Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, δεν έχω γράψει ποτέ σε φορουμ. Βρίσκομαι σε  δύσκολη θέση και θα θελα να διαβάσω γνώμες . Ήμουν με τον (πρώην) άντρα μου 9 χρόνια. Χωρίσαμε πριν περίπου ένα έτος. Ξαναβρεθηκαμε πριν δύο μήνες (περίπου) ύστερα από δική του πρωτοβουλία και δύο μέρες δε βγήκαμε απ' το σπίτι. Αποτέλεσμα είναι να βρίσκομαι τώρα στην 7η βδομάδα κύησης. Δε θέλει για κανένα λόγο να ακούσει ότι θα κρατήσω. Έγιναν ομηρικοί καβγάδες. Δε θέλω να το ρίξω αλλά αξίζει στο παιδί ένας τέτοιος πατέρας; Φοβάμαι πολύ να τα περάσω όλα μόνη μου και ξέρω ότι δε θα έχω τη στήριξη του. Οικονομικά τα καταφέρνω αλλά ψυχολογικά όχι. 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Ariam είπε:

Καλησπέρα, δεν έχω γράψει ποτέ σε φορουμ. Βρίσκομαι σε  δύσκολη θέση και θα θελα να διαβάσω γνώμες . Ήμουν με τον (πρώην) άντρα μου 9 χρόνια. Χωρίσαμε πριν περίπου ένα έτος. Ξαναβρεθηκαμε πριν δύο μήνες (περίπου) ύστερα από δική του πρωτοβουλία και δύο μέρες δε βγήκαμε απ' το σπίτι. Αποτέλεσμα είναι να βρίσκομαι τώρα στην 7η βδομάδα κύησης. Δε θέλει για κανένα λόγο να ακούσει ότι θα κρατήσω. Έγιναν ομηρικοί καβγάδες. Δε θέλω να το ρίξω αλλά αξίζει στο παιδί ένας τέτοιος πατέρας; Φοβάμαι πολύ να τα περάσω όλα μόνη μου και ξέρω ότι δε θα έχω τη στήριξη του. Οικονομικά τα καταφέρνω αλλά ψυχολογικά όχι. 

Καλημερα!!! Όταν ήσασταν παντρεμένοι ήθελε παιδί; Βασικά αν έχεις στήριξη από οικογένειακο και φιλικό περιβάλλον και αφού μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά για εμένα να κρατήσεις το παιδί. Πιστεύω πως αυτός στην πορεία θα αλλάξει γμωμη αλλά και να μην αλλάξει θα έχεις το πλασματάκι σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα!!! Όταν ήσασταν παντρεμένοι ήθελε παιδί; Βασικά αν έχεις στήριξη από οικογένειακο και φιλικό περιβάλλον και αφού μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά για εμένα να κρατήσεις το παιδί. Πιστεύω πως αυτός στην πορεία θα αλλάξει γμωμη αλλά και να μην αλλάξει θα έχεις το πλασματάκι σου! 

Ναι τότε ήθελε. Αλλά δεν ευνοούσαν οι συνθήκες. Τώρα όμως είναι κάθετος. Και υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ο Μητσοτάκης να γίνει αριστερός παρά ο δικός μου να αλλάξει γνώμη.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ariam είπε:

Γλυκιά μου, εγώ θα σου πω το εξής. Οι άντρες έρχονται και φεύγουν στη ζωή μιας γυναίκας. Το παιδί όμως είναι κάτι ιερό. Είναι δώρο Θεού. Ξέρεις αν σου δωθεί ξανά η ευκαιρία να κάνεις ένα παιδί; Μη πετάς αυτή την ευκαιρία που σου δίνεται. Αφού δεν έχεις και οικονομικό θέμα. Στην αρχή μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρεις. Η παρουσία του παιδιού σου και η αγάπη που θα του έχεις θα σε ανταμείψουν. Η αγάπη που θα δώσεις και θα εισπράξεις από αυτό το πλασματάκι που ζει τώρα μέσα σου θα σου δώσουν τη δύναμη να ανταπεξέλθεις. Και που ξέρεις... ίσως ήρθε αυτό το παιδί για να τα ξαναβρείτε. Ίσως τώρα ο πρώην άντρας σου να έχει αγχωθεί με αυτή την καινούργια κατάσταση. Φαντάζομαι πως κανένας σας δεν θα το περίμενε αυτό. Με το χρόνο μπορεί και να το δει θετικά το θέμα... Δώσε του λίγο χρόνο. Ο Θεός θα σου δώσει τη δύναμη να το μεγαλώσεις. Εμπιστεύσου Τον. Είναι το δώρο Του προς εσένα και για κάποιον λόγο ήρθε στη ζωή σου. Για καλό θα είναι. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς από εδώ θα σε στηρίζουμε.... Σε φιλώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η paradisebird είπε:

