Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καρολίνα

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  109
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Καρολίνα's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

20

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Να σας ζήσει!!!καλή ανατροφή και τα ράμματα θα τα ξεχάσεις σε λίγες μέρες
 2. ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Ξεκίνησαν οι πόνοι και σε 3 ώρες είχα διαστολή 5.περασαν άλλες 2 ώρες και η διαστολή πήγε 8.τοτε έσπασαν τα νερα.σε μία ώρα είχα φτάσει 10 διαστολή και με 5-6 εξωθήσεις γεννήθηκε ο μικρός πολύ εύκολα!❤️ Δεν έκανα επισκληριδιο,ούτε ράμματα χρειάστηκαν.ολα καταπληκτικά δηλαδή.εξελιχθηκε γρήγορα γι αυτό άντεξα τον πόνο κ δεν ζήτησα επισκληριδιο.δεν φανταζομουν τόσο τέλεια γέννα,πραγματικά...
 3. Να σας ζήσει,γέρος και καλότυχος να είναι στη ζωή του.καλη ανάρρωση. Κι εγώ κορίτσια γέννησα! 3200 ο μπέμπης,γρήγορος τοκετός και εύκολος!όλα πήγαν πολύ καλά.
 4. Κι εγώ το έπαθα αυτό αλλά δεν σήμαινε άμεσα γεννα.στο μαιευτήριο πηγαίνουμε όταν έχουμε συντονισμένους πόνους κάθε 10 λεπτα η και λιγότερο,είτε στη μέση είτε πόνους περιόδου.οχι απαλούς όμως.να καταλαβαίνουμε πόνο περιόδου έστω κ ήπιο,όχι όμως χαδακι.ας είναι ανεκτός φυσικά.αν κάποια γεννάει 2η φορά η και 3η τότε κ στο 15λεπτο καλά είναι να πάει στην κλινική γιατί λογικά θα εξελιχθεί πιο σύντομα ο τοκετός.αυτα μου είπε ο γιατρός μου.
 5. Να σας ζησει η κοριτσάρα!γερή να είναι! Να σας ζήσει!τι υπέροχα που έγιναν όλα!να την χαίρεστε και γρήγορα να πάτε σπίτι σας γέροι και χαρούμενοι όλοι!!
 6. Ευχαριστούμε πολύ!!έχω ακούσει ότι οι πόνοι είναι πιο έντονοι κ συνεχόμενοι,χωρίς παύσεις για ξεκούραση.και η πρόκληση λένε ότι μπορεί να καταλήξει σε καισαρική αν το σώμα δεν είναι έτοιμο.δεν έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω.βεβαια είναι αναγκαία μερικές φορές αλλά καλύτερα να ξεκινούν μόνα τους τα συμπτώματα.
 7. Ναι έχω αύριο γιατρό εγώ και είπε θα μου κάνει σκάλισμα μήπως και πιάσει αλλά τελικά θα ο πω ότι δεν θέλω.θα περιμένουμε κι άλλο.μεχρι να ολοκληρώσω και την 41η.σε πονεσε το σκάλισμα;όλο περπατάω μήπως βοηθήσει....
 8. Ε δεν νομίζω να φτάσεις τόσο μακρυά.ηδη το θεωρώ αρκετά μακρυά εγώ.η πιο ήπια μορφή πρόκλησης τοκετού ποια να είναι άραγε;η κολπική εξέταση και το σκάλισμα;αφού κατέβηκε κιόλας νομίζω είναι θέμα ωρών.με το καλό να έρθει στην ώρα του και μόνο του.
 9. Κι εγώ έτσι ακριβώς τα βράδια.πιστευω θα με πιασει κάτι τη νύχτα αλλά πάντα ξυπνάω έγκυος κ άνετη... Είσαι πολύ προχωρημένη οπότε με μαλακό τράχηλο κ διαστολή 2 πιστεύω πως είναι θέμα ωρών...τι να πω...περιμένουμε ενημέρωση αν έχουμε εξελίξεις.
 10. Σίγουρα εσύ θα γεννήσεις πρώτη.εγω όλο κάνω καθίσματα,πηδήματα,ανεβαίνω σκάλες,κανω διατάσεις,είχαμε κι επαφή σήμερα αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα.αν ήταν έτοιμο το σώμα με τόσα που κάνω θα είχε ξεκινήσει ο τοκετός.γι αυτό έχω χάσει τις ελπίδες μου.και μου έμειναν 2 μέρες μέχρι την ΠΗΤ.θα συνεχίσω να κάνω τα ίδια μέχρι τελευταία μέρα αλλά δεν το βλέπω.
 11. Ναι δεν τον είδα πολύ πρόθυμο να με περιμένει πολύ.θελει να κανονίσει το πρόγραμμα του βλέπεις,τα κλασσικά.
 12. Σιγά μην γεννήσω γρήγορα εγώ....δεν με βλέπω....από συμπτώματα δεν έχω τίποτα που να με ενθαρρύνει.39 και 4 σήμερα.
 13. Κι εγώ το ίδιο έπαθα.ειναι σημάδι ναι αλλά εγώ και πριν λίγες μέρες είχα κ δεν γέννησα οπότε δεν πήρα κ πολύ θάρρος σήμερα.
 14. Φυσικά και ειναι.σημαινει ότι προετοιμάζεται το σώμα για τη μεγάλη μέρα.
 15. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά νομίζω ότι αν κόβεις γεύματα θηλασμού κ δίνεις ξένο τότε θα παίρνει κ το στήθος το μηνυμα να παράγει πιο λίγο γάλα κ το μωρό θα συνηθίζει το ξένο
×
×
 • Προσθήκη...