Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

στις πριν 20 λεπτά, ο/η eleni5525 είπε:

Μακάρι να ναι έτσι και να είδε στα γρήγορα ότι έπρεπε.. ότι είναι έμπειρος δεν το συζητώ βγαίνει κυριολεκτικά λίγες μέρες αφού γεννήσω στη σύνταξη. Μα καλά δεν σε προιδεασε έστω λίγο ότι κάτι δεν του αρέσει στο έμβρυο; Όχι πως βοηθάει στην ψυχολογία της εγκύου αλλά τουλάχιστον κρατας μικρό καλάθι μέχρι να περάσει λίγο ο καιρός

Όταν σου λέω τίποτα εννοώ τίποτα! Και αφού έγινε το κακο, το βράδυ πριν την απόξεση μου είπε αυτολεξεί "Το έβλεπα από την αρχή ότι δεν πήγαινε καλά αλλά ήλπιζα να μην τα κακαρώσει ο σπόρος "......Κακαρώσει, αυτή τη λέξη δε θα την ξεχάσω ποτέ, λες κ μιλάμε για ζωύφιο! Ή λες κ αν το μωρό ζούσε αλλά με πολύ σοβαρά προβλήματα δε θα έπρεπε να το ξέρουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

στις πριν 37 λεπτά, ο/η eleni5525 είπε:

Έτσι μπράβο, να φεύγουν τα άγχη! Πάντως να σας πω κι εγώ είχα την εμπειρία μου που πήγα χθες στον γιατρό του νοσοκομείου για υπέρηχο..μου είπε θα σου κάνω και ντοπλερ..λέω άντε να δούμε τι είναι αυτό.. τίποτα δεν μου έδειξε ένα όλα καλά μου είπε, και σύνολο ένα τέταρτο να έκατσα στον υπέρηχο βαριά.. μάλλον δουλευομαστε στο νοσοκομείο μου φαίνεται με αυτόν τον γιατρό. 

Ρώτησα και εγώ το γιατρό μου για ντοπλερ, αν θα πρέπει να κάνω και μου είπε :σου κάνω κάθε 15 μέρες που σε βλέπω! Αν θες κ. Άλλο μπορείς να κάνεις!!

Οπότε μην αγχώνεσαι γιατί κ. Εμένα 5 λεπτά με έχει στον υπέρηχο κ τσεκάρει τα μεγέθη των οργάνων, την αιμάτωση, βάρος μήκος, πλακούντα, αμνιακό υγρό, τράχηλο κτλ. 

στις Just now, ο/η chaotic είπε:

Ρώτησα και εγώ το γιατρό μου για ντοπλερ, αν θα πρέπει να κάνω και μου είπε :σου κάνω κάθε 15 μέρες που σε βλέπω! Αν θες κ. Άλλο μπορείς να κάνεις!!

Οπότε μην αγχώνεσαι γιατί κ. Εμένα 5 λεπτά με έχει στον υπέρηχο κ τσεκάρει τα μεγέθη των οργάνων, την αιμάτωση, βάρος μήκος, πλακούντα, αμνιακό υγρό, τράχηλο κτλ. 

Προφανώς ο γιατρός σου είναι σαν τη δική μου που κάνει αυχενική, β' επιπέδου κλπ και έχουν το αντίστοιχο μηχάνημα. Οντως αυτοί κοιτάνε απ'όλα καθε φορά. 

στις πριν 45 λεπτά, ο/η eleni5525 είπε:

Έτσι μπράβο, να φεύγουν τα άγχη! Πάντως να σας πω κι εγώ είχα την εμπειρία μου που πήγα χθες στον γιατρό του νοσοκομείου για υπέρηχο..μου είπε θα σου κάνω και ντοπλερ..λέω άντε να δούμε τι είναι αυτό.. τίποτα δεν μου έδειξε ένα όλα καλά μου είπε, και σύνολο ένα τέταρτο να έκατσα στον υπέρηχο βαριά.. μάλλον δουλευομαστε στο νοσοκομείο μου φαίνεται με αυτόν τον γιατρό. 

Ντοπλερ μου κάνει σε κάθε επίσκεψη η γιατρός μου. Βλέπει την αιμάτωση των αγγείων μωρού και πλακούντα.. Αυτό εννοουν

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Liiida είπε:

Προφανώς ο γιατρός σου είναι σαν τη δική μου που κάνει αυχενική, β' επιπέδου κλπ και έχουν το αντίστοιχο μηχάνημα. Οντως αυτοί κοιτάνε απ'όλα καθε φορά. 

