Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερώτηση για συμπτώματα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας 🤗 Είμαι 24 χρονών στα 25 μπήκα και είμαι παντρεμένη εδώ και 6 μήνες. Λοιπόν εχθές έκανα τεστ εγκυμοσύνης (Clear blue) και φυσικά έδειξε αμέσως ότι είμαι έγκυος. Λοιπόν εδώ και 1 βδομάδα έχω πόνους κάτω χαμηλά ξέρετε σαν πόνους περιόδου και έρχονται και φεύγουν . Μια απ' την μία πλευρά μια απ' την άλλη...ξυπνάω και από αυτούς τους πόνους την νύχτα ή εκεί που κάθομαι ξαφνικά με πιάνει.  Μετά από 2 βδομάδες απ' την πρώτη μέρα περιόδου μου (Δεκεμβρίου) είχα καφέ αίμα σε όλο το σερβιετακι μου. Εδώ και μια βδομάδα πονάει η μέση μου και πλάτη αριστερά πολύ. Στο στήθος πρήξιμο και πολλές φλέβες. Σήμερα είχα την πρώτη μου ζάλη. Ναυτία και τέτοια δεν έχω ακόμα. Αύριο περιμένω περίοδο αλλά φυσικά δεν θα έχω .Δεν μπορώ να βρω πόσες βδομάδες είμαι έγκυος..μια αναζήτηση μου λέει 4βδ+2 μέρες , άλλη λέει 5+3 , άλλη 3+2 ...δεν ξέρω .  Εγώ σκέφτομαι το Σάββατο να ξανακάνω τεστ και επειδή θα βγει θετικό θα τηλεφωνήσω την γυναικολόγο μου. Εσείς τι λέτε ; Ανησυχώ αν πάνε όλα καλά , πόσες εβδομάδες είμαι έγκυος πως να κάνω δουλειές στο σπίτι κλπ.

Δημοσίευση
  στις On 31/12/2020 at 2:06 ΜΜ, ο/η Margarita Sf είπε:

Καλησπέρα σας 🤗 Είμαι 24 χρονών στα 25 μπήκα και είμαι παντρεμένη εδώ και 6 μήνες. Λοιπόν εχθές έκανα τεστ εγκυμοσύνης (Clear blue) και φυσικά έδειξε αμέσως ότι είμαι έγκυος. Λοιπόν εδώ και 1 βδομάδα έχω πόνους κάτω χαμηλά ξέρετε σαν πόνους περιόδου και έρχονται και φεύγουν . Μια απ' την μία πλευρά μια απ' την άλλη...ξυπνάω και από αυτούς τους πόνους την νύχτα ή εκεί που κάθομαι ξαφνικά με πιάνει.  Μετά από 2 βδομάδες απ' την πρώτη μέρα περιόδου μου (Δεκεμβρίου) είχα καφέ αίμα σε όλο το σερβιετακι μου. Εδώ και μια βδομάδα πονάει η μέση μου και πλάτη αριστερά πολύ. Στο στήθος πρήξιμο και πολλές φλέβες. Σήμερα είχα την πρώτη μου ζάλη. Ναυτία και τέτοια δεν έχω ακόμα. Αύριο περιμένω περίοδο αλλά φυσικά δεν θα έχω .Δεν μπορώ να βρω πόσες βδομάδες είμαι έγκυος..μια αναζήτηση μου λέει 4βδ+2 μέρες , άλλη λέει 5+3 , άλλη 3+2 ...δεν ξέρω .  Εγώ σκέφτομαι το Σάββατο να ξανακάνω τεστ και επειδή θα βγει θετικό θα τηλεφωνήσω την γυναικολόγο μου. Εσείς τι λέτε ; Ανησυχώ αν πάνε όλα καλά , πόσες εβδομάδες είμαι έγκυος πως να κάνω δουλειές στο σπίτι κλπ.

