Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια !!! Εμείς ευτυχώς κοιμήθηκαμε πολύ καλά και απόψε !! Φυσικα κουνιόταν στον ύπνο της,της ανέβαιναν γουλιτσες λογικά αλλά το συνήθισα πια ανοίγω μάτια την ελέγχω και όλα καλά!! Τώρα όλο το πρωί έχει γκρίνια ,δεν έκανε και κακά της ,ξεχάσαμε χθες να της δώσουμε το biogaia και νομίζω θα υποφέρουμε σήμερα !!! 😔😅

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! 

Χάθηκα όλο το ΣΚ γιατί ήμουν χάλια από τη 2η δόση του εμβολίου. Πυρετός κ πόνος στο χέρι. Ελπίζω να μην ανεβάσω ξανά γιατί σήμερα έχει κ ο μπέμπης εμβόλιο. 

@Mommy to be υπέροχα δωράκια! Όλα από το make a wish ;

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Χάθηκα όλο το ΣΚ γιατί ήμουν χάλια από τη 2η δόση του εμβολίου. Πυρετός κ πόνος στο χέρι. Ελπίζω να μην ανεβάσω ξανά γιατί σήμερα έχει κ ο μπέμπης εμβόλιο. 

Δεν θα ξανανεβασεις όσο πάει θα υποχωρεί.. Εγω το περασα σαν κρύωμα στο fast forward 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Περαστικά κορίτσι μου.. 

Δημοσίευση

Είχα την μικρή στον μάρσιπο 2,5 ώρες! Κοιμηθηκε 1,5 ώρα σε αυτόν κ δεν έβγαλε ούτε κιχ. Την έβγαλα αφού πήρα τον μικρό από το σχολείο κ το καημένο έκανε κακά αφού την άφησα. 

@Alexey στείλε μου να θέλεις σε πμ την σελίδα σου.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofoula28 είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!! Εμείς ευτυχώς κοιμήθηκαμε πολύ καλά και απόψε !! Φυσικα κουνιόταν στον ύπνο της,της ανέβαιναν γουλιτσες λογικά αλλά το συνήθισα πια ανοίγω μάτια την ελέγχω και όλα καλά!! Τώρα όλο το πρωί έχει γκρίνια ,δεν έκανε και κακά της ,ξεχάσαμε χθες να της δώσουμε το biogaia και νομίζω θα υποφέρουμε σήμερα !!! 😔😅

Κι εμείς καλά κοιμήθηκαμε ξύπνησαν ο καθένας από μια φορά 😁👌 βέβαια έχω ξυπνήσει πολύ νωρίς αλλά δεν με πειράζει 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nik_ol είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Περαστικά!!! Αύριο έχω κ εγώ τη 2η δόση 😣

Δημοσίευση

@Clairy. @Diana_caterina δεν εχουμ ολες οι προκηρύξεις την ιδια μοριοδότηση. Αλλο ασεπ, αλλο δημοσιο υπο την υποπτια ασεπ, αλλο επικουρικό, αλλο νομικο πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου... να διαβαζεται τα παραρτήματα. 

Εμενα βγηκαν τα αποτελέσματα και με πηρανε. Ειμαι στεναχωρημένη και αγχωμενη...

Καναμε και το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

@Clairy. @Diana_caterina δεν εχουμ ολες οι προκηρύξεις την ιδια μοριοδότηση. Αλλο ασεπ, αλλο δημοσιο υπο την υποπτια ασεπ, αλλο επικουρικό, αλλο νομικο πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου... να διαβαζεται τα παραρτήματα. 

Αυτό είναι τέλειο για σένα κορίτσι μου ❤️ ποτέ ξεκινάς; ο μικρός με ποιον θα μένει; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tweema είπε:

Αυτό είναι τέλειο για σένα κορίτσι μου ❤️ ποτέ ξεκινάς; ο μικρός με ποιον θα μένει; 

Αυριο θα ξερω... λογικα απο βδομαδα. Με τον αντρα μου θα μενει, εκεινος δουλευει απογευμα. Δεν τον ρχω αφησει ποτε

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Αυριο θα ξερω... λογικα απο βδομαδα. Με τον αντρα μου θα μενει, εκεινος δουλευει απογευμα. Δεν τον ρχω αφησει ποτε

Ειναι ο μπαμπάς του, θα μένει με εκείνον δεν θα μείνει με κάποιον που δεν βλέπει καθημερινά. Επίσης θα δεθουν πάρα πολύ. Θα τα πάνε τέλεια. Να σκεφτεσαι αυτήν την πλευρά οσο γίνεται περισσότερο, θα σου λείψει εννοείται είναι το μωράκι σου,θα έχετε χρόνο να περνάτε μαζί όταν γυρνάς. Θα κάνεις κάτι μόνο για σένα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Δε δικαιούσε μειωμένο ωράριο ;; εγω σε προκήρυξη που έγινε όσο ήμουν έγκυος δεν μπήκα σε διαδικασία να κάνω. Ήθελα να κάτσω μέχρι να γίνει 1.. Όχι ότι θα περνούσα κιόλας 😂😂

