Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lia5 είπε:

Και μπηκα να ρωτησω τι κανουμε σε αυτη την περίπτωση! Εγω στην αρχη που το παλευα με τον θηλασμο δεν ειχα βγει καθολου και τωρα λεγαμε με τον αντρα μου να παμε βολτα. Και μου λεει αν αρχισει την γκρίνια στο καρότσι τι θα τον κάνουμε; Και γενικα τι ωρες βγαίνετε; Ο δικος μου με το ξενο τρωει στανταρ ώρες αλλα μπορει να κλαψει απλως για να τον παρουμε αγκαλίτσα. 

Εμείς κάνουμε βόλτα γύρω γυρω στα στενά 😁 χθες που γκρινιαξε τον πηρα αγκαλιά, τι να εκανα; 😍 ήθελε να φάει βέβαια κ γυρίσαμε... Αν ήμασταν κάπου μακριά θα τον τάιζα έξω 😝

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Μιντόρι είπε:

Κορίτσια έχω χάσει λίγο τα νέα σας,ήμουν σε πολύ δύσκολη φάση,προσπαθούσα με τον θηλασμό κ ενώ ξεκίνησα καλά μετά δεν έφτανε στο μωρό,συμπληρώνω με ξένο,κ λόγω στρες από εξωτερικούς παράγοντες μου κόβεται το γάλα.το μωρό είναι πολύ φαγανο κ δεν χορταινει.κ αποφασισα σταδιακα να το κόψω,θα ρωτήσω την παιδίατρο πως. Έχω πρόβλημα με τον ύπνο δεν έχω κοιμηθεί 15 μέρες -10 ώρες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ Όταν κοιμάται το μωρό γιατί είμαι πολύ στρεσαρισμένη.πηγα σε ψυχίατρο πήρα και μισό λεξοτανίλ. ΟΠότε είπα τέλος σιγά-σιγά γιατί δεν την παλεύω.

Το άλμα ανάπτυξης τι είναι?? Γιατί ξαφνικά το μωρό πήρε πολλά ml Ξένο.μηπωσ είναι σε άλμα ανάπτυξης??

Εσυ να είσαι καλά κ αν εισαι εσυ θα είναι κ το μωρό ανεξάρτητα με το τι τρώει!!! 

Έκανες πολύ καλά που ζήτησες βοήθεια, το καλυτερο που μπορούσες να κάνεις για τον εαυτό σου!!! 👍👍👍👍👍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μιντόρι είπε:

Κορίτσια έχω χάσει λίγο τα νέα σας,ήμουν σε πολύ δύσκολη φάση,προσπαθούσα με τον θηλασμό κ ενώ ξεκίνησα καλά μετά δεν έφτανε στο μωρό,συμπληρώνω με ξένο,κ λόγω στρες από εξωτερικούς παράγοντες μου κόβεται το γάλα.το μωρό είναι πολύ φαγανο κ δεν χορταινει.κ αποφασισα σταδιακα να το κόψω,θα ρωτήσω την παιδίατρο πως. Έχω πρόβλημα με τον ύπνο δεν έχω κοιμηθεί 15 μέρες -10 ώρες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ Όταν κοιμάται το μωρό γιατί είμαι πολύ στρεσαρισμένη.πηγα σε ψυχίατρο πήρα και μισό λεξοτανίλ. ΟΠότε είπα τέλος σιγά-σιγά γιατί δεν την παλεύω.

Το άλμα ανάπτυξης τι είναι?? Γιατί ξαφνικά το μωρό πήρε πολλά ml Ξένο.μηπωσ είναι σε άλμα ανάπτυξης??

Κ γω στο μικρό μου δε μπορούσα καθόλου να κοιμηθώ... Ένιωθα συνεχόμενους σεισμούς. Κ κάθε φορά που με έπαιρνε ο ύπνος κάτι με ξυπνουσε. Δνε άντεχα την αϋπνία. Φουλ κούραση.. Κ στρες. Εύχομαι να σου περάσει όλο αυτό. Εγώ ήμουν καλύτερα γύρω στον 5ο μήνα θα έλεγα... Το προσπάθησα μόνη μου... Κ αποφάσισα στην μπέμπα τώρα ότι δεν θα οι έστω όσο στο μικρό μου. Κ θα αλλάξω τακτική κ τρόπο σκέψης... Κ όντως είμαι πολύ καλύτερα. Κ νιωθω άνετα... ❤️ Ότι θέλεις εδώ είμαστε... 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