Expand  

Καλό θα ήταν γενικά να κάνεις μια χοριακή. Οι πόνοι είναι φυσιολογικοί τις περισσότερες φορές. Βέβαια καλό θα ήταν να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Πες μας πότε ήταν η πρώτη μέρα περιόδου σου να σου πούμε πόσο είσαι. 

Δημοσίευση
  στις On 31/12/2020 at 4:58 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Καλό θα ήταν γενικά να κάνεις μια χοριακή. Οι πόνοι είναι φυσιολογικοί τις περισσότερες φορές. Βέβαια καλό θα ήταν να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Πες μας πότε ήταν η πρώτη μέρα περιόδου σου να σου πούμε πόσο είσαι. 

Expand  

1/12/20  -6/12/20 ήταν η τελευταία μου περίοδος . Απλά μπερδεύομαι με τις ημερομηνίες και δεν μπορώ να βρω ακριβώς . Το ένα λέει άλλες ημερομηνίες το άλλο λέει άλλες. Φυσικά θα πάρω τηλέφωνο μεθαύριο την γυναικολόγο μου να κανονίσω να πάω.

Δημοσίευση
  στις On 31/12/2020 at 5:10 ΜΜ, ο/η Margarita Sf είπε:

1/12/20  -6/12/20 ήταν η τελευταία μου περίοδος . Απλά μπερδεύομαι με τις ημερομηνίες και δεν μπορώ να βρω ακριβώς . Το ένα λέει άλλες ημερομηνίες το άλλο λέει άλλες. Φυσικά θα πάρω τηλέφωνο μεθαύριο την γυναικολόγο μου να κανονίσω να πάω.

Expand  

Εισαι 4 και 2.. Κάθε Τρίτη δηλαδή αλλάζεις εβδομάδα.. 

Δημοσίευση
  στις On 31/12/2020 at 6:34 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Εισαι 4 και 2.. Κάθε Τρίτη δηλαδή αλλάζεις εβδομάδα.. 

Expand  

Βρε είναι σωστό ; Ξέρω αυτό και γω το βρήκα...αλλά μου λένε 5 βδομάδες , άλλο 3. Συγνώμη κορίτσια μπερδεύομαι. Θα πάω στη γυναικολόγο και θα μάθω σωστά . Φοβάμαι πως να κινούμαι όμως , δουλειές κλπ.  Υπάρχει κίνδυνος με το παραμικρό ;

Δημοσίευση
  στις On 31/12/2020 at 2:06 ΜΜ, ο/η Margarita Sf είπε:

Expand  

Με το καλο εύχομαι! !πρώτον θα πας να κάνεις μια χοριακη κ στον γυναικολογο σου. .

Πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου? 

Πχ εμένα είναι 27 μέρες. Άρα αύριο που είναι η πρώτη μέρα καθηστερισης θα εισαι όσες βδομαδες είναι ο κύκλος σου. Στις 27 μέρες είναι σχεδόν 4 βδομαδες υποθετικά. 

Τον πόνος όλες τον είχαμε στις αρχές κ το λίγο αιματάκι αν το δεις μια με δύο φορές κ είναι καφέ σκούρο δεν είναι ανησυχητικο είναι η εμφύτευση. Αν δεις κόκκινο η ροζ λογικά ο γιατρός θα σου δώσει αγωγή .να μην κουράζεσαι πολύ σε αυτήν την φάση γιατι το πρώτο τριμηνο είναι δύσκολο κ θέλει προσοχή!

Εύχομαι ότι καλύτερο! 😉😊

Δημοσίευση
  στις On 31/12/2020 at 7:58 ΜΜ, ο/η Dorina είπε:

Με το καλο εύχομαι! !πρώτον θα πας να κάνεις μια χοριακη κ στον γυναικολογο σου. .

Πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου? 

Πχ εμένα είναι 27 μέρες. Άρα αύριο που είναι η πρώτη μέρα καθηστερισης θα εισαι όσες βδομαδες είναι ο κύκλος σου. Στις 27 μέρες είναι σχεδόν 4 βδομαδες υποθετικά. 

