Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

@Lia5θέλει να κρατήσει το παιδί αλλά για λίγο λογικά. Οι άντρες πνίγονται σε μια κουταλια νερό. Με ένα μωρό μαζι μόνο στην ιδέα κουράζονται. Εσύ δλδ όταν θα γυρνάς από την δουλειά κ θα έχεις το μωρό, θα μαγειρεψεις,θα θα θα δνε θα κουραστείς; φυσικά κ θα κούραστεις απλά οι άντρες έχουν μάθει να κάνουν μόνο 1 πράγμα να δουλεύουν κ με αυτό μονο κουράζονται. Μην υποχωρήσεις εννοείται ούτε κ να συμφωνήσεις για την μαμά σου. 

Δε θα το δεχτω με οποιο τιμημα... δε θα παρατησω το παιδι μου σε καποιον που δεν ξερει. Για ποια κουραση μιλαμε; εγω σηκώνομαι το βραδυ να τον ταΐσω και θα φευγω αξημέρωτα απο το σπιτι. Τωρα καταληξαμε στο να δεχτω τη θεση και αν δει οτι δεν τα καταφερνει να παραιτηθώ. 

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Ο δικός μου δεν έχει κοιμηθεί ακόμα πανω από 4 ώρες σερί 🧐 βέβαια ξυπνάει, θηλάζει και κοιμάται (ευτυχώς, φτου να μην το ματιασω). 

Χθες κάναμε το 2ο εμβόλιο (πολυ κλάμα). Να ρωτήσω... Αν κανει πυρετό, ποτε δίνω αντιπυρετικο; από 38,5 κ πάνω; ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο. 

Άλλοι λένε 38ή 38,2.εγω κάνω πρώτα χλιαρό ντους κ αν δω ότι δεν πέφτει δίνω στο 38,5. 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Ο δικός μου δεν έχει κοιμηθεί ακόμα πανω από 4 ώρες σερί 🧐 βέβαια ξυπνάει, θηλάζει και κοιμάται (ευτυχώς, φτου να μην το ματιασω). 

Χθες κάναμε το 2ο εμβόλιο (πολυ κλάμα). Να ρωτήσω... Αν κανει πυρετό, ποτε δίνω αντιπυρετικο; από 38,5 κ πάνω; ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο. 

Απο 38 κ πανω! Σιροπι το βαρος :2

Δηλαδή σε εμας που είναι 6 κιλα 3ml σιρόπι αν χρειαστεί κι αλλο μπορούμε να δώσουμε μετα απο 6 ωρες 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Δε θα το δεχτω με οποιο τιμημα... δε θα παρατησω το παιδι μου σε καποιον που δεν ξερει. Για ποια κουραση μιλαμε; εγω σηκώνομαι το βραδυ να τον ταΐσω και θα φευγω αξημέρωτα απο το σπιτι. Τωρα καταληξαμε στο να δεχτω τη θεση και αν δει οτι δεν τα καταφερνει να παραιτηθώ. 

Πίεσε τον κορίτσι μου.. Μπορεί, όπως κ όλοι τους μπορούν. Απλά κ εσύ να είσαι υπομονετική σε ότι δεν κάνει "σωστά". Θέλουν κ αυτοίανεβασμα της αυτοπεποίθηση τους. Θα τα καταφέρει τέλεια!!! Θα κουραστεί λιγάκι παραπάνω, όπως κ εσύ αλλά θα κάνει πολύ καλό αυτό στο βιογραφικό σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Alexey είπε:

Πόσο είναι τα μικρά σας και κοιμούνται σερί βρε κορίτσια; Εμένα κλείνει 4ων μηνών αυτή την εβδομάδα κι ακόμα ξυπνάει 2 φορες μέσα στη νύχτα για γαλα συν κάποιες φορές απλά για παρηγοριά αναλόγως τη νύχτα. Και τη μέρα δεν κοιμάται πολύ, ένα 40λεπτο το πρωί κι αντε μια με μιάμιση ώρα μεσημέρι προς απόγευμα 

Εμένα κλείνει τους 3 την άλλη εβδομάδα και γενικώς κοιμάται!!σήμερα πχ ξύπνησε στις 8 από τις 11 το βράδυ.Θηλασα,μετα μπιμπερό (Αυτή η διαδικασία παίρνει πόση ώρα ..)Παίξαμε τραγουδήσαμε και κουράστηκε .τώρα φαντάζομαι θα κοιμηθεί μια ωρίτσα σίγουρα .και μεσημέρι κοιμάται.Γενικως δεν έχει γκρίνια (προς τό παρόν)Μόνο το β αδυ όταν της πέφτει η πιπίλα γκρινιάζει ,της τη δίνουμε κ ύπνο πάλι.

