Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Νοεμβρη η παγωνια θα μας φερει πιο κοντα! Δυο γραμμουλες σαν θα δω, ΘΕΤΙΚΟ θα τρελαθω! Θα φουσκωσει η κοιλια, να το παρω αγκαλια εννεα μηνες πιο μετα! :)

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 5:46 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Εκεί να μείνει ψηλά!! Συνήθως παίρνει νωρίτερα την κάτω βόλτα η θερμοκρασία σου; Εμένα μόνο τη μέρα που ερχόταν η περίοδος έπεφτε. 

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μου κι εμένα τη μέρα που είναι να έρθει πέφτει στο 35.9 αλλά κάνα δυο μέρες πριν πέφτει στο 36 με 36.2 ακόμα είναι στο 36.5

Δημοσίευση
  στις On 15/11/2020 at 6:00 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσια θυμάστε τις 50+ ημέρες κύκλου μου.... Καθυστέρηση ήταν. Πριν λίγο έκανα τεστ κύησης. Είναι καραθετικο 💞💞 @lactaki

Expand  

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό 💗💓💖μπαμ μπαμ το δεύτερο 😍😆

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Σας ευχαριστώ πολύ όλες... Έχω και τον μικρό μου με πυρετό κ αγχώνομαι. Σήμερα θα πάμε κ για χπριακη κ παιδίατρο τον μικρό... Τελευταία περίοδο είχα 25/09.. Κ γύρω στις 30/9 είχα πάει κ στην ενδοκινολογο που μου είχε πει να προσπαθούμε αλλά λογικά μόνο με κλομοφαινη πάλι θα μπορέσω να μείνω έγκυος.. Κ ότι να μην αγχώνομαι αφού γνωρίζω τη διαδικασία... Να πάω τώρα να της πω πως έμεινα μόνη κ δε ξέρω κ πότε? 😅

Δημοσίευση

Κορίτσια θυμάστε τις 50+ ημέρες κύκλου μου.... Καθυστέρηση ήταν. Πριν λίγο έκανα τεστ κύησης. Είναι καραθετικο 💞💞 @lactaki

Expand  

Μπράβο κοπέλα μου!! Καλή εγκυμοσύνη!!!! Όλα να πάνε καλά!! 😍😍

Δημοσίευση

Expand  

Μπράβο βρε κορίτσι! Τρελανέ μας τώραααααα!

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 12:27 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες σας. Βγήκε η χοριακη. 21.000+ και κάτι ψιλά.. 😅😅😅

Expand  

Στο Θεό η χοριακη!! Έτσι όπως το πας είσαι για αυχενική διαφάνεια κατευθείαν..😂😂😂 Πήρες το γιατρό σου; 

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 12:27 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες σας. Βγήκε η χοριακη. 21.000+ και κάτι ψιλά.. 😅😅😅

Expand  

Φαντάζομαι το τεστ ουρων πριν καν το κάνεις είχε βγει θετικό 😂😂

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 12:59 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Στο Θεό η χοριακη!! Έτσι όπως το πας είσαι για αυχενική διαφάνεια κατευθείαν..😂😂😂 Πήρες το γιατρό σου; 

Expand  

καλε ποια αυχενικη εδω παρα λιγο να παει κατευθειαν για γεννα.....

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 1:35 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Μόλις έλαβα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για θρομβοφιλια και όπως τα περίμενα φυσιολογικά όλα! 

Expand  

Μάλιστα.. Οπότε μάλλον θεωρούνται τυχαία;; 

Δημοσίευση
  στις On 15/11/2020 at 8:24 ΜΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Ελενακι12:Γέννησε:29/06/20 κοριτσακι🎂❤️

St3llina:Γέννησε αγορακι🍼💙

Frogel:Γέννησε κοριτσακι❤️🎂 

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20 

Evie2:ΓΕΝΝΗΣΕ κοριτσακι13/10/20🎂🎂

Mt3508: ΓΈΝΝΗΣΕ:3/8/20αγορακι💙😙

💗🎂💗

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:αγορακι👶

Tzortzina123:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/08👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μάσα:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eiffel:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Hope19:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kardoula1991:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kallina:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ioannastr:ΘΕΤΙΚΟ👶 

BASOULA2:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σταυρι:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μαρινα22:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Beatrice:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Lactaki:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Prinssc1313:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Smurff88:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Natasha24:ΘΕΤΙΚΟ👶 

DIAMANTW:ΘΕΤΙΚΟ👶 

ζουζούνα*: ΘΕΤΙΚΟ👶

Starrr:ΘΕΤΙΚΟ👶

Expand  

Δεν είμαι στο πινακάκι 🙄

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 12:59 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Expand  

Ναι τον πήρα. Κ μου λέει αααα μόνο τόσες χιλιάδες. 😂 Αύριο 12 το μεσημέρι θα πάω. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Μόλις έλαβα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για θρομβοφιλια και όπως τα περίμενα φυσιολογικά όλα! 

Expand  

Και τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις?? Σου είπαν?? 