Τον πόνος όλες τον είχαμε στις αρχές κ το λίγο αιματάκι αν το δεις μια με δύο φορές κ είναι καφέ σκούρο δεν είναι ανησυχητικο είναι η εμφύτευση. Αν δεις κόκκινο η ροζ λογικά ο γιατρός θα σου δώσει αγωγή .να μην κουράζεσαι πολύ σε αυτήν την φάση γιατι το πρώτο τριμηνο είναι δύσκολο κ θέλει προσοχή!

Εύχομαι ότι καλύτερο! 😉😊

Expand  

Ευχαριστώ πολύ Ντορίνα. Εγώ έχω κύκλο περίπου 31 μέρες . 

Δημοσίευση
  στις On 31/12/2020 at 8:08 ΜΜ, ο/η Margarita Sf είπε:

Ευχαριστώ πολύ Ντορίνα. Εγώ έχω κύκλο περίπου 31 μέρες . 

Expand  

4 βδομαδες κ 5 ημερών. .σε 2 μέρες θα είσαι  5 βδομάδων. ..εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! 

Δημοσίευση
  στις On 1/1/2021 at 12:06 ΜΜ, ο/η Dorina είπε:

4 βδομαδες κ 5 ημερών. .σε 2 μέρες θα είσαι  5 βδομάδων. ..εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! 

Expand  

Σίγουρα βρε κορίτσια;; Καλά θα το διαπιστώσω και στην γυναικολόγο την ακριβή εβδομάδα..απλά σκέφτομαι πως δεν έχω σχεδόν τίποτα συμπτώματα . 

Δημοσίευση
  στις On 1/1/2021 at 12:52 ΜΜ, ο/η Margarita Sf είπε:

Σίγουρα βρε κορίτσια;; Καλά θα το διαπιστώσω και στην γυναικολόγο την ακριβή εβδομάδα..απλά σκέφτομαι πως δεν έχω σχεδόν τίποτα συμπτώματα . 

Expand  

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις συμπτώματα.. μετά την 6η ίσως ξεκινήσουν.. η εγκυμοσύνη σου ξεκινάει απ' τη 1η μέρα της τελευταίας σου περιοδου. Ο γιατρός όταν σου κάνει υπερηχο εννοείται θα σ πει την ακριβή εβδομάδα κ με το πέρασμα των εβδομάδων μπορεί να αλλάζει λιγο 1-2 μέρες πάνω κάτω μπορεί κ παραπάνω .. 

Καλό θα ήταν όμως να κάνεις χοριακες που θα στο πει κ ο γιατρός σου ώστε να δείτε τον διπλασιασμό. Κ αν έχεις ξανά αίμα η ο,τιδήποτε να ενημερώσεις τον γιατρό σου για να σε κατευθύνει με την κατάλληλη αγωγή.. 

Δημοσίευση
  στις On 1/1/2021 at 1:08 ΜΜ, ο/η lactaki είπε:

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις συμπτώματα.. μετά την 6η ίσως ξεκινήσουν.. η εγκυμοσύνη σου ξεκινάει απ' τη 1η μέρα της τελευταίας σου περιοδου. Ο γιατρός όταν σου κάνει υπερηχο εννοείται θα σ πει την ακριβή εβδομάδα κ με το πέρασμα των εβδομάδων μπορεί να αλλάζει λιγο 1-2 μέρες πάνω κάτω μπορεί κ παραπάνω .. 

Καλό θα ήταν όμως να κάνεις χοριακες που θα στο πει κ ο γιατρός σου ώστε να δείτε τον διπλασιασμό. Κ αν έχεις ξανά αίμα η ο,τιδήποτε να ενημερώσεις τον γιατρό σου για να σε κατευθύνει με την κατάλληλη αγωγή.. 

