Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζω αυτός ο μήνας να ήταν ο τυχερος

Recommended Posts

Καλησπέρα!!είμαι 25χρονων και προσπαθούμε κάποιους μήνες με τον σύζυγό μου όχι συνεχόμενα όμως...είχα κάνει κάποιες εξετάσεις και η ΑΜΗ μου είχε βγει λίγο χαμηλή για την ηλικία μου...ο κύκλος μου είναι 26-28ημερων...είμαι πάντα ρολόι με την περίοδο μου και σήμερα βρίσκομαι στην 29η μέρα του κύκλου χωρίς φυσικά περίοδο !τελευταία περίοδος 21σεπτεμβριου(κρατάει 6 μέρες)...στήθος και κοιλιά φουλ πρησμένα και κάπως διαφορετικά από άλλες φορές,συν του ότι πάω τουαλέτα περίπου κάθε μισάωρο και αυτό με έχει κουράσει αρκετά....επίσης νιώθω ότι θέλω να ξαπλώνω συνέχεια...ας μην κοιμάμαι αρκεί να ξαπλώνω ....ποια η γνώμη σας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξεργάστηκε από Marypv
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Marypv είπε:

Καλησπέρα!!είμαι 25χρονων και προσπαθούμε κάποιους μήνες με τον σύζυγό μου όχι συνεχόμενα όμως...είχα κάνει κάποιες εξετάσεις και η ΑΜΗ μου είχε βγει λίγο χαμηλή για την ηλικία μου...ο κύκλος μου είναι 26-28ημερων...είμαι πάντα ρολόι με την περίοδο μου και σήμερα βρίσκομαι στην 29η μέρα του κύκλου χωρίς φυσικά περίοδο !τελευταία περίοδος 21σεπτεμβριου(κρατάει 6 μέρες)...στήθος και κοιλιά φουλ πρησμένα και κάπως διαφορετικά από άλλες φορές,συν του ότι πάω τουαλέτα περίπου κάθε μισάωρο και αυτό με έχει κουράσει αρκετά....επίσης νιώθω ότι θέλω να ξαπλώνω συνέχεια...ας μην κοιμάμαι αρκεί να ξαπλώνω ....ποια η γνώμη σας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα, κορίτσι μου! Σου εύχομαι να είναι πράγματι ο τυχερός σου μήνας! 

Μην σκέφτεσαι την AΜΗ, το θέμα είναι η ποιότητα των ωαρίων και όχι τόσο το απόθεμα. Έχω κι εγώ χαμηλή ΑΜΗ(φυσιολογικό για την ηλικία μου) και έχω μείνει 2 φορές έγκυος,άσχετα αν δεν είχε την επιθυμητή έκβαση. Τώρα ελπίζω ότι είμαι και θα είναι η τυχερή.

Κάνε ένα τεστ να σου φύγει η αγωνία. Τα καλύτερα εύχομαι!

στις Just now, ο/η Paulina είπε:

Καλησπέρα, κορίτσι μου! Σου εύχομαι να είναι πράγματι ο τυχερός σου μήνας! 

Μην σκέφτεσαι την AΜΗ, το θέμα είναι η ποιότητα των ωαρίων και όχι τόσο το απόθεμα. Έχω κι εγώ χαμηλή ΑΜΗ(φυσιολογικό για την ηλικία μου) και έχω μείνει 2 φορές έγκυος,άσχετα αν δεν είχε την επιθυμητή έκβαση. Τώρα ελπίζω ότι είμαι και θα είναι η τυχερή.

Κάνε ένα τεστ να σου φύγει η αγωνία. Τα καλύτερα εύχομαι!

Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!!!ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!ξέχασα να αναφέρω ότι έκανα ένα σήμερα αλλά δυστυχώς από την αγωνία μου το έκανα μεσημέρι αφού είχα πάει τουαλέτα ήδη αρκετές φορές και βγήκε αρνητικό.

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Marypv είπε:

Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!!!ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!ξέχασα να αναφέρω ότι έκανα ένα σήμερα αλλά δυστυχώς από την αγωνία μου το έκανα μεσημέρι αφού είχα πάει τουαλέτα ήδη αρκετές φορές και βγήκε αρνητικό.

Σε ευχαριστώ! Είμαι αρκετά συγκρατημένη καθώς έχω περάσει αρκετά. 

Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο και να πας κατευθείαν για χοριακή αν δεν έρθει η ακατανόμαστη. 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Paulina είπε:

Σε ευχαριστώ! Είμαι αρκετά συγκρατημένη καθώς έχω περάσει αρκετά. 

Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο και να πας κατευθείαν για χοριακή αν δεν έρθει η ακατανόμαστη. 

Αυτό θα κάνω!!!μακάρι να είναι πράγματι ο τυχερός μας μηνας

Κοριτσι μου καλημερα, ευχομαι να εχει γινει το θαυματακι σας, περιμενε 2 μερες ακομα κ αν δεν ερθει κανε καλυτερα μια χοριακη που σου ειπε και η κοπελα, ειναι πιο αξιοπιστη!!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσι μου καλημερα, ευχομαι να εχει γινει το θαυματακι σας, περιμενε 2 μερες ακομα κ αν δεν ερθει κανε καλυτερα μια χοριακη που σου ειπε και η κοπελα, ειναι πιο αξιοπιστη!!

Καλημέρα!!!θα δω και αύριο και αν είναι την Πέμπτη θα πάω για χοριακη...21 Σεπτέμβρη μου έδωσε η γυναικολόγος τα pregnacare before και τελειώνουν αύριο επομένως θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί της για να δούμε αν θα τα συνεχίσω ή τέλος πάντων τι πρέπει να κάνω!!!τα γνωρίζετε εσείς τα συγκεκριμένα;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Marypv είπε:

Καλημέρα!!!θα δω και αύριο και αν είναι την Πέμπτη θα πάω για χοριακη...21 Σεπτέμβρη μου έδωσε η γυναικολόγος τα pregnacare before και τελειώνουν αύριο επομένως θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί της για να δούμε αν θα τα συνεχίσω ή τέλος πάντων τι πρέπει να κάνω!!!τα γνωρίζετε εσείς τα συγκεκριμένα;

Τα εχω ακουσει αλλα δεν τα ειχα παρει, εγω επαιρνα τα inofert και inofert plus, παντως κανε τη χοριακη και παρε την κ ενα τηλεφωνο να δεις τι θα σου πει κ εκεινη🙂

Να πας να κάνεις χοριακη!!!! Κ σ εύχομαι να είναι το αποτέλεσμα που θες! Εμείς δε μπορούμε να σ πούμε αν είσαι ή όχι γτ είτε θα σ φουσκωσουμε τα μυαλά είτε θα σε απογοητευσουμε! Το μόνο που θα σ πω είναι να μένεις στα γεγονότα κ όχι στα συμπτώματα γτ ξεγελάνε! Καλή επιτυχία!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...