Για την τριχόπτωση ,ξέρω ότι είναι ορμονικό μετα την εγκυμοσύνη αλλά δεν ξέρω αν βοηθάει κάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Diana_caterina είπε:

Εμείς γυρισαμε απο παιδιατρο! 

Η μικρη εκανε ενα αλμα στην καμπυλη μεσα σε ενα μηνα φοβερό! 

1200 στα κιλα και 6 εκ στο υψος! 

Καναμε και το εμβόλιο και με εχουν πιασει ανησυχιες μας είπε ισως κάνει πυρετο και να ειναι ανήσυχη.. 

Ελπίζω να μην γινει τίποτα απο αυτα.. Μου εγραψε ενα πρόγραμμα με βαση ενα 8ωρο τυπου 7με 3 πως θα τρωει το μωρο.. Της ειπα για την υπερπαραγωγή και μου ειπε οτι τωρα εφόσον δεν ξερω λεπτομέρειες σχετικα με την δουλειά δεν μπορει να μου δωσει οδηγίες.. Μου ειπε για το αιματακι στις πανες αν εχω συχνες να κοψω γαλακτοκομικα καθε είδους 

Α εσεις γίνατε ολόκληρες κοπέλες πια!!και εμείς μόλις επιστρέψαμε από τη παιδίατρο!!!κάναμε και εμείς το πρώτο εμβόλιο!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mommy to be είπε:

Α εσεις γίνατε ολόκληρες κοπέλες πια!!και εμείς μόλις επιστρέψαμε από τη παιδίατρο!!!κάναμε και εμείς το πρώτο εμβόλιο!!

Ναι είναι φοβερό! Έβγαλα ψηλο παιδί χαχα πως ειστε τωρα; εμεις έχουμε υπνηλία αλλα γενικα καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Μιντόρι είπε:

Εμένα κλείνει τους 3 την άλλη εβδομάδα και γενικώς κοιμάται!!σήμερα πχ ξύπνησε στις 8 από τις 11 το βράδυ.Θηλασα,μετα μπιμπερό (Αυτή η διαδικασία παίρνει πόση ώρα ..)Παίξαμε τραγουδήσαμε και κουράστηκε .τώρα φαντάζομαι θα κοιμηθεί μια ωρίτσα σίγουρα .και μεσημέρι κοιμάται.Γενικως δεν έχει γκρίνια (προς τό παρόν)Μόνο το β αδυ όταν της πέφτει η πιπίλα γκρινιάζει ,της τη δίνουμε κ ύπνο πάλι.

Για την τριχόπτωση ,ξέρω ότι είναι ορμονικό μετα την εγκυμοσύνη αλλά δεν ξέρω αν βοηθάει κάτι.

Α τυχερουλα! Εγώ από την ώρα που γέννησα δεν έχω κοιμηθεί 4 ώρες σερί 😅 Μπορεί να παίζει ρόλο βέβαια που δίνεις και μπουκάλι οπότε χορταίνει περισσοτερο και δεν σου ξυπνάει τη νύχτα. Ελπίζω κι εγώ με την εισαγωγή των τροφών σε 2 μήνες να φτιάξει ο ύπνος της... Νωρίτερα δεν το νομίζω αν και το ελπίζω διακαώς 😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Ναι είναι φοβερό! Έβγαλα ψηλο παιδί χαχα πως ειστε τωρα; εμεις έχουμε υπνηλία αλλα γενικα καλά 

Καλά πήγαμε και μια μικρή βόλτα μετά το εμβόλιο..οπότε τώρα κοιμάται...μα ναι δύο μέτρα..είστε ψηλοί και εσείς;;εμείς πήραμε 1 κιλό και 4 πόντους..μας έδωσε και ειδικά σαμπουάν και ενυδατικη της la roche..γιατί έχει κάνει ξηροδερμια...η Νινιδα επισεις κοντευει να φτάσει μέτωπο,😏..του έκανα μασάζ με ελαιόλαδο χθες...και κάπως έφυγαν λίγες φλούδες ...σήμερα περιμένω και εν αειδικο λαδακι...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Alexey είπε:

Α τυχερουλα! Εγώ από την ώρα που γέννησα δεν έχω κοιμηθεί 4 ώρες σερί 😅 Μπορεί να παίζει ρόλο βέβαια που δίνεις και μπουκάλι οπότε χορταίνει περισσοτερο και δεν σου ξυπνάει τη νύχτα. Ελπίζω κι εγώ με την εισαγωγή των τροφών σε 2 μήνες να φτιάξει ο ύπνος της... Νωρίτερα δεν το νομίζω αν και το ελπίζω διακαώς 😂