Εμείς κάνουμε βόλτα γύρω γυρω στα στενά 😁 χθες που γκρινιαξε τον πηρα αγκαλιά, τι να εκανα; 😍 ήθελε να φάει βέβαια κ γυρίσαμε... Αν ήμασταν κάπου μακριά θα τον τάιζα έξω 😝

Εμείς βολτάρουμε. Κ όταν θελήσει να θηλάσει εννοείται θηλάζω... Αν κλαίει την σηκώνω κ την κουνάω πέρα δοθε. Διαφορετικά στο καρότσι οκταρακια... ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Starrr είπε:

Εμείς βολτάρουμε. Κ όταν θελήσει να θηλάσει εννοείται θηλάζω... Αν κλαίει την σηκώνω κ την κουνάω πέρα δοθε. Διαφορετικά στο καρότσι οκταρακια... ❤️

Αχ, ωραία!!! Κ εμείς λέμε να περάσουν λίγο ακόμα οι μέρες κ να πάμε κ κάπου αλλού βόλτα! 😉

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Tweema είπε:

Με το καλο κορίτσι μου.. Ιανουάριο μέχρι κ Απρίλιο είχα ακριβώς τα ίδια συναισθήματα. Κ αν πάθω κάτι κ δεν το ξαναδώ κ τι θα κάνει το παιδί μου χωρίς εμένα. Κ φυσικά κ εμένα με έπαιρναν τα κλάματα την ώρα που του διάβαζα παραμύθια. Εν τω μεταξύ είχαμε δει 1 παιδική ταινία που η μαμά του κορίτσιου είχε πεθάνει κ με ρώτησε που είναι η μαμά του.. Κ κάπως έτσι ξεκίνησε η συζήτηση μας για τον θάνατο. Αυτός όμως αγχώθηκε κ κάθε βράδυ με ρωτούσε κ αυτός μα μαμά αν πεθάνεις τι θα κάνω, πιυ θα με αφήσεις; κ δωστου κλάμα. Του εξηγώ τα πάντα συνέχεια αλλά δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου. Συν ότι είχε να κάνει κ μια επέμβαση τον Μάρτιο κ είχα ψιλό φρικάρει με όλα. Αρχικά έβαλα στην άκρη τους φόβους μου κ προσπάθησα να χαλαρώσω εκείνον γιατί είχε αγχωθεί πολύ με την ταινία κ του εξήγησα τα πάντα, τα πάντα όμως. Κ προσπάθησα κ εγώ να σκέφτομαι θετικά ότι θα πάνε όλα καλά στην γέννα. Το ξεπεράσα εγώ τον φόβο κ ξεπέρασε κ αυτός τον φόβο του θανάτου. Τελικά τελος Απρίλη οηρα την απόφαση να γεννήσω σπίτι κ ο 1 λόγος ήταν ο μικρός. Εγώ εκείνον τον γέννησα στο νοσοκομείο οπότε τον είχα μαζί μου  κ το 2ο να γεννουσα στο νοσοκομείο πάλι μαζί μου θα την είχα. Πιστεύω ότι η μαμά πρέπει να δεθεί με το μωρό από την αρχή, να το μάθεις κ να σε μάθει αυτές τις λίγες μέρες που είναι μονοι τους, εάν χρειαστείς βοήθεια υπάρχουν οι μαιες να βοηθήσουν. Επίσης νομίζω ότι αν θηλάζεις είναι καλύτερο το έχεις εσύ ειδικά στην αρχή που υπάρχει κ η περίπτωση του ίκτερου.

Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, για τα ενθαρρυντικά λόγια, γιατί ένιωθα πολύ άσχημα η αλήθεια είναι. Σήμερα που αποχωρίστηκαμε με έπιασαν τα κλάματα στο αυτοκίνητο καθόσον για το μαιευτήριο, αλλά ήμουν πολύ καλύτερα από χθες, σκεπτόμενη ότι πάω για έναν καλό σκοπό. Να φέρω το δεύτερο παιδάκι μου στον κόσμο. Νομίζω πως είναι η στιγμή του και δεν θέλω να το χαλάσω όλο αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Diana_caterina είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.. Λογικο το άγχος αλλα θεωρω οτι η ψυχολογία είναι λογω ορμονων. Ολα θα πανε καλα και σύντομα θα κρατας και την κορη σου αγκαλιά και θα χαρει και ο γιος σου με αυτο το γεγονός.. Προσπαθησε να του μιλας στο τηλέφωνο και να του εξηγεις που εισαι και τι κανεις. Ειμαι υπερ του rooming in λογω θηλασμου και για να νιώθεις ασφάλεια και να εξικοιωθεις. Αλλα νομίζω πια είναι λιγο πιο χαλαροι με το rooming in.. Δεν σημαίνει ότι δεν θα το κρατανε αν θες να κανεις ενα μπανιο ή να κοιμηθείς πανες, μπανιο αναλαμβάνουν οι μαιες ούτως ή άλλως και όταν εχεις κανει καισαρικη προφανώς και ζητας μια βοήθεια αν χρειαστεί. Σου εύχομαι με εναν πονο 

