Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Γενάρης να μας φέρει θετικό τεστ στο χέρι! Να γεμίσει τη χρόνια με πολλά πολλά μωρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Renoula19 είπε:

Αύριο το πρωί πρωί και βράδυ θα έχω αποτελέσματα αν καο ξέρω απο τώρα το αποτέλεσμα 

Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου και μακαρι το αποτελεσμα να ειναι θετικο και να σε εκπληξει!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Renoula19 είπε:

Κορίτσια αν κανω σήμερα χοριακη ενώ περιμένω περίοδο το Σάββατο θα δείξει η χοριακη ητε θετικό ητε αρνητικό? 

Να κάνεις οπωσδήποτεχοριακή για να δεις τι γίνεται μπορεί να ήταν Απλά μία βιοχημική κύηση και τις παίρνεις χαμπάρι μόνο έτσι...

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Να κάνεις οπωσδήποτεχοριακή για να δεις τι γίνεται μπορεί να ήταν Απλά μία βιοχημική κύηση και τις παίρνεις χαμπάρι μόνο έτσι...

Σίγουρα εννοείται αλλά αιμα δεν έχω ούτε δείγμα δεν θα έπρεπε να είχα καο αίμα? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Renoula19 είπε:

Σίγουρα εννοείται αλλά αιμα δεν έχω ούτε δείγμα δεν θα έπρεπε να είχα καο αίμα? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Όχι θα σου έρθει η περίοδος κανονικά ή με καθυστέρηση 1-2 μέρες... Για μένα πήγαινε δώσε αίμα σήμερα γιατί αν είναι βιοχημική αύριο θα έχει πέσει πολύ η ορμόνη και θα σου βγει μηδέν... ήδη σήμερα είναι Πέμπτη από την Τρίτη που έκανες το τεστ

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!μπηκα και βρηκα 4 σελιδες για διάβασμα!! @αννι και @Renoula19 ευχομαι θετικες χοριακες με μεγαλα νουμερα!! @natasa94 συγχαρητηρια κοριτσι μου ανεβαινει τελεια η χοριακη ,ν εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!! @anna90 κοριτσι μου εύχομαι να πανε ολα καλα!!κοριτσια μου χθες ξεστολισα και μου φαινεται άδειο το σπιτι🤣🤣...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Taggeris είπε:

Όχι θα σου έρθει η περίοδος κανονικά ή με καθυστέρηση 1-2 μέρες... Για μένα πήγαινε δώσε αίμα σήμερα γιατί αν είναι βιοχημική αύριο θα έχει πέσει πολύ η ορμόνη και θα σου βγει μηδέν... ήδη σήμερα είναι Πέμπτη από την Τρίτη που έκανες το τεστ

Μα αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η ntinaki83 είπε:

καλησπερα κοριτσια!!μπηκα και βρηκα 4 σελιδες για διάβασμα!! @αννι και @Renoula19 ευχομαι θετικες χοριακες με μεγαλα νουμερα!! @natasa94 συγχαρητηρια κοριτσι μου ανεβαινει τελεια η χοριακη ,ν εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!! @anna90 κοριτσι μου εύχομαι να πανε ολα καλα!!κοριτσια μου χθες ξεστολισα και μου φαινεται άδειο το σπιτι🤣🤣...

Καλήσπεραααα κορίτσι σε ευχαριστω πολύ εγω θέλω να ξεστολισω αλλα ούτε αυτό έχω όρεξη να κάνω φαντάσου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Renoula19 είπε:

Καλήσπεραααα κορίτσι σε ευχαριστω πολύ εγω θέλω να ξεστολισω αλλα ούτε αυτό έχω όρεξη να κάνω φαντάσου 

ειχα στολίσει νωρις απο 12 νοεμβρη και ειπα ενταξει ηρθαν κ τα φωτα ας ξεστολισω σιγα σιγα...και εχω ολα τα πράγματα στις σακουλες στο σαλονι μεχρι να αποφασίσει ο συζυγος να τα βαλει παταρι...ελπιζω να μη με βρει το πασχα με τις σακουλες στο σαλόνι🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Renoula19 είπε:

Μα αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα 

μακάρι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς αλλά εγώ θα ήθελα να πω να είσαι πιο χαλαρή γιατί αν λες ότι περιμένεις το Σάββατο η Τρίτη είναι πολύ νωρίς άρα αυτό σημαίνει ότι έχεις αγχωθεί από πολύ νωρίς και κάθε μέρα σκέφτεσαι αυτό λογικό είναι αλλά να είσαι λίγο πιο χαλαρή γιατί το άγχος δεν βοηθάει καθόλου!ναι είσαι ήρεμη αισιόδοξη και αν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θες πάρε απόφαση να βάλεις σε μια σειρά τις εξετάσεις σας και θα δεις ότι θα χαλαρώσεις πιο πολύ και θα πηγαίνεις πιο στοχευμένα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κορίτσια!ηθελα να σας πω εγώ σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό βασικά η @Starrr αν ξέρει να μου πει!χτες πήρα το τελευταίο χάπι σήμερα στον υπέρηχο θα φανεί αν θα κάνω ωορεξια η είναι πολύ νωρίς;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

εμενα στη βιοχημικη με περιοδο 2η μερα η χοριακη ειχε βγει 4 και μετα απο 1 εβδομαδα ξαναεκανα χοριακη και είδαμε οτι πηγε μηδεν...

