Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Δεκέμβρη αρχιμηνιά να φέρει πολλά γερά μωρά,,, πίστη, αγάπη και ελπίδα ,,,μια αγκαλιά μεγάλη ασπίδα!!! 🤞🙏⛪👶❤️

condios

Recommended Posts

στις πριν 4 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια όπως θα δείτε και μόνες σας το τεστ αρνητικοτατο....

IMG_20201216_060019.jpg

Το αποτέλεσμα του τεστ πως πρέπει να ειναι? Γιατί εγώ βλέπω κ κάθετη γραμμή στο ένα παραθυράκι κ οριζόντια στο άλλο.. κάνουν πουλάκια τα μάτια μου? Βγάλε μία χωρίς σκιά... Έπρεπε να βγάλει σταυρό??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna90 είπε:

Κρίμα ρε συ!!!!!! Δεν το ψάχνεις λίγο με αυτές τις χαζομάρες που σου έκανε η περιοδος;; Δες μήπως καμμία ορμόνη ξέφυγε....!! Εύχομαι να έρθουν τα καλύτερα σε επομενο κύκλο!!

Υ.Γ έχει βγάλει γραμμή οριζοντια;;;;;;

Όχι σκιά είναι όχι γραμμή κι εγώ πίστεψα στην αρχή ότι πήγε κάτι να βγάλει αλλά όταν το ξανά κοιταξα δεν υπήρχε τίποτα αν και το περίμενα το αρνητικό γιατί το πρωί έπεσε η θερμοκρασία

στις πριν 45 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Το αποτέλεσμα του τεστ πως πρέπει να ειναι? Γιατί εγώ βλέπω κ κάθετη γραμμή στο ένα παραθυράκι κ οριζόντια στο άλλο.. κάνουν πουλάκια τα μάτια μου? Βγάλε μία χωρίς σκιά... Έπρεπε να βγάλει σταυρό??

Γραμμή γράφει από ότι θυμάμαι...θα το κοιτάξω όταν πάω σπιτι

στις πριν 2 ώρες, ο/η ntinaki83 είπε:

Καλημερα.Πραγματικα περιμενα οτι θα ακουσω ευχαριστα σημερα απο σενα!!Ευχομαι συντομα να σου ερθει ενα θετικοτατο τεστακι κοριτσι μου!!

Ναι κι εγώ αυτή την ελπίδα είχα... Μάλιστα με το που το άφησα πάνω στο πλυντήριο λέω να την βγαίνει...πήγα έφτιαξα καφέ γύρισα να το δω και τίποτα απολύτως

στις πριν 5 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

IMG_20201216_060019.jpg

Έλα ρε γμτ!!!! Αχ αυτό το σπορακι,,, που θα πάει θα πιαστεί !!!!! Πάμε γερά για την επόμενη,,,που θα έχουν έρθει και τα τεστακια ωορηξιας 🤞🙏👶❤️

στις πριν 3 λεπτά, ο/η condios είπε:

Έλα ρε γμτ!!!! Αχ αυτό το σπορακι,,, που θα πάει θα πιαστεί !!!!! Πάμε γερά για την επόμενη,,,που θα έχουν έρθει και τα τεστακια ωορηξιας 🤞🙏👶❤️

Αν δεν τα βλέπω να έρχονται....

στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Γραμμή γράφει από ότι θυμάμαι...θα το κοιτάξω όταν πάω σπιτι

Κ εμένα μου φαίνεται ότι έχει γραμμή..βγάλε κ μια ακόμα φωτό να δούμε καλύτερα! Έχεις αίμα σήμερα;

στις πριν 7 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

IMG_20201216_060019.jpg

Δεν πειράζει lacostaki μου εμείς συνεχίζουμε δυναμικά. Τώρα με τα τεστακια θα προσπαθήσεις και πιο στοχευμένα και που θα πάει θα το δεις το θετικό!🤗💗

Κοριτσια καλησπέρα! Θελω τη βοηθεια σας αν γνωριζει καποια κοπέλα...

