Μετάβαση σε περιεχόμενο

Folidex - για πόσο καιρό?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! 

Για πόσο καιρό σας προτείνει ο γιατρός σας να παίρνετε το Folidex κατά τη διάρκεια της κύησης? Στις οδηγίες αναγράφεται ότι πρέπει να λαμβάνεται μέχρι τη 12η εβδομάδα κύησης, ο δικός μου γιατρός όμως λέει ότι πρέπει να το παίρνω μέχρι τον τοκετό. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και γενικά οι αιματολογικές είναι καλές. Επίσης, έπαιρνα το Iofolen preconception ήδη 3 μήνες πριν την εγκυμοσύνη (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Pilzzz είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Για πόσο καιρό σας προτείνει ο γιατρός σας να παίρνετε το Folidex κατά τη διάρκεια της κύησης? Στις οδηγίες αναγράφεται ότι πρέπει να λαμβάνεται μέχρι τη 12η εβδομάδα κύησης, ο δικός μου γιατρός όμως λέει ότι πρέπει να το παίρνω μέχρι τον τοκετό. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και γενικά οι αιματολογικές είναι καλές. Επίσης, έπαιρνα το Iofolen preconception ήδη 3 μήνες πριν την εγκυμοσύνη (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Ευχαριστώ!

Φιλισιν παιρνω..1 καθε μερα νηστικη το πρωι και μετα απο 30’ μπορω να φαω το πρωινο μου αν θελω.. ομως εχω τσεκαρει το φυλλικο οξυ με εξ αιματος κ εχω 20 & επειδη παιρνω και τις πολυβιταμίνες για εγκυες pregnacare ( 1 καθε μερα) που εχουν λιγο μεσα ..μου ειπε η αιματολογος να παιρνω 3/4 φορες τη βδομαδα το φιλισιν πλεον, ωστε να διατηρηθούν τα επιπεδα αλλα οχι και να ξεπερασω το 30 πχ ..κ ουτε και να πεσει.και δε το σταματαμε σε ολη την εγκυμοσυνη το παιρνουμε οπως και την βιταμινη ντε την οποια θα ΡΗ συνεχισουμε και μετα τη γεννα

στις πριν 23 ώρες, ο/η Pilzzz είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Κι εγώ σ όλη τη διάρκεια της κύησης το έπαιρνα κ τωρα στη 2η εγκυμοσύνη μου το ίδιο βλέπω. Είχα κάνει κ εξετάσεις στο 1ο τρίμηνο κ το φυλικό ήταν πάνω απ το φυσιολογικό, αλλά η γιατρός μου είπε κάτω δεν θέλουμε να είναι, το παραπάνω δεν μας πειράζει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...