Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Lia5 είπε:

Ασε! Παω να τον ακουμπησω καπου να κανω μια δουλειά και μου τεντωνει τα χερακια και κλαίει 😥

Πωπω δύσκολο...αλλά τα μωρά λένε τα καταγράφουν όλα αλλά αν το αρχίσεις έτσι ...θα σε ξέπατωσει..!😁

Εμένα πάντως την νοιάζει μόνο να φάει!!!κ χεσμενη να είναι της είναι αδιάφορο!!!

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση

@Μαριλου1 @lenaki92 ό,τι καλυτερο κορίτσια! Να πάνε όλα καλά κ για σας κ για τα μωράκια σας! Κ να σας πω πως κ εγώ αν ήξερα ότι θα υπάρχει ταλαιπωρία κ για το μωρό κ για μένα εννοείται ότι θα επέλεγα από πριν την καισαρική όπως έκανε κ η @Clairy. με πονεσε που δεν έγιναν όλα φυσιολογικά όπως ορίζει η φυση μας αλλά μακάρι να είχα αποφυγει κ αυτή την μικρή ταλαιπωρία! 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να ξεμαθει!! Εμένα είναι μόνιμα στην αγκαλιά. Το χέρι τα έχει παίξει!! Για δουλειές ούτε λόγος!!

Θεωρώ ότι κάποια μωρα μαζί κ το δικό μου είναι έτσι από την άλλη είναι παρα πολυ μικρά! Πιστεύω ότι αυτό που λένε για το τέταρτο τρίμηνο ισχύει! Θα προσαρμοστουν (ελπίζω)! 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Μιντόρι είπε:

Πωπω δύσκολο...αλλά τα μωρά λένε τα καταγράφουν όλα αλλά αν το αρχίσεις έτσι ...θα σε ξέπατωσει..!😁

Εμένα πάντως την νοιάζει μόνο να φάει!!!κ χεσμενη να είναι της είναι αδιάφορο!!!

Ο δικος μου το αντίθετο! Μπορει να κοιμαται και να μην ξυπνησει στην ωρα του να φαει αλλα τα κακα δρν υα ανέχεται πανω του 😄

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Μαριλου1 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!! 😊 Μόλις μπορέσω αύριο θα στείλω εντυπώσεις! 

Με το καλό κορίτσι μου αύριο να κρατήσεις το μωράκι σου γερό στην αγγαλια σου!!! Εύχομαι μια όμορφη εμπειρία!! Την ώρα που βγαίνει το μωρό και το ακούς να κλαίει είναι η πιο δυνατή/συγκινητική στιγμή!

Δημοσίευση

Και εμένα όλο αγγαλια είναι κορίτσια!! Και έχει και προτιμήσεις δεν με θέλει καθιστή θέλει όρθια και βόλτα να βλέπει! Σιγά σιγά θα κάθονται περισσότερο μόνα γιατί θα έχουν ερεθίσματα από το περιβάλλον, εμένα όταν είναι στα καλά του κάθεται στο ρηλαξ αρκετά ή έστω μέχρι να κάνω καμιά δουλειά να ταισω την μεγάλη κλπ και λίγο στο γυμναστήριο! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Valxris είπε:

Με το καλό κορίτσι μου αύριο να κρατήσεις το μωράκι σου γερό στην αγγαλια σου!!! Εύχομαι μια όμορφη εμπειρία!! Την ώρα που βγαίνει το μωρό και το ακούς να κλαίει είναι η πιο δυνατή/συγκινητική στιγμή!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Γι'αυτη την στιγμή ανυπομονώ κ εγώ!!! 😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η nik_ol είπε:

@Μαριλου1 @lenaki92 ό,τι καλυτερο κορίτσια! Να πάνε όλα καλά κ για σας κ για τα μωράκια σας! Κ να σας πω πως κ εγώ αν ήξερα ότι θα υπάρχει ταλαιπωρία κ για το μωρό κ για μένα εννοείται ότι θα επέλεγα από πριν την καισαρική όπως έκανε κ η @Clairy. με πονεσε που δεν έγιναν όλα φυσιολογικά όπως ορίζει η φυση μας αλλά μακάρι να είχα αποφυγει κ αυτή την μικρή ταλαιπωρία! 