Η τελευταια μέρα της περιόδου μου, ήταν την Κυριακη... Χθες ομως (Τριτη) ειδα λιγο ροζ στο χαρτι , δεν εδωσα σημασια. Σημερα ομως, ειδα λιγο ζωηρο κοκκινο αιμα στο χαρτι. Και με αγχωσε αυτο.

Δεν μου εχει ξανατυχει. Εχει τυχει σε καποια αλλη κοπελα; Με αγχωσε γιατι θελω να ξεκινησω προσπαθειες για μωρό και φοβαμαι μην υπαρχει καποιο προβλημα.

Αν δω οτι θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, θα παω στον γιατρο.

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Tonia. είπε:

Κοριτσια καλησπέρα! Θελω τη βοηθεια σας αν γνωριζει καποια κοπέλα...

Η τελευταια μέρα της περιόδου μου, ήταν την Κυριακη... Χθες ομως (Τριτη) ειδα λιγο ροζ στο χαρτι , δεν εδωσα σημασια. Σημερα ομως, ειδα λιγο ζωηρο κοκκινο αιμα στο χαρτι. Και με αγχωσε αυτο.

Δεν μου εχει ξανατυχει. Εχει τυχει σε καποια αλλη κοπελα; Με αγχωσε γιατι θελω να ξεκινησω προσπαθειες για μωρό και φοβαμαι μην υπαρχει καποιο προβλημα.

Αν δω οτι θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, θα παω στον γιατρο.

Εμενα μου έχει τυχει μόνο στη μέση του κυκλους δηλ ωορρηξία να δω ροζ υγρά αλλά όχι ζωηρό κόκκινο. Πολυ παλια ήταν αυτό. Πήγα τότε έντρομη στο γιατρό κ μου είπε ότι ήταν από ωορρηξία. 

Τώρα αυτό που περιγραφεις η ήταν ωορρηξία πολυ πιο νωρίς, η τραυματισμός από επαφή κάποιο σπυράκι πχ που να έσπασε η κ το άλλο που επίσης παθαινω εγώ όταν ζόρι στω στη τουαλέτα τον αίμα είναι στην πραγματικοτητα από πισω απο αιμορροΐδες . 

Κορίτσια σας ξανά στέλνω το τεστ χωρίς σκιά δεν υπάρχει καμία γραμμή....Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί έπεσε σήμερα η θερμοκρασία 

IMG_20201216_151021.jpg

IMG_20201216_151133.jpg

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσια σας ξανά στέλνω το τεστ χωρίς σκιά δεν υπάρχει καμία γραμμή....Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί έπεσε σήμερα η θερμοκρασία 

IMG_20201216_151021.jpg

IMG_20201216_151133.jpg

Έχεις κάνει τελευταία ορμονικές και θυροειδή;; Υπέρηχο μήτρας και θυρεοειδούς; Γιατί τέτοια κόλπα με λίγο αίμα κλπ μπορεί να κάνει και ο θυρεοειδής..θα σου πρότεινα να δεις κάποιον ενδοκρινολόγο για να σου κάνει υπέρηχο και γενικό έλεγχο ορμονών για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!

στις πριν 15 ώρες, ο/η Dina970 είπε:

Μακαρι κοριτσι μου μου το ιδιο ευχομαι και για σενα !! Ειμαστε κοντα στις μερες !!! Τι κυκλο εχεις !!! Εγω εχω 28-29!!!

