Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Νοεμβρίου 2021!

Recommended Posts

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Anna Tsak είπε:

Ραντεβού μια φορά τον μήνα αιώνας μου φαίνεται κάθε φορά!!!! 

Μια από τα ίδια και εμένα δεν λέει να περάσουν οι μέρες τι δύσκολη που είναι η αναμονή

Αλλα αξίζει την αναμονή όταν πας και ακούς την καρδουλα του τα ξεχνάς όλα ☺️☺️☺️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια☀️🌞

Πως μου είστε? 

mairpapa καλώς ήρθες! 

Με το καλό κορίτσι μου να μας πάνε σε όλες μας καλά! 

Να σας ρωτήσω, επειδή έτυχε να πέσω σε κουβέντα χθές, πρώτα ο Θεός βέβαια να έχουμε ήρεμη κύηση, για διακοπές το καλοκαίρι και με τις κοιλίτσες μας τουρλωτές, σκέφτεστε να πάτε διακοπές το καλοκαίρι ή όχι? 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η mpounio είπε:

Καλημέρα κορίτσια☀️🌞

Πως μου είστε? 

mairpapa καλώς ήρθες! 

Να σας ρωτήσω, επειδή έτυχε να πέσω σε κουβέντα χθές, πρώτα ο Θεός βέβαια να έχουμε ήρεμη κύηση, για διακοπές το καλοκαίρι και με τις κοιλίτσες μας τουρλωτές, σκέφτεστε να πάτε διακοπές το καλοκαίρι ή όχι? 

Καλημέρα σε όλες!!! 

Νομίζω ότι σε συννενοηση με το γιατρό σου κάνεις ότι είναι να κάνεις.. αναλόγως πως κυλάει η εγκυμοσύνη.. εμένα μου επιτρέπει να πάμε μέσα στο μήνα που τον έχω ρωτήσει κ να κάνω κ μπάνιο. Σίγουρα όμως όπου πάω θα είναι οδικώς γιατί αν συμβεί το οτιδήποτε να υπάρχει δυνατότητα γυρισμού άμεσα.. αλλά κ μέσα στο κατακαλόκαιρο αν όλα είναι καλά δε νομίζω να το απαγορεύει κανείς. Δεν θα είμαστε κ ετοιμόγεννες. 6 μηνών πάνω κάτω... Η έκθεση στον ήλιο και η πολλή ζέστη δεν κάνει.. εμένα πχ μου είπε 12-6 δε θα είσαι παραλία.. 😉

Εμένα ο ενδοιασμός μου είναι ότι ο άντρας μου εχει καταγωγή από νησί και παντα Αύγουστο βρίσκεται εκεί για δουλειά. Υποδομές εκεί ιατρικές δεν υπάρχουν, θελεις 4 ώρες με καράβι για να πιάσεις στεριά για να βρεις γιατρό.θα δειξει! 

στις πριν 37 λεπτά, ο/η mpounio είπε:

Καλημέρα κορίτσια☀️🌞

Πως μου είστε? 

mairpapa καλώς ήρθες! 

Καλημέρα και καλό μήνα! Εγώ έχω κλείσει ήδη από τώρα. Η γιατρός μου είναι απόλυτα σύμφωνη σε ότι αφορά το θέμα θάλασσας-διακοπων. Μου είπε φυσικά όχι πολύωρη έκθεση στον ήλιο, να ξεπλένομαι όταν βγω από την θάλασσα και να αλλάζω μαγιό, να μην κουράζομαι..Α, και να προτιμώ καθαρές θάλασσες 🐳

στις πριν 1 ώρα, ο/η mpounio είπε:

Καλημέρα κορίτσια☀️🌞

Πως μου είστε? 

mairpapa καλώς ήρθες! 

Καλημέρα!!! 

