Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ CLOMIPHENE (βλεπε θεμα:ΤΑ CLOMIPHENE.....ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ?) ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!) ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΙΩΘΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ,ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΛΙΑ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ(ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.)ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ..ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ Κ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΧΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ.ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.Κ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΤΑ "ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ" Κ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΝΑ ΞΕΣΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΜΕΤΑ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΙΟ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΦΕΥΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣ

Δημοσίευση

σε καταλαβαινω εν μερει τετοιο ξεσπασμα ειχε και η νυφη μου κατα καποιο τροπο.....τωρα ειναι εγκυοσ στην 3η φορα με εξωσωματικη,να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι θεραπεια ειναι αυτη που κανεισ αλλα ενιωσα την αναγκη να σου γραψω:blush: οι αντρεσ προσπαθουν να βοηθησουν με το δικο τουσ τροπο ανορθοδοξο βεβαια για μασ,δεν ξερουν τι να πουν και προτιμουν για ενα πραγμα να μην μιλανε αν δεν εχουν καποιο τροπο να βοηθησουν!!!!χαλαρωσε λιγο κανε πραγματα που σε ηρεμουν γιατι και αυτο που κανεισ στον ευατο σου δεν ειναι καλο!!

βεβαια θα μου πεισ εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λενε αλλα για σκεψου αν τελικα δεν σου ερθει η περιοδοσ δευτερα δεν σημαινει οτι μπορει και να εισαι εγκυοσ αυτη την στιγμη οποτε παλι τα νευρα το αγχοσ και το ξεσπασμα δεν βοηθανε!!!

δεν νομιζω οτι σε βοηθησα αλλα προσπαθησα πιστευω:huh:

Δημοσίευση

alkost μου,

Νομίζω ότι είναι φυσιολογικά αυτά που νιώθεις, όμως φαίνεται ότι ενώ ξεσπάς τελικά αυτά τα αισθήματα δεν έχουν τελειωμό :(

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτή την ψυχολογία δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε την οικογένεια σας.

Ειναί γνωστό ότι κάθε γυναίκα που αγχώνεται πολύ με αυτά τα θέματα παράγει μια ορμόνη που μπλοκάρει τη γονιμότητα.

Τελος πάντων για το καλό σας φαίνεται καλή λύση να προσπαθήσεις να το ξεχάσεις για λίγο, προσπάθησε ακόμα να πέισεις τον εαυτό σου ότι δεν το θέλεις (δεν σε νοιάζει) προς το παρόν μια κύηση. Και να δεις που θα έρθει κάποια στιγμή μόνη της, εφόσων δεν έχεις πρόβλημα να συλλλάβεις.

Φιλάκια και δύναμη

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΝΙΚΑΕΙ.ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ "ΚΟΥΜΠΙ" ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ.ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΑΡΠΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

Δημοσίευση

κοπελα μου ειμαι η μασκοτ του αγχουσ πεταω κατι ξεγυρισμενεσ ερπεσ συνεχεια οποτε ξερω οτι δεν αποβαλλετε ευκολα τουλαχιστον καταφερε να το βαλεισ στο πισω μεροσ του μυαλου σου και να μην ξυπνασ και κοιμασαι με αυτο..........α θα γινω γραφικη παλι αλλα το 2009 θα ειναι γεματο μωρακια το ειπα στην νυφη μου ,σε μια φιλη μου και εγινε;):P

Δημοσίευση

Πόοοοοοοοσο σε καταλαβαίνω.....

τι να σου πω: διάβασα το μήνυμα σου και τρέςμω ολόκληρη.....(κυριολεκτικά)

μου ήρθαν στο μυαλό σκηνές πριν απο 3-4 μήνες...

Ακριβώς η ίδια ψυχολογία- η ίδια αντίδραση- τα ίδια γιατί εμεις οχι- οι ίδιες σκηνές...με τον άντρα μου να μην ξέρει τι να κάνει και τι να πει- να προσπαθεί να πει κάτι και εγω να το παίρνω στραβά και να του ζητάω ΔΙΑΖΥΓΙΟ παρακαλώ και ας μην το πίστευα ποτέ μου!!!!, να βάζω τα κλάματα - να καπνίζω στο μπαλκόνι- στις 3 τα μεσάνυχτα πεταγόμουν απο το κρεβάτι) να παίρνω το αυτοκίνητο σε μαύρα χάλια και να φευγω και ο άντρας μου να μην ξέρει που πάω και πως ή αν θα γυρίσω..... τουλάχιστο ζωντανή σε τετοια χάλια που ήμουν....

