Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Lia5 είπε:

Τον τράχηλο εμένα τελευταία φορά μου τον μέτρησε στην αυχενική. Την περασμένη φορά που πήγα όχι. Σε καμιά 10ρια μέρες θα πάω για β επιπέδου. Έχω την εντύπωση ότι τότε τον μετράνε πάλι. 

Ναι στην β.επιπεδου τον μετράνε σιγουρα!! Πόσο θ είσαι στην β?

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Και εγώ το κατάλαβα το αντράκι μου !! Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση!!! 

Σας μέτρησαν καθόλου τον τράχηλο!? Κλείσατε β επιπέδου??

Εγώ ακόμα τίποτααααα🙄 πόσο είσαι; 

Στην αυχενική εμένα 35,00 mm ήταν.. Εσένα; 😁

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η PanB είπε:

Εγώ ακόμα τίποτααααα🙄 πόσο είσαι; 

Στην αυχενική εμένα 35,00 mm ήταν.. Εσένα; 😁

19+4 κ έχω οπίσθιο πλακούντα!! Εμένα στην αυχενική δεν το μετρήσει η τουλάχιστον δεν μ το είπε κολπικο δεν μ έκανε το γράφει κάπου ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

19+4 κ έχω οπίσθιο πλακούντα!! Εμένα στην αυχενική δεν το μετρήσει η τουλάχιστον δεν μ το είπε κολπικο δεν μ έκανε το γράφει κάπου ?

Κι εμένα κοιλιακα το μέτρησε. Το γράφει στα χαρτιά της αυχενικής ναι, δες εκεί 😊 γτ όμως σε αγχωνει; σου είπε κάτι για τον τράχηλο; 

Δημοσίευση

Κι εμένα κοιλιακα το μέτρησε. Το γράφει στα χαρτιά της αυχενικής ναι, δες εκεί 😊 γτ όμως σε αγχωνει; σου είπε κάτι για τον τράχηλο; 

Πώς το αναφέρει? Ναι ο δικός μ ο γιατρός μ είπε πως θα τον κοιτάξουμε κ στη. β.επιπεδου κ αν χρειαστεί θα κάνουμε περίδεση. Δεν πιστεύει πως θα χρειαστεί αλλά το παρακολουθουμε. Έχω λίγο τρομοκρατηθεί.

Δημοσίευση

@Love32 σήμερα είμαι 20+2 και μες στη βδομάδα θα μου πει ο γιατρός μου ποτέ ακριβώς θα την κάνουμε. Εμένα μου το μέτρησε κολπικά στην αυχενική. Για να σου είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα χρειαστεί, ήταν καλά. Απλώς θα το δείτε πάλι για να ξέρετε που βρίσκεστε 🙂

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

@Love32 σήμερα είμαι 20+2 και μες στη βδομάδα θα μου πει ο γιατρός μου ποτέ ακριβώς θα την κάνουμε. Εμένα μου το μέτρησε κολπικά στην αυχενική. Για να σου είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα χρειαστεί, ήταν καλά. Απλώς θα το δείτε πάλι για να ξέρετε που βρίσκεστε 🙂

Αυτό εύχομαι κ εγώ !! Ανχοθηκα πολύ. Γιατί προσέχω κ πάρα πολύ!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Πώς το αναφέρει? Ναι ο δικός μ ο γιατρός μ είπε πως θα τον κοιτάξουμε κ στη. β.επιπεδου κ αν χρειαστεί θα κάνουμε περίδεση. Δεν πιστεύει πως θα χρειαστεί αλλά το παρακολουθουμε. Έχω λίγο τρομοκρατηθεί.

