματικά νιώθω να κατεβαίνει....

στις πριν 2 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Αααα εντάξει δυο βδομαδες κάπως θα αντέξω αλλά αν ήταν ένας μήνας Παναγία μου!

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Βγήκε η χοριακη ? Πως είναι ?? ♥️♥️♥️

στις πριν 3 λεπτά, ο/η kk88 είπε:

Εγώ να δεις τι κλανας που είμαι........ας πάρω τις δύο μέρες κορίτσια θα πάω Δευτέρα......αν δεν έχει έρθει περίοδος μέχρι τότε γιατί πραγματικά νιώθω να κατεβαίνει....

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου , είπαμε υπομονή , το ότι νιώθεις σημάδια περιοδου είναι και για καλό ε !! Είναι ίδια τα συμπτώματα! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η kk88 είπε:

αααααχ ναι ισως ειναι σημαδι κι geo2222 τα ιδια νομιζω ενιωθε!!!!😊💓

στις Just now, ο/η geo2222 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!μολις βγήκε η χοριακη 2100 καλά είναι έτσι;διπλασιάστηκε!

Μόνο καλά ?? Τέλεια είναι !! Υπέρτελεια βασικά ! Άντε με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα σου ♥️♥️♥️

στις Just now, ο/η geo2222 είπε:

ουουουουουουου μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να αναρωτιομαστε αν ειναι διδυμα ακομα;;;;;;;;;;; χαχαχαχχα μπραβο κοριτσι μου!!!!!!! αχ τι καλα!!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Έλα συμπεθέρα εξαιρετική τιμή........δύο θα είναι και εγώ αυτό λέω....... μπράβοοοοο κορίτσι μου μια τελειομενη και καλή εγκυμοσύνη να έχεις.......

Επιτροπή📅

@angel35-->22/7

@Margitc--> 23/9

Ωοληψία ✌️

@Παρασκευαιδου--> ?

@Jesabell --> ?

@Eva29--> ?

Εμβρυομεταφορά 🙏

@Vasilique--> 3/7

Χοριακή 

@kk88-->5/7

@Ιωάννα28iwantababy-->8/7

Εγκυμοσύνη 🤰

@Taggeris

@Avocando

@carpe

@Dimi1981

@Nansi

@JNtina

@Sabinaret

@Sylia

@mia2020

@geo2222

Χαιρετίζω τα κορίτσια μου! Τι μου κάνετε καλέ; Διαβάζω τα νέα σας ...

@Tvzτέλη Ιουλίου η ετ με το καλό; Άντε! Όλα να πάνε κατ' ευχήν! 🤞

@Sandyb και @dep14με το καλό και εσείς!

@Olia4 αύξησες την δόση κ πήρε μπρος το σύστημα! Μπράβο! 

@Διόνημου κ εσύ κοριτσάκι μου μην μου αγχώνεσαι! Μια χαρά είναι ο αριθμός σου ... Είναι νωρίς ακόμη...

@kk88πήγαινε καλό μου να κάνεις αύριο χοριακή ... Εννοείται πως θα δείξει! Ένα νούμερο ναααααααααααααααααα ...

Έκανα κ κάποιες αλλαγές στο πινακάκι μας άλλες ευχάριστες, άλλες όχι κ τόσο ...

@angel35 πήρες ημερομηνία για επιτροπή κ αγχώνεσαι ήδη από τώρα;;; Δεν το πας καλά! Χαλααααααάρωσε θα σου πω σαν γνήσια Σαλονικιά! Δεν κόβουν στην επιτροπή! Ακόμη κ ελλείψεις να έχεις στα δικαιολογητικά σου θα σου κλείσουν ρνβ εκκρεμοτήτων (σε κοντινή ημερομηνία) κ θα τους πας ό,τι τους λείπει ... Οπότε ζήσε λίγο πιο ανέμελα μέχρι τότε γιατί μετά αρχίζουν τα περίεργα κ πολύπλοκα! Ό,τι θες είμαστε εμείς εδώ ε! 😉

