Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sunny97 είπε:

Ναι όντως, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να αλλάξει... 

Κ εγώ έχω πάλι 7.9 ραντεβού, δεν αισθάνομαι συσπασεις, μόνο που και που έχω κάποια πονακια ελαφρια σαν της περιόδου και μου είπε ότι ίσως κάνει κάποιες συσπασεις η μήτρα. 

Θα δείξει... 

σε βάζει να κανείς καρδιοτοκογραφο για να δει τις συσπάσεις ;

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Anna91! είπε:

σε βάζει να κανείς καρδιοτοκογραφο για να δει τις συσπάσεις ;

Ναι έκανα πρώτη φορά προχθές, μέχρι στιγμής μου είπε όλα καλά και η καρδιακή λειτουργία και οι συσπασεις (δεν εχω γενικά) 

Εσύ έχεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Sunny97 είπε:

Ναι έκανα πρώτη φορά προχθές, μέχρι στιγμής μου είπε όλα καλά και η καρδιακή λειτουργία και οι συσπασεις (δεν εχω γενικά) 

Εσύ έχεις; 

Εγώ παίρνω μαγνήσιο σε όλη την εγκυμοσύνη και προς το παρών δεν έχω 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Anna91! είπε:

Στην 1η εγκυμοσύνη έπαιρνα μαγνήσιο και είχα πολλές από νωρίς.στη 2η δεν παίρνω και ξεκίνησα στον 8ο να έχω λιγες συσπασεις,αργά δηλ.οποτε δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου το μαγνήσιο τελικά.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Καρολίνα είπε:

Στην 1η εγκυμοσύνη έπαιρνα μαγνήσιο και είχα πολλές από νωρίς.στη 2η δεν παίρνω και ξεκίνησα στον 8ο να έχω λιγες συσπασεις,αργά δηλ.οποτε δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου το μαγνήσιο τελικά.

Και εγώ παίρνω μαγνήσιο αλλά ναι δε ξέρω πόσο βοηθάει, η αδελφή μου που έπαιρνε είχε μεγάλο πρόβλημα με τις συσπάσεις και στις 2 εγκυμοσύνες. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Soder είπε:

Κοριτσια ειμαι στην αναμονη. Μου εβαλαν την επισκληριδιο και πεθανα στον πονο. Δυο τρεις φορες το προσπαθησε. Τωρα με επιασε σιγα σιγα

Θα μας κάνεις αναμεταδοση απτο χειρουργείο όπως πας 😂.Περιεργο και πόνεσες, λογικά δεν έβρισκε το σημειο; 

Εγώ ξύπνησα την νύχτα με συνεχόμενο πόνο που δεν κατλαβαινω αν είναι περιόδου ή η κοιλιά μου επειδη πχ κρυώσα, με πιάνουν και κάτι συσπάσεις. Δεν ξέρω αν είναι αρχική φάση τοκετού και εξελιχθεί. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Soder είπε:

Κοριτσια ειμαι στην αναμονη. Μου εβαλαν την επισκληριδιο και πεθανα στον πονο. Δυο τρεις φορες το προσπαθησε. Τωρα με επιασε σιγα σιγα

Με το καλόο να δεχτείς το μωρό σου😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Anna91! είπε:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου κάποια στιγμή είχα σταματήσει για 2 -3 μέρες το μαγνήσιο γιατί πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό και οι συσπάσεις μου ήταν παρά πολλές ,οποτε αυτη την φορά δεν αφήνω μέρα  που να μην πάρω για να μην με πιάσει τίποτα 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Soder είπε:

Αφού κάνουν τοπική αναισθησία νομιζω για να μην νιώσεις τη βελόνα.περιεργο που πονεσες.τωρα θα έχεις γεννήσει ήδη!!!περιμένουμε νέα!!

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Kate21 είπε:

Θα μας κάνεις αναμεταδοση απτο χειρουργείο όπως πας 😂.Περιεργο και πόνεσες, λογικά δεν έβρισκε το σημειο; 

Εγώ ξύπνησα την νύχτα με συνεχόμενο πόνο που δεν κατλαβαινω αν είναι περιόδου ή η κοιλιά μου επειδη πχ κρυώσα, με πιάνουν και κάτι συσπάσεις. Δεν ξέρω αν είναι αρχική φάση τοκετού και εξελιχθεί. 

