Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο ΟΚΤΏΒΡΗΣ με τις πρώτες τις βροχές για να σπείρουμε αγάπη, να γεμίσουν οι αγκαλιές 🥰🥰🥰🙏🙏🙏🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσι μου όλα καλά παλι καλά 

Όλα καλά!!! Μην αγχώνεσαι κ πρόσεχε.. άσε τις τρελιτσες για αρχή ανυπόμονηηηη δε κρατιεστε χαχαα. Είναι κρίσιμο το τρίμηνο μην κάνεις τέτοια. Εμένα προσωπικά ο γιατρός Μ δε Μ αφήνει το πρώτο τρίμηνο. Καλά με τα δίδυμα δε νομίζω να κάνω κάτι κ τα υπόλοιπα τρίμηνα αλλά λέμε τώρα..... 🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσι μου όλα καλά παλι καλά 

Πολύ χαίρομαι κορίτσι μου!Αλλά θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις...νομίζω ότι καλό θα ήταν να αφήσετε λίγο στην άκρη το σεξουαλικό κομμάτι τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο.Και εμένα ο γιατρός μου όταν τον ρώτησα δεν μου απαγόρεψε αλλά μου είπε σιγά-σιγα,με προσοχή και άλλα τέτοια και κατάλαβα πως καλύτερα θα ήταν να μην...τι να κάνουμε;πρέπει να περάσουμε μια περίοδο "ξηρασίας" για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σίγουρες για τα ζουζούνια μας.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Όλα καλά!!! Μην αγχώνεσαι κ πρόσεχε.. άσε τις τρελιτσες για αρχή ανυπόμονηηηη δε κρατιεστε χαχαα. Είναι κρίσιμο το τρίμηνο μην κάνεις τέτοια. Εμένα προσωπικά ο γιατρός Μ δε Μ αφήνει το πρώτο τρίμηνο. Καλά με τα δίδυμα δε νομίζω να κάνω κάτι κ τα υπόλοιπα τρίμηνα αλλά λέμε τώρα..... 🤣🤣

Χαχαχαχα εμένα με είπε 2 φορες αλλά οκε όλα καλά με είπε απο την μήτρα ήταν το είδα μεγάλωσε πολύ και άκουσα κ καρδιά τώρα 20 μέρες δεν έχει τίποτα αλλά εντάξει δεν πειράζει το μωρο να είναι καλά τα δυδυμακια σουυ μωρεε αγαπες μου 💜

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Beatricee είπε:

Πολύ χαίρομαι κορίτσι μου!Αλλά θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις...νομίζω ότι καλό θα ήταν να αφήσετε λίγο στην άκρη το σεξουαλικό κομμάτι τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο.Και εμένα ο γιατρός μου όταν τον ρώτησα δεν μου απαγόρεψε αλλά μου είπε σιγά-σιγα,με προσοχή και άλλα τέτοια και κατάλαβα πως καλύτερα θα ήταν να μην...τι να κάνουμε;πρέπει να περάσουμε μια περίοδο "ξηρασίας" για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σίγουρες για τα ζουζούνια μας.

Το ξέρω τώρα δεν έχει τίποτα δεν με πειράζει δεν θα πεθάνω και για το σεξακι εντάξει λίγο υπομονή σας ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσια μου πραγματικα 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Ποτέ μη λες ποτέ!Φαντάσου να σε πιάσουν ορεξουλες τον ένατο μήνα και να κυνηγάς τον άντρα σου γύρω-γυρω από το κρεβάτι 😂

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Beatricee είπε:

Ποτέ μη λες ποτέ!Φαντάσου να σε πιάσουν ορεξουλες τον ένατο μήνα και να κυνηγάς τον άντρα σου γύρω-γυρω από το κρεβάτι 😂

Χαχαχαχαχχαχαχα 😂😂 η ζωή μου όλοι 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω κάτι άλλο ξέρετε αν το ινδικό χιριδιο δεν κανει γιατί θέλω να Παρω κ έχω ακούσει οτι έχει αρρώστιες 

Γενικά σε βλέπω ότι θέλεις να το ρισκάρεις🤔...προσωπικά δεν ξέρω αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Beatricee είπε:

Παιδια εγω ειμαι στν 9ο κ ο δικο μ δε μ καθετε με τπτ. Ξεχνα το μ λεει δε μπορωωωω φοβάμαι βρες αλλο τρόπο να γεννήσεις 😅

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Evie2 είπε:

Παιδια εγω ειμαι στν 9ο κ ο δικο μ δε μ καθετε με τπτ. Ξεχνα το μ λεει δε μπορωωωω φοβάμαι βρες αλλο τρόπο να γεννήσεις 😅

Χαχαχαχα φοβούνται μωρέ οι καημένοι!Εγώ τους καταλαβαίνω να σου πω την αλήθεια!