Εμενα να σου πω δε με εχει πειράξει γιατί απο την αρχή είχα στο μυαλό μου οτι και καισαρική να γίνει δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Εμενα να σου πω δε με εχει πειράξει γιατί απο την αρχή είχα στο μυαλό μου οτι και καισαρική να γίνει δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Εγώ δεν το είχα καθόλου μα καθόλου στο μυαλό (κακώς βέβαια) ίσως γι αυτό μου ήρθε τόσο απότομο! Δηλαδή εκλαιγα που έκανα καισαρική κ δε σκεφτόμουν ότι σημασία είχε μόνο το ήταν καλά το μωρό!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η nik_ol είπε:

Εγώ δεν το είχα καθόλου μα καθόλου στο μυαλό (κακώς βέβαια) ίσως γι αυτό μου ήρθε τόσο απότομο! Δηλαδή εκλαιγα που έκανα καισαρική κ δε σκεφτόμουν ότι σημασία είχε μόνο το ήταν καλά το μωρό!! 

Όλα καλά όμως. Άλλωστε υπάρχει το v back 😊

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! 

@PanB να σου ζήσει ο μικρούλης, γέρος και καλότυχος! Μωρέ... Θηριακι είναι :)

εμείς αισίως γίναμε 20 ημερων. Είχαμε λίγο θέματα. Πριν από 10+ μέρες η γιαγιά και ο παππούς μου διαγνώστηκαν με κορονοιο! Μονοκατοικία είμαστε, κάτω αυτοί και από πάνω εμείς με ξεχωριστή είσοδο. Απλά όπως καταλαβαίνετε ήταν θέμα. Οι παππούδες στο νοσοκομείο, καλά είναι. Ο παππούς μέχρι βγει πλέον κιόλας. Προληπτικά μπήκαμε και εμείς καραντίνα... 10 μερες. Πάλι καλά που έχουμε αυλή! Και έτσι με το πέρασε το 10ημερο καραντίνας έχουνε πάει τις βόλτες! Στη φύση πιο πολύ βεβαια και γενικά σε εξωτερικούς χώρους. Πολύ ωραία είναι. Ο μικρούλης είναι πολύ καλός. Στη βόλτα ειδικά το απολαμβάνει. Καρότσι ή μάρσιπο, ύπνος ή θηλασμός. Αλλά επειδή είναι και το δεύτερο που θηλάζω μου είναι πολύ πιο εύκολο όλο αυτό και σε εξωτερικό χώρο...

εχθές πήγαμε και παιδίατρο...  Τον βρήκε πολύ καλό. Και βάρος πήρε( με το οαραπανω- αφού τρώει τόσο που μετά ξερνάει και μετά θέλει και άλλο). Τώρα στο εμβόλιο....

εμείς όμως που έχουμε αγοράκια πρέπει να προσέχουμε πολύ το τσουτσουνι τους. Σας είπαν και εσάς οι παιδίατροι ότι πρέπει να το (δεν ξέρω πως να το πω σωστά) ανοίγεται λίγο;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η AlKate είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

εμείς αισίως γίναμε 20 ημερων. Είχαμε λίγο θέματα. Πριν από 10+ μέρες η γιαγιά και ο παππούς μου διαγνώστηκαν με κορονοιο! Μονοκατοικία είμαστε, κάτω αυτοί και από πάνω εμείς με ξεχωριστή είσοδο. Απλά όπως καταλαβαίνετε ήταν θέμα. Οι παππούδες στο νοσοκομείο, καλά είναι. Ο παππούς μέχρι βγει πλέον κιόλας. Προληπτικά μπήκαμε και εμείς καραντίνα... 10 μερες. Πάλι καλά που έχουμε αυλή! Και έτσι με το πέρασε το 10ημερο καραντίνας έχουνε πάει τις βόλτες! Στη φύση πιο πολύ βεβαια και γενικά σε εξωτερικούς χώρους. Πολύ ωραία είναι. Ο μικρούλης είναι πολύ καλός. Στη βόλτα ειδικά το απολαμβάνει. Καρότσι ή μάρσιπο, ύπνος ή θηλασμός. Αλλά επειδή είναι και το δεύτερο που θηλάζω μου είναι πολύ πιο εύκολο όλο αυτό και σε εξωτερικό χώρο...

