Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση

Ανάλογα τη μάρκα είναι ότι βολεύει τη μαμά κ το μωρό... Όπως κ αν παθαίνει αλλεργικα εξάνθημα τα με κάποια εταιρεία. Πχ ο δικός μου babylino του προσπάθησα κ τώρα πιο μεγάλος. Κ γεμίζει φουλ μικρά σπιθουρακια. Οπότε συνεχίζουμε τώρα pampers active baby... Στην μπέμπα πήρα pampers premium που μου δείχνει κ πόσα ουρά έχει για να μετράω γεμάτες πάνες μες την ημέρα για να είμαι. Οκ αν τρώει σωστά... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Starrr είπε:

Ανάλογα τη μάρκα είναι ότι βολεύει τη μαμά κ το μωρό... Όπως κ αν παθαίνει αλλεργικα εξάνθημα τα με κάποια εταιρεία. Πχ ο δικός μου babylino του προσπάθησα κ τώρα πιο μεγάλος. Κ γεμίζει φουλ μικρά σπιθουρακια. Οπότε συνεχίζουμε τώρα pampers active baby... Στην μπέμπα πήρα pampers premium που μου δείχνει κ πόσα ουρά έχει για να μετράω γεμάτες πάνες μες την ημέρα για να είμαι. Οκ αν τρώει σωστά... 

Θα δοκιμάσουμε διάφορα μέχρι να καταλήξουμε...Στην αρχή πάμε σχεδόν στα τυφλά...

Δημοσίευση

@Love32 @Liiida @Diana_caterina ευχαριστώ κορίτσια μουυυ..   όχι υποθετα δεν μπήκαν είχα μαλακό τράχηλο και απλά ο γιατρός έκανε διαστολη με το χέρι του 2.5εκ κ μπήκε ορός με τους τεχνητούς πόνους.....παρόλη την διαδικασία ανάμεσα στους πόνους έχω 2-3 λεπτά ξεκούρασης γι'αυτό κ γράφω....

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Valxris είπε:

@Love32 @Liiida @Diana_caterina ευχαριστώ κορίτσια μουυυ..   όχι υποθετα δεν μπήκαν είχα μαλακό τράχηλο και απλά ο γιατρός έκανε διαστολη με το χέρι του 2.5εκ κ μπήκε ορός με τους τεχνητούς πόνους.....παρόλη την διαδικασία ανάμεσα στους πόνους έχω 2-3 λεπτά ξεκούρασης γι'αυτό κ γράφω....

Αχ τι ωραία. Μπράβο σου. Τα πας περίφημα νομίζω!!!!. 😎

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Valxris είπε:

Καλημέρα κορίτσια......

Νομίζω είμαι η πρώτη που δίνω online αναμεταδοση είμαι μέσα κορίτσια μου από τις 8 στις 9μπηκε η οκυτοκινη έχω διαστολή 5 και περιμένουμε πόνοι πολλοί αλλα ακόμα αντέχονται!!!!

Περίπου 7-9 πάνες στην αρχή την ημέρα!!!!

Με το καλό!!! Όλα να πάνε τέλεια και να έχουμε και από σένα μια υπέροχη περιγραφή τοκετού!!! 

Δημοσίευση

@Diana_caterina ανεβάζω την υπεύθυνη δήλωση που μου έκανε ο εργοδότης

@Valxris με έναν πονο να βγει το μικρακι σου ❤️

Εγώ κορίτσια μόνο 1 πακέτο pampers primium πήρε μεγάλο που έχει νομίζω 56 μέσα το ειχε προσφορά στο σούπερ 7 ευρώ περίπου 

IMG_20210614_122553.jpg

Δημοσίευση

@Valxris μπράβο με εναν πόνο!! Ολα θα πάνε καλα!! Θα συναντήσεις το μωράκι σου σε λιγάκι!!! 

@Diana_caterina Τα πήρα να υπάρχουν. Είχαν καλές τιμές. Δεν τα πήρα όλα μαζεμένα. Απλά λέω ας πάρω σιγά σιγά κανα δυο για αρχή να μην μου πέσουν πολλά μετά οικονομικά. Δεν θα πάρω άλλα εννοείται!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Εγώ κορίτσια μόνο 1 πακέτο pampers primium πήρε μεγάλο που έχει νομίζω 56 μέσα το ειχε προσφορά στο σούπερ 7 ευρώ περίπου 

IMG_20210614_122553.jpg

Κ εγώ αυτό πήρα.... Να δω αν τηε είναι οκ... Κ μετά θα παραγγείλω το μηνιαίο... 💗

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Μετά μου είπαν ότι ίσως χρειαστώ πιο μεγάλο νούμερο.. Δεν ισχύει; 

Ναι. Κ εγώ πήρα μετά μηνιαίο πακέτο νούμερο 2....1 μηνιαίο πακέτο. Κ μετά 2 μηνιαία πακέτα νούμερο 3.κτλ κτλ κτλ... Κ τα μηνιαία τα λένε έτσι. Αλλα κοντά 20 μέρες κρατάνε... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Ηλεκτρονικά φαρμακεία... Η αν έχουν 50% τα σούπερ. 

Πηγα σούπερ να ριξω μια ματια.. Πολυ κλεφτες κορίτσια 😂 την συσκευασία Pampers 56τμχ την εχουν 15€ κ την βαλανε δηθεν σε προσφορά στα 9! Και στο σκρουτζ σου βγαίνει πιο φθηνά 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Πηγα σούπερ να ριξω μια ματια.. Πολυ κλεφτες κορίτσια 😂 την συσκευασία Pampers 56τμχ την εχουν 15€ κ την βαλανε δηθεν σε προσφορά στα 9! Και στο σκρουτζ σου βγαίνει πιο φθηνά 

Και αν δεις όλα τα ηλεκτρονικά φαρμακεία τις ίδιες "προσφορές" έχουν 🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γέννησα 2:15...ευτυχώς βγήκε εύκολα ο μικρός 3σπρωξιματα τα είδα όλα αλλά οκ! Περιμένω να μου τον φέρουν!!!!

Καλότυχος να είναι ❤️❤️ είσαι καλά εσύ;; πόσα κιλάκια βγήκε; 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γέννησα 2:15...ευτυχώς βγήκε εύκολα ο μικρός 3σπρωξιματα τα είδα όλα αλλά οκ! Περιμένω να μου τον φέρουν!!!!

Μπράβο κοριτσάρα!!! Γερό κ ευτυχισμένο να είναι το αντράκι σου!!! Εύχομαι κ για σένα μια γρήγορη ανάρρωση! ❤❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Πω πω βλέπω το πινακακι μας... @Alexey είμαστε οι επόμενες!!!

Παναγίτσα μου! 😅 Έχω αρχίσει ήδη να τρομαζω... 😬  

@Valxrisσυγχαρητήρια, να σου ζήσει ο παίδαρος σου, πάντα ευτυχισμένος να είναι και υγιής και καλή ανάρρωση και σε σένα. Πολύ χαίρομαι που ξεμπερδεψες έτσι εύκολα! Επισκληριδιο δεν έκανες; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

IMG_20210614_122553.jpg

Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Valxris είπε:

Να σας ζήσει να είναι γερό και καλότυχο το αντράκι σας!!! 💙

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η nik_ol είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Να σας ρωτήσω θα πάρετε σερβιέτες ή πάνες για μετά τη γέννα; ποιες; δε θυμάμαι να το έχουμε συζητήσει ξανά... 

Καλησπέρα! Καλά κόριτσι εσύ? Συνήθως παίρνουν της sany lady από τι ξέρω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...