Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πωλείται καροτσι


Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλησπερα.. Όπως ξέρετε κάποιες από σας είμαι στον 8ο  μήνα και έχω ψωνίσει τα παντα για το μωρό..  Σήμερα όμως μου έφεραν δώρο ένα καρότσι μέσα στη κουτα του.. Και εγώ έχω αγοράσει ένα και έχω και άλλο ένα που μου εδωσαν.  Οποία ενδιαφέρεται ας μου στη στηλει  μνμ γιατί θα το πουλησω  δεν έχω χώρο για 3 καρότσια και δεν νομίζω να μου χρειαζόνται κιόλας προτειμω μ αυτά τα χρήματα να κάνω κάτι άλλο για το μωρό. Το καρότσι που πωλειται είναι αυτό εδώ της φωτογραφίας που την κατεβασα από το google γιατί το καρότσι είναι μέσα στη κουτα του και δεν θέλω να το ανοίξω. 

 

Screenshot_2021-02-07-15-33-48-649_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2021-02-07-15-33-40-120_com.android.chrome.jpg

Δημοσίευση

@Σταυριμου αν δεν βρεις κάποια να το θέλει γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις επιστροφή; Να πάρεις κάτι που δεν έχεις έστω κ για αργότερα όπως πχ καρέκλα αυτοκινήτου για μεγαλύτερη ηλικία (μετά δλδ τη φάση που καλύπτει το αυγό).

Όπως κ να έχει καλορίζικα να είναι όλα! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

@Σταυριμου αν δεν βρεις κάποια να το θέλει γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις επιστροφή; Να πάρεις κάτι που δεν έχεις έστω κ για αργότερα όπως πχ καρέκλα αυτοκινήτου για μεγαλύτερη ηλικία (μετά δλδ τη φάση που καλύπτει το αυγό).

Όπως κ να έχει καλορίζικα να είναι όλα! 

Γιατι ειμαι στο νησί κορίτσι μου και έχει πολλα μεταφορικά να γυρίσει πισω.. Αν δεν βρω κανέναν να το δώσω θα το κρατησω τι να κάνω. Εσυ τι κάνεις;; ποτε με το καλό αρχηγαρα μας;

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Γιατι ειμαι στο νησί κορίτσι μου και έχει πολλα μεταφορικά να γυρίσει πισω.. Αν δεν βρω κανέναν να το δώσω θα το κρατησω τι να κάνω. Εσυ τι κάνεις;; ποτε με το καλό αρχηγαρα μας;

Σε κάτι λιγότερο από 2 εβδομαδες έχω τελική ημερομηνία! Οπότε το αργότερο 21... Εσύ πως πας; με το καλό!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Σε κάτι λιγότερο από 2 εβδομαδες έχω τελική ημερομηνία! Οπότε το αργότερο 21... Εσύ πως πας; με το καλό!!! 

Το γνωστό προβλημα με το τράχηλο  αλλά οκ νομίζω το ελέγχω.. Με το καλό κορίτσι μου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ngsofia ετοιμη για αύριο;;  @flowerv πώς πήγε το ραντεβού κορίτσι μου;  @pennaki πώς είσαι εσύ;;
    • Λίγο έμεινε για να την καμαρώσεις ξανά! Τελικά δεν παίζει ρόλο από ότι φαίνεται και είναι συνηθισμένο στο δεύτερο παιδί μου είπε να το αισθανόμαστε πιο χαμηλά γιατί η μήτρα έχει αλλάξει σχήμα και δομή.
    • Τι τραβάμε για αυτά τα αγγελούδια..γτ είναι μικρά θαυματακια.. περαστικά κ από τον κοβιντ..εσύ τζόκερ να παίξεις, τι κέντα κ στο πρώτο κ τώρα... πονάει η κοιλιά μ κ μένα..Μ λέει γύρισε προς το πλάι να κοιμηθείς μην βολεύει..καλό το άλλο με το τοτο..πήγα να το κάνω με πέθανε..ναι κ εγώ αφού Μ παν ότι είναι καλά κ οι δύο ανασανα..γτ τρομαξαμε στην αρχή όταν μας είπαν θα τον πάμε σε άλλο νοσοκομείο..ότι πρέπει για τα παιδιά...
    • Και τι αντρακλες κοτζαμ παιδιά 😂 γατάκια 😂Μην τους φοβάσαι θα τα πάνε περίφημα είμαι σίγουρη έμαθαν από σποράκια που ήταν ακόμα να μάχονται.Αυριο το πρωί θα δει κι εμένα ο άντρας μου τον μικρό εγώ όχι ακόμα έχω κορονοιο κ δεν μου επιτρέπουν να ανέβω στην μονάδα.Με κορονοιο γέννησα την κόρη μου με κορονοιο τα αγοράκια μου έτσι για να μη χαλάσει η συνταγή.😂 Είμαι καλά όμως ένα συνάχι έχω μόνο.Τον μεγάλο τον έχουν κανονικά στο παιδιατρικό κ θα μου τον φέρνουν για θηλασμό με τις απαραιτητες προφυλαξεις μάσκα πλύσιμο χεριών κτλ ..Ειχα δύσκολο τοκετό (καισαρική)με πατούσαν στην κοιλιά κ πονούσα παααρα πολύ.Δεν ξέρω ίσως να μην με έπιασε καλά η επισκληριδιος.Μπηκα αργά στο χειρουργείο λόγω κοβιντ αύριο πρωί θα με σηκώσουν. Πονάω δεν με πιάνουν οι παυσιπονες κ δεν μπορώ ούτε κι εγώ να κλείσω μάτι. Κατα τ άλλα τρίς ευτυχισμένη.Μου έφυγε ένα βάρος που κουβαλούσα μήνες τώρα.  
    • Να μας ζήσουν οι αντρακλες μας..τον μικρό σίγουρα αύριο θα τον έχω κ μεγάλος τον στείλανε στο Ρίο γτ εδώ δεν έχουν για διασοληνωση οξυγόνου..αλλά Μ παν εκεί τον βοήθησε πάρα πολύ..μας έφυγε ένα άγχος με όλα αυτά να μην είναι κ εδώ.. τουλάχιστον είναι πολύ καλύτερα..πήγε κ άντρας Μ εκεί κ τ παν αύριο πρωί πάλι να πάει να τον δει.. τι να κάνουμε προωρακι αλλά πολύ καλά είναι Μ παν.. σιδερένια κ σε σένα.. καλότυχα κ γερά γεμάτα υγεία..πώς είσαι σηκώθηκες?έχω υπερένταση τώρα δε μπορώ να κοιμηθώ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...