εχθές πήγαμε και παιδίατρο...  Τον βρήκε πολύ καλό. Και βάρος πήρε( με το οαραπανω- αφού τρώει τόσο που μετά ξερνάει και μετά θέλει και άλλο). Τώρα στο εμβόλιο....

εμείς όμως που έχουμε αγοράκια πρέπει να προσέχουμε πολύ το τσουτσουνι τους. Σας είπαν και εσάς οι παιδίατροι ότι πρέπει να το (δεν ξέρω πως να το πω σωστά) ανοίγεται λίγο;;; 

Καλημέρα! Ευτυχως ηταν περαστικα και ειστε όλοι καλά. Εμας σημερα θα ερθει ο παιδίατρος που μπαινουμε στον 2ο μήνα. Δε μου εχει πει κατι για το πουλάκι αλλα θα τον ρωτησω τωρα που το λες... για οταν το πλενουμε στο ειπε;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η AlKate είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

Εμενα μου είπε να μην το πειράζω καθόλου εγω και εκείνος θα το κατεβάζει σιγα σιγά κάθε φορά που θα πηγαίνουμε. Μάλλον έχει φίμωση αλλα αυτό θα το δούμε μετα απο καποιους μήνες.. Θα σου ελεγα να μην το κάνεις κάτι μόνη σου γιατί ειναι πολυ μαλακο τώρα ολο και μπορει να γίνει ζημιά.. Καλυτερα ο γιατρός... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια εμένα μ είπε ότι ακόμα δεν το πειράζουμε το πουλάκι!! 

@AlKate θηλάζεις κοριτσι? Σ βγάζει έννοεις γουλιες?

@Clairy. Κορίτσι μ πως πάτε με την παλινδρόμηση? 

Λοιπόν η παλινδρομηση είχε βελτιωθεί.  Φαντάσου πολλες φορές δε ρευοταν και δε μου εβγαζε μετα.. Αλλα μάλλον κάτι έφαγα που τον πείραξε και 3 μέρες τώρα μου βγάζει όχι όπως την αρχή όμως. Επίσης είδα αίμα στα κακα του. Οπότε εμεις μάλλον έχουμε αλλεργία. Ταυτόχρονα παλι έχω και υπερπαραγωγή και έντονη ροή γιατί έβαλα θήλαστρο.. 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Λοιπόν η παλινδρομηση είχε βελτιωθεί.  Φαντάσου πολλες φορές δε ρευοταν και δε μου εβγαζε μετα.. Αλλα μάλλον κάτι έφαγα που τον πείραξε και 3 μέρες τώρα μου βγάζει όχι όπως την αρχή όμως. Επίσης είδα αίμα στα κακα του. Οπότε εμεις μάλλον έχουμε αλλεργία. Ταυτόχρονα παλι έχω και υπερπαραγωγή και έντονη ροή γιατί έβαλα θήλαστρο.. 🙄

Εμένα από εχθές μου έχει βγάλει αρκετές φορές! Μ είπε η παιδίατρος να κόψω ντομάτα και κρεμμύδι! Και να περιορίσω τα γαλακτοκομικά! Το πρωί π φάγαμε μου έβγαλε 3 φορές! Σ βγάζει σάλια?

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Εμένα από εχθές μου έχει βγάλει αρκετές φορές! Μ είπε η παιδίατρος να κόψω ντομάτα και κρεμμύδι! Και να περιορίσω τα γαλακτοκομικά! Το πρωί π φάγαμε μου έβγαλε 3 φορές! Σ βγάζει σάλια?