Φαντάζομαι ότι θα έχει να κάνει και με το μηχάνημα του κάθε γιατρού κ πόσο εξελιγμένο είναι και πως αν έβλεπαν κάτι ανησυχητικό θα μας έστελναν σε κάτι πιο εξειδικευμένο. Έτσι τουλάχιστον μου είχε πει κ η εμβρυολογος στη Β επιπέδου, ότι δεν είναι σίγουρο πως θα τα ξαναπούμε πριν γεννήσω και ευχηθήκαμε και οι δύο να μην χρειαστεί να τα ξαναπούμε. Βέβαια κάθε γιατρός έχει τη δική του άποψη περί αυτού. Απλά λέω τη δική μου εμπειρία για να μην αγχώνονται κάποια κορίτσια από εδώ. 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Ντοπλερ μου κάνει σε κάθε επίσκεψη η γιατρός μου. Βλέπει την αιμάτωση των αγγείων μωρού και πλακούντα.. Αυτό εννοουν

Α αυτό είναι; Κι εμένα μου το κάνει κάθε φορά αυτό η ιδιώτης! Όλα τα αγγεία τα κοιτάει, πλακούντα, κοιλιάς, εγκεφάλου και τις δικές μου νομίζω τις μηριαιες. Α οκ τότε

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Όταν σου λέω τίποτα εννοώ τίποτα! Και αφού έγινε το κακο, το βράδυ πριν την απόξεση μου είπε αυτολεξεί "Το έβλεπα από την αρχή ότι δεν πήγαινε καλά αλλά ήλπιζα να μην τα κακαρώσει ο σπόρος "......Κακαρώσει, αυτή τη λέξη δε θα την ξεχάσω ποτέ, λες κ μιλάμε για ζωύφιο! Ή λες κ αν το μωρό ζούσε αλλά με πολύ σοβαρά προβλήματα δε θα έπρεπε να το ξέρουμε!

Έλλειψη ευαισθησίας είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Αυτές οι λέξεις σου μένουν στο μυαλό σου μια ζωή, απαράδεκτοε τρόπος. Άκου να τα κακαρωσει ο σπόρος! Κι εμένα με έχει κάνει γιατρός να κλάψω από τη συμπεριφορά του πάνω σε κάποια στιγμή στην εξωσωματικη για κάποια φοβία που είχα και θεώρησε ότι το να με μαλώσει θα βοηθήσει. Δε βοήθησε. Τι να πω πραγματικά είναι σκέτη απογοήτευση μερικοί γιατροί από συμπεριφορά. Άσε που θα έπρεπε να σε ενημερώσει σαν επιστήμονας να ξέρεις τι γίνεται και να επιλέξετε τι θα κάνετε με την εγκυμοσύνη αν όντως έβλεπε κάποιο πρόβλημα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η eleni5525 είπε:

Έλλειψη ευαισθησίας είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Αυτές οι λέξεις σου μένουν στο μυαλό σου μια ζωή, απαράδεκτοε τρόπος. Άκου να τα κακαρωσει ο σπόρος! Κι εμένα με έχει κάνει γιατρός να κλάψω από τη συμπεριφορά του πάνω σε κάποια στιγμή στην εξωσωματικη για κάποια φοβία που είχα και θεώρησε ότι το να με μαλώσει θα βοηθήσει. Δε βοήθησε. Τι να πω πραγματικά είναι σκέτη απογοήτευση μερικοί γιατροί από συμπεριφορά. Άσε που θα έπρεπε να σε ενημερώσει σαν επιστήμονας να ξέρεις τι γίνεται και να επιλέξετε τι θα κάνετε με την εγκυμοσύνη αν όντως έβλεπε κάποιο πρόβλημα.

Ειδικά στην εξωσωματική που είναι από μόνη της τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία...Τί να πω ρε παιδιά..Το μισό στην ιατρική είναι η γνώση και η ικανότητα κ το άλλο μισό η ενσυναισθηση και η ψυχολογική διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Δυστυχώς από τέτοιες εμπειρίες μαθαίνουμε κι εμείς κ ξέρουμε πώς να φερθούμε μελλοντικά, είναι αντίστοιχο με τα σκηνικά που περιγράφουν τα κορίτσια στα μαιευτήρια κ με τους παιδιάτρους. 

