Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αυτό που είπες ότι οι άντρες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πιο λογικοί.

Ακόμα και οταν έψαχνα αυτός ήταν πιο λογικόςμου έδινε πιο λογικές λύσεις.  Εμείς προσπαθούμε με τηλέφωνα στο κέντρο μπας και πάρουμε και άλλες λεπτομέρειες και ο νικος πιο λογικός. 

 

 

Αυτή την ημέρα της εμβρυομεταφορα τσιριζε, από εκεί άρχισα και εγώ να λέω ρε λες.. ;;; αυτή το είχε καταλάβει από εκεί ενω εγώ ήμουν μέσα στην εμβρυομεταφορα. 

Από το κέντρο μας είπαν δεν μείνε έγκυος .(εγώ δεν πιστεύω κανέναν εκεί!!!!) .  Ότι και να έγινε εύχομαι πλέον αν έμεινε έγκυος και το κρατησε να το αγαπάει άλλωστε για εμενα ένα κύτταρο ήταν. 

Screenshot_20230325-065701_Messenger.jpg

Αχ βρε Ελπιδάκι, έχω πάθει σοκ με όσα έγραψες! Τι έζησες βρε κορίτσι μου; Δλδ μερικές φορε΄ς η ζωή ξεπερνάει τα πιο απίθανα σενάρια! Τρομερό! 
Εμένα στην ωοληψία άνοιξε ένα παράθυρο η εμβρυολόγος και με ρώτησε το όνοματεπώνυμο και αν θυμάμαι καλά και ημερομηνία γέννησης. τώρα κατάλαβα γιατί και θα ΄εχω το νου μου αν με το καλό φτάσουμε στην εμβρυομεταφορά! 

Δημοσίευση
στις On 25/3/2023 at 7:42 ΜΜ, ο/η misofeggaro είπε:

Αχ βρε Ελπιδάκι, έχω πάθει σοκ με όσα έγραψες! Τι έζησες βρε κορίτσι μου; Δλδ μερικές φορε΄ς η ζωή ξεπερνάει τα πιο απίθανα σενάρια! Τρομερό! 
Εμένα στην ωοληψία άνοιξε ένα παράθυρο η εμβρυολόγος και με ρώτησε το όνοματεπώνυμο και αν θυμάμαι καλά και ημερομηνία γέννησης. τώρα κατάλαβα γιατί και θα ΄εχω το νου μου αν με το καλό φτάσουμε στην εμβρυομεταφορά! 

Ναι κοπέλα μου.. και όσες δεν ακούσετε το όνομα σας να το ζητήσετε!!! Για αυτό το έγραψα για να ξέρετε ότι το όνομα είναι πολύ σημαντικό!!! 

Εμάς βασίστηκαν στα ραντεβού η μ8α είχε πάρα τέταρτο η άλλη ακριβώς ! Έλα που η άλλη κοπέλα είχε φτάσει πιο νωρις και την βάλανε στο πρώτο κρεβάτι!! 

Δημοσίευση
στις On 2/11/2021 at 1:13 ΜΜ, ο/η BlackCat είπε:

Η διερεύνηση του μαστού δεν είναι προαπαιτούμενο για το Έλενα , αν τις έχεις στο ραντεβού καλώς θα τις καταγράψουν.

Αν όχι δεν πειράζει το πιθανότερο είναι να σου πουν κάνε διερεύνηση εφόσον κάνεις διεγέρσεις ή μπορεί να σε παραπέμψουν και στο έλενα για μαστό αν δεν έχεις κάνει τίποτα ποτέ.

Αν θέλεις να πας στον Άγιο Σάββα έχεις δυο επιλογές :

1. Σου  γράφει ο γυναικολόγος σου υπέρηχο - μαστογραφία, κλείνεις ραντεβού στον αγιο σαββα τις κάνεις, παίρνεις αποτελεσματα (οχι την ίδια μέρα για μαστογραφία πχ), κλείνεις πρωινό ραντεβού με όποιο γιατρό βρεις πας τις βλέπει & τις αξιολογεί.

2. Κλείνεις απογευματινό ραντεβού με όποιον γιατρό βρεις , πληρώνεις 48€, σου παίρνει ιστορικό σου γράφει παραπεμπτικό για υπέρηχο -μαστογραφία , και ξανά τα βήματα παραπάνω στην επιλογή 1 σχετικά με υπέρηχο και μαστογραφία.