Μου βγάζει ναι.. Αυτές τις μέρες οχι τοσο αλλα κάποιες μέρες πριν παρατήρησα πολύ έντονα. Γιατί; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Μου βγάζει ναι.. Αυτές τις μέρες οχι τοσο αλλα κάποιες μέρες πριν παρατήρησα πολύ έντονα. Γιατί; 

Κ εμένα μ βγάζει 2 μέρες τώρα! Επίσης εκνευρίζεται κάποιες φορές στο στήθος. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Κ μένα.. Κ ειδικά το απόγευμα που είναι λιγότερη η ροή... Κ αυτή είναι πειναλα κ τα θελει έτοιμα όλα... Κ της την σπάει που βγαίνει λίγο λίγο. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Εχεις εντονη ροή; Οταν εκνευριζεται ή θελει να ρευτει ή θελει κακα του ή εχω εντονη ροή.. Αυτα εχω παρατηρήσει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Starrr είπε:

Κ μένα.. Κ ειδικά το απόγευμα που είναι λιγότερη η ροή... Κ αυτή είναι πειναλα κ τα θελει έτοιμα όλα... Κ της την σπάει που βγαίνει λίγο λίγο. 

Α όντως σαν ν είναι λιγοτερη.Τι πιπίλα έχεις δώσει? Κ από ποτέ θύμισε μου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Clairy. είπε:

Εχεις εντονη ροή; Οταν εκνευριζεται ή θελει να ρευτει ή θελει κακα του ή εχω εντονη ροή.. Αυτα εχω παρατηρήσει.. 

Από το ένα στήθος είναι πιο έντονη. Κακα όχι δεν έχω παρατηρήσει να θέλει!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;; 

@lenaki92πώς είσαι ;

Η @Μαριλου1 λογικά γεννησε

Εμείς εχθές παλι κλάμα και νεύρα δεν θέλει ούτε στήθος.. Κακα κανονικά.. Απο ρεψιμο τίποτα.. 

