Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ειναι δυο βδομάδες που τα ξεκίνησα. Θα με ελεγχει όμως καθε βδομάδα μετρώντας τον τράχηλο κολπικά. Την προηγούμενη βδομάδα ήταν σταθερός. Περιμένω με αγωνία σε λιγες ημέρες να ξαναπάω. Ελπίζω να είναι σταθερός και πάλι. Εσυ σε ποια βδομάδα είσαι;
    • Το glopir μου το έχει δώσει για πρωί βράδυ συνολικά για 3 βδομάδες. Μετά θα το πάρω άλλες 2 βδομάδες 1 φορά τη μέρα και στη συνέχεια θα κάνω την εξέταση τραχήλου. Προγεστερόνη μου έχει δώσει 1 φορά τη μέρα. Μαγνήσιο θα ξεκινήσω αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος με το glopir καθώς δε συνδυάζονται όπως μου είπε ο γιατρός.  Γενικά εσύ πως αισθάνεσαι ; Πόσες μέρες έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα; 
    • Ειμαι στην 22η . Συσπάσεις δεν πετυχαμε εμείς αλλα ο τράχηλος απο 31 πηγε 25.5 μεσα σε μια βδομάδα. Το 29 είναι μια χαρά ❣️ Πόσες φορές την ημέρα παίρνεις το glopir; Εγώ καταλαβαίνω πετρώματα στα 2-3 την  ημέρα αλλα μπορει να κάνω και παραπάνω και να μην αντιλαμβάνομαι. Πόσο μαλλον για να μειώθηκε τοσο ο τράχηλος. Προς το παρόν παίρνω 3 φορες την ημέρα προγεστερονη κολπικά και παιρνω trofocard max 4 την ημέρα.
    • Καλησπέρα και σε σένα !!!  Κατά την εξέταση της β επιπέδου το είδε ο γιατρός στον υπέρηχο και ενημέρωσε το γυναικολόγο μου. Ο τράχηλος ήταν στο 29mm και εκείνη την ώρα έκανε συσπάσεις. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω αν έχουν σταματήσει οι συσπάσεις γιατί δε τς είχα καταλάβει, μόνο 2 φορές είχα αντιληφθεί ότι έχει σκληρύνει η κοιλιά. Θα πάω να τον μετρήσω πάλι στα μέσα Μαρτίου στο γιατρό που πήγα για τη β' επιπέδου. Από φάρμακα το ενα που μου έδωσε είναι αυτό που ανέφερες και μου έχει δώσει και προγεστερόνη. Γενικά μου είπε ότι από τη στιγμή που το είδαμε και το ξέρουμε μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.  Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι ; Τι σου έχει δώσει ο γιατρός; 
    • Χαχαχα ναι🩷🩷🩷 ευχαριστούμε 🥰🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...