@geokouκορίτσι μου καλές διακοπές! Αυτό θα σου πω μόνο! Όλα όσα σκέφτεσαι κ αισθάνεσαι μόνο εσύ μπορείς να τα διαχειριστείς ό,τι κ αν σου πούμε εμείς. Όσα λόγια παρηγοριάς κ συμπαράστασης να ακούσεις, ο πόνος σου θα είναι πάντα εκεί... Ευχή μου η τύχη να σας χτυπήσει την πόρτα σας ξανά κ σύντομα! Μέχρι τότε ο ρόλος του μικρού σας καταπραϋντικός κ βάλσαμο στη λύπη σας ... Να περάσετε όμορφα κ ανέμελα! 

Εγώ αύριο το πρωί κάνω την τρίτη μου προσπάθεια... Απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασε ο καιρός! Πέρυσι τέτοιο καιρό έμπαινα στον κόσμο της εξωσωματικής ... Ανίδεη κ αφελής! Με την σιγουριά πως θα πετύχω με την πρώτη! Κ ήρθε η πρώτη αρνητική κ μετά κ η δεύτερη ... Ένας χρόνος με τόσο διαφορετικά συναισθήματα! Προσπαθώντας για το πολυπόθητο!  Έκανα ό,τι μπορούσα... Τα υπόλοιπα θέλημα Θεού δεν νομίζετε; "Κ ποιος σας είπε πως ο Θεός αγαπάει τους μουτρωμένους;;; Μην κλείνεις να σε χαρώ, την πόρτα της καρδιάς σου. Μουσαφίρης είναι κι η χαρά κι αν τη βρει κλειστή, θα φύγει". Α. Παπαδάκη

@elena0212 κοριτσάκι μου να ξέρεις πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο! Τώρα ίσως να μην θέλεις να το πιστέψεις αλλά θα έρθει η στιγμή που θα καταλάβεις το γιατί ... 💚

στις πριν 8 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Συγχαρητήριαααααα, δε νομίζω να ξανά κάνεις χοριακη.. Πας κατευθείαν υπέρηχο να δεις τα εμβρυακια σου.. Σουπερ🥳🥳🥳🥳

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Επιτροπή📅

@angel35-->22/7

@Margitc--> 23/9

Ωοληψία ✌️

@Παρασκευαιδου--> ?

@Jesabell --> ?

@Eva29--> ?

Εμβρυομεταφορά 🙏

@Vasilique--> 3/7

Χοριακή 

@kk88-->5/7

Εγκυμοσύνη 🤰

@Taggeris

@Avocando

@carpe

@Dimi1981

@Nansi

@JNtina

@Sabinaret

@Sylia

@mia2020

@geo2222

@Διόνημου κ εσύ κοριτσάκι μου μην μου αγχώνεσαι! Μια χαρά είναι ο αριθμός σου ... Είναι νωρίς ακόμη...

@kk88πήγαινε καλό μου να κάνεις αύριο χοριακή ... Εννοείται πως θα δείξει! Ένα νούμερο ναααααααααααααααααα ...

@angel35 πήρες ημερομηνία για επιτροπή κ αγχώνεσαι ήδη από τώρα;;; Δεν το πας καλά! Χαλααααααάρωσε θα σου πω σαν γνήσια Σαλονικιά! Δεν κόβουν στην επιτροπή! Ακόμη κ ελλείψεις να έχεις στα δικαιολογητικά σου θα σου κλείσουν ρνβ εκκρεμοτήτων (σε κοντινή ημερομηνία) κ θα τους πας ό,τι τους λείπει ... Οπότε ζήσε λίγο πιο ανέμελα μέχρι τότε γιατί μετά αρχίζουν τα περίεργα κ πολύπλοκα! Ό,τι θες είμαστε εμείς εδώ ε! 😉

