Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες!!😊

Αναρωτιέμαι , πήρατε σουτιέν θηλασμού;;Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω ακριβό για να κρατάει καλά ,ή απλώς οικονομικά για να γίνει η δουλίτσα!😊

Και μου είναι δύσκολο να υπολογίσω το μέγεθος (αν και είδα τους οδηγούς μεγεθών διαφόρων καταστημάτων)αφού λένε ότι μετά διπλασιάζεται τουλάχιστον!!

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μιντόρι είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!😊

Αναρωτιέμαι , πήρατε σουτιέν θηλασμού;;Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω ακριβό για να κρατάει καλά ,ή απλώς οικονομικά για να γίνει η δουλίτσα!😊

Και μου είναι δύσκολο να υπολογίσω το μέγεθος (αν και είδα τους οδηγούς μεγεθών διαφόρων καταστημάτων)αφού λένε ότι μετά διπλασιάζεται τουλάχιστον!!

Εγώ είχα πάρει απ το hm, την έκαναν τη δουλειά τους 😂 δες να είναι μαλακό χωρίς μπανέλες για να μην σε πιέζει γτ δημιουργούνται στο στήθος γρομπαλακια, μαζεύει γάλα αν είναι σφιχτό και μπορεί να πάθεις μαστιτιδες κλπ.. 

Πιστεύω και με οικονομικο μια χαρά θα είσαι! Αν δεν έχεις και μεγάλο στήθος γενικά μπορεί να μη θες να φοράς καθόλου, εγώ το έκοψα από κάποιο σημείο κ μετά μέσα στο σπίτι 😜

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μιντόρι είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!😊

Καλησπέρα!! Καλως ηρθες! 

Το μέγεθος θα ειναι σίγουρα ενα νούμερο μεγαλύτερο και οσο αναφορα την ποιότητα δεν εχει σημασια γιατι υπάρχουν καλα και οικονομικά που κανουν την δουλειά τους και δεν λυπασαι και τα λεφτα σου! Ξεκίνησα με θηλασμου απο τα τζαμπο και τα επόμενα θα είναι h&m, υπάρχουν και σε καταστήματα βρεφικων και βγάζουν και προσφορες! Μετα νομίζω ειναι θεμα αισθητικο, πως θες να ειναι τι υφασμα να εχουν κλπ.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Καλησπέρα!! Καλως ηρθες! 

Το μέγεθος θα ειναι σίγουρα ενα νούμερο μεγαλύτερο και οσο αναφορα την ποιότητα δεν εχει σημασια γιατι υπάρχουν καλα και οικονομικά που κανουν την δουλειά τους και δεν λυπασαι και τα λεφτα σου! Ξεκίνησα με θηλασμου απο τα τζαμπο και τα επόμενα θα είναι h&m, υπάρχουν και σε καταστήματα βρεφικων και βγάζουν και προσφορες! Μετα νομίζω ειναι θεμα αισθητικο, πως θες να ειναι τι υφασμα να εχουν κλπ.

σκεφτηκα να παρω κανενα κι απο Τζαμπο...μηπως δεν μπορεσω να θηλασω κ μου μεινουν τα σουτιεν!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Μιντόρι είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!😊

Καλησπέρα!!! 

Εμένα με έχουν βολέψει από το jumbo! Αυτά που έχει σε μαυρο, άσπρο κ γκρι. Τα έχει σε s-m-l. Ελπίζω να μου κάνουν κ μετά τη γέννα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diana_caterina είπε:

Ειχες ξανα συσπάσεις; 

Λίγες... Διάσπαρτες μες την ημέρα.... Σήμερα είχα κ το μικρό σπίτι. Ήρθε βέβαια μια φίλη κ κάναμε κ δουλίτσες... Κ το απόγευμα έκανα μπάνιο κ κάποια στιγμή βλέπω τα πόδια μου. Χάλια.... Δεν τα χω ξανά δει έτσι...... 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Λίγες... Διάσπαρτες μες την ημέρα.... Σήμερα είχα κ το μικρό σπίτι. Ήρθε βέβαια μια φίλη κ κάναμε κ δουλίτσες... Κ το απόγευμα έκανα μπάνιο κ κάποια στιγμή βλέπω τα πόδια μου. Χάλια.... Δεν τα χω ξανά δει έτσι...... 

Πρησμένα ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nik_ol είπε:

Καλησπέρα!!! 

Εμένα με έχουν βολέψει από το jumbo! Αυτά που έχει σε μαυρο, άσπρο κ γκρι. Τα έχει σε s-m-l. Ελπίζω να μου κάνουν κ μετά τη γέννα. 

Να ρωτήσω κατι χαζουτσικο; Πώς υπολογίζετε το μέγεθος;;εγώ πχ στα κανονικά μου φοράω 75d.Μεχρι στιγμής μεγάλωσε ελάχιστα όλως παραδόξως γιατι είμαι στην 34η εβδομάδα.Να πάρω L;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Τα πόδια πάνω σε μαξιλάρι κ το χέρι επίσης κράτα το λίγο προς τα πάνω...