Εντωμεταξύ την πιανει την ωρα που κοιμαμαι ορθια.. Περιεργη η προσαρμογή στο σπίτι 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω.. εγκεφαλικό έτσι;!! 😱😱😱 Αγχώθηκα μόνο που το διάβασα.. δεν έχω να σχολιάσω κάτι... Χαρά στη ψυχραιμία σας ειλικρινά.. θα είχα φάει πολύ χειρότερη φρίκη από όση έχω ως τώρα... Ε ρε τι μας περιμένει....😱😱😱😱 Ίσως επειδή είναι πρωτότοκη ναι.. Τα μπαλάκια αν είναι λίγο πιο μεγάλα ναι και εγώ θα τα κόψω στη μέση.. τα πιο μικρά όμως πχ αρακά και blueberry θα τα πατήσω με το δάχτυλο και θα της τα δώσω.. ως τώρα τα πάει εξαιρετικά πάντως.. φτου φτου φτου το παιδί!! Περισσότερο είναι η δική μου φρίκη.. κατά τα άλλα αυτή.. φεεεεεεέτα!! Είναι όντως πολύ τρομακτικό το gagging.. θέλει τρομερή ψυχραιμία..  Έκλαψα με το blackberry 😆😆 που να δείς το ρόδι και η κράνα τι χρώμα βγάζουν..🤣🤣 Έλα ρε συ!! Είναι εξαιρετικά το αγόρι σας!!! Φτου φτου φτου!!! Η δικιά μου είναι στην 26η.. και ευτυχώς που σταθεροποιήθηκε δηλαδή γιατί το Σεπτέμβρη αν έβλεπα ότι συνεχίζει να πέφτει στις καμπύλες θα τη πήγαινα σε παιδοενδοκρινολογο μήπως έχει κάτι που δεν παίρνει βάρος.. γιατί κατά τα άλλα τρώει φουλ! Και στέρεες και στήθος.. ε.. πήρα την απόφαση ότι αυτό είναι το σκαρί της και κάπως ηρέμησα.. και τον Οκτώβρη στη μέτρηση έμεινε σταθερή οπότε απλά έχω το νου μου και αν χρειαστεί θα την πάω.. Σίγουρα για τη μέση μας ότι καλύτερο!! 😆😆 Που ήδη ήδη δυσκολεύομαι πολύ.. 🥴 Αλλά ένα άγχος στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει.. Εντωμεταξυ ρε συ γράφεις έφτασε 11 μηνών και συγκινήθηκα..🥹 κοντεύουν να χρονισουν τα κουτσουνια μας... ακόμα δεν το πιστεύω... Πότε ανταλλάσσαμε κοιλουμπες και πότε έφτασαν να χρονίζουν..🥹🥹🥹 Να κάτι τέτοια ελπίζω να αποφύγω..😆😆 που δεν θα το αποφύγουμε δηλαδή... απλά ελπίζω να το περάσουμε πιο ήπια.. ήδη το μπρόκολο μου το πέταξε στη μούρη μόνο που το μύρισε..🤣🤣 ρε ούτε καν να το δοκιμάσει σου λέω!! Κατά τα άλλα τρώει αρκετά για την ώρα.. για να δούμε και μετά το έτος πως θα πάει.. φυσαλίδες που λες βρήκα στο Μαρτ! Δεν ξέρω αν έχετε κάτω Κρήτη.. σου επισυνάπτω φωτογραφίες μια που είχα τώρα σπίτι.. 1,60€ είχαν.. καμουτ θα έχω την επόμενη εβδομάδα, θα μου φέρουν από το μαγαζί με τα βιολογικά.. πολύ φίλοι μας έγιναν αυτοί!! 🤭 Τα δημητριακά αυτά είναι σα να λέμε σιτάρι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ.. υπάρχουν και στο ίντερνετ να τα παραγγείλεις πχ και Σκρουτζ ακόμα αν μπεις, θα τα βρεις! Απλά δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά εμείς.. Στα υπόλοιπα τώρα.. εγώ διαφωνώ με το παιδίατρο σας.. δηλαδή δεν θεωρώ ότι το παιδί σας κάνει τερτιπια για να πάρει αυτό που θέλει.. είναι μωράκι ρε συ.. ο μόνος τρόπος που ξέρει για να εκφράσει τα συναισθήματα του (δυσαρέσκεια, κούραση, αγανάκτηση κτλ) είναι το κλάμα.. το ότι το ένα παιδί ήταν πολύ διαφορετικό από το άλλο είναι δεδομένο ότι θα ίσχυε.. το να συγκρίνεις μόνο περισσότερη αγανάκτηση θα σου φέρνει.. "αποψαρα" μου πάντα.. είναι ότι πρέπει να το δεις διαφορετικά.. το παιδί έχει μια ανάγκη και την εκφράζει.. εσύ είσαι εκεί για να καλύπτεις τις ανάγκες του.. αν βλέπεις ότι δεν ηρεμεί με αγκαλιά και στοργή στα πρώτα λεπτά, δώσε στήθος να ηρεμήσει εφόσον αυτό έχει ανάγκη.. και άστον να θηλάσει όσο θέλει.. θα το φτύσει κάποια στιγμή θα ηρεμήσει.. και μετά παρ'τον αγκαλίτσα πάλι.. δεν είναι ότι υποκύπτεις.. είναι ότι καλύπτεις την ανάγκη που νοιώθει το παιδί..  