στις πριν 16 ώρες, ο/η chaotic είπε:

Καλά σίγουρα υπάρχουν και μαμάδες που θα έχουν καλή εμπειρία αλλά θέλω να έχω στο νου μου τα άσχημα για να είμαι πιο έτοιμη για αυτές τις καταστάσεις. Κάτι άλλο θέλω να σε ρωτήσω κ. Εσένα κ τις υπόλοιπες. Κάνατε κάποιες έξτρα εξετάσεις οταν γεννήθηκαν τα μωρά σας τα οποία έχουν συνήθως σε πακέτα, όπως τα μεταβολικα νοσήματα; ή απλά το είδε ο νεογνολογος και μετά ακολουθήσατε τις οδηγιες του παιδιάτρου; 

Είχα πάει τότε σε μια έκθεση περί εγκυμοσύνης κλπ, όπου συμμετείχε και το Γένεσις οπότε είχα μια δωροεπιταγη για τα μεταβολικά νοσήματα..έτσι τα έκανα δωρεάν! Τώρα δε ξέρω ακόμη τι θα κάνω..

@chaotic εμένα έκαναν κάποιες στο ιδιωτικό μαιευτήριο.... Αλλά γενικά αν δεν δημιουργηθεί θέμα δεν το ψάχνουμε. Ειδικά στα βρέφη αλλάζουν συνεχώς. Δεν χρειάζεται να τσιμπάς το βρέφος.... Θα βλέπεις αντιδράσεις παιδιού βάρος ύψος αν είναι όλα καλά... Τότε μια χαρα❤️ κ στην αρχή αν βρέχει τις πάνες του..... 

Μόλις γύρισα από τον γιατρό.. Ο μπέμπης έχει πάει 800 και γραμμάρια.. Μέσα στην εβδομάδα πάω και για καμπύλη.. 

Είναι το κεφαλάκι ακόμα πάνω βέβαια... Μου είπε ότι ιδανικά μέχρι την 33η εβδομάδα θέλουμε να γυρίσει ως τότε δε μας αγχώνει κάτι. 

Εσάς πόσα γραμμαρια είναι;; είμαι 25 + 4 σήμερα.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Μόλις γύρισα από τον γιατρό.. Ο μπέμπης έχει πάει 800 και γραμμάρια.. Μέσα στην εβδομάδα πάω και για καμπύλη.. 

Είναι το κεφαλάκι ακόμα πάνω βέβαια... Μου είπε ότι ιδανικά μέχρι την 33η εβδομάδα θέλουμε να γυρίσει ως τότε δε μας αγχώνει κάτι. 

Μπράβο το αγόρι μας!!! ❤ Η μικρή μου χθες 26+4 ήταν 970. Έλα να πιάνουμε το κιλό σιγά σιγά!

Άντε καλέ μη σκας που δεν γύρισε ακόμα, και μένα μια πάνω μια κάτω μια στο πλάι είναι, σήμερα μπήκα 29η. Έχουμε ακόμα.. εμένα την είχε μετρήσει στις 25+6, 820 γρ. Τυχαίνει να είμαστε στα ίδια αλλά να σου πω καλύτερα μη συγκρίνεις γιατί εγώ εκείνη τη μέρα που πήγα στο γιατρό μίλησα με μια κοπέλα που έμεινε έγκυος 10 μέρες πριν από μένα και της το ζύγισε 1300γρ. Πανικοβλήθηκα όταν μου το είπε, εν τω μεταξύ είχα πάει την προηγούμενη και απτην δουλειά να υπογράψω κάτι χαρτιά μετά από μήνες και μου έλεγαν όλοι τι μικρή κοιλιά που έχεις.. τι με θες επηρεάστηκα και το σκεφτόμουνα συνέχεια. Ρώτησα τη γιατρό μου και μου είπε ότι το παιδί αναπτύσσεται μια χαρά φυσιολογικά για στην δική του καμπύλη, μου έκανε και έναν υπολογισμό ότι θα γεννηθεί περίπου 3299 και ησύχασα...

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Liiida είπε:

Κάποια μωρα βγαίνουν μπαμπάτσικα (σαν τον αντρα μου...κοντά 5 κιλά, για όνομα...), αλλά δε συγκρίνουμε με αυτά!