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

ειχα στολίσει νωρις απο 12 νοεμβρη και ειπα ενταξει ηρθαν κ τα φωτα ας ξεστολισω σιγα σιγα...και εχω ολα τα πράγματα στις σακουλες στο σαλονι μεχρι να αποφασίσει ο συζυγος να τα βαλει παταρι...ελπιζω να μη με βρει το πασχα με τις σακουλες στο σαλόνι🤣🤣🤣

Χαχαχαχα μου θυμίζεις τον δικό μου άντρα 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

μακάρι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς αλλά εγώ θα ήθελα να πω να είσαι πιο χαλαρή γιατί αν λες ότι περιμένεις το Σάββατο η Τρίτη είναι πολύ νωρίς άρα αυτό σημαίνει ότι έχεις αγχωθεί από πολύ νωρίς και κάθε μέρα σκέφτεσαι αυτό λογικό είναι αλλά να είσαι λίγο πιο χαλαρή γιατί το άγχος δεν βοηθάει καθόλου!ναι είσαι ήρεμη αισιόδοξη και αν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θες πάρε απόφαση να βάλεις σε μια σειρά τις εξετάσεις σας και θα δεις ότι θα χαλαρώσεις πιο πολύ και θα πηγαίνεις πιο στοχευμένα!

Είναι δύσκολο κορίτσι μου δεν θα αντέξω να φτάσω 10 χρόνια αποτυχίας γονιμοποιησης απλα απογοήτευση και ψυχικό πόνο 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Renoula19 είπε:

Χαχαχαχα μου θυμίζεις τον δικό μου άντρα 🤣🤣🤣

οι βαλίτσες απο το καλοκαιρι ειναι στη κρεββατοκαμαρα🤣🤣🤣θα ανεβουν στο παταρι μαζι με τα χριστουγεννιάτικα🤣🤣🤣δεν φτανω αλλιως θα τα ανεβαζα μονη...χρυσος ο αντρουλης μου δεν λεω αλλα σε αυτα ειναι λιγο αναβλητικος και βαριεται!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Renoula19 είπε:

Είναι δύσκολο κορίτσι μου δεν θα αντέξω να φτάσω 10 χρόνια αποτυχίας γονιμοποιησης απλα απογοήτευση και ψυχικό πόνο 

Έχεις απόλυτο δίκιο!εγω είμαι στα 3 χρόνια αλλά τις εξετάσεις μου τις κάνω κανονικά μας πήρε ένα χρόνο να ανακαλύψουμε ότι δεν κάνω κάθε μήνα ωορεξια έλεγα γιατί είναι όλα καλά γιατί δεν μπορούμε και όταν ανακάλυψα αυτό νόμιζα πτι χάθηκαν όλα μίλησα με τον γιατρό μου εξήγησε και μου βρήκε λύση έψαξα διάβασα και ξεκινάω βήμα βήμα ότι μου είπε ο γιατρός!δεν περιμένω ότι ξαφνικά θα μείνω εγκυος με τα χάπια που έδωσε ο γιατρός αλλά μέσα μου νιώθω ότι κάνω κάτι παραπάνω και προσπαθώ με τον σωστό τρόπο και ίσως έρθω πιο κοντά σε αυτό που επιθυμώ!ακομα και τίποτα να μην έχεις τουλάχιστον θα φύγει από το κεφάλι σου πτι δεν έχεις τίποτα γιατί όλες αυτό φοβόμασταν όταν πήραμε απόφαση να κανουμε παιδί ότι μήπως έχουμε κάτι και δεν μπορούμε τουλάχιστον οι περισσότερες και αυτό το άγχος επηρεάζει πολλές ορμόνες να ξέρεις!ασε που ο δικός μου σύζυγος να σου πω το απλό είχε ένα μικρόβιο απλό που του έκανε την κινητικότητα 1% εκεί να δεις τρέλα πήγαμε στον γιατρό του έδωσε θεραπεία 20 μέρες και τώρα κάθε 4 μήνες κάνει εξετάσεις και το σπερμα έχει κινητικότητα 48% μέτριο λέει ο γιατρός αλλά γονιμοποιείς 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

εμενα στη βιοχημικη με περιοδο 2η μερα η χοριακη ειχε βγει 4 και μετα απο 1 εβδομαδα ξαναεκανα χοριακη και είδαμε οτι πηγε μηδεν...

Ναι κανονικά η χοριακή πρέπει να είναι 0 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

οι βαλίτσες απο το καλοκαιρι ειναι στη κρεββατοκαμαρα🤣🤣🤣θα ανεβουν στο παταρι μαζι με τα χριστουγεννιάτικα🤣🤣🤣δεν φτανω αλλιως θα τα ανεβαζα μονη...χρυσος ο αντρουλης μου δεν λεω αλλα σε αυτα ειναι λιγο αναβλητικος και βαριεται!!!

Αντρές κοπέλα μου τι περίμενεις🤣🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...