Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καρολίνα

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  109
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Καρολίνα

 1. Να σας ζήσει!!!καλή ανατροφή και τα ράμματα θα τα ξεχάσεις σε λίγες μέρες
 2. ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Ξεκίνησαν οι πόνοι και σε 3 ώρες είχα διαστολή 5.περασαν άλλες 2 ώρες και η διαστολή πήγε 8.τοτε έσπασαν τα νερα.σε μία ώρα είχα φτάσει 10 διαστολή και με 5-6 εξωθήσεις γεννήθηκε ο μικρός πολύ εύκολα!❤️ Δεν έκανα επισκληριδιο,ούτε ράμματα χρειάστηκαν.ολα καταπληκτικά δηλαδή.εξελιχθηκε γρήγορα γι αυτό άντεξα τον πόνο κ δεν ζήτησα επισκληριδιο.δεν φανταζομουν τόσο τέλεια γέννα,πραγματικά...
 3. Να σας ζήσει,γέρος και καλότυχος να είναι στη ζωή του.καλη ανάρρωση. Κι εγώ κορίτσια γέννησα! 3200 ο μπέμπης,γρήγορος τοκετός και εύκολος!όλα πήγαν πολύ καλά.
 4. Κι εγώ το έπαθα αυτό αλλά δεν σήμαινε άμεσα γεννα.στο μαιευτήριο πηγαίνουμε όταν έχουμε συντονισμένους πόνους κάθε 10 λεπτα η και λιγότερο,είτε στη μέση είτε πόνους περιόδου.οχι απαλούς όμως.να καταλαβαίνουμε πόνο περιόδου έστω κ ήπιο,όχι όμως χαδακι.ας είναι ανεκτός φυσικά.αν κάποια γεννάει 2η φορά η και 3η τότε κ στο 15λεπτο καλά είναι να πάει στην κλινική γιατί λογικά θα εξελιχθεί πιο σύντομα ο τοκετός.αυτα μου είπε ο γιατρός μου.
 5. Να σας ζησει η κοριτσάρα!γερή να είναι! Να σας ζήσει!τι υπέροχα που έγιναν όλα!να την χαίρεστε και γρήγορα να πάτε σπίτι σας γέροι και χαρούμενοι όλοι!!
 6. Ευχαριστούμε πολύ!!έχω ακούσει ότι οι πόνοι είναι πιο έντονοι κ συνεχόμενοι,χωρίς παύσεις για ξεκούραση.και η πρόκληση λένε ότι μπορεί να καταλήξει σε καισαρική αν το σώμα δεν είναι έτοιμο.δεν έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω.βεβαια είναι αναγκαία μερικές φορές αλλά καλύτερα να ξεκινούν μόνα τους τα συμπτώματα.
 7. Ναι έχω αύριο γιατρό εγώ και είπε θα μου κάνει σκάλισμα μήπως και πιάσει αλλά τελικά θα ο πω ότι δεν θέλω.θα περιμένουμε κι άλλο.μεχρι να ολοκληρώσω και την 41η.σε πονεσε το σκάλισμα;όλο περπατάω μήπως βοηθήσει....
 8. Ε δεν νομίζω να φτάσεις τόσο μακρυά.ηδη το θεωρώ αρκετά μακρυά εγώ.η πιο ήπια μορφή πρόκλησης τοκετού ποια να είναι άραγε;η κολπική εξέταση και το σκάλισμα;αφού κατέβηκε κιόλας νομίζω είναι θέμα ωρών.με το καλό να έρθει στην ώρα του και μόνο του.
 9. Κι εγώ έτσι ακριβώς τα βράδια.πιστευω θα με πιασει κάτι τη νύχτα αλλά πάντα ξυπνάω έγκυος κ άνετη... Είσαι πολύ προχωρημένη οπότε με μαλακό τράχηλο κ διαστολή 2 πιστεύω πως είναι θέμα ωρών...τι να πω...περιμένουμε ενημέρωση αν έχουμε εξελίξεις.
 10. Σίγουρα εσύ θα γεννήσεις πρώτη.εγω όλο κάνω καθίσματα,πηδήματα,ανεβαίνω σκάλες,κανω διατάσεις,είχαμε κι επαφή σήμερα αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα.αν ήταν έτοιμο το σώμα με τόσα που κάνω θα είχε ξεκινήσει ο τοκετός.γι αυτό έχω χάσει τις ελπίδες μου.και μου έμειναν 2 μέρες μέχρι την ΠΗΤ.θα συνεχίσω να κάνω τα ίδια μέχρι τελευταία μέρα αλλά δεν το βλέπω.
 11. Ναι δεν τον είδα πολύ πρόθυμο να με περιμένει πολύ.θελει να κανονίσει το πρόγραμμα του βλέπεις,τα κλασσικά.
 12. Σιγά μην γεννήσω γρήγορα εγώ....δεν με βλέπω....από συμπτώματα δεν έχω τίποτα που να με ενθαρρύνει.39 και 4 σήμερα.
 13. Κι εγώ το ίδιο έπαθα.ειναι σημάδι ναι αλλά εγώ και πριν λίγες μέρες είχα κ δεν γέννησα οπότε δεν πήρα κ πολύ θάρρος σήμερα.
 14. Φυσικά και ειναι.σημαινει ότι προετοιμάζεται το σώμα για τη μεγάλη μέρα.