Εμείς φέτος αποφασίσαμε να μην πάμε κάπου διακοπές, παρά μόνο στους γονείς μου που είναι σαν διακοπές 😁😁

Τουριστική περιοχή παραλίες κοντά μια χαρά θα είναι!! Να τους δουμε κιόλας γιατί μετά την γέννα θα τους ξανά δουμε;!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Stardust_83 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα! Εγώ έχω κλείσει ήδη από τώρα. Η γιατρός μου είναι απόλυτα σύμφωνη σε ότι αφορά το θέμα θάλασσας-διακοπων. Μου είπε φυσικά όχι πολύωρη έκθεση στον ήλιο, να ξεπλένομαι όταν βγω από την θάλασσα και να αλλάζω μαγιό, να μην κουράζομαι..Α, και να προτιμώ καθαρές θάλασσες 🐳

Ναι, καθαρές παραλίες σίγουρα..  ξέπλυμα κ αλλαγή μαγιό αμέσως για αποφυγή μυκητων κορίτσια οπωσδήποτε..  εφοδιαστειτε με 👙...  Βγάλτε τις κοιλούμπες έξω.. 😁

στις πριν 2 ώρες, ο/η mpounio είπε:

Καλημέρα κορίτσια☀️🌞

Πως μου είστε? 

mairpapa καλώς ήρθες! 

Κι εμείς λέμε να πάμε αν είναι όλα καλά μέχρι τότε...με κάποιες βασικές προυποθέσεις μόνο...πχ να υπάρχει κοντά νοσοκομείο για παν ενδεχόμενο...τα νησιά πχ είναι λίγο επίφοβα...

Αλλά σε συνεννόηση με τον γιατρό μας κι αν όλα είναι καλά γιατί όχι;;;

στις πριν 12 ώρες, ο/η Anna Tsak είπε:

Ραντεβού μια φορά τον μήνα αιώνας μου φαίνεται κάθε φορά!!!! 

Πφφφφ έτοιμη ήμουν χθες να τον πάρω και να βάλω το ραντεβού έστω μια βδομάδα νωρίτερα...πραγματικά είναι βάσανο η αναμονή...δεν τα νιώθουμε κιόλας ακόμα για να καθησυχαζόμαστε κάπως..

Καλημέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Είχα μέρες να διαβάσω κ ειλικρινά στεναχωρέθηκα παρα πολύ με τα νέα από την @Maimoudaki92. Δν έχω λόγια παρηγοριας Γτ ξέρω ότι είναι πολύ οδυνηρό όλο αυτό! Ευχομαι μέσα από την ψυχή μου να το ξεπεράσει (αν κ είναι δύσκολο) κ σύντομα να έχει μια υγιή κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Εγω κορίτσια για διακοπές κάπου μακριά φέτος με τπτ. Έτσι κ αλλιώς κάθε καλοκαίρι είμαι Χαλκιδική που έχουμε εξοχικό όποτε φέτος μόνο εκεί θα την βγάλω ! Για να είμαι κ κοντά Θεσσαλονίκη για το οτιδήποτε. Μέχρι να μπω στον 6ο μήνα έτσι κ αλλιώς μόνο ΣΚ θα πηγαίνουμε. Τον Αύγουστο που κ οι γονείς μου μένουν εκεί κ ο άντρας μου παίρνει άδεια λεω να κάτσω σχεδόν όλο το μήνα. Κ σίγουρα τώρα πρέπει να αλλάξω τις ωρες που πήγαινα θάλασσα Γτ εγώ πήγαινα πάντα τις ωρες 12-6 χαχαχα... Τώρα θα πρέπει να πηγαίνω 10-12 το πρωί κ καμία ώρα το απόγευμα μετά τις 6 . Δν πειράζει όμως είναι για το καλό των μωρών μας κ το δικό μας! Επιτέλους αυριο έχω ραντεβού με το γιατρό να δω το μικρό μου κ ελπίζω να επιβεβαιώσουμε το φύλο ! Εγώ μάλλον έχω αγοράκι έτσι μου είπε στην αυχενική ο γιατρος !

στις πριν 2 ώρες, ο/η mpounio είπε:

Καλημέρα κορίτσια☀️🌞

Πως μου είστε? 

mairpapa καλώς ήρθες! 