Expand  

Κορίτσια έχω 32 μέρες κύκλο. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά 

Ήθελα να σας πω κ εγώ το πόνο μου. 😜

Περίμενα κανονικά περίοδο στις 28 Δεκεμβρίου η οποία δεν έχει έρθει ακόμα  γενικά έχω πολύ σταθερό κύκλο 30 ή 31 μερες. Έκανε τεστ στις 29 του μήνα όχι όμως με τα πρωινά ουρά και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος με το τεστ? Έχω εντωνα τσιμπήματα αριστερά και δεξιά στις ωοθήκες μου και πεινάω συνέχεια όμως κανένα άλλο σύμπτωμα δεν νιώθω.. Προσπαθούμε εδώ και αρκετό καιρό με τον σύντροφο μου και μάλιστα πριν λλιγε μέρες πήγε να κάνει σπερμοδιαγραμα και περιμένουμε την Δευτέρα τα αποτελέσματα 

Δημοσίευση
  στις On 2/1/2021 at 8:53 ΜΜ, ο/η Fraoulita93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά 

Ήθελα να σας πω κ εγώ το πόνο μου. 😜

Περίμενα κανονικά περίοδο στις 28 Δεκεμβρίου η οποία δεν έχει έρθει ακόμα  γενικά έχω πολύ σταθερό κύκλο 30 ή 31 μερες. Έκανε τεστ στις 29 του μήνα όχι όμως με τα πρωινά ουρά και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος με το τεστ? Έχω εντωνα τσιμπήματα αριστερά και δεξιά στις ωοθήκες μου και πεινάω συνέχεια όμως κανένα άλλο σύμπτωμα δεν νιώθω.. Προσπαθούμε εδώ και αρκετό καιρό με τον σύντροφο μου και μάλιστα πριν λλιγε μέρες πήγε να κάνει σπερμοδιαγραμα και περιμένουμε την Δευτέρα τα αποτελέσματα 

Expand  

Πιστεύω πως αν ξανά κάνεις τεστ θα δείξει σιγουρα μετά από τόσες μέρες. Εννοείται μπορείς να κάνεις κ χοριακη.. διαφορετικά να μιλήσεις με τον γιατρό σου, μπορεί να αλλάζει ο κύκλος σου, ίσως να υπάρχει κάποια κύστη, οτιδήποτε.. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Δημοσίευση
  στις On 2/1/2021 at 9:46 ΜΜ, ο/η lactaki είπε:

Πιστεύω πως αν ξανά κάνεις τεστ θα δείξει σιγουρα μετά από τόσες μέρες. Εννοείται μπορείς να κάνεις κ χοριακη.. διαφορετικά να μιλήσεις με τον γιατρό σου, μπορεί να αλλάζει ο κύκλος σου, ίσως να υπάρχει κάποια κύστη, οτιδήποτε.. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Expand  

Καλημέρα.!ευχατιστω πολύ για την απάντηση 

Είχα πάει πριν 2 μήνες στον γυναικολόγο μου και όλα ήταν μια χαρά. Μπορεί να δημιουργήθηκε κύστη τοσο σύντομα? Μπορεί να ακούγονται χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά ειλικρινά έχω αγχωθεί. Φοβάμαι να κάνω τεστ μην απογοητευτώ 

Δημοσίευση
  στις On 3/1/2021 at 10:22 ΠΜ, ο/η Fraoulita93 είπε:

Καλημέρα.!ευχατιστω πολύ για την απάντηση 

Είχα πάει πριν 2 μήνες στον γυναικολόγο μου και όλα ήταν μια χαρά. Μπορεί να δημιουργήθηκε κύστη τοσο σύντομα? Μπορεί να ακούγονται χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά ειλικρινά έχω αγχωθεί. Φοβάμαι να κάνω τεστ μην απογοητευτώ 

Expand  

Εννοώ ότι μπορεί να είναι μια απλή κύστη του μήνα που θα φύγει με την περίοδο.. η μπορεί να αλλάζει ο κύκλος σου εμένα μου συνέβαινε μια φορά το χρόνο... 

Μπορεί όμως να είσαι κ έγγυος γιατί όχι??στο εύχομαι...αν δεν έρθει να κάνεις ένα ακόμη τεστ η κατευθείαν για χοριακη ώστε να μην έχεις αμφιβολίες... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...