Όλα καλά θα πάνε όμως.. Τα μωρά προσαρμοζονταθ καλύτερα από εμάς. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η PanB είπε:

Κι εγώ έβαλα 2 μωρα για ύπνο μόνη μου σήμερα γτ έπαιζε ο Ολυμπιακός 😂 παιδιά η κόρη μου κοιμήθηκε χωρίς θηλασμό, με αγκαλιές και τραγουδάκι, νομίζω είμαστε κοντά στον αποθηλασμό.. Όσο το σκέφτομαι ενω θέλω να σταματήσει στενοχωριεμαι και παράλληλα 😅

Τι πήρες; 😁 εγώ έχω ρωτήσει μέσω insta για κάποια δωράκια που θέλω για τους νονούς και περιμένω απάντηση 

Τη σελίδα στο insta τη δουλεύεις; εννοώ πουλάς και μέσω αυτής; δωστη μας αν θες να χαζεψουμε😁

Καλησπέρα κοπέλα μου 😊 Όχι, τη σελίδα στο Instagram έχω τρία χρόνια που την εχω σβήσει γιατί ασχολήθηκα αποκλειστικά με χονδρικής και δεν είχα χρόνο να πουλάω και λιανικής μέσα από το διαδυκτιο. Μετά άνοιξα και το μαγαζί οπότε ο χρόνος μου μειώθηκε ακόμα περισσότερο 😅 Φτιάχνω όμως eshop το οποίο θα ανέβει πριν το τέλος του χρόνου, οπότε αν ενδιαφέρεσαι μπορω να στο στείλω όταν ανέβει 😁

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Ειναι ο μπαμπάς του, θα μένει με εκείνον δεν θα μείνει με κάποιον που δεν βλέπει καθημερινά. Επίσης θα δεθουν πάρα πολύ. Θα τα πάνε τέλεια. Να σκεφτεσαι αυτήν την πλευρά οσο γίνεται περισσότερο, θα σου λείψει εννοείται είναι το μωράκι σου,θα έχετε χρόνο να περνάτε μαζί όταν γυρνάς. Θα κάνεις κάτι μόνο για σένα!! 

Δε θα τον αφηνα με κανεναν αλλον. Την ηθελα αυτη τη θεση αλλα λιγο αργοτερα. Ειναι πολυ μικρούλης 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Δε δικαιούσε μειωμένο ωράριο ;; εγω σε προκήρυξη που έγινε όσο ήμουν έγκυος δεν μπήκα σε διαδικασία να κάνω. Ήθελα να κάτσω μέχρι να γίνει 1.. Όχι ότι θα περνούσα κιόλας 😂😂

Όλα καλά θα πάνε όμως.. Τα μωρά προσαρμοζονταθ καλύτερα από εμάς. 

Θα ρωτησω αυριο που θα μιλησω με το δημαρχείο για τα διαδικαστικα αλλα ετσι κι αλλιως 6ωροι ειμαστε οι παιδαγωγοι στο δημοσιο. Κι εγω ηθελα να καθισω αλλα παω για να κρατησω τη θεση, δε βγαζουν συνεχεια, ειχαν απο το 18 και ηταν μονο μια δεν περίμενα να ειμαι πρωτη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lia5 είπε:

Αχ μπράβο!! Σε καταλαβαίνω για το αγχος και την στεναχωρια και εγω το επαθα αυτο το σοκ, εσυ εχεις και ενα καλο οτι θα κατσει με τον μπαμπά του που τον ξερει αλλα είναι ευκολο να το διαχειριστουν τωρα τα νινακια Ολα γίνονται για κάποιον λογο και σαφως το να εισαι υπάλληλος του δημοσιου εχει μια αλλη βαρύτητα και ποσο μαλλον οταν το ηθελες. Ούτως ή άλλως ειναι 6ωρη οπότε πιστεύω ότι θα πανε ολα καλα! 

Δημοσίευση

Εγω σήμερα αφησα 45 λεπτα την μικρη με τους παππούδες! Κλάματα δεν ειχαμε αλλα υπηρξε ασυνεννοησία με το γαλα και την γκρίνια της μικρης νομιζαν οτι ήταν επειδή ήθελε βυζι για να κοιμηθεί 

Τελικα της βαλανε πιπιλα.. Ενα σοκ το επαθα δεν περίμενα να την δωσουν τοσο απλοχερα.. Αλλα ελπίζω αυριο να είμαστε καλύτερα.. Και να μην εχουμε σύγχυση.. Γιατι και πιπιλα και μπιμπερο και βυζι θα τα χασει το μωρο.. 