Το ξέρω αλλά με τον μικρό δε πρόλαβα χθες καθόλου να ξεκουραστώ.. Κ ήταν το αποτέλεσμα...... Τώρα που είναι στον βρεφικό έχω ξαπλώσει καναπέ να ηρεμήσουν λιγάκι...... Έχει κ φοβερή ζέστη.... 

Δημοσίευση

@Starrrφοβερό... Προσπάθησε οσο μπορεις να ξεκουραστείς..

@Love32 θες μπανακι με βαση; θες μπανιεριτσα ή θες σκετη βαση για την μπανιερα; εχει τοσα που διαλεγεις.. Εγω αν αγοραζα θα έπαιρνα την μπανιερα με την βαση έχει ειτε με ενσωματωμενη βαση ειτε αγοραζεις και βαζεις εσυ μια μεσα

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Το ξέρω αλλά με τον μικρό δε πρόλαβα χθες καθόλου να ξεκουραστώ.. Κ ήταν το αποτέλεσμα...... Τώρα που είναι στον βρεφικό έχω ξαπλώσει καναπέ να ηρεμήσουν λιγάκι...... Έχει κ φοβερή ζέστη.... 

Θύμισε μου πού είσαι εσύ! Γτ στην Αθήνα τουλάχιστον μέχρι στιγμής μου φαίνεται ότι κάνει δροσιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια ! Είμαι στην 27 εβδομάδα κύησης  Εδώ κι 10 μέρες έχω διαγνωστεί με διαβήτη  Κάνω διατροφή όλες οι τιμές. Μέσα στα όρια εκτός από τη νηστείας  Στις 10 μέρες  3  φορές έχει βγει εκτός ορίων 96  97 98  Όχι συνεχόμενα  Ο γυναικολόγος μου είπε πως δεν είναι το καλύτερο να ξεκινήσουμε ινσουλίνη γτωθα έχουμε θέματα  Έχετε εμπειρία πάνω στη χορήγηση  ινσουλίνης ? Κι γενικά ποτέ προτείνει ο ενδοκρινολόγος να ξεκινήσουμε ινσουλίνη ? Θα πάω σε λίγες μέρες στο γιατρό Σας ευχαριστώ 
    • Η κοπελα πηγε συστημενη σε εναν πολυ καλο γιατρο (υποτιθεται) στο Αλεξανδρας προκειμενου να αποφυγει αναιτια καισαρικη. Τελικα οταν εφτανε στις 40βδομαδες της ειπε οτι θα πρεπει πλεον να μπει για προκληση αλλα της ειπε οτι θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να καταφερει να γεννησει φυσιολογικα γιατι ειναι μικροκαμωμενη με στενη λεκανη και το μωρο μεγαλο 🥴🫠 κι οτι αυτος της συστηνει να μπει εξαρχης για καισαρικη προγραμματισμενα. Ε τι να κανει η κοπελα , πρωτο της παιδι, ανενημερωτη, τον ακουσε . Το μωρο τελικα 2780… Δηλαδη οκ δεν το λες και ελεφαντακι… Δυστυχως το νοσοκομειο ηταν υποστελεχωμενο, μαια εβρισκε με το κυαλι, σε αθλια κατασταση τα δωματια και με σοβαρες ελλειψεις εξοπλισμου, τα μονοκλινα κλεισμενα της ειπαν και στα αλλα δωματια πληθος ρομα που καποιοι δυστυχως δεν τηρουσαν τους κανονισμους οσον αφορα και τους συνοδους και την υγιεινη, πολλες φασαριες, φωνες κλπ.  Σου τα λεω σε πολυ γενικες γραμμες.
    • Τον αντρα σου δεν μπορουσες να τον εχεις ; 
    • 🤷 Αυτό μας είπαν, αυτό σου λέω.. δεν έχω ιδέα κατά τα άλλα, δεν έχουμε στη ζωή μας γονείς για να με απασχολήσει περισσότερο.. εμπειρικά αν με ρωτάς, μακάρι να ζούσε η πεθερά μου, θα προτιμούσα να την έχω μαζί μου το βράδυ παρά να είμαι μόνη μου.. ήταν πολύ δύσκολο από κ.τ τουλάχιστον να είσαι μόνη σου χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια..  
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις πληροφορίες 😊 @Ngsofia μου μη ψάχνεις για σύμπτωματα δεν είχα τπτ σε καμία από τις 2 ετ κ ήταν θετικές άσχετα με την εξέλιξη. Το μόνο που είχα αλλά δεν ξέρω αν είναι σημάδι ήταν εξάψεις κάνα 2 βραδιά αλλά κ αυτό δεν ξέρω αν έτυχε!!! 😉 Με το καλό να κάνεις χοριακη, λίγες μέρες έμειναν 🥰 Εμείς δεν κάνουμε κάτι προς το παρόν κ δεν ξέρω πότε θα νιώσω έτοιμη ξανά απλά ψάχνω λίγο τι άλλο μπορεί να φταίει 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...