Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Μαρτίου οι αγκαλίτσες θα φέρουν μωράκια στις κοιλίτσες!!!!!!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλότυχο το νέο θεματακι μας κορίτσια!🥰

Άς γεμίσουμε με θετική ενέργεια και ας μην αφήσουμε το φόβο της αποτυχίας να επισκιάσει τα όνειρα μας! Ας είναι αυτός ο μήνας ένα νέο ξεκίνημα που θα μας φέρει το θαύμα και την μεγάλη ευλογία να γίνουμε ή να ξαναγίνουμε μανουλες!💗

• Απαντήσεις 877
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna12345 είπε:

Καλή επιτυχία σε όλες. Εγώ είμαι στον 4 ο μήνα τώρα. Ευχομαι να φυτρωσουν σύντομα τα σποράκια στις κοιλίτσες σας. Είμαι και γουρλού, {για τους άλλους}. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ... 

Ευχαριστούμε πολύ!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι σου!!! Φύλο ξέρεις;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλότυχο το νέο θεματακι μας κορίτσια!🥰

Άς γεμίσουμε με θετική ενέργεια και ας μην αφήσουμε το φόβο της αποτυχίας να επισκιάσει τα όνειρα μας! Ας είναι αυτός ο μήνας ένα νέο ξεκίνημα που θα μας φέρει το θαύμα και την μεγάλη ευλογία να γίνουμε ή να ξαναγίνουμε μανουλες!💗

Τι δικιά σου την καινούργια ημερομηνία δεν την εχω

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα να εχουμε!!!

Εύχομαι το νέο θεματάκι να μας φέρει γούρι και να εχουμε θετικά αποτελέσματα ανοιξιάτικα....

@lakostakiΚαλημέρα.. Η ημερομηνία που ΔΕΝ περιμένω  ειναι 22/3...

Δημοσίευση

Αγάπες μου έκανα σήμερα τη δεύτερη χοριακή 2700!!! Η πρώτη ήταν την Παρασκευή και ήταν 725.. μου έκλεισε ο γυναικολόγος ραντεβού Πέμπτη για να κάνουμε υπέρηχο... Είμαι πολύ χαρούμενη.... Τώρα μένει το άγχος του υπερήχου..

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Καλο μηνα κορίτσια!!!!! Πήγα για επαναληπτική χοριακη σήμερα και το απόγευμα περιμένω να μ στείλουν τα αποτελέσματα! 

Καλή επιτυχία με ένα τεράστιο νούμερο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Marakii είπε:

Αγάπες μου έκανα σήμερα τη δεύτερη χοριακή 2700!!! Η πρώτη ήταν την Παρασκευή και ήταν 725.. μου έκλεισε ο γυναικολόγος ραντεβού Πέμπτη για να κάνουμε υπέρηχο... Είμαι πολύ χαρούμενη.... Τώρα μένει το άγχος του υπερήχου..

Μπραβο τέλεια!!!! Με το καλό και ο υπέρηχος!!! Πόσο είσαι κορίτσι μου τώρα? Λογικά θα είσαι πιο πολυ απο εμενα. Εγώ είχα τελευταία περιοδο 29/1.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Μπραβο τέλεια!!!! Με το καλό και ο υπέρηχος!!! Πόσο είσαι κορίτσι μου τώρα? Λογικά θα είσαι πιο πολυ απο εμενα. Εγώ είχα τελευταία περιοδο 29/1.

Τελ περίοδος 23/1.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kostef είπε:

Βγήκε και η δική μου χοριακη 664,98  από 201 που ήταν την προηγουμενη παρασκευη!! Μια μικρή ανασουλα θα παρω και λέω να κάνω την Παρασκευή άλλη μια. Αντε να δουμε τι θα γίνει!!! 

Μπράβο κοριτσάρα μου συγχαρητήρια!!!με τον γιατρό σου μίλησες; Πότε θα πας να σε δει;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lacostaki είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μου συγχαρητήρια!!!με τον γιατρό σου μίλησες; Πότε θα πας να σε δει;