@geokouκορίτσι μου καλές διακοπές! Αυτό θα σου πω μόνο! Όλα όσα σκέφτεσαι κ αισθάνεσαι μόνο εσύ μπορείς να τα διαχειριστείς ό,τι κ αν σου πούμε εμείς. Όσα λόγια παρηγοριάς κ συμπαράστασης να ακούσεις, ο πόνος σου θα είναι πάντα εκεί... Ευχή μου η τύχη να σας χτυπήσει την πόρτα σας ξανά κ σύντομα! Μέχρι τότε ο ρόλος του μικρού σας καταπραϋντικός κ βάλσαμο στη λύπη σας ... Να περάσετε όμορφα κ ανέμελα! 

Εγώ αύριο το πρωί κάνω την τρίτη μου προσπάθεια... Απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασε ο καιρός! Πέρυσι τέτοιο καιρό έμπαινα στον κόσμο της εξωσωματικής ... Ανίδεη κ αφελής! Με την σιγουριά πως θα πετύχω με την πρώτη! Κ ήρθε η πρώτη αρνητική κ μετά κ η δεύτερη ... Ένας χρόνος με τόσο διαφορετικά συναισθήματα! Προσπαθώντας για το πολυπόθητο!  Έκανα ό,τι μπορούσα... Τα υπόλοιπα θέλημα Θεού δεν νομίζετε; "Κ ποιος σας είπε πως ο Θεός αγαπάει τους μουτρωμένους;;; Μην κλείνεις να σε χαρώ, την πόρτα της καρδιάς σου. Μουσαφίρης είναι κι η χαρά κι αν τη βρει κλειστή, θα φύγει". Α. Παπαδάκη

@elena0212 κοριτσάκι μου να ξέρεις πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο! Τώρα ίσως να μην θέλεις να το πιστέψεις αλλά θα έρθει η στιγμή που θα καταλάβεις το γιατί ... 💚

Κορίτσι μου καλό καλή επιτυχία σου εύχομαι από καρδιάς!!!! Αυτή η φορά να είναι η τελευταία και η τυχερή σου!!!!πάμε αισιόδοξα να υποδεχθεί τα εμβρυακια σου!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Επιτροπή📅

@angel35-->22/7

@Margitc--> 23/9

Ωοληψία ✌️

@Παρασκευαιδου--> ?

@Jesabell --> ?

@Eva29--> ?

Εμβρυομεταφορά 🙏

@Vasilique--> 3/7

Χοριακή 

@kk88-->5/7

Εγκυμοσύνη 🤰

@Taggeris

@Avocando

@carpe

@Dimi1981

@Nansi

@JNtina

@Sabinaret

@Sylia

@mia2020

@geo2222

Κ μπορεί κ νωρίτερα.. Όπου να ναι έρχεται η περίοδος, πήρα κ τα χάπια για την προετοιμασία. Περιμένω να έρθει κανονικά για να τα ξεκινήσω.. Εννοείται πως όταν έχω ημερομηνία θα ενημερώσω να με περάσεις στο τυχερό πινακάκι!!! Καλή επιτυχία, με το καλό για αύριο να υποδεχθείς τα εμβρυακια σου.. Κ ας πούμε πως θα είναι η τρίτη κ η τυχερή σου!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η kk88 είπε:

καλά μου κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι αύριο θα είμαι 9 μέρα από την μεταφορά βλαστοκύστεων, χοριακή κανονικά είχε πει ο γιατρός Δευτέρα...τεστ δεν θα κάνω δεν είμαι τόσο θαραλλέα....φλερτάρω όμως με την ιδέα του να πάω αύριο για χοριακή.....εσεις τι λέτε???????

