Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Του Μαρτίου οι αγκαλίτσες θα φέρουν μωράκια στις κοιλίτσες!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλότυχο το νέο θεματακι μας κορίτσια!🥰

Άς γεμίσουμε με θετική ενέργεια και ας μην αφήσουμε το φόβο της αποτυχίας να επισκιάσει τα όνειρα μας! Ας είναι αυτός ο μήνας ένα νέο ξεκίνημα που θα μας φέρει το θαύμα και την μεγάλη ευλογία να γίνουμε ή να ξαναγίνουμε μανουλες!💗

• Απαντήσεις 877
  • Εμφανίσεις 67.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κορίτσια άκουσα καρδιά! 116 χτυποι! Μου το βρήκε λίγο μικρότερο αλλά δε φάνηκε να τον ανησυχεί, μου είπε στην αυχενικη θα μετρηθεί σωστά! Με πηραν τα ζουμιά στο ιατρείο χαχα!! 

• Καλησπερα κορίτσια, θα σας στεναχωρήσω λίγο δεν ήθελα να κλείσει έτσι ο μήνας. Δεν ήθελα γενικώς να βρεθώ ξανά εδώ ουτε εγω ουτε καμια κοπέλα.  Πήγα σήμερα να κάνω άλλον ένα υπέρηχο να δουμε το μ

• Καλημερα!!!!! Και με το καλό ο Μάρτιος που έρχετε να φέρει τα πιο πολλα θετικά τεστ!!!!!! Είναι ο μηνας που τα πουλακια φτιαχνουν τις φωλιτσες τους ετσι και εμεις θα γεμισουμε τις κοιλιτσες μας!!!!!!

Posted Images

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλότυχο το θεματακι!! Εύχομαι σε όλες μας αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός!!

@Lacostaki 12/3 δεν περίμενω!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna12345 είπε:

Καλή επιτυχία σε όλες. Εγώ είμαι στον 4 ο μήνα τώρα. Ευχομαι να φυτρωσουν σύντομα τα σποράκια στις κοιλίτσες σας. Είμαι και γουρλού, {για τους άλλους}. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ... 

Ευχαριστούμε πολύ!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι σου!!! Φύλο ξέρεις;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλότυχο το νέο θεματακι μας κορίτσια!🥰

Άς γεμίσουμε με θετική ενέργεια και ας μην αφήσουμε το φόβο της αποτυχίας να επισκιάσει τα όνειρα μας! Ας είναι αυτός ο μήνας ένα νέο ξεκίνημα που θα μας φέρει το θαύμα και την μεγάλη ευλογία να γίνουμε ή να ξαναγίνουμε μανουλες!💗

Τι δικιά σου την καινούργια ημερομηνία δεν την εχω

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Καλορίζικο το νέο θεματακι μας! Με το καλό να γεμίσουν όλες οι κοιλίτσες!❤

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια μου και καλό μηνα!! Καλορίζικο το νέο θεματακι με πολλά πολλά θετικά τεστακια εύχομαι σε όλες!!με το καλό σε όσες περιμένουμε τα μωράκια μας!!💗💗💗

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλό μήνα κι από μένα!!! Εύχομαι υγεία σε όλες μας!!! Αισιοδοξία, πίστη και σπορακια στις κοιλιτσες!!!❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα να εχουμε!!!

Εύχομαι το νέο θεματάκι να μας φέρει γούρι και να εχουμε θετικά αποτελέσματα ανοιξιάτικα....

@lakostakiΚαλημέρα.. Η ημερομηνία που ΔΕΝ περιμένω  ειναι 22/3...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!! εύχομαι να δούμε πολλά θετικά τεστακια αυτόν τον μήνα!!!! 

Δημοσίευση

Καλό μήνα και τυχερό πάνω απ΄όλα να έχουμε κορίτσια μου!!!!

Πάμε γερά αυτό το μήνα όλες..εμείς και οι μελισσούλες θα κάνουμα χαμότον Μάρτιο χαχαχ

Δημοσίευση

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια! Να έχουμε έναν καλό μήνα γεμάτο αισιοδοξία και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα μας σύντομα  σας φιλώ γλυκά ολες😗😗😗😗

Δημοσίευση

Καλημέρα καλό μήνα...εύχομαι να είναι και τυχερός και να μας φέρει αυτό που επιθυμούμε!!!

Δημοσίευση

Καλο μηνα κορίτσια!!!!! Πήγα για επαναληπτική χοριακη σήμερα και το απόγευμα περιμένω να μ στείλουν τα αποτελέσματα! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καθε ποτε τελειωνουν οι τα like μας ρε κοριτσια?? και ποτε σου τα ξανα ανοιγουν δεν εχω καρδουλες! αλλα δεν εβαλα πολλες?? που πηγαν??

@Kostef αντε με το καλο!!!!!!!

Δημοσίευση

Αγάπες μου έκανα σήμερα τη δεύτερη χοριακή 2700!!! Η πρώτη ήταν την Παρασκευή και ήταν 725.. μου έκλεισε ο γυναικολόγος ραντεβού Πέμπτη για να κάνουμε υπέρηχο... Είμαι πολύ χαρούμενη.... Τώρα μένει το άγχος του υπερήχου..

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Καλο μηνα κορίτσια!!!!! Πήγα για επαναληπτική χοριακη σήμερα και το απόγευμα περιμένω να μ στείλουν τα αποτελέσματα! 

Καλή επιτυχία με ένα τεράστιο νούμερο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Marakii είπε:

Αγάπες μου έκανα σήμερα τη δεύτερη χοριακή 2700!!! Η πρώτη ήταν την Παρασκευή και ήταν 725.. μου έκλεισε ο γυναικολόγος ραντεβού Πέμπτη για να κάνουμε υπέρηχο... Είμαι πολύ χαρούμενη.... Τώρα μένει το άγχος του υπερήχου..

Μπραβο τέλεια!!!! Με το καλό και ο υπέρηχος!!! Πόσο είσαι κορίτσι μου τώρα? Λογικά θα είσαι πιο πολυ απο εμενα. Εγώ είχα τελευταία περιοδο 29/1.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Μπραβο τέλεια!!!! Με το καλό και ο υπέρηχος!!! Πόσο είσαι κορίτσι μου τώρα? Λογικά θα είσαι πιο πολυ απο εμενα. Εγώ είχα τελευταία περιοδο 29/1.

Τελ περίοδος 23/1.

Δημοσίευση

Βγήκε και η δική μου χοριακη 664,98  από 201 που ήταν την προηγουμενη παρασκευη!! Μια μικρή ανασουλα θα παρω και λέω να κάνω την Παρασκευή άλλη μια. Αντε να δουμε τι θα γίνει!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kostef είπε:

Βγήκε και η δική μου χοριακη 664,98  από 201 που ήταν την προηγουμενη παρασκευη!! Μια μικρή ανασουλα θα παρω και λέω να κάνω την Παρασκευή άλλη μια. Αντε να δουμε τι θα γίνει!!! 

Μπράβο κοριτσάρα μου συγχαρητήρια!!!με τον γιατρό σου μίλησες; Πότε θα πας να σε δει;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lacostaki είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μου συγχαρητήρια!!!με τον γιατρό σου μίλησες; Πότε θα πας να σε δει;

Ευχαριστώ πολυ! Δεν σπυ κρυβω ότι είμαι ακόμα αρκετά αγχωμένη. Θα παρω το απόγευμα τηλ η αυριο αν δεν είναι εκεί, μπορεί να είναι κλειστά το απόγευμα. Θα ρωτησω υποθέτω την επόμενη εβδομάδα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.