Μετάβαση σε περιεχόμενο

Maimoudaki92

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  121
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

93 Excellent

Σχετικά με Maimoudaki92

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

127 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα ακριβώς το ίδιο θέμα ειχα και εγω ήταν να ξεκινήσω προχθες μετά από αναστολη στον Ιδιωτικό τομέα. Μου έδωσε ο γιατρός μου ιδιώτης αναρρωτικη και μου είπαν από τη δουλεια ότι λόγω covid μπορούμε ως το τέλος του μήνα να δηλωθούμε ως ευπαθείς ομάδες. Ρωτα μήπως μπορούν να σε βάλουν για να μη τρως μέρες αναρρωτικης ακόμα.
 2. Ααα τι ωραια έφτασε και εσενα η ώρα για την αυχενική. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! ☺
 3. Από τις 10 ημέρες εν τέλει 2 εβδομάδες έκανε έτσι; Εμένα σήμερα πέρασε η πρώτη εβδομάδα και περιμένω 🙄😐
 4. Συγχαρητήρια! Μπράβο πολύ ευχάριστα νέα! 😊😊😊 Άργησε λίγο αλλά όλα καλά!
 5. Νομίζω 22η εβδομάδα αν θυμάμαι καλά που μου είπαν 😀 στον 5ο μήνα! Πραγματικά γερό να ειναι και ότι να ναι ας είναι 🙏
 6. Καλημέρα! Μπράβο όλα πήγαν μια χαρά! Ναι έχει τύχει σε γνωστές μου να τους είπαν είτε αγοράκι είτε κοριτσάκι και στον Β επιπέδου να φάνηκε το αντίθετο. Νομίζω εκει στο επιβεβαιώνουν 100% εκτός και αν κάνεις το νιπτ τεστ που το μαθαινεις 12 13 εβδομάδα.
 7. Οπότε αν το υπολόγισα σωστά είσαι 11 εβδομάδες και 3 ημέρες. Ναι ναι κάθε Παρασκευή αλλάζεις 😀 Αντε φτάνουν οι 13 εβδομάδες να αλλάξουμε τρίμηνο 😀
 8. Έχεις ακόμα όντως 😀 Λίγη υπομονή ακόμη! Έτσι όπως είπε η @touloumpitsa ότι ημέρα ήταν πχ εμένα Πέμπτη 4/2 ηταν η πρωτη ημέρα της τελευταίας περιόδου οποτε κάθε Πεμπτη αλλάζω εβδομάδα. 😀 Εσένα ποτε ήταν η πρώτη ημερα της τελευταίας σου περιόδου; Στην αυχενική εμένα μου τις άλλαξε είναι 2 ημέρες μεγαλύτερο.
 9. Μου είπαν 7 με 10 ημέρες αποτε ή προς το τέλος αυτής της εβδομάδας η αρχές της επόμενης 🙄🙄🙄
 10. Καλημερααα, μια χαρά θα πάει εκεί ειναι καλύτερος ο υπέρηχος εμένα μου εκανε και με χρώμα και φαινόταν ακόμα πιο καθαρά 🙂 Σε μου είπε 80% αγοράκι φαινόταν ❤
 11. Γειά σου και από εδώ 😀 Μην αγχώνεσαι πραγματικά γιατί περναει και στις ορμόνες σου. Εγώ έκανα Μ. Πέμπτη περίμενα να ηρεμήσω μετά την αυχενική και τωρα ειμαι σε αναμενα κάρβουνα καθώς 2 φορές δε βγήκαν καλές οι αιματολογικές. Μου είπαν ότι στις αιματολογικές papp a παίζει ρόλο και η ψυχολογία γιατί μέτρα τις ορμόνες. Καλή τύχη! Να μας πεις πως πήγε! Που θα την κάνεις; Σε ποια περιοχή είσαι; 😀
 12. Καλημέρααα, πότε έχεις την αυχενική; Πλησιάζει;
 13. Καλησπέρα, μην αγχωνεσαι δε νομίζω ότι φαίνεται με τον απλό υπέρηχο. Τουλάχιστον στη δική μου δε φαινόταν τίποτα. Στην αυχενική ήταν πιο ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά και φάνηκε και η μύτη κλπ. Μια χαρά θα πάει! Είμαστε και στις ίδιες εβδομάδες! Να μπεις και στην ομάδα μανούλες Νοεμβρίου 2021 😀😊 Καλή τύχη για αύριο!
 14. Χρόνια πολλά και από εμέναα στις μανούλες και στις μέλλουσες μανούλες ❤🤰🏼🤱🏼 με γερά μωράκια!
 15. Καπως ετσι το σκέφτομαι ναι! Να βγουν τα αποτελέσματα να ηρεμήσουμε! Με την ασπιρίνη με φόβισε γιατί διαβαζα διαφορά ότι προκαλεί αποκόλληση κλπ ελπίζω να μην ισχύουν 😏 Αντε να έρθει και η σειρά σας για την αυχενική να μάθετε να ηρεμήσετε και εσείς και να μάθετε και φύλο!
×
×
 • Προσθήκη...