Μήκος ενδοτραχηλου.. Είσαι ξάπλα; σου είπε να μην κουράζεσαι, όχι βάρη κλπ; 

Δημοσίευση

Μήκος ενδοτραχηλου.. Είσαι ξάπλα; σου είπε να μην κουράζεσαι, όχι βάρη κλπ; 

Ώραια θα το κοιτάξω!! Όχι δεν μ είπε τίποτα κ στη δουλειά πάω κανονικά από την αρχή βέβαια είμαι σε γραφείο όχι όρθια. Κ γενικά από την αρχή μ είπε ότι έχω μια φυσιολογική ζωή κάτι π δεν άλλαξε μέχρι μ τώρα. Την Παρασκευή π με είδε μ είπε μόνο αυτό! Βάζω ένα κολπικο υπόθετο προγεστερόνης τ βράδυ κ όλα  συνεχίζουν κανονικά. Κ θα δούμε πόσο πάμε στην β π δεν μ την κάνει κ δικός μου.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Ώραια θα το κοιτάξω!! Όχι δεν μ είπε τίποτα κ στη δουλειά πάω κανονικά από την αρχή βέβαια είμαι σε γραφείο όχι όρθια. Κ γενικά από την αρχή μ είπε ότι έχω μια φυσιολογική ζωή κάτι π δεν άλλαξε μέχρι μ τώρα. Την Παρασκευή π με είδε μ είπε μόνο αυτό! Βάζω ένα κολπικο υπόθετο προγεστερόνης τ βράδυ κ όλα  συνεχίζουν κανονικά. Κ θα δούμε πόσο πάμε στην β π δεν μ την κάνει κ δικός μου.

Για δες το να μας πεις από περιέργεια.. Πάντως για να μην σου είπε να είσαι ξάπλα κλπ δεν νομίζω να έχεις θέμα 🤔 

Δημοσίευση

Για δες το να μας πεις από περιέργεια.. Πάντως για να μην σου είπε να είσαι ξάπλα κλπ δεν νομίζω να έχεις θέμα 🤔 

Ναι θα το αύριο γιατί τώρα έβαλα αυτό δεν μπορώ να σηκωθώ 😋 και θα σας στείλω .Κ εγώ έτσι πιστεύω αν.πιατευε ότι είναι κάτι σοβαρό δεν θα περίμενε την β έτσι δν ειναι ? Θα είχε λάβει κάποια μέτρα?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Ναι θα το αύριο γιατί τώρα έβαλα αυτό δεν μπορώ να σηκωθώ 😋 και θα σας στείλω .Κ εγώ έτσι πιστεύω αν.πιατευε ότι είναι κάτι σοβαρό δεν θα περίμενε την β έτσι δν ειναι ? Θα είχε λάβει κάποια μέτρα?

Ναι εννοείται.. Οπότε μην αγχώνεσαι τζάμπα 😂

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Άντε να δούμε!! Να περάσουν οι μέρες. Συνεχίζω να προσέχω. Και βλέπουμε. Εσύ πως είσαι?

Μία χαρά 😂 λίγες καούρες έχω μερικές φορές κατά τ άλλα τπτ😁👌 έχω ραντεβού σε περίπου 3 εβδομάδες και φαντάζομαι θα κλείσω κ την β επιπέδου μετά.. Ξεκίνησα σίδηρο κ μαγνήσιο γτ κάνει συσπάσεις η μήτρα μου, το είδαμε κ στην αυχενική και στον τελευταίο υπέρηχο οπότε είπαμε να πάρω επειδή θηλάζω κιόλας για σιγουριά. Περιμένω να ακούσω το μωράκι μπας κ το συνειδητοποιήσω ότι έρχεται 😜

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Υπόθετο προγεστερόνης κι εγώ παίρνω 😖 Εσύ γιατί;

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Lia5 είπε:

Υπόθετο προγεστερόνης κι εγώ παίρνω 😖 Εσύ γιατί;

Καλήμερα.Για τον τράχηλο μ το έδωσε για ενίσχυση!! Όπως το βάζεις το επόμενο πρωί έχεις κ στο εσώρουχο και στην τουαλέτα?νομίζω πως όλο φεύγει :(

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η PanB είπε:

