Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παλινδρομη μετα απο προεμφυτευτικο PGS

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η N.Angel είπε:

Γεια σου Τοκυο! να σου πω πως κ εμενα η βλαστοκυστη μου ηταν αριστης ποιοτητας κ ακομα κ οταν την αποψυξαν δεν εχασε την ποιτητα της κ ειχε ξεκινησει να εκκολαπτεται κιολας! Οποτε ηταν ολα θετικα! Επισης εμφυτευθηκε κ σε καλη θεση στην μητρα οπως μου ειπαν..Εκανα καποιες εξετασεις θρομβοφιλιας οπου δεν εδειξαν κατι ανησυχητικο οποτε κ δεν μου εδωσαν αγωγη κ τους ρωτησα σχετικα με αυτο αν πρεπει να κανω κ αλλες εξετασεις κ μου ειπαν δεν χρειαζεται! Επισης θεμα με θυροειδη δεν εχω...κ ζαχαρο κ γλυκοζιωμενη που εκανα πριν την ετ ηταν καλες οι τιμες! Οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι εφταιξε!

Τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται? κ τον προεμφυτευτικο που τον εκανες?

Δυστυχως δεν εχω αλλα εμβρυα οποτε πρεπει να κανω παλι διεγερση

Έκανα διέγερση στα 38!τωρα έφτασα πλέον 39 ☺️

Τα έκανα όλα στο μητέρα. Κ γω από κατάψυξη... Πραγματικά όπως τα λες τα είχες όλα ιδανικά, ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά. Σου εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Έκανα διέγερση στα 38!τωρα έφτασα πλέον 39 ☺️

Τα έκανα όλα στο μητέρα. Κ γω από κατάψυξη... Πραγματικά όπως τα λες τα είχες όλα ιδανικά, ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά. Σου εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή! 

Ειμαστε κοντα στην ηλικια, εγω ειμαι 37. Τι να πω τοσο ατυχη να σταθω? Μακαρι να βρουνε εμβρυικα στοιχεια για να δουμε τι θα δειξει ο καρυοτυπος..

Σε ευχαριστω πολυ, ελπιζω να ηταν τυχαιο γεγονος...κ εσυ να χαιρεσαι το μωρακι σου! Γερο κ τυχερο να ειναι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έλα μην παραπονιέσαι.. σου κάνω παρέα κι εγώ σήμερα.. δεν είμαι στη θάλλασα που όλοι ξέρουμε.. είμαι στην πράσινη θάλασσα και τσαπίζω βαμβακάκια.. Όποια πιστή ας προσέλθει.. 😅
    • Αχ βρε κοριτσάκι, χαίρομαι ειλικρινά πολύ για σένα. Διάβαζα τότε τις ατυχίες σου και τώρα να που όλα εξελίσσονται ωραία, με το καλό! Σε ποια εβδομάδα είσαι;    Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί… Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει…  Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 
    • Είναι πολύ νωρίς, περίμενε λιγάκι για το τεστ! Ναι έτσι φαίνεται ότι είναι βιοχημική. Θετικό τεστ με αχνή γραμμή. Χοριακη 2.7 στην 1η μέτρηση 8 μέρες μετά την ωορρηξία. Δεύτερη μέτρηση 17. Τρίτη μέτρηση 16.2 χθες. Δεν εξελίσσεται.  Εγώ αν με ρωτάς, θα τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. Γιατί δεν είμαι καλά. Νιώθω απαίσια, νιώθω άρρωστη, νιώθω ότι ήμουν τόσο κοντά στο να έχω ένα μωράκι και απογοητεύτηκα τόσο… Γιατί να το περνάω αυτό μόνη μου; Αυτός δηλαδή χαίρεται; Αποκλείεται. Φοβάται ; Τι φοβάται τόσο; Γι αυτό απορώ. Κι αν πράγματι φοβήθηκε τόσο μήπως και στο μέλλον γίνει κάτι αντίστοιχο εάν ποτέ τα ξαναβρούμε;  Υπαρχει γυρισμός μετά από τόση πίεση; Απομακρυνθήκαμε πολυ τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει αυτοσκοπός μου το να κάνω ένα υγιές μωράκι… Αλλά δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έχανα.
    • 17! Εσύ ναι ξέχασα να το ρωτήσω και εγώ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...