Κοίτα έχω εικόνα πολυκυστικών στη δεξιά ωοθήκη οπότε ο κύκλος Μ κυμαίνεται συνήθως 28 με 35 μέρες. Τόσα χρόνια ερχόμουν με το πολύ μία εβδομάδα καθυστέρηση που αυτό συνήθως γινόταν Μάιο που άρχιζαν τα μπάνια και Σεπτεμβριο. Τους άλλους μήνες ερχομουν πάνω κάτω  στις 4 μέρες το πολύ η και στο μήνα δεν είχα στανταρ. Οκτώβρη που ξεκινήσαμε προσπάθειες με τον άντρα μου για μπεμπάκι κάτι έπαθε ο οργανισμός μου σαν σοκ τέλος πάντων και είχα να δω περίοδο ένα μήνα. Πήγα στον γιατρό και μου έδωσε κάτι φάρμακα τα duphaston και έπειτα μετά από 10 μέρες μου ήρθε η περίοδος κανονικά. Νοέμβρη μετά τις 14 μέρες πήγα στο γιατρό για να με παρακολουθεί να βρούμε τις γόνιμες μου όπου είδαμε ότι απελευθερώθηκε το ωάριο τη 17η μέρα. Όλες τις γόνιμες είχαμε επαφή και τις μέρες πριν και ευχόμαστε να το πιάσαμε τώρα από ότι κατάλαβες είναι οι μέρες οι δύσκολες της αναμονής τώρα..... Οπότε κουράγιο και σε μένα και σε σένα!!!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

IMG_20201216_151021.jpg

IMG_20201216_151133.jpg

Μηοως έκανες άλλη μέρα ωορρηξια από αυτή που περίμενες? 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Marakii είπε:

Κοίτα έχω εικόνα πολυκυστικών στη δεξιά ωοθήκη οπότε ο κύκλος Μ κυμαίνεται συνήθως 28 με 35 μέρες. Τόσα χρόνια ερχόμουν με το πολύ μία εβδομάδα καθυστέρηση που αυτό συνήθως γινόταν Μάιο που άρχιζαν τα μπάνια και Σεπτεμβριο. Τους άλλους μήνες ερχομουν πάνω κάτω  στις 4 μέρες το πολύ η και στο μήνα δεν είχα στανταρ. Οκτώβρη που ξεκινήσαμε προσπάθειες με τον άντρα μου για μπεμπάκι κάτι έπαθε ο οργανισμός μου σαν σοκ τέλος πάντων και είχα να δω περίοδο ένα μήνα. Πήγα στον γιατρό και μου έδωσε κάτι φάρμακα τα duphaston και έπειτα μετά από 10 μέρες μου ήρθε η περίοδος κανονικά. Νοέμβρη μετά τις 14 μέρες πήγα στο γιατρό για να με παρακολουθεί να βρούμε τις γόνιμες μου όπου είδαμε ότι απελευθερώθηκε το ωάριο τη 17η μέρα. Όλες τις γόνιμες είχαμε επαφή και τις μέρες πριν και ευχόμαστε να το πιάσαμε τώρα από ότι κατάλαβες είναι οι μέρες οι δύσκολες της αναμονής τώρα..... Οπότε κουράγιο και σε μένα και σε σένα!!!

Ποτέ περιμένεις? Πολύ. Καλή επιτυχία!! 😀

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Starrr είπε:

Η ωορρηξια αυτον το μηνα ηταν ενα αλυτο μυστηριο.....την χαμηλοτερη θερμοκρασια την ειχα την 6 μερα πριν ακομα αρχισουν οι γονιμες....το ημερολογιο περιοδου μου την εβγαζε την 10 που δεν ειχα χαμηλη θερμοκρασια και συμφωνα με τον σωστο μου κυκλο (γιατι ηρθε 3 μερες νωριτερα χωρις να πεσει η θερμοκρασια η οποια επεσε σημερα που εχει τελειωσει η περιοδος) επρεπε να γινει την 12 που παλι ειχα χαμηλη θερμοκρασια αλλα οχι την χαμηλοτερη.....

