Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φυσικός κύκλος επιτυχία σε μεγάλη ηλικία?

marakipap

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.καλή δύναμη κ υπομονή σε όλες!

Ήθελα να ρωτήσω.θα κάνω φυσικό με γνωστό για φυσικούς γιατρό. Κάπως μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό.  Έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου κ λόγω ηλικίας κ σχετικά αυξημενης fsh δηλ. 25...Δε ξέρω αν έχω ελπίδες.ειπα να κάνω ωοληψια χωρίς μέθη. Έχει κάνει κάποια?δε ξέρω αν θα το αντέξω απλά θα ήθελα να το δω. Πάντως Πολύ δουλειά σε αυτό το γ...ις βρε κορίτσια! Μας προσέχουν με τόσο κοσμοσυρροή? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 22 λεπτά, ο/η marakipap είπε:

Ήθελα να ρωτήσω.θα κάνω φυσικό με γνωστό για φυσικούς γιατρό. Κάπως μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό.  Έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου κ λόγω ηλικίας κ σχετικά αυξημενης fsh δηλ. 25...Δε ξέρω αν έχω ελπίδες.ειπα να κάνω ωοληψια χωρίς μέθη. Έχει κάνει κάποια?δε ξέρω αν θα το αντέξω απλά θα ήθελα να το δω. Πάντως Πολύ δουλειά σε αυτό το γ...ις βρε κορίτσια! Μας προσέχουν με τόσο κοσμοσυρροή? 

Εγώ έκανα πολλούς φυσικούς κύκλους.. δεν θυμάμαι ακριβως, πανω από 8 νομίζω.. όλες τις ωοληψιες τις έκανα χωρίς μέθη.. Δεν είναι τίποτα.. πιο πολύ ενοχλητικο είναι παρά πονάει και κρατάει πολύ λίγο.. σε τόσο ψηλή fsh είναι η μόνη λύση.. εγώ έκανα για την ακρίβεια φυσικό τροποποιημένο, δηλαδή παρακολουθούσαμε το ωάριο του μήνα να μεγαλώνει και όταν μεγάλωνε κατά την 12η μέρα το ενισχύαμε για 2-3 μέρες  με λίγο φάρμακο και ανταγωνιστή για να μην σπάσει.. μετά ωοληψια κτλ.. σε μένα ήταν ταλαιπωρία λίγο γιατί η ποιότητα των ωαρίων μου δεν ήταν καλή. Είχα αμη 0,1 και σε ένα άλλο μικροβιολογικό 0,05.. Με κόπο μάζεψα 2 έμβρυα, τα έβαλα έμεινα έγκυος και απέβαλα 9η βδομάδα περίπου, ο γιατρος είπε πως ήταν λόγω χρωμοσωμικών.. Μετά μάζεψα ακόμα ένα το έβαλα και πήρα αρνητική χοριακη. 
Μην χάνεις καθόλου τις ελπίδες σου! Παρα πολλές γυναίκες μένουν έγκυες με φυσικό κύκλο.. Καλή επιτυχία και αισιοδοξία! 

Καλησπέρα συγνώμη αν γίνομαι αδιακριτη αλλά Lisaki80 θα ήθελα να σε ρωτήσω αν κατάφερες να μείνεις έγκυος με δικά σου ωάρια διότι έχω και εγώ πολύ χαμηλη ΑΜΗ....για να πάρω κουράγιο! 

στις πριν 19 ώρες, ο/η marakipap είπε:

Εξαρτάται κ από άλλους παράγοντες Όχι μόνο από αμη

Θα συμφωνήσω απόλυτα απλά προσωπικά όλα τα άλλα είναι καλα αλλά έχω πολύ χαμηλη ΑΜΗ λόγω ενδομητριωσης και ήλπιζα να ακούσω ένα θετικό νέο! 

στις πριν 20 ώρες, ο/η Endomitriosi είπε:

Καλησπέρα συγνώμη αν γίνομαι αδιακριτη αλλά Lisaki80 θα ήθελα να σε ρωτήσω αν κατάφερες να μείνεις έγκυος με δικά σου ωάρια διότι έχω και εγώ πολύ χαμηλη ΑΜΗ....για να πάρω κουράγιο! 