Αλλά μια τέτοια ψυχολογία πολύ λυπάμε που θα στο πω: ειναι οτι χειρότερο για μια σύλληψη!!!!

Εμένα μου το είπε και γιατρός,

Γιαυτό ηρέμισα... και απλά προσπαθώ...

ακριβώς την ίδια θεραπεία με εσένα- χάπια κιτεικής κλομιφαίνης και μετά ενεση pregnyl. Για 3 κύκλους.

Ο 1ος πέρασε --- αποτυχημένα---

Δεν πειράζει τώρα είμαι στο 2ο.....

Το έχω πάρει χαλαρά... λέω αν δεν έρθει τον ιούνιο θα πάω για εξωσωματική...

Και αυτοί οι άνθρωποι να ζήσουν θέλουν... το διακομωδώ κιόλας...

Προσπαθώ να το διακομοδώ για να μην τρελαθώ...

Εχω περάσει πολύ άσχημα με το θέμα... και έχω πληγωθεί πολύ.

Δημοσίευση

Αλκοστ οταν εισαι λιγο πριν την εκρηξη θα εισπνεεις και θα εκπνεεις (3 σετ εισπνοη-εκπνοη μεχρι τελους)

Στη φαση που εισαι και με αυτο που περασατε η γνωμη μου ειναι να μην ερχεσαι σε επαφη με μωρακια Νομιζω πως δε σου κανει καλο

Κανε πραγματα με τους κολλητους σου, χομπι(κανε πιο συχνα οτι σε κανει να χαμογελας)

Κλεισε εισητηρια ή τραπεζι για καπου να κανεις εκπληξη στον καλο σου ή αν μπορειτε "καντε την" κανα Σαββατοκυριακο να αλλαξετε παραστασεις!!

Και να μην ξεχνας πως τα δυσκολα εχουν περασει...:)

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΒΡΙΣΚΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ,ΟΥΤΕ ΛΕΝΕ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΛΑ.ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ(!)ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΣΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 21.ΚΑΙ ΣΤΗ 10Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ:"ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ"ΚΛΠ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ

Δημοσίευση

Εχω βρεθει και εγω στη θεση σου και μαλιστα 3 φορες.μπορω να σε καταλαβω απολυτα!!!!!Εχασα και εγω διδδυμα,αλλα προσπαθησα και δεν αντεδρασα ετσι.Τι θα κερδιζα αμα τα εβαζα με τον αντρα μου,τη μανα μου τους παντες?Πολες φορες ειχα πιασει τον ευατο μου να ζηλευει τις φιλες μου που με τοση ευκολια ειχαν οσα παιδια ηθελαν,αλλα δεν ηθελα και να το δειξω.Οσο ηθελε τοσο δεν εκανα.Οταν απεβαλα το ανχος και ειπα οτι σε 2-3 χρονια θα ξαναπροσπαθησω,αμεσως εκεινο το μηνα εμεινα εγκυος.Αυτη τη στιγμη εχω ενα αγορακι 3 χρονων.Θελω να ξερεις οτι κανενας δεν χανεται.Απεβαλε το ανχος που εχεις και πολυ συντομα θα εχεις στην αγγαλια σου το παιδακι σου;)

Δημοσίευση

alkost γεια σου κ απο εμενα καλως η κακως κοριτσι μου δεν εισαι η μονη που περναει αυτο το σταδιο,το εχω περασει κ εγω κ νομιζω κ αλλες κοπελες εδω μεσα,κ εμεις ετσι ημασταν μετα απο την αποτυχια ερχοταν η γκρινια εγω οπως λες κ εσυ να λεω δε με καταλαβενεις,δε σε νοιαζει κ λογια πικρα για τα οποια μετα μετανιωναμε κ οι δυο.....εμεις νομιζουμε πως δε μας καταλαβενουν αλλα κ αυτοι προσπαθουν να μη δειξουν το ποσο τους πειραζει για να μην επηρεαστουμε περισσοτερο,εμενα ο αντρας μου με αφησε 3 χρονια να ηρεμησω κ να νιωθω ετοιμη κ μετα ξαναπροσπαθησαμε.

