Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θυρεοειδής

Recommended Posts

Κορίτσια μου εγώ πάλι..... Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα των εξετασεων μου και η HTSH II είναι 0.28 με φυσιολογικά επίπεδα 0.35 έως 4.94. Είμαι στην 9η εβδομάδα. Από διάφορα site που διάβασα δεν κατάλαβα κ πολλά. Πόσο ανησυχητικο μπορεί να είναι?? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσι μου!Με την εγκυμοσυνη τα επιπεδα αυτα τρελαινονται ειναι η αληθεια!Εγω που παιρνω χαπι γιατι εχω υποθυροειδισμο απλα το μου το ειχε ανεβασει ο γιατρος..καλο ειναι να δεις εναν ενδοκρινολογο ωστε να το ρυθμισεις αν χρειαστει!

Έχω στείλει τις εξετάσεις στον γυναικολόγο μου αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Με την ομοιοπαθητικο μου που κατάφερα κ μίλησα προς το παρόν μ είπε ότι δεν είναι ανησυχητικο και να επαναλάβω την εξεταση σε ένα μήνα. Βέβαια περιμένω κ τον γυναικολόγο μου. Φοβάμαι μην πάθει κάτι το μωρό μ η το χάσω.... 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Malu είπε:

Έχω στείλει τις εξετάσεις στον γυναικολόγο μου αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Με την ομοιοπαθητικο μου που κατάφερα κ μίλησα προς το παρόν μ είπε ότι δεν είναι ανησυχητικο και να επαναλάβω την εξεταση σε ένα μήνα. Βέβαια περιμένω κ τον γυναικολόγο μου. Φοβάμαι μην πάθει κάτι το μωρό μ η το χάσω.... 

Καλημέρα,

Θα πρέπει εκτός από τον γυναικολόγο σου να σε δει και ο ενδοκρινολόγος. Μην σε ανησυχεί.. γιαυτο υπάρχουν οι εξετάσεις και τα φάρμακα, θα σου ρυθμιστεί ο θυρεοειδής. Απλά θα σε τρέξει λίγο παραπάνω η όλη κατάσταση γιατί θα πρέπει να επαναλαμβάνεις τις εξετάσεις κάθε περίπου 3-4 εβδομάδες.  

:) 

στις πριν 17 ώρες, ο/η Malu είπε:

Οχι καλε προς Θεου,δεν ειναι τιποτα!Απλως μονο ο ενδοκρινολογος ειναι αρμοδιος σε τετοιο θεμα να ξερεις..Ακομα κι ο γυναικολογος σου εκει θα σε παραπεμψει!Ισως χρειαστει να παρεις καποια αγωγη,τιποτα παραπανω!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια μου... Αλλά έχω τρομοκρατηθει τόσο πολύ!!! Φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά..... Ο γυναικολόγος μου είπε να την επαναλάβω σε 3 εβδομαδες αλλά εγώ σκέφτομαι μήπως είναι μεγάλο διάστημα μέχρι τοτε? Μην πάθει κάτι το έμβρυο μέχρι τότε..... Από το ίντερνετ δεν βγάζω άκρη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...