Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΑΡΙΑ.

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η condios είπε:

Εγώ θα σου πω πως το 26% είναι καλό εφόσον υπάρχουν αυτές οι στατιστικές (εμείς πήγαμε με 29%) : 

Τιμές Αναφοράς

Τα αποτελέσματα του κατακερματισμού του σπερματικού DNA αναφέρονται σε 3 στατιστικές κατηγορίες δυνητικής γονιμότητας:

• DFI < 15%: άριστο δυναμικό γονιμότητας
  • DFI 15 έως 30%: καλό δυναμικό γονιμότητας
  • DFI > 30%: χαμηλό ως μέτριο δυναμικό γονιμότητας

DFI: Αναλογία Κατακερματισμού DNA, DNA Fragmentation Index, Ποσοστό σπερματοζωαρίων που περιέχουν κατεστραμμένο DNA

Ως στατιστικά σημαντικό όριο DFI για την υπογονιμότητα έχει καθιερωθεί το > 30%.
Φυσιολογική εγκυμοσύνη με υψηλό DFI είναι δυνατή, αλλά όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του κατακερματισμού, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα πρόωρου τοκετού και αποβολής."

Επίσης θα σου πω πως δεν έχει βάση απαραίτητα πως οι βιταμίνες βελτιώνουν πολύ τον κατακερματισμό σύμφωνα με το παρακάτω :

https://www.capital.gr/health/3309154/ta-antioxeidotika-den-beltionoun-tin-poiotita-tou-spermatos

Με πολύ αγάπη τα παραπάνω,,,,χαλάρωσε και απόλαυσε λοιπόν!!!!!! 🙏👶💓👶💓

Ναι για τις βιταμίνες θα συμφωνήσω γενικά ότι δεν κάνουν και καμια μεγάλη διαφορά!τώρα για τον κατακερματισμό έχω ακουσει περιπτώσεις που βοήθησαν τα αντιοξειδωτικά κυρίως!! Χαλαρή είμαι!!😘😘😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Ναι για τις βιταμίνες θα συμφωνήσω γενικά ότι δεν κάνουν και καμια μεγάλη διαφορά!τώρα για τον κατακερματισμό έχω ακουσει περιπτώσεις που βοήθησαν τα αντιοξειδωτικά κυρίως!! Χαλαρή είμαι!!😘😘😘😘

Έτσι να είσαι μπράβο!!!! Εγώ λέω να στείλω το σύζυγό μου να κάνει αναλυτικές εξετάσεις βιταμινών γιατί λέει επηρεάζει η έλλειψη τους. 🤞🙏❤️👶❤️👶

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...