Καλημέρα και από εμένα🙂 εμείς δε θα πάμε διακοπές ζούμε ήδη σε ένα νησί με πολύ όμορφες παραλίες οπότε θα κάνουμε εδώ τα μπάνια μας!Νοσοκομείο υπάρχει εδω έτσι και αλλιώς ο γιατρός μου είναι στο δημόσιο νοσοκομείο οπότε δε σκοπεύουμε να το κουνήσουμε!🌞

στις πριν 1 ώρα, ο/η Dioni20 είπε:

Πφφφφ έτοιμη ήμουν χθες να τον πάρω και να βάλω το ραντεβού έστω μια βδομάδα νωρίτερα...πραγματικά είναι βάσανο η αναμονή...δεν τα νιώθουμε κιόλας ακόμα για να καθησυχαζόμαστε κάπως..

Κορίτσια να χαίρεστε που σας βάζει ραντεβού μια φορά τον μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η εγκυμοσύνη σας εξελίσσεται ομαλά ♥️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Stardust_83 είπε:

Κορίτσια να χαίρεστε που σας βάζει ραντεβού μια φορά τον μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η εγκυμοσύνη σας εξελίσσεται ομαλά ♥️

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο να πω την αλήθεια αλλά η αναμονή είναι δύσκολη 🤣🤣🤣

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Stardust_83 είπε:

Στο μεταξύ Αγγλία πχ που έχω γνωστούς κάνουν 2 υπέρηχους σε όλη την εγκυμοσύνη και αυτό είναι...κι εμείς εδώ που πάμε και μια φορά το μήνα μας κακοφαίνεται ...χαχαχα 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Dioni20 είπε:

Στο μεταξύ Αγγλία πχ που έχω γνωστούς κάνουν 2 υπέρηχους σε όλη την εγκυμοσύνη και αυτό είναι...κι εμείς εδώ που πάμε και μια φορά το μήνα μας κακοφαίνεται ...χαχαχα 

Ναι εμείς το θεωρούμε και λίγο 🤪🤪🤪🤪

Ας είναι γερά τα μωράκια μας,αλλά αν ήμουν Αγγλία δεν ξέρω αν θα μπορούσα με 2 υπερήχους στους 9 μήνες 🤪🤪🤪

στις πριν 5 λεπτά, ο/η 1994Μαρια είπε:

Ναι εμείς το θεωρούμε και λίγο 🤪🤪🤪🤪

Ας είναι γερά τα μωράκια μας,αλλά αν ήμουν Αγγλία δεν ξέρω αν θα μπορούσα με 2 υπερήχους στους 9 μήνες 🤪🤪🤪

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ τις προάλλες και λέω εντάξει, καλά είμαστε. Τι να πει και ο άντρας μου που στην αυχενική δεν επιτρεπόταν να είναι μαζί μου 😂

στις Just now, ο/η Stardust_83 είπε:

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ τις προάλλες και λέω εντάξει, καλά είμαστε. Τι να πει και ο άντρας μου που στην αυχενική δεν επιτρεπόταν να είναι μαζί μου 😂

Και εμένα δεν τον άφησαν άσε που ούτε στους υπέρηχους είναι μέσα μόνο όταν ακούσαμε την καρδούλα μπήκε και ξανά όχι σήμερα θα ρωτήσω αν γίνεται να μπει γιατί ίσως σήμερα μάθουμε σίγουρα και το φύλλο του μωρού ☺️☺️☺️☺️

στις πριν 6 λεπτά, ο/η 1994Μαρια είπε:

Και εμένα δεν τον άφησαν άσε που ούτε στους υπέρηχους είναι μέσα μόνο όταν ακούσαμε την καρδούλα μπήκε και ξανά όχι σήμερα θα ρωτήσω αν γίνεται να μπει γιατί ίσως σήμερα μάθουμε σίγουρα και το φύλλο του μωρού ☺️☺️☺️☺️

Στους υπέρηχους η γυναικολόγος ευτυχώς του επιτρέπει να είναι μαζί μου😊

Αλήθεια, θέλει κάποια να μοιραστεί πώς αντέδρασε ο πατέρας του παιδιού όταν του ανακοινώσατε τα νέα της εγκυμοσύνης;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η 1994Μαρια είπε:

Τι άσχημο κ αυτό... Ούτε εμένα τον αφήνει..  μόνο μια φορά έδωσε το οκ να μπει μέσα. Στην αυχενική πάλι ήταν δίπλα μου... Σε άλλο γιατρό... Με το καλό στη Β επιπέδου τώρα πια πάλι.. πάντως θα είναι εντολή του εοδυ λογικά να μην επιτρέπονται συνοδοί.. άλλο ότι κάποιοι δεν την τηρούν.. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Stardust_83 είπε:

Στους υπέρηχους η γυναικολόγος ευτυχώς του επιτρέπει να είναι μαζί μου😊

Αλήθεια, θέλει κάποια να μοιραστεί πώς αντέδρασε ο πατέρας του παιδιού όταν του ανακοινώσατε τα νέα της εγκυμοσύνης;

Ήξερε είχα κάνει τεστ αλλά μετά όταν πήγα στον γιατρο και δεν μπήκε βγήκα με τον πρώτο υπερήχο στο χέρι και του το έδειξα στην αρχή μου λέει τι είναι αυτό του εξήγησα και έβαλε τα κλάματα μωρέ ο γλυκός μου ❤️❤️❤️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η 1994Μαρια είπε:

Ήξερε είχα κάνει τεστ αλλά μετά όταν πήγα στον γιατρο και δεν μπήκε βγήκα με τον πρώτο υπερήχο στο χέρι και του το έδειξα στην αρχή μου λέει τι είναι αυτό του εξήγησα και έβαλε τα κλάματα μωρέ ο γλυκός μου ❤️❤️❤️

Εμένα δεν ήταν σπίτι όταν έκανα τεστ και του έκανα έκπληξη και συγκινήθηκε πολύ γιατί δεν το περίμενε ♥️🥰

στις πριν 2 λεπτά, ο/η touloumpitsa είπε:

Τι άσχημο κ αυτό... Ούτε εμένα τον αφήνει..  μόνο μια φορά έδωσε το οκ να μπει μέσα. Στην αυχενική πάλι ήταν δίπλα μου... Σε άλλο γιατρό... Με το καλό στη Β επιπέδου τώρα πια πάλι.. πάντως θα είναι εντολή του εοδυ λογικά να μην επιτρέπονται συνοδοί.. άλλο ότι κάποιοι δεν την τηρούν.. 

Πολύ δύσκολο ρε κορίτσια λες και το έχεις κάνει μόνη σου το παιδί ένα πράγμα ευτυχώς εμένα μου βάζει τους υπέρηχους σε στικάκι και τα βλέπει ακριβός όπως και εγώ στο ιατρείο απλός τα βλέπει στο σπίτι σε υπολογιστή ☺️☺️

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Stardust_83 είπε:

Αληθεια;πολύ κρίμα  τώρα που πάτε για υπερήχους;εμάς μας άφησαν στην αυχενική και τώρα αν θέλει να έρθει στο γυναικολόγο πρέπει να έχει self test όπως και εγώ για να μπούμε στο νοσοκομείο!

στις Just now, ο/η Stardust_83 είπε:

Εμένα δεν ήταν σπίτι όταν έκανα τεστ και του έκανα έκπληξη και συγκινήθηκε πολύ γιατί δεν το περίμενε ♥️🥰

Εμένα δεν το πίστευε το θετικό το τεστ όλο με ρωτούσε και αυτό είναι θετικό τώρα δεν είχε δει τις οδηγίες😁

Σαν μικρά παιδάκια κάνουν από την χαρά τους ☺️☺️☺️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lenia1983 είπε:

Αληθεια;πολύ κρίμα  τώρα που πάτε για υπερήχους;εμάς μας άφησαν στην αυχενική και τώρα αν θέλει να έρθει στο γυναικολόγο πρέπει να έχει self test όπως και εγώ για να μπούμε στο νοσοκομείο!

Εμένα είναι εξωτερική ιατρός όποτε δεν θέλει self test αλλά όταν δεν έχει πολλά άτομα μέσα μόνο τότε αφήνει τον σύζυγο να μπει μαζί μου αλλιώς στο αυτοκίνητο περιμένει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...