Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 19/8/2021 at 4:27 ΜΜ, ο/η PanB είπε:

Κι εγώ έτσι ήμουν, μη μασάς 😜

Από όταν γύρισα σπίτι ούτε παυσίπονο δεν πήρα! Είναι στον οργανισμό 😉

Expand  

Τι καλά, βρήκα ένα άνθρωπο να μοιάζουμε.. Ανήκουμε στις εξαιρέσεις να ξέρεις 😅

Δημοσίευση
  στις On 19/8/2021 at 4:37 ΜΜ, ο/η Sunny97 είπε:

Τι καλά, βρήκα ένα άνθρωπο να μοιάζουμε.. Ανήκουμε στις εξαιρέσεις να ξέρεις 😅

Expand  

Εγω παλι για τουλαχιστον 10 μερες δεν μπορουσα ουτε τα ποδια μου να σηκωσω για να ξαπλωσω στο κρεβατι. Την δευτερη μερα μου εκαναν ενεση για τον πονο. Θυλαζα και με χτυπουσε αντανακλαση στην τομη. Και γενικα αντεχω τον πονο. 

Δημοσίευση
  στις On 19/8/2021 at 4:22 ΜΜ, ο/η Sunny97 είπε:

Εχεις δίκιο σε αυτό, οι περισσότεροι για να μη πω όλοι... λένε πως δε συγκρίνεται ο φ.τ Με την κ.τ.

Αλλα μάλλον είμαι πολύ ανάποδος άνθρωπος και φοβιτσιαρα. 😬

Expand  

Και γω φοβάμαι 😬 ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι μέρες. 

Έχει κάποια άλλη με την πητ μου; μου έδωσαν 7/9 βάσει υπερηχου και 11/9 βάσει ημερομηνιών. 

Δημοσίευση
  στις On 19/8/2021 at 4:41 ΜΜ, ο/η Soder είπε:

Εγω παλι για τουλαχιστον 10 μερες δεν μπορουσα ουτε τα ποδια μου να σηκωσω για να ξαπλωσω στο κρεβατι. Την δευτερη μερα μου εκαναν ενεση για τον πονο. Θυλαζα και με χτυπουσε αντανακλαση στην τομη. Και γενικα αντεχω τον πονο. 

Expand  

Ναι εννοείται διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.. Η πιο σωστά από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη. Μπορεί να κάνεις δύο καισαρικες και να έχεις διαφορετική ανάρρωση. 

Αντε και ο Θεός βοηθός... Ας πάρουμε τα μωρά μας αγκαλιά, υγιή αυτά και εμείς και μετά όλα καλά. 😛

Δημοσίευση
  στις On 19/8/2021 at 4:52 ΜΜ, ο/η Kate21 είπε:

Έχει κάποια άλλη με την πητ μου; μου έδωσαν 7/9 βάσει υπερηχου και 11/9 βάσει ημερομηνιών. 

Expand  

Πητ εχω 8/9…αλλα δεν νομιζω να φτασω μεχρι εκει…

Δημοσίευση
  στις On 19/8/2021 at 11:11 ΠΜ, ο/η Sunny97 είπε:

Κορίτσια είμαι η μόνη εδώ που όλοι απορούν μαζί μου γιατί δε πάω φυσιολογικά ενώ μπορώ; έχω βαρεθεί αυτήν την ερώτηση αλήθεια. Θα αρχίσω να το κρύβω, στο τέλος θα αισθάνομαι και ενοχές. 🤦‍♀️

Expand  

Να κανείς αυτό που ησυχάζει εσένα δικό σου το σώμα και κανείς ότι θέλεις !! Δεν σε κάνει λιγότερο καλή μανούλα το πως θα γεννήσεις !

Δημοσίευση
  στις On 20/8/2021 at 11:13 ΠΜ, ο/η Anna91! είπε:

Να κανείς αυτό που ησυχάζει εσένα δικό σου το σώμα και κανείς ότι θέλεις !! Δεν σε κάνει λιγότερο καλή μανούλα το πως θα γεννήσεις !

Expand  

Ποσο συμφωνω με την απαντηση. Κι εγω πριν μου πει ο γιατρος οτι ειναι αναγκαστικη η καισαρικη , του ελεγα οτι δεν θελω να γεννησω φυσιολογικα.  Πονας τρομερα βεβαια μετα αλλα δεν ειναι για παντα. Περναει κι αυτο...

Δημοσίευση
  στις On 19/8/2021 at 9:40 ΜΜ, ο/η Soder είπε:

Πητ εχω 8/9…αλλα δεν νομιζω να φτασω μεχρι εκει…

Expand  

Γιατί το λες αυτό;

Εγώ πέρασα την πητ μου μια εβδομάδα στο προηγούμενο και νομίζω ίσως πάλι να αργήσω. 