Δημοσίευση

Βρε καλή μου εισαι μόνο 21 χρονών! εχεις τοοοοοοσα χρονια μπροστα σου ακόμα να κανεις πολλα πολλα παιδακια! σιγουρα η κατάσταση δεν ειναι οτι καλύτερο αλλα να το σκεφτείς έτσι και το παρεις στο λαου λαου θα δεις οτι ολα θα πανε καλα... αστο για λίγο καιρό να ξαναγαπηθητε με τον αντρα σου, να παει καλα και η δουλεια του... πατε διακοπες, αφήστε το κανα δυο χρονια και να δεις που παλι απο το πουθενα τσουπ θα ρθει το μωρακι!!!!

Πιστεύω πραγματικά οτι αν δεν εισαι καλα ψυχολογικά όσες θεραπείες και να κανεις αποτέλεσμα δε θα δεις... ειναι λες και ο οργανισμός δεχεται τις αρνητικές σκέψεις και αρνηται κατηγορηματκά να σου κανει το χατηρι.

Μεχρι τα 40 εχεις άλλα 20 χρονια!!!!! ε...τι λες? :blink:

Δημοσίευση

καλησπερα .Κοιτα θεωρω οτι αυτο ηταν ενα ξεσπασμα που ειχες ηταν η ενταση και η απογοητευση που εχεις νιωσει για οσα σου εχουν συμβει. Δηλαδη πως θα επρεπε να ησουν μεσα στη τρελλη χαρα; να χαιρεσε που ταλαιπωρισε; Ειναι αυτο που εχω πει πολλες φορες οτι οταν μας συμβαιει κατι καο μια απωλεια πρεπει να αντιδρουμε εκεινη τη χρονικη στιγμη γιατι μετα μαζευονται και δεν μπορουμε να το διαχειρειστουμε γιατι ειναι πολλη αυτο και σχεδον παντα κατηγορουμε λαθος ανθρωπους αν και δεν το πιστευουμε θελουμε να κανουμε να πονεσει και καποιος αλλος ισως ετσι να νομιζουμε οτι μοιραζετε ο πονος. Ομως καλη μου πρεπει να σκεφτεις και τον αντρα σου που το κουβαλαει ολο αυτο γιατι αυτος οχι μονο δεν εχει ενα παιδι που σιγουρα το θελι αλλα βλεπει τη γυναικα του μερα με τη μερα να χανετε και ολο αυτο τον εχει επηρρεασει και σε αλλους τομεις ειδες το ειπες και μονη σου οτ εχει προβληματα με τη δουλεια του.Θα σου κανω μια ερωτηση και θελω να σκεφτεις πολυ καλα πριν απαντησεις .Πες οτι μενεις εγκυος πραγμα που στο ευχομαι αλλα η συμπεριφορα σου κανει τον αντρα σου να λακισει τι θα κανεις; alkost αν θελεις να αποκτησεις παιδι πρεπει να θεωρεις τον ευατο σου ωριμο και ετοιμο η ζωη μιας μανας εχει πολλες εναλλαγες λοιπον η σταση αυτη στο να κατηγορεις τον αντρα σου δεν ειναι ωριμη μην το συνεχισει κουκλα μου αλλο αυτο ασχολησου και με κατι αλλο για παραδειγμα πηγαινε κοντα του ρωτησετον για τη δουλεια του κανονιστε να κανετε πργματα μαζι και αν ολα ειναι καλα μεταξυ σας θα ερθει και το μωρο αν παλι ερθουν ετσι τα πραγματα και δεν μπορεις να αποκτησεις πραγμα που εγω το αποκλειω η επιστημη εχει προχωρησει κανε αλλα πραγματα δηλαδητι ολα τα ατεκνα ζευγαρια πρεπει να σταατανε τη ζωη τους; Και κατι αλλο γιατι να λες ψεμματα σε ολουςοτι δεν θελεις παιδι ; πες την αληθεια εγω οταν ειχα σοβαρο προβλημα υγειας (καρκινος) δεν το εκριψα εμαθα να ζωμε αυτο ηρθαν φορες που εκλαψα που εσπασα που εριψα ευθυνες ομως το παλεψα και βγηκα νικητρια . θα χασεις μονο αν εσυ το επιτρεψεις.Ισως θα ηταν καλο να πας και σε καποιον ειδικο αν και νομιζωοτι εδω μεσα βοηθιομαστε πολλυ καλα μεταξυ μας

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:(

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ;)

ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΘΙΡΕΤΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ:)