Ευχαριστώ κορίτσι μου για τα ενθαρρυντικά σου λόγια! Τελικά ναι θα κάνω rooming in, όπως και στο πρώτο παιδί μου. Είπα θα είναι καλύτερα να είμαστε μαζί τις πρώτες μέρες και λόγω θηλασμού αλλά και γενικά. Πιστεύω κι εγώ πως θα είναι και η βοηθεια σημαντική απο τις μαιες, μιας και στο πρώτο παιδί μου, πάλι ευχαριστημένη ήμουν με αυτό το γεγονός. 

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια μου η μεγάλη στιγμή για μένα έφτασε! Είμαι στην κλινική, με ετοίμασαν :κλυσμα, καρδιολόγο, εξετάσεις κλπ. και τώρα είμαι στο δωμάτιο. Αύριο το πρωί ξεκινάμε τους τεχνητούς και την πρόκληση. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και μόλις καταφέρω θα σας γράψω για να σας πω την εμπειρία μου. Εύχομαι να είναι το ίδιο καλή με την πρώτη!😉 Με το καλό σε όλες μας και με έναν πόνο!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mamaofbill είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου η μεγάλη στιγμή για μένα έφτασε! Είμαι στην κλινική, με ετοίμασαν :κλυσμα, καρδιολόγο, εξετάσεις κλπ. και τώρα είμαι στο δωμάτιο. Αύριο το πρωί ξεκινάμε τους τεχνητούς και την πρόκληση. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και μόλις καταφέρω θα σας γράψω για να σας πω την εμπειρία μου. Εύχομαι να είναι το ίδιο καλή με την πρώτη!😉 Με το καλό σε όλες μας και με έναν πόνο!!!! 

Με το καλό κορίτσι μου!!!! Όλα αυτά που σκέφτεσαι τα σκεφτόμουν και εγωω ήθελα να σου απαντήσω εδώ κ μέρες όλο ξεκινούσα να γράφω και όλο κάτι τυχαίνε... πέρασα από τον 4ο μέχρι μια μέρα πριν γεννήσω περιορισμένη στο σπίτι/κρεβατι λόγω περίδεσης δεν έκανε να σηκώνω την μικρή να είμαι όρθια να περπατάω να να να και ήμουν μόνη μου μαζί της όλη μερα....κόντεψα να γεννήσω στον 8ο όπως και την μικρή μου πριν 2.5 χρόνια όταν επιτέλους μπήκα στον μήνα μου είπα στον γιατρό μου ότι θέλω να μπω με πρόκληση ήθελα να τελειώνω με αυτήν την ακινησία ανημπορια τελικά κανονίσαμε πρόκληση 37+4(γέννησα γρήγορα και εύκολα) δεν είχα αποχωριστεί ποτέ την μικρή μου 2.5χρονια εκτός από 3μερες που χρειάστηκα νοσηλεία(3μερες ολόκληρες κλάμα) στον 8ο το τελευταίο βράδυ πριν την πρόκληση την πήρα στο κρεβάτι και παιξαμε πολύ αυτήν χοροπηδούσε και εγώ έκλαιγα μήπως πάθω τίποτα και δεν γυρίσω το πρωί την άφησα στην πεθερά μου στο αυτοκίνητο με έπιασαν τα κλάματα είπα στον άντρα μου αν πάθω κάτι να την προσέχει πάντα εκείνος με μαλωσε ότι σκέφτομαι βλακειες....3μερες στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες το μυαλό μου ήταν στην μικρή,,,γεννησαμε 3εκεινη την ημέρα και μας βάλανε στον ίδιο θάλαμο η μία κοπέλα απέναντι είχε μια μικρή στο σπίτι 1.5χρινων και έκλαιγε όλη την ώρα από την στεναχώρια της κ εγώ έκλαιγα κάθε φορά που μιλούσαμε βιντεοκλήση η άλλη κοπέλα είχε αλλά δύο στο σπίτι 9+5χρονων αλλά ήταν 3μερες που πέρασαν,,η μικρή πέρασε ζάχαρη 3μερες στην μαμά μου,,θεωρώ πως είναι λογικό να σκέφτεσαι έτσι όλες λίγο πολύ το σκεφτόμαστε,,,, να σκέφτεσαι ότι πας για καλό και ότι μετά θα είστε πάλι όλοι μαζί,πίστεψε με οι στιγμές που θα ζήσεις μετά στο σπίτι που θα τα βλέπεις και τα δύο μαζί θα είναι υπέροχες και ανεπανάληπτες....εύχομαι έναν γρήγορο και εύκολο τοκετό!!!!

