Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης να μας φέρει θετικό τεστ στο χέρι!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Γιατι το λες αυτό?? Μια χαρά στοχευμένες ήταν οι επαφές σας.. 2 μέρες πριν ιδανικό πριν την ωορρηξία να υπάρχει ήδη σπέρμα, κ δυο μερες μετά το θετικό σημαίνει ότι έπιασες  πιθανο κ τη μέρα της ωορρηξίας. Εντάξει θα μπορουσες να έχεις επαφη κ μια μέρα μετά το θετικο αλλά δε θεωρείται ότι δε προσπαθησες αυτό το μήνα.. Good luck!! Μια χαρά ήταν οι επαφές σας κ με μια μπορεί να γίνει εκεί κοντά στις γόνιμες αμα μας θέλει... 

Κοιτα να δεις τους τελευταιους 3 μηνες που χρησιμοποιω τεστακια ωορρηξιας η περιοδος ερχεται ακριβως 14 μερες μετα το τεστ οποτε εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η ωορρηξια γινετε τη μερα του θετικου οποτε δεν νομιζω οτι πετυχαμε ωορρηξια αυτο το μηνα!!! εκτος και αν γινει το θαυμα σε  μικρο κυκλο 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Maraki 986 είπε:

Ευχαριστώ πολυ!!! Ελπίζω... γιατί ήδη εχω δυο αποβολές οπότε η αναμονή είναι δύσκολη.  

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο με τέτοιο ιστορικό να μην φοβάσαι. Εγώ με μια και έτρεμα από τον φόβο μου. Όμως πρέπει να κοιτάμε μπροστά! Τα άλλα ανήκουν στο παρελθόν.

Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί περιμένεις τόσο πολύ για να κάνεις χοριακη αφού έχεις τόσες ημέρες καθυστέρηση; Μίλησες με τον γιατρό σου; Ίσως χρειάζεται να πάρεις σαλοσπιρ και φυλλικό οξύ για παράδειγμα. Επίσης πρέπει να κάνεις λογικά μαζί με την χοριακη και την προγεστερόνη. Μήπως να μήν το αφήσεις τόσο;💗

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Kostef είπε:

Ευχαριστώ πολυ !!!!Έχει ουρολοίμωξη τελικά, θα αρχίσουμε αντιβίωση. Ελπίζω να κάνει δουλειά γρήγορα το φάρμακο να μη ταλαιπωρείται! 

Ω! Περαστικά του!!!☹️ Το γλυκουλι είναι άσχημο πράγμα η ουρολοίμωξη και δυστυχώς φέρνει πόνο πολλές φορές. Νομίζω θα τον βοηθήσει γρήγορα η αντιβίωση και ελπίζω τώρα που γράφω το μήνυμα να είναι ήδη καλύτερα!🤗💗💗💗💗💗💗💗

Δημοσίευση

Πάντως κορίτσια τι το πιο εκνευριστικο πράγμα όταν είμαι στην αναμονή για την ακατανομαστη είναι που δεν μπορώ να ζεσταθώ με τίποτα από τις 16:00 έχω ανάψει το καλοριφέρ και ακόμα τρέμω....είμαι και από μόνη μου κρυουλιαρα οπότε καταλαβαίνετε.....

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Κοιτα να δεις τους τελευταιους 3 μηνες που χρησιμοποιω τεστακια ωορρηξιας η περιοδος ερχεται ακριβως 14 μερες μετα το τεστ οποτε εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η ωορρηξια γινετε τη μερα του θετικου οποτε δεν νομιζω οτι πετυχαμε ωορρηξια αυτο το μηνα!!! εκτος και αν γινει το θαυμα σε  μικρο κυκλο 