Δημοσίευση
  στις On 19/8/2021 at 11:11 ΠΜ, ο/η Sunny97 είπε:

Κορίτσια είμαι η μόνη εδώ που όλοι απορούν μαζί μου γιατί δε πάω φυσιολογικά ενώ μπορώ; έχω βαρεθεί αυτήν την ερώτηση αλήθεια. Θα αρχίσω να το κρύβω, στο τέλος θα αισθάνομαι και ενοχές. 🤦‍♀️

Expand  

Να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις εσύ καλύτερα...το τι θα κάνεις με το σώμα σου και το παιδί σου θα το αποφασίσεις μονάχα εσύ!!!!με το καλό να υποδεχτειτε το παιδάκι σου!!!

Δημοσίευση
  στις On 19/8/2021 at 4:52 ΜΜ, ο/η Kate21 είπε:

Expand  

Εγώ 5/09αλλα σήμερα σε καθορισμένο ραντεβού έχω διαστολή 1....δεν ξέρω τι να κάνω για να μν αγχωθω πλήρως...έβαλα πλυντήρια μαγειρεψα..και αργότερα θα πάμε μια βόλτα για λίγο περπάτημα και ενα παγωτακι😜😜

Δημοσίευση
  στις On 20/8/2021 at 3:23 ΜΜ, ο/η Mommy to be είπε:

Εγώ 5/09αλλα σήμερα σε καθορισμένο ραντεβού έχω διαστολή 1....δεν ξέρω τι να κάνω για να μν αγχωθω πλήρως...έβαλα πλυντήρια μαγειρεψα..και αργότερα θα πάμε μια βόλτα για λίγο περπάτημα και ενα παγωτακι😜😜

Expand  

Σε εξετασαν κολπικα και φανηκε η διαστολη ενα; Εχεις κανενα αλλο συμπτωμα;;;

Δημοσίευση

Expand  

Εγώ είχα διαστολή 2 για καμιά δεκαριά μέρες. Δε σημαίνει απαραίτητα κάτι. Ο γιατρός τι σου είπε; εξέτασε τον τράχηλο; 

Δημοσίευση

Expand  

Είναι το 2ο μωρό;μου είπε η μαία ότι στο 2ο είναι φυσιολογικό να έχουμε διαστολή 1 η 2 χωρίς να σημαίνει ότι πλησιάζει ο τοκετός.εγω από τότε που μπήκα στον 9ο έχω διαστολή 1,εδώ και 2 εβδομάδες δηλ περίπου.στο 1ο μωρό έκανα διαστολή 1 τη μέρα που γέννησα.

Δημοσίευση
  στις On 20/8/2021 at 6:07 ΜΜ, ο/η Kate21 είπε:

Εγώ είχα διαστολή 2 για καμιά δεκαριά μέρες. Δε σημαίνει απαραίτητα κάτι. Ο γιατρός τι σου είπε; εξέτασε τον τράχηλο; 

Expand  

Στο 1ο παιδάκι;

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2021 at 6:49 ΠΜ, ο/η Sunny97 είπε:

Καλημέρα κορίτσια εγώ είχα χθες ραντεβού 35 εβδομάδων, 2.700 μας είπε!!! Πόσο παίρνουν περίπου τα μωρά αυτές τις τελευταίες εβδομάδες;;; 

Expand  

Νομίζω πως παίρνουν 250γρ την εβδομάδα τον τελευταίο μήνα.

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2021 at 11:17 ΠΜ, ο/η Καρολίνα είπε:

Στο 1ο παιδάκι;

Expand  

Όχι. Στο 2ο. Στο πρώτο με έβαλε πολύ πιο νωρίς με πρόκληση. 

στις On 21/8/2021 at 11:19 ΠΜ, ο/η Καρολίνα είπε:

Κορίτσια περπατάτε αρκετά όπως λένε ότι πρέπει;κάνετε σεξ;τρώτε τροφές που λένε ότι φέρνουν τοκετό όπως η κανέλα,ο ανανας πχ;κάνετε ασκήσεις με μπάλα πιλάτες;

Expand  

Εγώ περπατάω 45 λεπτά με μια ώρα περίπου 4 - 5 φορές την εβδομάδα, σεξ περίπου 2 φορές και χουρμαδες προσπαθώ καθημερινά. Σήμερα θα πάω να με δει μήπως έχουμε καμία εξέλιξη, είμαι στην 38η.