Μία χαρά 😂 λίγες καούρες έχω μερικές φορές κατά τ άλλα τπτ😁👌 έχω ραντεβού σε περίπου 3 εβδομάδες και φαντάζομαι θα κλείσω κ την β επιπέδου μετά.. Ξεκίνησα σίδηρο κ μαγνήσιο γτ κάνει συσπάσεις η μήτρα μου, το είδαμε κ στην αυχενική και στον τελευταίο υπέρηχο οπότε είπαμε να πάρω επειδή θηλάζω κιόλας για σιγουριά. Περιμένω να ακούσω το μωράκι μπας κ το συνειδητοποιήσω ότι έρχεται 😜

Καλημέρα! Θηλάζεις κιολλας?? Μπράβο εγώ ούτε για δουλειά δεν θέλω να πάω είμαι πολύ χεστρου!! Κ εγώ παίρνω 2 Μαγνησία σίδηρο ασβέστιο βιταμίνες κ την προγεστερόνη!! Κοίταξα τώρα το πρωί την αυχενική κ δεν έχει μετρήσει τον τράχηλο!! Καλά δεν μ άρεσε εμένα αυτός!!!!έχω νευριάσει πολύ. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Καλημέρα! Θηλάζεις κιολλας?? Μπράβο εγώ ούτε για δουλειά δεν θέλω να πάω είμαι πολύ χεστρου!! Κ εγώ παίρνω 2 Μαγνησία σίδηρο ασβέστιο βιταμίνες κ την προγεστερόνη!! Κοίταξα τώρα το πρωί την αυχενική κ δεν έχει μετρήσει τον τράχηλο!! Καλά δεν μ άρεσε εμένα αυτός!!!!έχω νευριάσει πολύ. 

Ναι πάω για ταντεμ όπως όλα δείχνουν 😂 

Χμ.. Γτ δεν παίρνεις το γιατρό σου να σου φύγει η ιδέα; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Ναι πάω για ταντεμ όπως όλα δείχνουν 😂 

Χμ.. Γτ δεν παίρνεις το γιατρό σου να σου φύγει η ιδέα; 

Με τον γιατρό μίλησα την Παρασκευή μ είπε αυτά κ σ είπα! Ήταν ήρεμος δηλαδή κ καθησυχάστικος.Απλά εγώ ξέρεις ψάχνονται π δεν θα έπρεπε.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Με τον γιατρό μίλησα την Παρασκευή μ είπε αυτά κ σ είπα! Ήταν ήρεμος δηλαδή κ καθησυχάστικος.Απλά εγώ ξέρεις ψάχνονται π δεν θα έπρεπε.

Ηρέμησε τότε! 😂 Μία χαρά είναι το μωράκι σου.. Δες τπτ από ψωνια για να ξεχαστεις 😂 πήρες τπτ; 😁

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Love32 είπε:

Καλημέρα! Ούτε εμένα γράφει τπτ στην αυχενική,προφανώς κ σε μένα δεν μετρήθηκε ο τράχηλος αλλά η γυναικολόγος μου είχε πει ότι είναι μια χαρά. Μην αγχώνεσαι αν υπήρχε πρόβλημα θα στο είχε πει ο γιατρός σου. Κ εγώ κατάλαβα το μωράκι μου τις δύο τελευταίες μέρες με σιγουριά το λέω πια! 😁🤭✌️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μαριλου1 είπε:

Καλημέρα! Ούτε εμένα γράφει τπτ στην αυχενική,προφανώς κ σε μένα δεν μετρήθηκε ο τράχηλος αλλά η γυναικολόγος μου είχε πει ότι είναι μια χαρά. Μην αγχώνεσαι αν υπήρχε πρόβλημα θα στο είχε πει ο γιατρός σου. Κ εγώ κατάλαβα το μωράκι μου τις δύο τελευταίες μέρες με σιγουριά το λέω πια! 😁🤭✌️

Τελευταία έμεινα 🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...