Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης να μας φέρει θετικό τεστ στο χέρι!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Κορίτσια είμαι καινούρια στο forum. Μπήκα σωστά? Τελευταία περίοδο 13/1/2021. Αλλη καμία εκει κοντά?

Καλώς ήρθες κορίτσι!💗 Είσαι έγκυος ή έχεις μεγάλο κύκλο;

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες σας.Την Τρίτη είναι να κάνω χοριακη λέτε αύριο να πάρω να κάνω ένα τεστ από φαρμακειο;;;θα σκάσω από την αγωνία κι αν ναι πιο λέτε να πάρω για πιο καλα;

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Xrys_Pa είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες σας.Την Τρίτη είναι να κάνω χοριακη λέτε αύριο να πάρω να κάνω ένα τεστ από φαρμακειο;;;θα σκάσω από την αγωνία κι αν ναι πιο λέτε να πάρω για πιο καλα;

Καλημέρα!!αύριο είμαστε μαζί αλλά εγώ δεν άντεξα και έκανα χθες 😊Αν νιώθεις ότι δεν αντέχεις την αναμονή κάνε.Εγώ δεν ζήτησα κάποιο συγκεκριμένο και μου έδωσε το first step

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η manoula84 είπε:

Εγω επερνα απο εδω,

https://www.2happy.gr/el/catalog?query=clearblue&utf8=✓

Τον αλλο μηνα σιγουρα! να ειναι και δωρο!!!

Καλημέρα! !

Συνέχίσε τις προσευχές εσύ! 

😊😍😘

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Xrys_Pa είπε:

Αχ τι να σου πω, είναι στον άνθρωπο εγώ αν δεν έκανα τεστ εσκαγα, βέβαια είμαι άνθρωπος που δεν με επηρεάζουν τα αποτελέσματα, πχ ανεβαίνω κάθε πρωί ζυγαριά αν πάω για αίμα κάνω ένα κάρο εξετάσεις μην πάει χαμένο το αιματακι , γενικά μου αρέσει  το τεστ σαν ιδεα! να ακόμα και στον μπέμπη κρατάω αρχείο τι τρώει τι ώρα κοιμάται. 

Οπότε εγώ στη θέση σου θα έκανα!!!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι θετικό!!!!!!! Επίσης στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!!

Σήμερα έχω πρώτο ραντεβού να δω το σπορακι μου!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η manoula84 είπε:

Αχ τι να σου πω, είναι στον άνθρωπο εγώ αν δεν έκανα τεστ εσκαγα, βέβαια είμαι άνθρωπος που δεν με επηρεάζουν τα αποτελέσματα, πχ ανεβαίνω κάθε πρωί ζυγαριά αν πάω για αίμα κάνω ένα κάρο εξετάσεις μην πάει χαμένο το αιματακι , γενικά μου αρέσει  το τεστ σαν ιδεα! να ακόμα και στον μπέμπη κρατάω αρχείο τι τρώει τι ώρα κοιμάται. 

Οπότε εγώ στη θέση σου θα έκανα!!!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι θετικό!!!!!!! Επίσης στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!!

Καλημερα!!! Και εγώ μέχρι τώρα έχω κάνει 4 τεστ χαχα, έχω ακόμα 2 -3 μέρες μπροστά μου!!! 

Δεν μου λετε τα home test τα χρησιμοποιούσε καμια?? Αυτά παραγγειλα τελευταία φορά αλλά δεν τα συμπαθώ καθόλου! Συνήθως έπαιρνα τα one step που είναι πιο ευαίσθητα. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημερα..

Περιμένω περιοδο την Τεταρτη και από χθες το βράδυ έχω παρα πολλά υγρά λες και είμαι σε ωορρηξία...τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;

Γιατί κάθε φορά ρε παιδί μου να εχουμε διαφορετικά συμπτώματα και να φρικαρουμε;;

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η manoula84 είπε:

Έκανα γιατί θα έσκαγαν...πως το βλέπετε βρε κορίτσια γιατί από το άγχος δεν καταλαβαινω......με το καλό να δεις το μπεμπέ σου κοριτσάρα μου😊😊😊20210222_103555.thumb.jpg.2fd0a8ecc6429e8b617b347435f051a2.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η lavie είπε:

Κορίτσια μου καλημερα..