Νομίζω ρωτήσες για rooming in εγώ και στα δυο μου παιδιά έκανα βέβαια δεν προβλέπεται κάτι άλλο στο νοσοκομείο μας εδώ! Απλά στον μικρό δεν επιτρεπόταν σύνοδος όταν είσαι φ.τ στην μικρή είχα το πρώτο βράδυ την μαμά μου(γέννησα 1η ώρα το ξημέρωμα) το πρωί την έδιωξα σπίτι της!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Lia5 είπε:

Ετοιμο τον εχω τον μαρσιπο αλλα χανεται μεσα ακομα ο τζιτζιφιογκος μου 🤱🏼

Εγω επειδη δεν το εχω να θηλάζω έτσι ελεύθερα εχω παρει ποδια θηλασμου..Το σκ που ήμουν έξω συνέχεια μια χαρά με βόλεψε. Θηλαζα και όρθια.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Εγω επειδη δεν το εχω να θηλάζω έτσι ελεύθερα εχω παρει ποδια θηλασμου..Το σκ που ήμουν έξω συνέχεια μια χαρά με βόλεψε. Θηλαζα και όρθια.. 

Το έχω μεγάλο άγχος πως θα καταφέρω να τον θηλασω έξω. Σκέφτομαι ότι δεν το έχω κ εγώ να θηλασω έτσι ελευθερα κ έχω κ το τεράστιο στήθος. Πως θα τον βολέψω;! η ποδια βολευει;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nik_ol είπε:

Το έχω μεγάλο άγχος πως θα καταφέρω να τον θηλασω έξω. Σκέφτομαι ότι δεν το έχω κ εγώ να θηλασω έτσι ελευθερα κ έχω κ το τεράστιο στήθος. Πως θα τον βολέψω;! η ποδια βολευει;

Το δύσκολο ειναι στην αρχή μέχρι να μπει στο στήθος.. Μετα μια χαρά. Ήθελα να παραγγείλω και αυτο που είναι σαν ύφασμα μήπως είναι καλύτερο.. 

Screenshot_20210817_125006_com.android.chrome.jpg

Δημοσίευση

@Μαριλου1 @lenaki92ουτε σε εμας καμια αλλαγη 😅 εμεις ξεκινησαμε περπάτημα σήμερα ηδη ανεβηκα μια ανηφόρα στα πεθερικα μου και τωρα θα παμε αλλη απόσταση παρόμοια μέχρι την τράπεζα και υστερα λαικη και σπίτι...

Ευελπιστω αυτες τις μερες να δούμε καμια εξέλιξη 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

@Μαριλου1 @lenaki92ουτε σε εμας καμια αλλαγη 😅 εμεις ξεκινησαμε περπάτημα σήμερα ηδη ανεβηκα μια ανηφόρα στα πεθερικα μου και τωρα θα παμε αλλη απόσταση παρόμοια μέχρι την τράπεζα και υστερα λαικη και σπίτι...

Ααα εσύ είσαι πολύ σκληροπυρηνική!!! 😁 Και περπάτημα και μέσα στο μεσημέρι; Κ μόνο που το σκέφτομαι ιδρώνω! 🤭

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nik_ol είπε:

Καλέ τι σκατε; οι πρώτες φορές είναι λίγο αβολες, μετά δεν θα το σκέφτεστε καν 😂 εγώ 2.5 χρόνια τα πετάω έτσι έξω, δε μασάω 😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Το δύσκολο ειναι στην αρχή μέχρι να μπει στο στήθος.. Μετα μια χαρά. Ήθελα να παραγγείλω και αυτο που είναι σαν ύφασμα μήπως είναι καλύτερο.. 

Screenshot_20210817_125006_com.android.chrome.jpg

Την αρχή σκέφτομαι... Θα χαλάσει ο κόσμος αν δεν μπορεί να μπει ευκολα στο στήθος 🤣🤣🤣🤣 ωραίο φαίνεται αυτό πάντως!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...