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ

ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Δημοσίευση

Βρε alkost μου πριν στείλεις το 2ο μήνυμα με την ηλικία σου δεν ήξερα πραγματικά τι θα μπορούσα να πω για να σε καλμάρω. Αλλά...βρε κοπέλα μου είσαι τόσο μα τόσο μικρή ακόμα!! Εγώ πραγματικά απορώ πώς έφτασες να κάνεις θεραπείες και να ετοιμάζεσαι για εξωσωματικές όταν δεν εξάντλησες καλά καλά ούτε τα φυσιολογικά όρια των προσπαθειών σου. Μήπως βιάζεσαι εσύ ή ο γιατρός σου να βγάλετε συμπεράσματα;; Μα αν τώρα είσαι 21 από πότε ξεκίνησες καλή μου τις προσπάθειες και πρόλαβες να απογοητευτείς τόσο;

Εγώ είμαι 28 και πάω για τον 4ο μήνα προσπαθειών. Δεν είμαι ειδική για να σου δώσω συμβουλές κατά του άγχους γιατί είμαι πρωταθλήτρια σ'αυτό αλλά μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι καλό θα είναι να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου στην ηλικία που είσαι και να περνάς καλά τώρα που έχεις την ευχέρεια να το κάνεις χωρίς τέτοιο άγχος που αρμόζει στην ηλικία κοντά στα 40. Εύχομαι πραγματικά να νιώσεις καλύτερα.

Φιλάκια:kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ALKOST!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΕΙΩΘΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ!!!!Ο ΠΙΟ ΣΗΜΗΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ.ΠΑΡ"ΤΟ ΧΑΛΑΡΑ,ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

Δημοσίευση

Κοπέλα μου γλυκιά,

Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς αυτο που νοιώθεις αλλά πραγματικά "πονάω" μαζί σου !

Είμαι και εγώ στη προσπάθεια για παιδάκι με τον αντρούλη μου αλλά τίποτα. αν διαβάσεις στο θέμα "ΓΙΑΤΙ???" θα δεις ότι και εγώ είχα ένα ξέσπασμα απο τη στεχανώρια μου !

Εσύ όμως είσαι πολύ πιο τυχερή απο μένα ! εσύ είχες μια εγκυμοσύνη ! αφού τα κατάφερες πριν να είσαι 100% σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και τώρα ! Μη χάνεις τη πίστη σου και ειδικά μη τα βάζεις με τον άντρα σου!

Ξέρεις οι άντρες μπορεί να φαίνονται πιο σκληροί απο μας αλλα στη πραγματικότητα πονάνε πολύ περισσότερο! Μη τον μπλοκάρεις και αυτόν τον κακομοίρη !! Εγώ πάντως το πηρα απόφαση ... δεν θα ξαναμιλήσω στον άντρα μου για παιδί ... ! τον αγαπάω τόσο πολύ και δεν θέλω να τον πληγώνω . !

Προσπάθησε ν'αποβάλλεις το άγχος σου και θα δεις που θα τα καταφέρεις .. Θέλει Υπομονή ....

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΩ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΣΠΑΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ,

ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ 19Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ, ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ,ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ..; ΕΓΩ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΑΡΑΞΩ, ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΤΑ!!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ?ΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΣΚΕΨΗ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ 25 ΟΧΙ 45.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ Η ΣΧΕΣΗ.

Κ ΕΓΩ ΟΛΟ ΛΕΩ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ..ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΡΧΟΥΝ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ...ΧΑΧΑ!

Δημοσίευση

Έχεις το χρόνο σύμμαχο, τον άντρα σου συμπαραστάτη σου και το άγχος εχθρό σου! Κάνε πέρα τον εχθρό σου, δέξου την ψυχολογική στήριξη του άντρα σου και σκέψου ότι είσαι τόσο μα τόσο μικρή!!! Έχεις όλον τον καιρό μπροστά σου να χαρείς τον έρωτα με τον άντρα σου χωρίς στρες γιατί μόνο έτσι θα πετύχεις!!!