Το σπέρμα ζει τουλάχιστον 3 μέρες αγάπη οπότε και 2 μέρες πριν να κάνατε είσαι μέσα, την ωορρηξία την έπιασες! Επίσης και 2 μερες μετά είναι πολύ πιθανό να την πετύχατε 1ον γιατί το ωάριο μπορεί να ζήσει και παραπάνω από 24 ώρες αποτι ανέφερε μια κοπέλα και 2ον η ωορρηξία μπορεί να έγινε 1-2 μέρες μετά το θετικό τεστ, και να έρχεται η περίοδος 12-13 μέρες μετά την ωορρηξία, δεν είναι απαραίτητο ότι η ωχρινική φάση είναι 14 μέρες 😉 εμένα έτσι μου ερχόταν πάντα!! Όποτε έχεις μια χαρά πιθανότητες, καλές ήταν οι επαφές σου μη χάνεις το κουράγιο σου!! Καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Το σπέρμα ζει τουλάχιστον 3 μέρες αγάπη οπότε και 2 μέρες πριν να κάνατε είσαι μέσα, την ωορρηξία την έπιασες! Επίσης και 2 μερες μετά είναι πολύ πιθανό να την πετύχατε 1ον γιατί το ωάριο μπορεί να ζήσει και παραπάνω από 24 ώρες αποτι ανέφερε μια κοπέλα και 2ον η ωορρηξία μπορεί να έγινε 1-2 μέρες μετά το θετικό τεστ, και να έρχεται η περίοδος 12-13 μέρες μετά την ωορρηξία, δεν είναι απαραίτητο ότι η ωχρινική φάση είναι 14 μέρες 😉 εμένα έτσι μου ερχόταν πάντα!! Όποτε έχεις μια χαρά πιθανότητες, καλές ήταν οι επαφές σου μη χάνεις το κουράγιο σου!! Καλά αποτελέσματα!

Ίσως να το έχω πάρει εγώ αρνητικά αυτό το μήνα γιατί το προσπάθησα για επαφή και τη μέρα του θετικού και την επόμενη και δεν μας βγήκε και μου έκατσε λίγο βαρυ

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lacostaki είπε:

Πάντως κορίτσια τι το πιο εκνευριστικο πράγμα όταν είμαι στην αναμονή για την ακατανομαστη είναι που δεν μπορώ να ζεσταθώ με τίποτα από τις 16:00 έχω ανάψει το καλοριφέρ και ακόμα τρέμω....είμαι και από μόνη μου κρυουλιαρα οπότε καταλαβαίνετε.....

Και εγώ μια από τα ίδια..... Κυκλοφορώ με μια ρομπα σαν προβατακι στο σπίτι! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα!

Το έκανα και βγήκε αρνητικό. .. δε ξέρω πια τι να περιμένω. .. 😐😑😤😢

Καλημέρα...Δύσκολες ώρες...αλλα μην απελπίζεσαι...για όλους έχει ο Θεός απλα κάποιοι πρέπει μάλλον να ταλαιπωρηθουμε πιο πολυ!!Πάρε βαθιά ανάσα και σκέψου ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσετε παλι την προσπάθεια σας!!!Συμπασχουμε πολλές κοπέλες μαζί σου...

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα!

Καλημέρα!!! Βγήκε αρνητικο αλλά η ακατανομαστη δεν έχει έρθει ακόμα;; Όποτε μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε μέχρι να κάνει την εμφάνιση της δεν απογοητευομαστε άλλωστε μπορεί απλά να είναι νωρίς για να δείξει το τεστ

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η lavie είπε:

Καλημέρα...Δύσκολες ώρες...αλλα μην απελπίζεσαι...για όλους έχει ο Θεός απλα κάποιοι πρέπει μάλλον να ταλαιπωρηθουμε πιο πολυ!!Πάρε βαθιά ανάσα και σκέψου ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσετε παλι την προσπάθεια σας!!!Συμπασχουμε πολλές κοπέλες μαζί σου...

Όχι όχι μετά αυτές οι σκέψεις τώρα ευχόμαστε ακόμα έχουμε ελπίδες εγώ είχα κάνει 5 τεστ στην πρώτη εγκυμοσύνη και τα 4 αρνητικά τα 2 τα έκανα 1 μέρα πριν την ακατανομαστη και ήταν αρνητικά! Μπορεί να μην δείχνουν ακόμα!!!!

@misofeggaro εύχομαι εύχομαι εύχομαι!!!!!!!

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ❤️🍼🎂❤️

Maroulita? :02/03

diana8:?

Lacostaki:22/02

I want a baby:?

Pangipot:?

Sillia:?

Αννια27:?

Ευάγγελοςτ:04/02

misofeggaro:23/03

Mari84:?

Love13:?

Tzina819:?

PAPAEVA?

Elisa91:?

A&O:?

Αντρέα:?

Αννι:?

Nikol:15/01

Litsadi:15/03

Pixies:? 

Kostef:26/02

Matilda94:? 