Ελπίζω να είναι κατανοητό τώρα.

 

Καλησπέρα κορίτσια!

1. Ξέρετε αν μπορώ να πάω στον Αγ Σάββα χωρίς ασφάλιση? (Ας πληρώσω εννοείται!)

2. Επίσης, μπορούν να μου γράψουν τις εξετάσεις? Κι αυτές πληρώνονται ή θα μπορούσα να τις κάνω δωρεάν?

Μόλις γύρισα Ελλάδα μετά από χρόνια στο εξωτερικό και δεν εργάζομαι ακόμα. Ευχαριστώ!

Δημοσίευση
στις On 7/5/2021 at 11:28 ΠΜ, ο/η Jesabell είπε:

Κορίτσια να καλώς ορίσουμε το νεο θεματάκι μας για τις μέλλουσες μανουλες με εξωσωματικη 2022❣️ 
Ταγκαρω κοριτσια συγχωρέστε με και προσθέσετε οποιο κοριτσι ξεχασω! 
Ας ειναι τυχερο με πολλες πολλες εγκυούλες, πολλες χαρες και αγαπη! 
 

@JNtina @Νικολίνι @Vasilique 

Θα ήθελα να μπω και εγώ στην ομάδα

 

Δημοσίευση
στις On 29/3/2023 at 6:44 ΜΜ, ο/η AnnaPa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

1. Ξέρετε αν μπορώ να πάω στον Αγ Σάββα χωρίς ασφάλιση? (Ας πληρώσω εννοείται!)

2. Επίσης, μπορούν να μου γράψουν τις εξετάσεις? Κι αυτές πληρώνονται ή θα μπορούσα να τις κάνω δωρεάν?

Μόλις γύρισα Ελλάδα μετά από χρόνια στο εξωτερικό και δεν εργάζομαι ακόμα. Ευχαριστώ!

αν έχεις αμκα, κάτι γίνεται νομίζω για τους άνεργους, αλλά πρέπει να ρωτήσεις. Θυμάμαι κοπέλα που είχε γυρίσει πρόσφατα από εξωτερικό και δεν είχε άμκα και την είχαν δεχτεί στο Έλενα...

  • 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 14/2/2022 at 10:13 ΠΜ, ο/η BlackCat είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Εμένα είναι ο προηγούμενος γιατρός μου ο Βασιλ. που είχα τις δυο παλίνδρομες (όχι ότι ευθύνεται αυτός για τις παλίνδρομες απλά δεν είχα πετύχει εμφύτευση μέχρι τότε).

Τελείως προσωπική μου άποψη είναι οτι έχει αρκετε΄΄ς επιτυχίες αλλά κατά την γνώμη μου σε απλές περιπτώσεις.

Δεν εξατομικεύει το πρωτόκολλο, δεν ασχολείται με το σπέρμα από μόνος του ιδιαίτερα ,εμείς προσωπικά μιλούσαμε κυρίως με τον συνεργάτη του - γενετιστή κ. Αργ..ου που από οτι κατάλαβα εκ των υστέρων είναι ο "marketing manager" και τις συντονίστριες του.

Σαν αμοιβές είναι από τους ακριβοπληρωμένους και μαυρα εννοείται. Δεν πιστεύει σε φυσικούς κύκλους και δεν κάνει αιματολογικές κατά την διέγερση που αυτό δεν το βρίσκω κακό, βρίσκω κακό όμως να με ρωτάει αν έχω ρυθμισμένο θυρεοειδή χωρίς να μου έχει ζητήσει μέτρηση να λέω εγώ ναι και οκ μέχρι εκεί. Δηλαδή αν εγώ από μονη μου πχ είχα βλάκα ενδοκρινολόγο ή θεωρούσα οτι με 6 TSH έχω πχ ρυθμισμένο θυεροειδή όλα θα ήταν καλά.

Δεν είχα αναμονές καθόλου γιατί μετράει το όνομά του στο Ιασώ τουλάχιστον πριν πα΄νε όλοι αυτοί οι γιατροί από το μητέρα, ήταν δηλαδή οκ οι αναμονές και ο κόσμος.