Έτσι κι εγώ σήμερα.ξυπνησα με πόνο στην κοιλιά αλλά όχι χαμηλά,σαν να κρυωσα.πηγα και τουαλέτα και τώρα κάπως καλύτερα είμαι.δεν νομίζω να είναι πόνοι πριν τη γέννα.το μωρό κουνιέται συνεχώς και συσπάσεις ακόμη δεν έχω. Τα πρωινα δεν έχω γενικά συσπάσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Soder είπε:

Με το καλό !!! Περιμένουμε νέα σου !! 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Soder είπε:

Κοριτσια γεννησαμε… 2.760 τελικα… στο χειρουργιο ετρεμα σαν το ψαρι αλλα τωρα ειμαι καλυτερα. Σιγα σιγα νιωθω κ τα ποδια μου. Μα το καλο σε οσες περιμενετε

Να σας ζησει το μωράκι σας!!!!!να είναι πάντα ευτυχισμένο!!!!!θηλασες;πως είσαι πονάς;;όλα εντάξει;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Soder είπε:

Κοριτσια γεννησαμε… 2.760 τελικα… στο χειρουργιο ετρεμα σαν το ψαρι αλλα τωρα ειμαι καλυτερα. Σιγα σιγα νιωθω κ τα ποδια μου. Μα το καλο σε οσες περιμενετε

Να σας ζήσει το μωράκι! Καλή ανάρρωση και σε σένα και καλούς θηλασμούς ❤️ μεγάλη απόκλιση από 3.300 που στο έβγαζαν σε 2.700.

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Kate21 είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι! Καλή ανάρρωση και σε σένα και καλούς θηλασμούς ❤️ μεγάλη απόκλιση από 3.300 που στο έβγαζαν σε 2.700.

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες🙏🏼. Ναι ναι μεγαλη αποκλιση. Αφου οταν μ το ειπαν δεν το πιστεψα. Θυλασα ναι. Προς το παρον αρπαζει καλα την θυλη. Τωρα αρχιζω ελαχιστα και ποναω αλλα θα ζητησω παυσιπονα

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Soder είπε:

Να σας ζήσει κορίτσι μου🥳🥳🥳!!!! καλή ανάρρωση💐💐💐 άντε και στα δικά μας!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Soder είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι σας !! 

Δημοσίευση

Καλημερα. Ευχαριστω για τις ευχες… τελικα το απογευμα γυρισε ασχημα η υγεια μου. Ξεκινησα εμετους και τρεμουλο ασταματητο. Εκαναν συμβουλιο οι γιατροι και ξεκινησα οξυγονο και αντιεμετικα. Ευτυχως τωρα ξημερωματα νιωθω καλυτερα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Soder είπε:

Καλημερα. Ευχαριστω για τις ευχες… τελικα το απογευμα γυρισε ασχημα η υγεια μου. Ξεκινησα εμετους και τρεμουλο ασταματητο. Εκαναν συμβουλιο οι γιατροι και ξεκινησα οξυγονο και αντιεμετικα. Ευτυχως τωρα ξημερωματα νιωθω καλυτερα.

Καλή ανάρρωση, να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Soder είπε:

Να σου ζήσει το μωράκι σου!! Εύχομαι πολύ γρήγορη ανάρρωση και από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Soder είπε:

Περαστικά!!να έχεις καλή ανάρρωση.γιατι όμως πήρες τέτοια τροπή;από φάρμακα που πήρες για την καισαρική;από την επισκληριδιο;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Καρολίνα είπε:

Περαστικά!!να έχεις καλή ανάρρωση.γιατι όμως πήρες τέτοια τροπή;από φάρμακα που πήρες για την καισαρική;από την επισκληριδιο;

Απο την επισκλειριδιο κ μορφινη. Η αναισθησιολογος φταιει… ευτυχως σημερα ειμαι καλα,.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Soder είπε:

Απο την επισκλειριδιο κ μορφινη. Η αναισθησιολογος φταιει… ευτυχως σημερα ειμαι καλα,.

Είχα κάνει κι εγώ εμετό στην πρώτη γέννα μόλις μου έκαναν επισκληριδιο αλλά μετά δεν είχα άλλη παρενέργεια.εκεινη την ώρα μόνο και τελος.μην ανησυχείς,θα περάσουν όλα αυτά και θα φύγει κ κάθε πόνος και θα είσαι άνετη να φροντίζεις το μωράκι σου γρήγορα!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα. Πως είστε; ποιες έμειναν να γεννήσουν; 

Εγώ 39+5 σήμερα και περιμένω ακόμα. Ξύπνησα και χτες από συσπάσεις, τις χρονομετρουσα αλλά δεν έγιναν σταθερές και μετά από κανένα δίωρο ξανακοιμηθηκα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...