οχι μετά την δευτερη ΕΤ τον Ιούλιο 2020 που 'ηταν αρνητική η χοριακή το πήρα αποφαση πως αυτή η διαδικασία δεν εχει μέλλον για μένα..  2 χρόνια παιδευόμουνα με φυσικούς κύκλους, ωοληψίες και απογοητεύσεις  και συνολικά 4 χρόνια για την απόκτηση δευτερου παιδιού, έχουμε ήδη ενα 5,5 χρονών Πάμε με δανεικά τώρα για να έχουμε σίγουρα αποτελέσματα!!

Κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική. Σημασία έχει και η ηλικία, εγω ειμαι τώρα 43. Αλλο να είσαι 38 με μικρη αμη και άλλο 43.. Επίσης κάποιες γυναίκες με χαμηλη αμη εχουν καλή ποιοτητα.. Οπότε ειναι όλα σχετικά.. Με τους φυσικούς βλέπεις την δυναμική των ωαρίων/εμβρύων.. Εγω αυτα τα 2 χρόνια εβλεπα πως τα ωαρια μου δεν ειχαν καλη δυναμική. Σου ευχομαι καλή επιτυχία.. Σιγα σιγα θα κανεις συλλογη ωαρίων και θα τα καταφερεις..

στις On 27/3/2021 at 6:25 ΜΜ, ο/η marakipap είπε:

Καλησπέρα και από μένα, 

εγω έκανα ωοληψία χωρίς μέθη 3 φορές γιατί ήθελα να οδηγήσω φευγωντας. Ένα τρύπημα αισθάνεσαι, στιγμιαίο είναι και μετά αρχίζει η συλλογή σε φυαλλίδια χωρίς να νιωθεις κατι. Φαντάσου οτι το κάνουν με το εργαλείο του κολπικού υπερήχου, αλλα στο μπροστινό μέρος προσαρμόζουν καθετήρα για την απορρόφηση. Δεν είναι τόσο φοβερό που δεν αντέχεται. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και μην κοιτάς και πολύ τις μετρήσεις, δεν βοηθάει την κατάσταση, πιο πολύ μας αγχώνει!

στις On 27/3/2021 at 6:25 ΜΜ, ο/η marakipap είπε:

Καλή αρχή να σου ευχηθώ κορίτσι! Κατά το "Θέλει αρετή κ τόλμη η ελευθερία" εγώ θα σου πω θέλει υπομονή κ πίστη ο φυσικός! Έχει κούραση, άγχος κ ταλαιπωρία η όλη φάση. Είμαστε στο ίδιο κέντρο αλλά καταλαβαίνω πως εσύ είσαι με τον άλλο γιατρό, τον νεότερο 😉.Εγώ τις ωοληψίες τις έκανα με μέθη. Είμαι λιγάκι χεστρού κ σκέφτηκα πως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι κ γι' αυτό, αφού υπάρχει η λύση της μέθης. Υποθέτω πως έχεις κάνει εξετάσεις τύπου υστεροσκόπηση, ngs καθόσον είναι τακτική του κέντρου μας. Ένιωσες πως δεν σε προσέχουν;

• 2 months later...
στις On 29/3/2021 at 11:04 ΠΜ, ο/η Vasilique είπε:

Καλή αρχή να σου ευχηθώ κορίτσι! Κατά το "Θέλει αρετή κ τόλμη η ελευθερία" εγώ θα σου πω θέλει υπομονή κ πίστη ο φυσικός! Έχει κούραση, άγχος κ ταλαιπωρία η όλη φάση. Είμαστε στο ίδιο κέντρο αλλά καταλαβαίνω πως εσύ είσαι με τον άλλο γιατρό, τον νεότερο 😉.Εγώ τις ωοληψίες τις έκανα με μέθη. Είμαι λιγάκι χεστρού κ σκέφτηκα πως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι κ γι' αυτό, αφού υπάρχει η λύση της μέθης. Υποθέτω πως έχεις κάνει εξετάσεις τύπου υστεροσκόπηση, ngs καθόσον είναι τακτική του κέντρου μας. Ένιωσες πως δεν σε προσέχουν;

Κορίτσια μου εύχομαι καλή τύχη σε όλες! Εγώ δυστυχώς πήρα την 5η μου αρνητική χοριακη πριν λίγες μέρες! Τον Σεπτέμβρη πάω για την 6η μου διέγερση και χρειάζομαι gonal καθώς τα οικονομικά μας πλέον δεν μου επιτρέπουν να αγοράσω άλλα φάρμακα! Αν κάποια κοπέλα έχει gonal που δεν χρειάζεται θα με βοηθούσε πάαααρα πολύ!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...