Μου έκανε μια διέγερση με gonal και ανταγωνιστές πήγε χάλια πήραμε μόνο δυο ωάρια και έφτασε το 1 βλαστοκύστη , κάναμε υστεροσκόπηση scratching και εμεινα ε΄γκυος και παλινδρόμησε 10η εβδομάδα. Ήταν πολύ προσεκτικός στην διαχείριση & των δυο αποβολών οσον αφορά τις αποξέσεις αλλά με απετρεψε από βιοψία εμβρύου ενώ εκ των υστέρων θα ήθελα στο πρώτο να έχω κάνει. Την πρώτη αποβολή την απέδωσε στην τύχη.

Την δεύτερη φορά κάναμε φυσικό τροποποιημένο πάλι με 2 ωάρια, πάλι 1 προχω΄ρησε πάλι παλινδρομη. Στην δεύτερη λοιπόν μας είπε οτι τελικά φταίνε τα ωάρια κατηγορηματικά (γιατί ειναι το μεγαλύτερο κύτταρο (!)  και μονο με δανεικά θα τα καταφέρω.

Για το σπέρμα ουτε λόγος σαν να μην υπάρχει ο παράγοντας αυτός. Ουτε μου είπε πχ οτι το ιασώ κάνει picsi και εγώ το ούφο δεν ρώτησα από μόνη μου, λέω αν κάνει θα το προτείνει.

Και τέλος προωθεί πολύ τις βιταμίνες τις profertil τριμήνου σου παρέχει και καλά μια έκπτωση σε σένα και τον σύζυγο.

Εν συντομία αν δεν ήταν ο Αργ--ου δεν θα τον επελεγα τον Βασιλ. Ο Αργ--ου κανει ολη την επικοινωνιακη δουλεια και συμπαραστεκεται στο ζευγάρι και εξηγεί και παίρνει τηλέφωνα απο ενδιαφερον δεν αμφιβαλλω αλλα τις τελικες αποφασεις τις εχει ο Βασιλ.

Σου  γράφω την εμπειρία μου αλλά το θέμα γιατρού ειναι υποκειμενικό και είναι  τι σου βγάζει ο κάθε γιατρός, με τι ιστορικό πάει το ζευγάρι, τι κουβαλάει στα μπαγκάζια του και το βασικό εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

Επειδή και εμείς ήμασταν με υψηλό DFI και επειδή το ΙΑΣΩ έχει πολύ καλό εμβρυολογικό και εμβρυολόγους συζητήστε την μέθοδο γονιμοποίησης. Δηλαδή να σας εξηγήσουν με το δικό σας σπέρμα και ανάλογα την ανταπόκρισή σου στην διέγερση τι σας προτείνουν. Και ρώτησε και για την picsi.

 

@BlackCat Πολύ καλησπέρα, με ενδιαφέρει πολύ να μα΄θω παραπάνω για την δική σου εμπειρία με τον Β.. Είναι και γιατρός μου και μόλις πέρασα την πρώτη αποτυχημένη διαδικασία 3 ωάρια, καμία βλαστοκύστη και έχω ραντεβού σύντομα να μου εξηγήσει τι (δεν) πήγε καλά. Προσπάθησα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά για κάποιον λόγο δεν μου το επιτρέπει. Πάντως εγώ δεν είχα καν τη συμπαράσταση από τον κΑργ--ου που ανέφερες. Δεν είμαι καν σίγουρη ποιός ειναι. Δυστυχώς βρήκα την ομάδα του ελλειπή επικοινωνιακά και πιστεύω πως αν ήμουν πιο "ευαίσθητη" θα συσκολευόμουν πολύ. 

 

Δημοσίευση
στις On 22/5/2023 at 7:52 ΜΜ, ο/η selini είπε:

@BlackCat Πολύ καλησπέρα, με ενδιαφέρει πολύ να μα΄θω παραπάνω για την δική σου εμπειρία με τον Β.. Είναι και γιατρός μου και μόλις πέρασα την πρώτη αποτυχημένη διαδικασία 3 ωάρια, καμία βλαστοκύστη και έχω ραντεβού σύντομα να μου εξηγήσει τι (δεν) πήγε καλά. Προσπάθησα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά για κάποιον λόγο δεν μου το επιτρέπει. Πάντως εγώ δεν είχα καν τη συμπαράσταση από τον κΑργ--ου που ανέφερες. Δεν είμαι καν σίγουρη ποιός ειναι. Δυστυχώς βρήκα την ομάδα του ελλειπή επικοινωνιακά και πιστεύω πως αν ήμουν πιο "ευαίσθητη" θα συσκολευόμουν πολύ. 

 

Καλημέρα σου έχω στείλει pm

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...