Νομίζω πως αν ήμουν στη θέση σου θα ακολουθούσα τις οδηγίες του γιατρού.. Βέβαια δε σου κρύβω πως λόγω ανυπομονησίας θα τρωγομουν κ εγώ να πάω νωρίτερα!! Κρατήσου μωρέ να πας τη Δευτέρα να δούμε ένα τεράστιο νούμερο να γίνει χαμος!!!!! 🤞🤞

στις πριν 21 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Κ γαμώ τις χοριακές! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η kk88 είπε:

Κορίτσι μου καλό καλή επιτυχία σου εύχομαι από καρδιάς!!!! Αυτή η φορά να είναι η τελευταία και η τυχερή σου!!!!πάμε αισιόδοξα να υποδεχθεί τα εμβρυακια σου!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δεν έχω άλλες αντιδράσεις! Σ' ευχαριστώ από καρδιάς! 💚

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Tvz είπε:

Κ μπορεί κ νωρίτερα.. Όπου να ναι έρχεται η περίοδος, πήρα κ τα χάπια για την προετοιμασία. Περιμένω να έρθει κανονικά για να τα ξεκινήσω.. Εννοείται πως όταν έχω ημερομηνία θα ενημερώσω να με περάσεις στο τυχερό πινακάκι!!! Καλή επιτυχία, με το καλό για αύριο να υποδεχθείς τα εμβρυακια σου.. Κ ας πούμε πως θα είναι η τρίτη κ η τυχερή σου!!! 

Στην αναμονή λοιπόν! 💚

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Tvz είπε:

Νομίζω πως αν ήμουν στη θέση σου θα ακολουθούσα τις οδηγίες του γιατρού.. Βέβαια δε σου κρύβω πως λόγω ανυπομονησίας θα τρωγομουν κ εγώ να πάω νωρίτερα!! Κρατήσου μωρέ να πας τη Δευτέρα να δούμε ένα τεράστιο νούμερο να γίνει χαμος!!!!! 🤞🤞

Με πείσατε κοριτσαρες θα κρατηθώ......πάμε για Δευτέρα.....να ρωτήσω για μπάνιο στη θάλασσα να πάω λετε???? Η δεν κάνει???? 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η kk88 είπε:

Με πείσατε κοριτσαρες θα κρατηθώ......πάμε για Δευτέρα.....να ρωτήσω για μπάνιο στη θάλασσα να πάω λετε???? Η δεν κάνει???? 

Συμπεθέρα κάτσε φρόνημη!φυσικα και δεν θα πας ακόμα για μπάνιο στην θάλασσα!χαχαχαχαχαχαχαχαχα λοιπον κρατήσου μέχρι την Δευτέρα γιατί εγώ που μίλησα σήμερα με τον γιατρό μου είπε θα κάνω και την Δευτέρα χοριακη γιατί βιάστηκα και δεν έχω κλείσει ακόμα την 14 μέρα όποτε για κάποιο λόγο μας λένε για πιο αργά την χοριακη!!!ξεκουραση και όχι ζέστη!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η kk88 είπε:

Συμφωνώ να πας Δευτέρα είναι το καλύτερο αντικειμενικά, λίγο υπομονή ακόμα έχεις κάνει τόση άλλες δύο μέρες δεν είναι κάτι... Εγώ για μπάνιο δεν θα το ρισκαρα ειδικά Αθήνα... Μόνο αν είναι πάρα πολύ καθαρά αλλά και πάλι και μόνο η ζέστη έξω θα το φοβόμουν καλύτερα μέσα στο σπίτι ψηφίζω... Εγώ αυτό θα έκανα γιατί είμαι και λίγο φοβιτσιαρα....

στις πριν 21 λεπτά, ο/η kk88 είπε:

μαλλον πρεπει να κατσεις στον καναπεδακο σου με το κλιματιστικουλι σου ηρεμη ηρεμη!!!να τρως πολυ παγωτο και να περιμενεις τη δευτερα και να μην πας για μπανιο!!!χαχαχαχχα :lolno:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...