Όχι δεν βγάζει άγχος το μήνυμα σου.. ανθρωπιά βγάζει.. γιατί άνθρωποι είμαστε και εμείς και όλες σε καταλαβαίνουμε απόλυτα εδώ μέσα! Να μας λες ότι χρειάζεται να εξωτερικευσεις και εμείς εδώ είμαστε.. σε νοιωθουμε απόλυτα!! Έστω και με τις αποψαρες μας η κάθε μια.. ότι σε βοηθάει το κρατάς, ότι όχι το πετάς!  Ναι να το δοκιμάσετε!! Σκέψου τώρα* κοιμάται με τον πατερα της, αυτός την έβαλε για ύπνο.. εγώ την θήλασα και την πήρε ο πατέρας της αγκαλίτσα και κοιμήθηκε!! Αχχ και πως περιμένω το τριήμερο τώρα να "ξεκουραστώ" λίγο.. να δω καμία σειρά στη τηλεόραση με την ησυχία μου.. 🤫🤭🤭 Απλά στην αρχή ειδικά έχε υπόψη σου ότι θα χρειαστεί να σηκωθείς αρκετές φορές.. δηλαδή εμάς τουλάχιστον, το βράδυ ξύπναγε κάθε λίγο και έκλαιγε.. ο πατέρας της δεν μπορούσε να την κάνει καλά με τίποτα!! Οπότε σηκωνομουν και πήγαινα την έπαιρνα αγκαλίτσα.. αν έβλεπα ότι δεν ηρεμεί, τη ξαναεβαζα στήθος, πάλι σε άβολη στάση, ίσα που στηριζόταν στο πόδι μου.. συνήθως ήθελε απλά πιπιλισμα το στήθος και σε 5-10' το έφτυνε, την έπαιρνα αγκαλίτσα και κοιμόταν στον ώμο μου.. μόλις κοιμόταν την ξαναεδινα στον συζυξ και κοιμόταν μαζί του.. σιγά σιγά μετά από περίπου 10-15 μέρες άρχισε να καταφέρνει και ο πατέρας της να την ηρεμεί.. φυσικά την άκουγα που έκλαιγε αλλά τους έδινα μερικά λεπτά μήπως και ηρεμήσει και ξανακοιμηθεί με τον πατέρα της.. αν έβλεπα ότι δεν ηρεμούσε, ξανά το ίδιο.. πήγαινα έπαιρνα αγκαλίτσα, στήθος αν χρειαζόταν, αγκαλιά και "σσσσσσσ" και μόλις κοιμόταν ξανά στο πατέρα της και έφευγα!!  Ελπίζω να σας βοηθήσει..  Και εγώ έτυχε κάπου το διάβασα (δεν θυμάμαι που) ότι με το καιρό και μέχρι τουλάχιστον τους 12 μήνες, η προσκόλληση κορυφώνεται.. και καλό είναι να διαχωρίσουμε το στήθος από τον ύπνο γιατί μετά θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα όσο μεγαλώνει.. και εκεί κάπου με την άδεια του συζύγου το βρήκα ευκαιρία να προσπαθήσουμε αλλά και γιατί ήθελα και εγώ να νοιώσω λίγο άνθρωπος.. να πάω μια φορά τουαλέτα το βράδυ χωρίς τον φόβο ότι θα ξυπνήσει.. ή να κάτσω να καθαρίσω λίγο ή απλά να κάτσω στο καναπέ χωρίς το μαιμουδι μου πάνω μου..🥴🤭
    • @Sia A Κι εγώ είχα κάνει υστεροσκόπηση μαζί με την πρώτη μου ωοληψία. Είχε δει όμως ένα πολυποδάκι στον υπέρηχο και μου είπε μαζί με την νάρκωση της ωοληψίας να μου κάνει και την υστεροσκόπηση δύο σε ένα, για να μη με ξανακοιμίζει. Δεν θα σου πω ότι μετά δεν πόνεσα καθόλου. Είχα πονο, υποφερτό, για 2-3 ημέρες κι έπαιρνα αντιφλεγμονώδη. Και αντιβίωση. Αλλά ήμουν λειτουργική, έκανα τα πάντα. Ως διαδικασία κράτησε πολύ λίγο (αν η ωοληψία κρατάει 10 λεπτά, αυτό μισάωρο...). Απλά την ημέρα εκείνη, επειδή ήμουν η μόνη απ' τις κοπέλες που είχα και υστεροσκόπηση, εκτός από ωοληψία,  με έβαλε τελευταία και περίμενα αναμονή ως τις 11. Ό,τι αφαίρεσε το έστειλε για βιοψία. Και μου έδωσε dvd με την διαδικασία, για να δω τι αφαίρεσε (!!). Μετά από αυτό, έκανα άλλες δύο ωοληψίες και μία ετ. Όλα σε διάστημα τεσσάρων μηνών. @Ngsofia μου, χαίρομαι πολύ που έφτασες στην ετ! ❤️ Καλά αποτελε΄σματα κοριτσάκι μου, καλή επιτυχία και με μια μεγάλη χοριακή!! 🙏🙏🥰