Καλά ναι σίγουρα από 3 φορές έως συνέχεια ξυπνάει και εμένα ...το συνεχομενο μόλις φύγει για στρατό το βλέπω!!🤪🤪

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Mommy to be είπε:

Καλά πήγαμε και μια μικρή βόλτα μετά το εμβόλιο..οπότε τώρα κοιμάται...μα ναι δύο μέτρα..είστε ψηλοί και εσείς;;εμείς πήραμε 1 κιλό και 4 πόντους..μας έδωσε και ειδικά σαμπουάν και ενυδατικη της la roche..γιατί έχει κάνει ξηροδερμια...η Νινιδα επισεις κοντευει να φτάσει μέτωπο,😏..του έκανα μασάζ με ελαιόλαδο χθες...και κάπως έφυγαν λίγες φλούδες ...σήμερα περιμένω και εν αειδικο λαδακι...

Ο άντρας μου είναι ψηλος 1,82 εγω είμαι στο όριο του κοντου 1,65.. Εμάς γεννήθηκε και ψηλη, το πρωτο πραγμα που μας ειπαν! 40 ημερων ηταν 55 και τωρα 2 μηνων +1 βδομάδα είναι 61

Νινιδα εμεις δεν εχουμε αλλα και να ειχαμε, μπανιο με χαμομηλι! 

Αχ εγω ταλαιπωρουμε με την υπερπαραγωγή.. Πολυ πετρωμα.. Πρέπει να ξυπναω την νυχτα να αδειαζω λιγο γιατι δεν μας βλέπω καλα... Αντε να περάσει η εβδομάδα αυτη.. Σε αναμμένα κάρβουνα καθομαι να δω τι θα κανω τελικα να μπορω να παρω και οδηγιες για την υπερπαραγωγή! 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Mommy to be είπε:

Συνέχισε το ελαιόλαδο.. Εμένα μονο με ελαιόλαδο έφυγε η νινιδα.. Βάζε με βαμβάκι και τρίψε μαλακά με αυτό το κεφαλι.. Ας το ξανά 2 ωρο και ξεβγαλε.σε 3 μέρες του είχε φύγει 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Ο άντρας μου είναι ψηλος 1,82 εγω είμαι στο όριο του κοντου 1,65.. Εμάς γεννήθηκε και ψηλη, το πρωτο πραγμα που μας ειπαν! 40 ημερων ηταν 55 και τωρα 2 μηνων +1 βδομάδα είναι 61

Αχ εγω ταλαιπωρουμε με την υπερπαραγωγή.. Πολυ πετρωμα.. Πρέπει να ξυπναω την νυχτα να αδειαζω λιγο γιατι δεν μας βλέπω καλα... Αντε να περάσει η εβδομάδα αυτη.. Σε αναμμένα κάρβουνα καθομαι να δω τι θα κανω τελικα να μπορω να παρω και οδηγιες για την υπερπαραγωγή! 

Καλέ είναι πολύ ψηλή. Εμένα 4ων παρα 10 μέρες ήταν 63 ή 64 δε θυμάμαι.. Και είναι και αγόρι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Ο μικρός  γεννήθηκε 50 και τώρα είναι 59..2μην + 2ημερ

Εμάς μας είχαν πει ότι θα ναι ψηλός στην β επιπέδου. Από την μέτρηση του μηριαίου.....όταν γεννήθηκε 50 λέω πάει το ύψος...175.76 εγώ 181..0 μπαμπάς..

Με το να βγάζει με το θηλαστρο αυξάνεις την υπερπαραγωγή δεν βοηθάει...προσπάθησε να θηλάζεις η να βγάζεις τουλάχιστον 2 γεύματα από τον ίδιο μαστό...και μετά τον άλλον..έτσι βελτιώθηκαν και τα κακά μας..βγάλε λίγο με το χέρι να αποσυμφορήσεις και εφάρμοσε κρύα κομπρεσα τοπικά...

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Συνέχισε το ελαιόλαδο.. Εμένα μονο με ελαιόλαδο έφυγε η νινιδα.. Βάζε με βαμβάκι και τρίψε μαλακά με αυτό το κεφαλι.. Ας το ξανά 2 ωρο και ξεβγαλε.σε 3 μέρες του είχε φύγει 

Και γω έτσι νομίζω...τζάμπα τα 15 ευρώ για το λαδακι🤪🤪γενικά τα χει τα δερματικά του...νεογνική ακμή στην αρχή .νινιδα.και τώρα ατομική δερματίτιδα ξηροδερμια ...ευαίσθητουλης μου βγήκε...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mommy to be είπε:

Ο μικρός  γεννήθηκε 50 και τώρα είναι 59..2μην + 2ημερ

Εμάς μας είχαν πει ότι θα ναι ψηλός στην β επιπέδου. Από την μέτρηση του μηριαίου.....όταν γεννήθηκε 50 λέω πάει το ύψος...175.76 εγώ 181..0 μπαμπάς..