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Παιδιά αυτό με την ωορρηξία και εμένα τόσα χρόνια με μπέρδευε! Τόσο καιρό νόμιζα ότι ωορρηξία έχουμε όταν είναι λευκά τα υγρά. Τότε πίστευα ότι έχω ωορρηξία αλλά τελικά είναι όταν είναι διάφανα διαυγή. Και υπολόγιζα τελικά λάθος.. λευκά γίνονται μετά τις γόνιμες μέρες στο τέλος...

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Η ωορρηξια αυτον το μηνα ηταν ενα αλυτο μυστηριο.....την χαμηλοτερη θερμοκρασια την ειχα την 6 μερα πριν ακομα αρχισουν οι γονιμες....το ημερολογιο περιοδου μου την εβγαζε την 10 που δεν ειχα χαμηλη θερμοκρασια και συμφωνα με τον σωστο μου κυκλο (γιατι ηρθε 3 μερες νωριτερα χωρις να πεσει η θερμοκρασια η οποια επεσε σημερα που εχει τελειωσει η περιοδος) επρεπε να γινει την 12 που παλι ειχα χαμηλη θερμοκρασια αλλα οχι την χαμηλοτερη.....

Θεκει μια χαμηλή θερμοκρασία κ μια μετά πάνω από 0.3 της προηγούμενης. Διαφορετικά σωστά δε γίνεται η ωορρηξια. Δες το 1-2 μήνες. Κ μετά ίσως καλύτερα να κάνεις τεστακια ωορρηξιας. Η αλλιώς υπέρηχο. Που είναι ο πιο αξιόπιστος για να δεις το τι γίνεται εκεί μέσα. 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Marakii είπε:

Παιδιά αυτό με την ωορρηξία και εμένα τόσα χρόνια με μπέρδευε! Τόσο καιρό νόμιζα ότι ωορρηξία έχουμε όταν είναι λευκά τα υγρά. Τότε πίστευα ότι έχω ωορρηξία αλλά τελικά είναι όταν είναι διάφανα διαυγή. Και υπολόγιζα τελικά λάθος.. λευκά γίνονται μετά τις γόνιμες μέρες στο τέλος...

Πολύ σωστά κορίτσι... ❤️

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Επειδή Κια μένα είναι ένα άλυτο μυστήριο γι αυτό στα λέω. Μου είπαν ότι μετά το τοκετό θα έφτιαχνε. Εν τέλει τα ίδια ήταν. 😂😂😂

κοριτσια εριξα εναν καυγα με τα elta courier που δεν περιγραφετε.....δεν φτανει που επρεπε να ερθουν πριν 2 εβδομαδες και ειχα τονισει αποστολη μετα τις 3 το μεσημερι..Μου ηρθε κατα τις 12 ενα μηνυμα οτι ηρθαν και δεν με βρηκαν χωρις τηλεφωνο χωρις τιποτα και οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι οι αποστολες γινονται 10 με 6 και οτι δεν μπορουν να ξερουν τι ωρα θα μπορεσει να περασει το κουριερ...τους ειπα κι εγω να το κρατησουν και να το βαλουν εκει που ξερουν.....οχι τα τεστακια ωορρηξιας

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Θεκει μια χαμηλή θερμοκρασία κ μια μετά πάνω από 0.3 της προηγούμενης. Διαφορετικά σωστά δε γίνεται η ωορρηξια. Δες το 1-2 μήνες. Κ μετά ίσως καλύτερα να κάνεις τεστακια ωορρηξιας. Η αλλιώς υπέρηχο. Που είναι ο πιο αξιόπιστος για να δεις το τι γίνεται εκεί μέσα. 