Εγω θα ξερω απο 3 του μηνα εν τελη τι θα γινει.. Στην δουλειά τελικα θα παρω την αδεια του χρόνου και τα μεσα νοεμβρη οαεδ αν δεν με παρουν μαθητεία 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Lia5 είπε:

Δε θα τον αφηνα με κανεναν αλλον. Την ηθελα αυτη τη θεση αλλα λιγο αργοτερα. Ειναι πολυ μικρούλης 

Θα ρωτησω αυριο που θα μιλησω με το δημαρχείο για τα διαδικαστικα αλλα ετσι κι αλλιως 6ωροι ειμαστε οι παιδαγωγοι στο δημοσιο. Κι εγω ηθελα να καθισω αλλα παω για να κρατησω τη θεση, δε βγαζουν συνεχεια, ειχαν απο το 18 και ηταν μονο μια δεν περίμενα να ειμαι πρωτη.

Θα πάνε όλα καλά.. Είναι μια θέση που ήθελες πολύ. Στο κάτω κάτω σκέψου ότι οι μανάδες μας και πολλές γυναίκες έως και πριν λίγα χρόνια στις 65 μέρες μετά τον τοκετό γυρνούσαν.. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Μιντόρι είπε:

Κορίτσια έχει δοκιμάσει καμία τις πάνες libero; Μου φέρανε ένα κουτί δώρο αλλά επειδή το δέρμα της μικρής μου είναι πολύ ευαίσθητο και μου παθαίνει εύκολα συγκαματα φοβάμαι να τις δοκιμάσω... Έχει καμια σας κάποια εμπειρία; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η PanB είπε:

Κι εμείς καλά κοιμήθηκαμε ξύπνησαν ο καθένας από μια φορά 😁👌 βέβαια έχω ξυπνήσει πολύ νωρίς αλλά δεν με πειράζει 😂

Αααααλλο να ξυπνάς νωρίς από "επιλογή" και άλλο απο κλάματα 😂 εγώ το χω πάρει απόφαση επειδή η μικρή ξυπνάει μια φορα στις 4 και μια στις 8-9 , την ταιζω και προσπαθώ να την κοίμησω στις 8-9 έστω για λίγο ,κάνω τις δουλειές μου, πλένω μπιμπερο απολυμαινω επιφανείες κλπ κλπ κλπ,κάνω και ένα τσιγάρο με μια κούπα καφέ μονορουφι και μετά ξαπλωνω όσο χρόνο μου μένει ,αν μου μείνει!!! 😂😅

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lia5 είπε:

Ειναι μόνιμη;;αν ναι δικαιουσε το 9 μηνός ανατροφής!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Diana_caterina είπε:

Εγω σήμερα αφησα 45 λεπτα την μικρη με τους παππούδες! Κλάματα δεν ειχαμε αλλα υπηρξε ασυνεννοησία με το γαλα και την γκρίνια της μικρης νομιζαν οτι ήταν επειδή ήθελε βυζι για να κοιμηθεί 

Τελικα της βαλανε πιπιλα.. Ενα σοκ το επαθα δεν περίμενα να την δωσουν τοσο απλοχερα.. Αλλα ελπίζω αυριο να είμαστε καλύτερα.. Και να μην εχουμε σύγχυση.. Γιατι και πιπιλα και μπιμπερο και βυζι θα τα χασει το μωρο.. 

Εγω θα ξερω απο 3 του μηνα εν τελη τι θα γινει.. Στην δουλειά τελικα θα παρω την αδεια του χρόνου και τα μεσα νοεμβρη οαεδ αν δεν με παρουν μαθητεία 

Πήρε πιπιλαετσι εύκολα με τη πρώτη;;εγώ σε κάτι δύσκολες μέρες που του έδωσα δεν την επερνε.και δοκίμασα και 2.3 μερες..τώρα νομίζω δεν τη χρειαζόμαστε....σήμερα είχαμε πάλι πράσινα κακά μετά απ' καιρό .

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Mommy to be είπε:

Ειναι μόνιμη;;αν ναι δικαιουσε το 9 μηνός ανατροφής!!

Οχι ειναι συμβαση μεσω εσπα που ανανεώνεται καθε χρονο. Ουσιαστικά ειναι σαν αοριστου αλλα χωρις τα ιδια δικαιώματα. Το εννεάμηνο θα μπορουσα να το παρω αν γεννουσα ενω ειχα δουλεψει ηδη 1 χρονο στον φορεα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...