Ωχ λες να πάρει απ τον πατέρα του; 😂 

Την προηγούμενη εβδ έκανα υπέρηχο 28+1 ήμουν κ το μωρό σχεδόν 1300γρ..

στις Just now, ο/η Liiida είπε:

Κάποια μωρα βγαίνουν μπαμπάτσικα (σαν τον αντρα μου...κοντά 5 κιλά, για όνομα...), αλλά δε συγκρίνουμε με αυτά!

5;; speechless. .

στις πριν 7 λεπτά, ο/η eleni5525 είπε:

Άντε καλέ μη σκας που δεν γύρισε ακόμα, και μένα μια πάνω μια κάτω μια στο πλάι είναι, σήμερα μπήκα 29η. Έχουμε ακόμα.. εμένα την είχε μετρήσει στις 25+6, 820 γρ. Τυχαίνει να είμαστε στα ίδια αλλά να σου πω καλύτερα μη συγκρίνεις γιατί εγώ εκείνη τη μέρα που πήγα στο γιατρό μίλησα με μια κοπέλα που έμεινε έγκυος 10 μέρες πριν από μένα και της το ζύγισε 1300γρ. Πανικοβλήθηκα όταν μου το είπε, εν τω μεταξύ είχα πάει την προηγούμενη και απτην δουλειά να υπογράψω κάτι χαρτιά μετά από μήνες και μου έλεγαν όλοι τι μικρή κοιλιά που έχεις.. τι με θες επηρεάστηκα και το σκεφτόμουνα συνέχεια. Ρώτησα τη γιατρό μου και μου είπε ότι το παιδί αναπτύσσεται μια χαρά φυσιολογικά για στην δική του καμπύλη, μου έκανε και έναν υπολογισμό ότι θα γεννηθεί περίπου 3299 και ησύχασα...

Ελένη μου αφού έχουμε μια μέρα διαφορά μπήκες στην 30η εβδ ε;εκτός κ αν έχει αλλάξει κάτι στην πητ σου κ μου διαφεύγει. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tweema είπε:

Ελένη μου αφού έχουμε μια μέρα διαφορά μπήκες στην 30η εβδ ε;εκτός κ αν έχει αλλάξει κάτι στην πητ σου κ μου διαφεύγει. 

Κάτσε μπορεί να το λέω λάθος, σήμερα ειμαι 29+1. Μπήκα δηλαδή στην 30η; Όχι ΠΗΤ 25-06 δεν άλλαξε κάτι

στις Just now, ο/η eleni5525 είπε:

Κάτσε μπορεί να το λέω λάθος, σήμερα ειμαι 29+1. Μπήκα δηλαδή στην 30η; Όχι ΠΗΤ 25-06 δεν άλλαξε κάτι

15-06 εννοούσα

Α καλά είναι ο μικρούλης τότε..εντωμεταξυ έχω πάρει 7 κιλά και μου είπε να προσέχω λίγο.. Στεναχωρήθηκα.. Έφαγα μισή σοκολάτα και αύριο ξεκινάω να προσέχω.. 

Αφήστε τα κορίτσια, φτύνω τον κόρφο μου μην πάρει από τον μπαμπά (ο οποίος δεν είναι μπασκετμπολίστας, απλά έφαγε καλά στην κοιλιά της μαμάς του)..

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Clairy. είπε:

Α καλά είναι ο μικρούλης τότε..εντωμεταξυ έχω πάρει 7 κιλά και μου είπε να προσέχω λίγο.. Στεναχωρήθηκα.. Έφαγα μισή σοκολάτα και αύριο ξεκινάω να προσέχω.. 

Κι εγώ 7,5 αλλά δε μου είπε τίποτα...να τρομοκρατηθώ?? Δε θέλω να μαζευτώ, μια χαρά έχω η έγκυος!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η eleni5525 είπε:

Εισαι 29+0,εγω 29+1 χαχα αν βάλεις ημερολόγιο κ τα υπολογίσεις μέχρι πητ θα σου βγει 40+0 στις 15/6.. Μπήκες στην 30η εβδ σήμερα 😍

Τέλειος ο μπέμπης!! Εμένα μια εβδομάδα αργότερα ήταν ένα κιλό η μικρή.. έχεις ακόμα μέλλον για να γυρίσει.. μπορεί κ την επόμενη φορά να τον δεις γυρισμένο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...