    • Κορίτσια μου καλησπέρα.! Σήμερα κάναμε και τη β' επιπέδου μας.!! Όλα πολύ καλά δόξα τω Θεώ..!!! Το μωράκι μας μεγαλώνει πολύ καλά και το αιμάτωμα έχει υποχωρίσει αρκετά! Υπάρχουν βέβαια ακόμη κάποια υπολείμματα αλλά η γιατρός μας είπε ότι δεν είναι ανησυχητικά. Θα πάμε ξανά για υπέρηχο σε ένα μήνα και θα κάνουμε τότε και την καμπύλη ζαχάρου.  Μου είπε ότι μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης θα χρειαστεί να κάνω τρία εμβόλια. Ένα για τη γρίπη, ένα αντιτετανικό και ένα rsv γιατί το συστήνουν οι εμβρυολόγοι. Λέει ότι αν γεννηθεί υο μωρό και κολλήσει κάτι τέτοιο δεν μπορούνε να του προσφέρουν τπτ, ούτε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.  Εγώ με τα εμβόλια δεν τα πάω καλά! Μετά του covid που δεν το έκανα ποτέ, όλα κου φαίνονται ύποπτα και δεν θέλω να τα κάνω.. αλλά σε αυτή την περίπτωση νομίζω δεν θα μπορέσω να το αποφύγω. Εσάς σας έχουν μιλήσει οι δικοί σας γιατροί για εμβολιασμό;
    • καλησπερα σε ολες , διαβαζα τη συζητηση σας και θα ηθελα απλα να σημειωσω πως δεν ειναι θεμα «ξιπασιας» το τι τροφιμα θα εισαγεις, αλλα διατροφικων συνηθειων της οικογενειας σας που θα διατηρησετε στη συνεχεια. Δηλαδη αν μια οικογενεια δεν τρωεει ποτε φυσαλιδες, καμουτ και αγριογουρουνα, δεν εχει ιδιαιτερο νοημα το να τα εισαγεις απλα για να τα εισαγεις και να μην τα επαναφερεις ποτε στο τραπεζι σας. Εσεις εφοσον τα τρωτε οι ιδιοι, καλα κανετε και τα δινετε και στο παιδι, αλλα μια αλλη οικογενεια μπορει να μην τα φερνει ποτε στο τραπεζι της για χ/ψ λογους, οποτε δεν υπαρχει λογος να αγχωθει η μαμα να τρεχει να βρει να εισαγει καμουτ στο παιδι. Οπως πχ αντιστοιχα δεν θα εισαγουμε ευκολα κινεζικες σπεσιαλιτε, αν δεν ειμαστε Κινεζοι και δεν τις σερβιρουμε ποτε σπιτι μας η τρομερα καρυκευματα οπως οι Ινδοι, εφοσον δεν υπαρχουν ποτε στο ντουλαπι μας, η εμεις που τρωμε κρεας θα το προσφερουμε στα παιδια μας, ενω μια οικογενεια βιγκαν πιθανοτατα οχι. Εννοειται πρεπει να γινουν οι βασικες εισαγωγες των ομαδων τροφιμων αλλα απο εκει κι επειτα, το ευρος και τα ειδη διαφοροποιουνται βασει της καθε οικογενειας και των συνηθειων που εχει τη δυνατοτητα να διατηρησει σε βαθος χρονου. 🙏🏼🩷 
    • Γειά σου κορίτσι μου γλυκό! Εγω εκανα διαγνωστική αλλα και επεμβατικη ! Μετα την σαλπιγγογραφια ειχε βρεθεί ενα μικρο πολυποδακι που δεν φαινόταν σε υπερηχο ! Μπήκαμε πολυ απλα, θα  σου το περιγράψω σαν την ωοληψία! Με Μέθη ξυπνάς λιγο ζαλη καθολου πονο, σε εμενα τουλάχιστον! Και μετα ολα κανονικά! Πολυ εύκολο σαν διαδικασία! Φαίνεται επιτόπου εαν είναι ολα καλα ! Εαν πάρεις δείγμα περίμενεις τα αποτελέσματα καποιες μερες ! Εγω δεν εκανα ειχα κανει με την ωοληψια ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...