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 2:50 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Ναι τον πήρα. Κ μου λέει αααα μόνο τόσες χιλιάδες. 😂 Αύριο 12 το μεσημέρι θα πάω. 

Expand  

Στο τέλος θα γεννήσεις πρώτη 😂😂 με το καλό να το δεις να κουνιέται αύριο!!!

Δημοσίευση

Expand  

Είδες μήπως κάποιο να είναι στην γκρίζα ζώνη;;ίσως σε επόμενη κύηση σου δώσει αρχικά αγωγή κ κάνεις έλεγχο μέσα στην κύηση..8η-10η εβδομάδα..αυτό τουλάχιστον έκαναν σε μένα κ όντως στην 1η είχα γκρίζα ζώνη σε μια εξέταση..τώρα όλα αρνητικά αλλά συνεχίζω τις ηπαρινες μέχρι την αυχενική κ βλέπουμε!

Πώς πας με τη διατροφή;;πήρες βιταμίνες τελικά;

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 2:11 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Μάλιστα.. Οπότε μάλλον θεωρούνται τυχαία;; 

Expand  

Θα περάσω μολις αδιαθετησω από τον ιδιώτη γυναικολόγο μου για ένα υπέρηχο κ θα του τις δείξω αλλά χωρίς να είμαι γιατρός υποθέτω τυχαίο. Μου το είχε πει και η ίδια η αιματολογος ένα 80% δεν βρίσκουν αιτία. 

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 3:08 ΜΜ, ο/η Smurf88 είπε:

Είδες μήπως κάποιο να είναι στην γκρίζα ζώνη;;ίσως σε επόμενη κύηση σου δώσει αρχικά αγωγή κ κάνεις έλεγχο μέσα στην κύηση..8η-10η εβδομάδα..αυτό τουλάχιστον έκαναν σε μένα κ όντως στην 1η είχα γκρίζα ζώνη σε μια εξέταση..τώρα όλα αρνητικά αλλά συνεχίζω τις ηπαρινες μέχρι την αυχενική κ βλέπουμε!

Πώς πας με τη διατροφή;;πήρες βιταμίνες τελικά;

Expand  

Δεν γράφει το χαρτί κάτι για γκρίζα ζώνη όλα στις φυσιολογικές τιμές είναι. Και στο τέλος γραφει εργαστηριακος έλεγχος εντός φυσιολογικών ορίων.

Αν θυμάσαι γράψε μου σε ποια εξέταση ήσουν στη γκρι ζώνη! 

Επειδη πιστευω οτι μπορει να είναι θέμα ποιοτητας ωαριου. Δηλαδή χρωμοσωμικες ανωμαλίες που είναι και η πιο συχνή αιτία. Εκανα αλλαγές στο τρόπο ζωής κ στη διατροφή. Ελπίζω να αρκεί η προετοιμασια που έκανα και να πιασει τόπο. Από βιταμίνες μόνο  q10 παίρνω και φολικο. Με τη μακα δεν τα καταφερα απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου! 

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 3:57 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Δεν γράφει το χαρτί κάτι για γκρίζα ζώνη όλα στις φυσιολογικές τιμές είναι. Και στο τέλος γραφει εργαστηριακος έλεγχος εντός φυσιολογικών ορίων.

Αν θυμάσαι γράψε μου σε ποια εξέταση ήσουν στη γκρι ζώνη! 

Επειδη πιστευω οτι μπορει να είναι θέμα ποιοτητας ωαριου. Δηλαδή χρωμοσωμικες ανωμαλίες που είναι και η πιο συχνή αιτία. Εκανα αλλαγές στο τρόπο ζωής κ στη διατροφή. Ελπίζω να αρκεί η προετοιμασια που έκανα και να πιασει τόπο. Από βιταμίνες μόνο  q10 παίρνω και φολικο. Με τη μακα δεν τα καταφερα απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου! 

Expand  

Η αλήθεια είναι ότι έχει περίεργη γεύση..εγώ την έβαζα σε γιαούρτι κλπ για να σπάει λίγο.. στις εξετάσεις μετά την παλινδρομη είχα βγει και εγώ αρνητική αλλά μου είχε πει ότι ίσως εμφανίζεται μόνο μέσα στην κύηση..όταν έκανα στην κόρη μου έγραφε στις καρδιολιπίνες αρνητικό αλλά δίπλα στα όρια είχε ένα εύρος και από εκεί είδαμε ότι είναι γκρίζα ζώνη..όπως και να χει θα μιλήσεις με την αιματολογο και θα σε καθοδηγήσει..όλα καλά θα πάνε!!

Δημοσίευση
  στις On 16/11/2020 at 2:52 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Και τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις?? Σου είπαν?? 

Expand  

Καλημερα!!Τώρα το είδα κορίτσι μου, εχω κανονίσει να παω κ σε ενδοκρινολογο. Νομίζω δεν θα παω πουθενα αλλου μετα απο εκει. Σε κάποιες μέρες θα παω κ στον γυναικολόγο μου κ θα το συζητήσω κ μαζί του. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...