Περιμένω περιοδο την Τεταρτη και από χθες το βράδυ έχω παρα πολλά υγρά λες και είμαι σε ωορρηξία...τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;

Γιατί κάθε φορά ρε παιδί μου να εχουμε διαφορετικά συμπτώματα και να φρικαρουμε;;

Και εγώ Τετάρτη περιμενω! Από υγρά δε ξερω δεν είχα ποτε ιδιαίτερα πολλα ουτε σε εγκυμοσύνη ουτε χωρίς! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Xrys_Pa είπε:

Έκανα γιατί θα έσκαγαν...πως το βλέπετε βρε κορίτσια γιατί από το άγχος δεν καταλαβαινω......με το καλό να δεις το μπεμπέ σου κοριτσάρα μου😊😊😊20210222_103555.thumb.jpg.2fd0a8ecc6429e8b617b347435f051a2.jpg

Πολλα συγχαρητήρια!!!! Μια υπεροχη εγκυμοσύνη να έχεις!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kostef είπε:

Πολλα συγχαρητήρια!!!! Μια υπεροχη εγκυμοσύνη να έχεις!! 

Αχ αλήθεια τωρααααα είναι θετικο;;;;;θα τρελαθώ κορίτσια μου....φοβαμαι μη το έκανα λάθος δε πιστεύω ε;;;;

Δημοσίευση

Αχ αλήθεια τωρααααα είναι θετικο;;;;;θα τρελαθώ κορίτσια μου....φοβαμαι μη το έκανα λάθος δε πιστεύω ε;;;;

Όχι καλε δεν έκανες λάθος!!!!!! Άντε πάρε το γιατρό!!!!

Δημοσίευση

Χαχα ναι είναι πολυ θετικό!!! Ποιο τεστ σου εδωσαν? Εγώ κάθομαι και αληθωριζω πανω απο τα home test και γυρνώ από παραθυρο σε παράθυρο!! Το ρίχνω στα τεστ και έχω ελπίδες ακόμα 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η manoula84 είπε:

Αχ συγχαρητήρια είσαι έγκυος!!!!!!!!! Άρα πιασαν οι ευχές μου!!!!! Άντε με το καλό!!!!! 

Σε ευχαριστώ Ότι καλύτερο σου εύχομαι σε εσένα και στο μπεμπέ σου💖💖💖💖

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kostef είπε:

Χαχα ναι είναι πολυ θετικό!!! Ποιο τεστ σου εδωσαν? Εγώ κάθομαι και αληθωριζω πανω απο τα home test και γυρνώ από παραθυρο σε παράθυρο!! Το ρίχνω στα τεστ και έχω ελπίδες ακόμα 😂😂

Πρώτη φορά το πήρα αυτό illatest λέει δεν το έχω ξαναδεί να πάρω όλες και κανένα άλλο γνωστής μάρκας η να περιμένω αύριο την χοριακη;;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Το παιδί πως είναι καλα;;;;

Δημοσίευση

Πρώτη φορά το πήρα αυτό illatest λέει δεν το έχω ξαναδεί να πάρω όλες και κανένα άλλο γνωστής μάρκας η να περιμένω αύριο την χοριακη;;

Κάνε αύριο τη χοριακη καλέ και κάτσε ξεκουράσου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Καλημερα!!! Και εγώ μέχρι τώρα έχω κάνει 4 τεστ χαχα, έχω ακόμα 2 -3 μέρες μπροστά μου!!! 

Δεν μου λετε τα home test τα χρησιμοποιούσε καμια?? Αυτά παραγγειλα τελευταία φορά αλλά δεν τα συμπαθώ καθόλου! Συνήθως έπαιρνα τα one step που είναι πιο ευαίσθητα. 

καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ τα χρησιμοποίησα και μου έδειξαν μια χαρά!!!! Και ήταν καθόλα έγκυρο το αποτέλεσμα!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Xrys_Pa είπε:

πολλα συγχαρητήρια!!!! πήγαινε και τώρα και κάνε μια χοριακή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η manoula84 είπε:

Το παιδί πως είναι καλα;;;;

Ναι ευτυχώς, προλάβαμε τον Σάββατο και κάναμε γενική ουρων, άρχισε αντιβίωση αμέσως και τώρα είναι αρκετά καλά. Λογικά ο καημένος φοβάται όταν έρχεται η ώρα για πιπι δεν πιστευω να πονάει ακόμα τόσο πολυ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...