Ευχαριστώ πολυ! Δεν σπυ κρυβω ότι είμαι ακόμα αρκετά αγχωμένη. Θα παρω το απόγευμα τηλ η αυριο αν δεν είναι εκεί, μπορεί να είναι κλειστά το απόγευμα. Θα ρωτησω υποθέτω την επόμενη εβδομάδα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγω ειχα δει κόκκινο αιμα 4+5, μου έκοψαν τοτε το σαλοσπιρ αν και δεν εχω θρομβοφιλια. Μηπως εσυ με θρομβοφιλια δεν έπρεπε να στο κόψουν; Πήγαινε κι σε έναν αιματολογο. Εμένα μου έκοψαν και την μετφορμινη (η ενδοκρινολογος, ο εξωσωματικος ελεγε οχι ακομα). Δεν ήξερα τι να κανω. Ο νέος ενδοκρινολογος ειπε δεν έπρεπε να κοπεί γιατι ρυθμίζει το σάκχαρο και την ισουλινη που ειναι ασταθείς στις πολυκυστικες. Θα μπορούσα να το παιρνω μεχρι και το 2ο τριμηνο. Δεν ξερω τι ισχύει. Ειναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Δεν ξερεις απο που να το πιάσεις.
    • Ρωτάω γιατί δεν μου ανεφερε κάτι ουτε για αποξεση ουτε για φάρμακα! Απλώς να σταματήσω την προγεστερόνη και θα ερθει περίοδος απλα πιο βαρια μορφή.. Προβληματιστηκαμε πολυ γιατι το έμβρυο ηταν απο προεμφυτευτικο,ηταν υγιές,  εχω θρομβοφιλια και επαιρνα αντιπικτικές,απλα επειδή ειχα καφε για 2 βδομάδες τις ειχα σταματήσει σύμφωνα με την αιματολογο! Για αντισώματα επισης επειδη εχω θετικα καποια αντισώματα ανα, έπαιρνα κορτιζόνη απο πριν την ετ, ειχαμε καλύψει ολα τα ενδεχόμενα...  
    • Η υστεροσκοπηση γίνεται για να καθαρίσει οτι υπολείμματα έμειναν και δεν έφυγαν με την αποβολή και τα χαπια συν να αφαιρέσουμε τον πολύποδα που ειχα (αν και δεν ενοχλούσε μου είχε πει). Θα δει και το περιβάλλον της μήτρας και θα μου πει τι θα κανουμε. Εκανα χοριακη την ιδια μερα της αποβολής και 5 μερες μετα. Επεσε κατακόρυφα. Το αιμα κρατησε 6 μερες και μετα 3 μερες ειχα λίγα καφε. Τωρα τελείωσε. Έχεις κανει εξετασεις θρομβοφιλιας; Εμενα μου τα έβαλε ο εξωσωματικος και ειχε εναν ανοσολογικο ελεγχο (αντισώματα για διαφορα αυτοανοσα και nk κυτταρα). Δεν βρέθηκε κάτι. Πολλές φορες η αποβολη οφείλεται σε τυχαίο γεγονός. Ουτε εγω η ιδια δεν ξερω τι απάντηση να σου δώσω. Περιμένω την επομενη προσπάθεια. Εμένα μου ειπε οτι μπορει να οφείλεται και στις πολυκυστικες λόγω μεταβολικου συνδρόμου και αντίστασης στην ινσουλινη. Πηγα σε ενδοκρινολογο αναπαραγωγής και το ιδιο ειπε κι εκεινος. Μου εδωσε αγωγη και ειδικη διατροφη για να μειώσουμε την φλεγμονη απο τις πολυκυστικες. Θα δούμε. Υπομονη.
    • Καλη επιτυχία κορίτσι μου εύχομαι ολα να πανε καλα ! Μετά την αιμορραγία στο σπιτι εκανες χοριακη μετα να δεις εαν έπεσε?? Η υστεροσκόπηση ειναι διαγνωστική? Η γυναικολόγος μου μου ειπε θελω να απευθυνθείς σε ανοσολογο! Να δουμε τι θα μας πει ξεκλειδώνουμε ενα μεγαλο κλάδο που πολλοί γιατροι δεν συμφωνούν, αλλα ας παρουμε μια γνωμη και απο εκει.
    • Δεν παρεξηγώ κοριτσι μου. Κι εγώ στην αρχη ειχα πολυ πονο και θυμό. Σε όποιο γιατρο πηγα δεν υπάρχει δυστυχώς απάντηση. Οι γιατροί δεν μπορούν δυστυχως να ελέγξουν την δυναμική και την ανάπτυξη των εμβρύων. Εγω αυτο καταλαβα. Το θέμα ειναι οτι εμεις τα περνάμε. Κανεις δεν μας καταλαβαινει. Εγω τη Δευτέρα μπαίνω για υστεροσκοπηση να με καθαρίσει κιολας.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...