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2021 at 11:19 ΠΜ, ο/η Καρολίνα είπε:

Κορίτσια περπατάτε αρκετά όπως λένε ότι πρέπει;κάνετε σεξ;τρώτε τροφές που λένε ότι φέρνουν τοκετό όπως η κανέλα,ο ανανας πχ;κάνετε ασκήσεις με μπάλα πιλάτες;

Expand  

Εγω δε περπατάω πάνω από 10 λεπτά, αισθανομαι σαν να με πιέζει το μωρό προς τα κάτω και πονάω οπότε δε το επιχειρώ. 

(αν και δε νομίζω ότι με την καισαρική που θέλω θα βοηθούσε κιόλας) 

Εσείς έχετε αυτό το συμπτωμα; 

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2021 at 11:30 ΠΜ, ο/η Sunny97 είπε:

Εγω δε περπατάω πάνω από 10 λεπτά, αισθανομαι σαν να με πιέζει το μωρό προς τα κάτω και πονάω οπότε δε το επιχειρώ. 

(αν και δε νομίζω ότι με την καισαρική που θέλω θα βοηθούσε κιόλας) 

Εσείς έχετε αυτό το συμπτωμα; 

Expand  

Εγώ το έχω! Και όταν πάω να σηκωθώ από κάπου με πιάνει.. 

Είπες στο γιατρό για την καισαρική; 

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2021 at 11:33 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Εγώ το έχω! Και όταν πάω να σηκωθώ από κάπου με πιάνει.. 

Είπες στο γιατρό για την καισαρική; 

Expand  

Ναι του το είπα και με ρώτησε γιατί παίρνω μια τέτοια σοβαρή απόφαση για τη ζωή μου, και λέω φοβάμαι, θέλω να γεννήσω όπως αισθάνομαι εγώ. 

Και μου λέει ξανά σκέψου το και την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε!! Μιας και μπαίνω στο μήνα μου και. Θα με βλέπει συχνότερα. 

Μου έκανε πλάκα πως δε θα μπορώ να κάνω πολλά παιδιά αν κανω καισαρική .. Λέω δε το είχα σκοπό.. 😛

Καλά και την άλλη εβδομάδα που θα πάω τα ίδια θα του πω, αλλά οκ... Δε ξέρω τι να πω, είμαι αποφασισμένη να πάω γεννήσω με αυτό το τρόπο!!! 

Εσύ το είχες επιλέξει η ήταν αναγκαστική η 1η καισαρική; 

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2021 at 11:42 ΠΜ, ο/η Sunny97 είπε:

Ναι του το είπα και με ρώτησε γιατί παίρνω μια τέτοια σοβαρή απόφαση για τη ζωή μου, και λέω φοβάμαι, θέλω να γεννήσω όπως αισθάνομαι εγώ. 

Και μου λέει ξανά σκέψου το και την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε!! Μιας και μπαίνω στο μήνα μου και. Θα με βλέπει συχνότερα. 

Μου έκανε πλάκα πως δε θα μπορώ να κάνω πολλά παιδιά αν κανω καισαρική .. Λέω δε το είχα σκοπό.. 😛

Καλά και την άλλη εβδομάδα που θα πάω τα ίδια θα του πω, αλλά οκ... Δε ξέρω τι να πω, είμαι αποφασισμένη να πάω γεννήσω με αυτό το τρόπο!!! 

Εσύ το είχες επιλέξει η ήταν αναγκαστική η 1η καισαρική; 

Expand  

Ήταν πολύ ψηλά το μωρό και μεγάλο και δεν ήθελα πρόκληση.. Μπορούσα να περιμένω αν ήθελα αλλά δεν την παλευα. Κι εγώ δεν ήθελα να φάω τους πόνους τζάμπα κ εντέλει να κάνω καισαρική.. Οπότε έκανα καισαρική κατευθείαν.. Η γιατρός μου γέννησε με τον ιδιο τρόπο και για τον ίδιο λόγο σκέψου 😂

Δημοσίευση
  στις On 21/8/2021 at 11:45 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Ήταν πολύ ψηλά το μωρό και μεγάλο και δεν ήθελα πρόκληση.. Μπορούσα να περιμένω αν ήθελα αλλά δεν την παλευα. Κι εγώ δεν ήθελα να φάω τους πόνους τζάμπα κ εντέλει να κάνω καισαρική.. Οπότε έκανα καισαρική κατευθείαν.. Η γιατρός μου γέννησε με τον ιδιο τρόπο και για τον ίδιο λόγο σκέψου 😂

Expand  

Γίνεται το μωρό να έχει πάρει θέση με το κεφάλι κάτω αλλά να είναι ψηλά και να δυσκολευτείς; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...