 15. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά νομίζω ότι αν κόβεις γεύματα θηλασμού κ δίνεις ξένο τότε θα παίρνει κ το στήθος το μηνυμα να παράγει πιο λίγο γάλα κ το μωρό θα συνηθίζει το ξένο
 16. Εκδρομή το Σάββατο;;;;;;;χαχαχα είσαι τρελή,εγώ είμαι συνέχεια σπίτι,δεν πάω πουθενά,ούτε στο μάρκετ μην σπάσουν εκεί τα νερά χαχαχα εσύ μάλλον όπως είσαι γέννας αργά τα μωρά οπότε θα έρθει σύντομα κι ας μην έχεις συμπτώματα τώρα.ελπιζω βασικά να μην είναι κι εγώ στην ίδια κατηγορία γιατί το πρώτο το έκανα 40+4 κ δεν θέλω πάλι να φτάσω τόσο.δςν ήξερα κιόλας ότι μπορεί να είναι θέμα σώματος αν το λέω καλά.γιατι θυμάμαι είχες πει ότι η γιατρός σου σου είπε ότι το σώμα σου τα κρατάει αρκετά τα μωρό μέσα,αν το λέω κ το κατάλαβα σωστά.
 17. Αυτό που θα κερδίσεις είναι να πιει έστω λίγο μητρικό γάλα το μωρό κ να μειωθεί σιγά σιγά το γάλα σου μέχρι να κοπεί εντελώς.ενω αν κόψεις απότομα τι θα κάνεις με το τόσο γάλα;θα πρέπει να πάρεις χάπι αναγκαστικά κ δεν το συνιστώ.μπορεις να κάνεις κ μαλαξεις στο στήθος σου να φεύγει το γάλα κ να ηρεμείς λίγο.μπορςις να ρωτήσεις κ σύμβουλο θηλασμού.προσεξε γιατί μπορεί να φραξει κανένας πόρος,να πάθεις μαστίτιδα αν έχεις πολύ γάλα κ δεν το πίνει το μωρό.καλο είναι να γίνει σταδιακή μείωση.
 18. Βασικά πιστεύω θα έρθει πιο νωρίς το μωρό απ' την καισαρική που σχεδιάσατε έτσι όπως τα ακούω.να είσαι σε ετοιμότητα μην δώσει σήμα γιατί θα κάνετε καισαρική αμέσως μόλις δεις ότι γεννας.
 19. Κι εμένα χωρίς αίμα ήταν και λίγο σε ποσότητα.ενω την 1η φορά ήταν μεγαλύτερο σε ποσότητα.ηταν διάφανο κ λίγο προς το πρασινοκίτρινο,σορυ κορίτσια για την περιγραφή χαχαχα είμαι 39+2 και θέλω να έρθει και σήμερα κιολας το μωρό γιατί φοβάμαι μην περάσει η εβδομάδα κ πάμε σε πρόκληση τοκετού.μετα τις 40 μου είπε ότι θα με βλέπει κάθε μέρα κ προτιμάει να κάνουμε πρόκληση.εγω προτιμώ να το περιμένουμε.θα με περιμένει με το ζόρι μέχρι να ολοκληρωθεί και η 41η εβδ.που να σας πω την αλήθεια θα φοβηθω να περιμένω τόσο,αν φτάσουμε εκεί.μαλλοξ αν φτάσω την Πητ θα περιμένω 2 3 μέρες μόνο κ μετά θα κάνω πρόκληση αναγκαστικά.τι στο καλό ρε κορίτσια,2ο μωρό κ θα φτάσω πάλι την Πητ;;
 20. Αν θέλεις πολύ να θηλάσεις προσπάθησε λίγο ακόμη.ξερω ότι είναι πολύ δύσκολο στην αρχή.σε λίγες μέρες όλα θα στρώσουν,τόσο που δεν μπορείς να το φανταστείς τώρα.κι εγώ έκλαιγα απ' τον πόνο κ είχα κ αρκετά εμπόδια να αντιμετωπισω αλλά έσφιξα τα δόντια κ προσπαθησα κ μέσα σε λίγες μέρες είδα μεγάλη διαφορα.δεν το πίστευα όταν μου έλεγαν ότι θα φτιάξει το πραγμα.νομιζα ότι ο θηλασμός είναι ένα μαρτύριο για τη μαμα. αν πιεζεσαι πολύ και δεν αντέχεις να τον σταματήσεις.πρεπει να είσαι όσο καλύτερα γίνεται ψυχολογικά για να μεγαλώσεις όμορφα το μωράκι σου!μπορείς να το βάζεις λίγο στο στήθος μέσα στη μέρα κ σταδιακά να το κόψεις κι αυτό το λίγο ώστε και να πιει λίγο μητρικό γάλα το παιδί κ να αδειάζει κάπως το στήθος σου και θα δεις σύντομα μείωση στο γάλα σου κ τελικά θα κοπεί κ θα ηρεμήσεις.για εμένα καλύτερα να μην πάρεις χάπι.κοψτο έτσι σταδιακά.
 21. Νομίζω πως τελευταία εβδομάδα λένε πως μπορεί να χάσεις έως 1.5 κιλό. Και το τραχηλικό πώμα μπορεί να πέσει το πολύ 12 μέρες πριν τον τοκετό.αρα είσαι κοντά.εγώ κάθε μέρα είμαι σε ετοιμότητα μήπως δω κάποιο σημάδι ότι ξεκινάει ο τοκετός αλλά τίποτα....βαρέθηκα...
 22. Η μείωση του βάρους επίσης σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα.
 23. Κορίτσια είδα το τραχηλικό πώμα σήμερα.αυτο σημαίνει ότι πλησιάζει.σε πόσες μέρες λέτε;
×
×
 • Προσθήκη...