Γλυκιά μου, εγώ θα σου πω το εξής. Οι άντρες έρχονται και φεύγουν στη ζωή μιας γυναίκας. Το παιδί όμως είναι κάτι ιερό. Είναι δώρο Θεού. Ξέρεις αν σου δωθεί ξανά η ευκαιρία να κάνεις ένα παιδί; Μη πετάς αυτή την ευκαιρία που σου δίνεται. Αφού δεν έχεις και οικονομικό θέμα. Στην αρχή μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρεις. Η παρουσία του παιδιού σου και η αγάπη που θα του έχεις θα σε ανταμείψουν. Η αγάπη που θα δώσεις και θα εισπράξεις από αυτό το πλασματάκι που ζει τώρα μέσα σου θα σου δώσουν τη δύναμη να ανταπεξέλθεις. Και που ξέρεις... ίσως ήρθε αυτό το παιδί για να τα ξαναβρείτε. Ίσως τώρα ο πρώην άντρας σου να έχει αγχωθεί με αυτή την καινούργια κατάσταση. Φαντάζομαι πως κανένας σας δεν θα το περίμενε αυτό. Με το χρόνο μπορεί και να το δει θετικά το θέμα... Δώσε του λίγο χρόνο. Ο Θεός θα σου δώσει τη δύναμη να το μεγαλώσεις. Εμπιστεύσου Τον. Είναι το δώρο Του προς εσένα και για κάποιον λόγο ήρθε στη ζωή σου. Για καλό θα είναι. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς από εδώ θα σε στηρίζουμε.... Σε φιλώ!!!

Συμφωνώ απόλυτα...ακριβώς όλα αυτά ήθελα να σου γράψω κι εγώ....Εννοείται ότι είναι δώρο Θεού και με τον καιρό η όταν το συναντήσει πρώτη φορά σίγουρα θα αλλάξει γνώμη...και σκέψου ότι ήρθε μετά από τόσα χρόνια που σημαίνει ότι μάλλον κάποιος σας θέλει μαζί εσάς τους δυο και με το μωρακι αυτό....

Δημοσίευση

Δηλαδη ειστε κ παλι μαζι; ειναι ο ορος του για να παραμείνετε μαζι; αν αυριο μεθαυριο χωρισετε παλι; το θεμα ειναι εσυ το θες πραγματικά αυτο το παιδι; νομίζεις οτι αν τ ριξεις θα τον εχεις κοντα σου; και μετα τι; θα κανετε οταν εκεινος το θελήσει; η δ θελει καθόλου παιδι; πολλα τα ερωτηματα.

Δημοσίευση
στις On 1/4/2021 at 9:08 ΠΜ, ο/η Ariam είπε:

Καλημέρα.. Δεν μας λες την ηλικια σου που κατά την προσωπική μου άποψη ειναι καθοριστικος παράγοντας.. Δεν θα συμβούλευα σε μια νέα γυναίκα να κρατήσει ενα παιδί μόνη της ενώ έχει τη δυνατότητα να ξαναφτιάξει τη ζωη της και να το ζήσει/ξεκινησει με καλύτερες προδιαγραφές για την ίδια παντα, το παιδί καλά θα είναι οπως και να έχει. Αλλά δεν είναι και απλό για μια γυναικα να τα κάνει ολα μόνη της και να βιώσει την μοναξιά και τον εγκλωβισμό, εκτός αν είναι αποφασισμένη για κάτι τέτοιο.
Φυσικά κανείς δεν σου λέει πως σε μία σχέση θα είσαι για πάντα μαζί με τον άλλον, πάλι μπορεί να καταλήξεις μόνη σου, αλλά άλλο να ξεκινας με το μαζί και αλλο μόνη..
Προσωπικά αν ημουνα νεα γυναικα θα επέλεγα να το ρίξω και να κάνω μία κατάψυξη ωαρίων για το μελλον.. Αν ήμουνα οριακά στην ηλικία δεν ξέρω..αναλόγως πάλι το τι σημαίνει οριακα..
Δεν συνηθίζω να δίνω συμβουλές τετοιου είδους, τύπου κάνε αυτό, κάνε το άλλο, αλλά θεωρώ πως για την ψυχολογία της γυναίκας, όποια νιώθει όπως περιγράφεις φυσικα, είναι πολυ σημαντικό να ξεκινάει με έναν σύντροφο στήριγμα και συνοδοιπόρο. Η ζωη δεν είναι μόνο το παιδι, είναι και η σχέση που χτίζεις με τον άνθρωπο σου και οι στιγμές που ζεις σε μία όμορφη σχέση..
Εύχομαι να βρεις το δρόμο σου και να κάνεις ότι θέλεις εσύ, χωρίς ενοχές..

• 3 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...