Σου εύχομαι να είσαι καλά και καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,ΒΑΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΑΠΟ 12 ΕΤΩΝ ΠΟΥ Η ΜΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ 19 ΜΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ (41 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ),ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ(ΕΓΩ ΣΠΟΥΔΑΖΑ) ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΠΑΘΕ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2 ΕΤΩΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΑΝΩΡΙΜΗ ΚΟΠΕΛΑ 19 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΝΑ ΦΕΡΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.Κ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΓΧΟΣ.ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΩΡΙΜΗ Κ ΕΠΙΠΟΛΑΙΗΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠ ΑΥΤΑ.ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΩ,ΑΠΛΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΡΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΕΣΠΣΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΤΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ.ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ

Δημοσίευση

Έχεις το χρόνο σύμμαχο, τον άντρα σου συμπαραστάτη σου και το άγχος εχθρό σου! Κάνε πέρα τον εχθρό σου, δέξου την ψυχολογική στήριξη του άντρα σου και σκέψου ότι είσαι τόσο μα τόσο μικρή!!! Έχεις όλον τον καιρό μπροστά σου να χαρείς τον έρωτα με τον άντρα σου χωρίς στρες γιατί μόνο έτσι θα πετύχεις!!!

Σου εύχομαι να είσαι καλά και καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας!!

Edw tha sumfwnisw me tin fili mas tin Ifigeneia re agapi mou...

Sou euxwme na min ksana deis periodo gia 9 mines...

Kai min STRESAREIS etsi...

Δημοσίευση

Μη στενοχωριεσαι τοσο πολυ καλη μου,το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να φθειρεις την υγεια σου,αυτα δυστυχως συμβαινουν και ειναι μες στη ζωη.Δεν μας ειπες αν δουλευεις,προσπαθησε να ασχοληθεις με κατι αλλο να ξεκολλησεις το μυαλο σου απο αυτο το θεμα.Καταλαβαινω πως ειναι πολυ δυσκολο,αλλα αν εισαι πιο ηρεμη και χαρουμενη εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να σου συμβει αυτο που επιθυμεις.

Δες και τι συμβαινει γυρω μας,διαβασα της Βανιας το μην και ταρακουνηθηκα,της ευχομαι να ειναι γερη!ολες να ειμαστε γερες!

Με την αγαπη μου

Δημοσίευση

alkost μου ενα τετοιο ξεσπασμα ειχα και εγω μετα απο μια αποβολη που ειχα η οποια ηταν προσπαθεια εξωσωματικης ειμαι 24 χρονων αλλα νομιζω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια γιατι αν περνας τετοιες καταστασεις δεν βλεπεις τον χρονο σαν συμαχο σου αλλα το αντιθετο.πιστευω οτι οι αντρες μας οσο και να θελουν οσο και να προσπαθουν ποτε δεν θα καταλαβουν το τι νιωθουμε γιατι απλα δεν ειναι φτιαγμενοι για να νιωσουν αυτο που νιωθουμε εμεις οταν εχουμε μια ζωη μεσα μας και ζει απο μας.ξερω οτι περνας πολυ δυσκολες στιγμες εγω μεχρι και σε ψυχολογο ειχα σκεφτει να παω.εκατσα ομως και μιλησα με το γυναικολογο μου ο οποιος μου εδωσε πολυ δηναμη για την συνεχεια πιστευω οτι τα χρωσταω ολα σε αυτον μου εδιωξε το αγχος και οταν ηρθε ο καιρος για την δευτερη εξωσωματικη ημουν συγκρατιμενα αισιοδοξη και ειχα στο μυαλο μου και την αποτυχια ηθελα να ειμαι προετοιμασμενη για ολα.αλλα τελικα ηρθε το επιθυμιτο αποτελεσμα και εχω μια ψυχουλα μεσα μου.ξερω οτι ειναι δυσκολο να αποβαλεις το αγχος αλλα προσπαθησε το και ευχομαι συντομα να γινεις μανουλα γιατι σου αξιζει.

Δημοσίευση

Alkost mou, mi stanachoriese ke min agxonese! Idietera min afinis kati tetio na chalasi ti schesi me ton anthropo sou! Sigoura ki aftos echi analoges agonies me sena.

I apoktisi pediou ine spoudeo pragma alla esi ise toso mikri akoma. Echis ta niata sou ke apleto chrono mprosta sou na ascholithis me oti se endiaferi. De mporo na pistepso, vevea, oti to mono pou se endiaferi ine i apoktisi pediou. Tote tha sou po na anazitisis ki alla pragmata apo ti zoi sou! Etsi otan tharthi to pedi sou -dioti pistevo oti tharthi sigoura- tha echis poli perissotera na tou prosferis.

Tin igia sou ostoso prepi na tin dis prosektika ke na prospathisis na xeperasis kathe pithano provlima. I epistimi pleon mpori na diorthosi ta panta. Mono niata den bori na dosi!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...