εχω παραγγειλει τεστακια αλλα δεν εχουν ερθει ακομα γιατι για να τρεχω καθε 2 μερες στον γιατρο δεν υπαρχει περιπτωση...ασε που τωρα με το lockdown δεν μπορω γιατι το ιατρειο του ειναι στη Χαλκιδα

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

κοριτσια εριξα εναν καυγα με τα elta courier που δεν περιγραφετε.....δεν φτανει που επρεπε να ερθουν πριν 2 εβδομαδες και ειχα τονισει αποστολη μετα τις 3 το μεσημερι..Μου ηρθε κατα τις 12 ενα μηνυμα οτι ηρθαν και δεν με βρηκαν χωρις τηλεφωνο χωρις τιποτα και οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι οι αποστολες γινονται 10 με 6 και οτι δεν μπορουν να ξερουν τι ωρα θα μπορεσει να περασει το κουριερ...τους ειπα κι εγω να το κρατησουν και να το βαλουν εκει που ξερουν.....οχι τα τεστακια ωορρηξιας

α καλα εγω μια φορα με μια εταιρια κουριερ εχασα 3 ρεπο για να ερθει ενα δεμα...Κάθε φορα μιλαγαμε να ερθει κ καθε φορά αφαντο μεχρι που τους πηρα και τους καταξεφτιλισα κ εβγαλαν οδηγο 8.00 η ωρα το βραδυ μονο για εμένα...κριμα απο τη μια για τον ανθρωπο αλλα κ εγω δεν έφταιγα να χανω τα ρεπο μεσα στο σπιτι και να μην εμφανιζονται..ασε μεγαλο δραμα αυτο με τους κουριερ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
    • Περιμένουμε εδώ σαν τις άδικες κατάρες με τον σύζυγο μπας κι εμφανιστεί ο γιατρός να μας γράψει το εξιτήριο... 🙄 Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πολύ την αγωνία που περνάς!! Κι εγώ θα είχα ήδη φύγει να περιμένω απ' έξω!! Εύχομαι πραγματικά τα νέα που θα έχεις να είναι καλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας!! ❤️❤️
    • Ο άντρας μου από την επέμβαση χάλια ακόμα 😂😂 Του είπα, να γιατί εσείς οι άντρες δεν γεννατε!! Δεν θα το αντεχατε.. Στο άκουσμα του θετικού τεστ, απαθής και εκείνος όπως εγώ. Είναι λες και μας έχουν κλέψει τη χαρά πλέον, δεν μας συγκινεί όπως θα ήταν φυσιολογικό. Έχουμε χαρει και έχουμε κλάψει τόσες φορές που πλέον απλά περιμένουμε την εξέλιξη χωρίς καν να το συζητάμε μεταξύ μας. Χοριακη ίσως μετά την καθυστέρηση. Την Τρίτη είναι η αναμενόμενη μέρα περιόδου. Δεν θέλω να δω άλλο ένα μικρό νούμερο οποτε θα περιμένω κάποιες μέρες. 
    • Πω πω βρε κορίτσι μου... Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Και εγώ δεν μπορούσα πιο νωρίς να προχωρήσω στο δεύτερο λόγω διαφόρων συγκυριών. Το πήραμε απόφαση πριν κανένα 6μηνο και πάνω που είχα ξεκινήσει τις εξετάσεις μας ήρθε 
    • Εγώ για δεύτερο ήμουν σίγουρη ότι το ήθελε και απλά περίμενα να κλείσω τον χρόνο από την καισαρική για να ξεκινήσω προσπάθειες αλλά δεν είχα και τον χρόνο μπροστά μου όπως έχεις εσύ λόγο ηλικίας για να περιμένω.. στην πρώτη με πήρε 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος οπότε έλεγα αν με πάρει πάλι τόσο καιρό για να ξανά μείνω στο δεύτερο το έχω χαμένο 😂 αλλά εντάξει το δεύτερο ήρθε αμέσως 😁 Είναι νωρίς ακόμα να το σκέφτεσαι αλλά όταν περάσει ο καιρός πιστεύω θα θελήσεις ξανά και άλλο μωράκι έχεις μάθει και σε μεγάλη οικογένεια αν θέλει και ο άντρας σου και αλλο παιδάκι θα το βάλετε μπροστά 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...