Ntinaki83:27/02

Marakii:23/02 

Mt3508:14/01 

geo2222:23/02

Dina970:16/01

Tonakiv:04/02 

Elii:05/03

elissavet90:24/03

Mantikio:14/02

Επεξεργάστηκε από Lacostaki
Δημοσίευση

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Ελενακι12: ΓΈΝΝΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 29/06/20

🎂❤️

St3llina:Γέννησε αγορακι🍼💙

Frogel:Γέννησε κοριτσακι❤️🎂 

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20 🍼💙

Evie2:ΓΕΝΝΗΣΕ κοριτσακι13/10/20🎂🎂

Mt3508: ΓΈΝΝΗΣΕ:3/8/20αγορακι💙😙

💗🎂💗

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:αγορακι👶

Tzortzina123:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/08👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μάσα:ΓΕΝΝΗΣΕ 6/12/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💗🎂🌺👶

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eiffel:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Hope19:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kardoula1991:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kallina:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ioannastr:ΘΕΤΙΚΟ👶 

BASOULA2:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σταυρι:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μαρινα22:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Beatrice:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Lactaki:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Prinssc1313:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Smurff88:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Natasha24:ΘΕΤΙΚΟ👶 

DIAMANTW:ΘΕΤΙΚΟ👶 

ζουζούνα*: ΘΕΤΙΚΟ :ΠΗΤ 22/07👶

Clairy:ΘΕΤΙΚΟ👶 

billibas:ΘΕΤΙΚΟ 👶 

annie: ΓΈΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ💙🍼💗🎂👶

anna90:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Starrr:ΘΕΤΙΚΟ👶 ΠΗΤ:05/07/21

Αna1989: ΘΕΤΙΚΟ👶

Celine:ΘΕΤΙΚΟ👶

Manoula84: ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μaroulli:ΘΕΤΙΚΟ👶

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η manoula84 είπε:

Όχι όχι μετά αυτές οι σκέψεις τώρα ευχόμαστε ακόμα έχουμε ελπίδες εγώ είχα κάνει 5 τεστ στην πρώτη εγκυμοσύνη και τα 4 αρνητικά τα 2 τα έκανα 1 μέρα πριν την ακατανομαστη και ήταν αρνητικά! Μπορεί να μην δείχνουν ακόμα!!!!

@misofeggaro εύχομαι εύχομαι εύχομαι!!!!!!!

Σύμφωνα έχεις απόλυτο δίκιο...Ας περιμένουμε και εύχομαι να μην έρθει ποτέ...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η lavie είπε:

Εγώ περιμένω την Τεταρτη...το στήθος μου όμως έχει περάσει σε άλλο επίπεδο...δεν μπορώ να το ακουμπήσω καθολου από την Δευτέρα που μας πέρασε...

Χμμ νομίζω ότι είναι θετικό σημάδι εύχομαι να μην ξανά εμφανιστεί για τους επόμενους 9 μήνες τουλάχιστον

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Lacostaki είπε:

Χμμ νομίζω ότι είναι θετικό σημάδι εύχομαι να μην ξανά εμφανιστεί για τους επόμενους 9 μήνες τουλάχιστον

Μην με πιάσει η απαισιοδοξία μου τώρα....αλλα θα συμφωνήσω με τα λόγια σου και ελπίζω να μην την ξαναδώ για τους επόμενους 9 μήνες...

Εσύ αυτές τις μερες δεν περιμένεις αν θυμάμαι καλα;Σε τι φάση εισαι σημερα;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η lavie είπε:

Μην με πιάσει η απαισιοδοξία μου τώρα....αλλα θα συμφωνήσω με τα λόγια σου και ελπίζω να μην την ξαναδώ για τους επόμενους 9 μήνες...

Εσύ αυτές τις μερες δεν περιμένεις αν θυμάμαι καλα;Σε τι φάση εισαι σημερα;

Ναι σύμφωνα με την ωορρηξία περιμένω αύριο αλλά εκτός από το στήθος που έχει πρηστεί δεν έχω κανένα άλλο σημάδι

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lacostaki είπε:

Ναι σύμφωνα με την ωορρηξία περιμένω αύριο αλλά εκτός από το στήθος που έχει πρηστεί δεν έχω κανένα άλλο σημάδι

Μακάρι να μην έρθει σε καμία από εμάς...

Προσπαθείτε καιρο;;

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα!

Καλημέρα! Σε είχα και εγώ σίγουρη! Αλλά όπως είπαν και τα αλλά κορίτσια ποτε δεν ξέρεις, μπορεί να είναι νωρίς! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...