Με το να βγάζει με το θηλαστρο αυξάνεις την υπερπαραγωγή δεν βοηθάει...προσπάθησε να θηλάζεις η να βγάζεις τουλάχιστον 2 γεύματα από τον ίδιο μαστό...και μετά τον άλλον..έτσι βελτιώθηκαν και τα κακά μας..βγάλε λίγο με το χέρι να αποσυμφορήσεις και εφάρμοσε κρύα κομπρεσα τοπικά...

Δυστυχώς όμως πρέπει να κανω μια άντληση τουλάχιστον.. Πως θα της αφηνω γαλα; τωρα ακομη έχουμε αν και 2 μερες παει στράφι.. 

Φοβάμαι πως αν κανω block feeding θα αποκτησω μαστίτιδα απο το αλλο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mommy to be είπε:

Και γω έτσι νομίζω...τζάμπα τα 15 ευρώ για το λαδακι🤪🤪γενικά τα χει τα δερματικά του...νεογνική ακμή στην αρχή .νινιδα.και τώρα ατομική δερματίτιδα ξηροδερμια ...ευαίσθητουλης μου βγήκε...

Βρεφική ακμη εχουμε και εμεις παλι χαμομηλι της βαζω με pon pon 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mommy to be είπε:

Και μένα όλα αυτά τα είχε. Τώρα όχι όμως. Τα μαγουλακια και του πιγούνι δεν είναι πεντακάθαρα αλλά μόνιμα έχει τα χέρια του στο στόμα και μετά με τα σάλια σε όλο το πρόσωπο. Μου έχει πει ο γιατρός να του κάνω με βαμβάκι που να έχει λίγο από το σαμπουαν του και μετά να το περνάω και με σκέτο νερό. Λόγο ότι το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο και με τη σκόνη σάλια κλπ ερεθιζεται..

Κάνεις αποχή από κάτι;; 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Καλέ είναι πολύ ψηλή. Εμένα 4ων παρα 10 μέρες ήταν 63 ή 64 δε θυμάμαι.. Και είναι και αγόρι.. 

4 μ κ 4 ημ 67.5 ύψος! Κ ο γιος μ κ εκείνη παίρνουν αρκετά το 1ο 6μηνο.. Η μικρή αν συνεχίσει όπως ο γιος θα μείνει τάπα πάντως, δεν έχει κ τις προδιαγραφές. 😂😂.. Βέβαια η μικρή γεννήθηκε λιγότερα κιλά κ περισσότερο ύψος κ λιγάκι τον έχει περάσει κ στα 2. εγώ είμαι 1.64 κ ο μπαμπάς 1.71..Ο γιος μου φέτος έκανε ένα τεράστιο αλμα στο υψος πήρε το 1ο εξάμηνο του έτους 7 πόντους!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

4 μ κ 4 ημ 67.5 ύψος! Κ ο γιος μ κ εκείνη παίρνουν αρκετά το 1ο 6μηνο.. Η μικρή αν συνεχίσει όπως ο γιος θα μείνει τάπα πάντως, δεν έχει κ τις προδιαγραφές. 😂😂.. Βέβαια η μικρή γεννήθηκε λιγότερα κιλά κ περισσότερο ύψος κ λιγάκι τον έχει περάσει κ στα 2. εγώ είμαι 1.64 κ ο μπαμπάς 1.71..Ο γιος μου φέτος έκανε ένα τεράστιο αλμα στο υψος πήρε το 1ο εξάμηνο του έτους 7 πόντους!! 

Εγω ειμαι 1.60 και ο άντρας μου 1.78. Ελπίζω να μην πάρει από το σόι του μπαμπά μου ο μικρός.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Alexey είπε:

Βέβαια νομίζω ότι παίζει ρόλο το μπιμπερό τρώει εκεί καλά-καλά και χορταίνει και πέφτει ξερή. Όταν της δίνω να θηλάσει της κρατάει μισή ώρα το γάλα και μετά θέλει μπιμπερό!! Απλώς αυτό το συνδυαστικό μπιμπερό και θηλασμός είναι περίπλοκο γιατί τρώει πολύ ώρα... Με το θηλασμό δεν εχεις ούτε μπουκάλια ούτε τίποτα αλλά δεν κοιμάται τόσο πολύ... Το κάθενα έχει τα δικά του καλά και κακά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...