Υ.Γ Δοκίμασες τα καυτερά;😂

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Beatricee είπε:

Χαχαχαχα φοβούνται μωρέ οι καημένοι!Εγώ τους καταλαβαίνω να σου πω την αλήθεια!

Υ.Γ Δοκίμασες τα καυτερά;😂

Χαχαα όχι ακόμα θα ξεκινήσω σιγά σιγά.  Τον καταλαβαινω δε θα είναι κ εύκολο να βρούμε κ θεση π ν βολευεο κ τσ 2 οποτε.  Χαχχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω κάτι άλλο ξέρετε αν το ινδικό χιριδιο δεν κανει γιατί θέλω να Παρω κ έχω ακούσει οτι έχει αρρώστιες 

Βρε κορίτσι μου και συ τώρα  ένα μωρό στην κοιλιά θες να πάρεις ινδικό χοιρίδιο; Ρώτησε το γιατρό. Αλήθεια σας αφήνει επαφές; Εμάς 1ο τρίμηνο γιοκ!! Από τον 4ο και μετά έδωσε το οκ. Σημασία έχει πως όλα είναι καλά!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Βρε κορίτσι μου και συ τώρα  ένα μωρό στην κοιλιά θες να πάρεις ινδικό χοιρίδιο; Ρώτησε το γιατρό. Αλήθεια σας αφήνει επαφές; Εμάς 1ο τρίμηνο γιοκ!! Από τον 4ο και μετά έδωσε το οκ. Σημασία έχει πως όλα είναι καλά!!

Με άφησε να παρω

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Ρώτησα και με είπε παρε

Ε ωραία αφού ρώτησες βρε κορίτσι μου τι μας ρωτάς;Ο γιατρός ξέρει καλύτερα 1000 φορές καλύτερα από εμάς.Μπραβο πάντως για το κουράγιο σου!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Με άφησε να παρω

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Beatricee είπε:

Ε ωραία αφού ρώτησες βρε κορίτσι μου τι μας ρωτάς;Ο γιατρός ξέρει καλύτερα από 1000 φορές καλύτερα από εμάς.Μπραβο πάντως για το κουράγιο σου!

1ο σας Ρώτησα για να έχω και αλλες γνώμες δεν σκωτοσα κανέναν 2ο εγώ δεν θα κάνω τίποτα όλα ο δικός μου θα τα κανει 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Princess1312 είπε:

1ο σας Ρώτησα για να έχω και αλλες γνώμες δεν σκωτοσα κανέναν 2ο εγώ δεν θα κάνω τίποτα όλα ο δικός μου θα τα κανει 

Κορίτσι μου γλυκό δεν σου είπα κάτι κακό,απλώς τις περισσότερες φορές είθισται να ακούμε τον γιατρό μας.Περα από αυτό το ποιος θα φροντίζει το κατοικίδιο είναι δικη σας ευθύνη και δεν ενδιαφέρει κανέναν 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσια! Γεννησα κ γω!  Λοιπόν όπως ξέρετε ειχα ήδη δύο καισαρικες. Ειχα αποφασισει να προσπαθήσω να γεννησω φυσιολογικά. Βρήκα γιατρό κ.μαια π αναλαμβάνουν. Όπως επίσης ξέρετε ειχα ιδανικές συνθήκες. Δ πήρα κιλα, γυμνάζομαι, περπατουσα κτλ  Προχθες, τη Δευτέρα δηλαδή, από τ μεσημέρι κ μετα ειχα κατι περιέργειες συσπασεις. Τ βραδθ γυρω στις 10 π εκατσα ενιωθα πονο κανονικα κ συσπασεις ανα 10.με 15 λεπτά. Κ μια αίσθηση ότι θελβ να πάω τουαλέτα. Παιρνω τ γιατρό μ λεει ας μην τ ρισκάρουμε αφου έχεις 2 χειρουργεία ελα στο γενεσις στη Θεσσαλονίκη, εμεος μένουμε μια ωρα μακρυα σε επαρχία, να το δούμε. Ξεκιναμε φτασαμε 12.30 τη νύχτα. Μ.κανει καρδιοτοκογραφο ειχα συσπασεις αλλά όχι δυνατες. Με εξετασε ειχα διαστολή σχεδον δύο. Μ λέει αν ήσουν πρώτο τοκη θα σε έδιωχνα. Τωρα μεινε μερικες ωρες κα δούμε.πως θα πάει. Άρχισαν να πυκνώνουν οι συσπασεις οπότε κάναμε εισαγωγή. Ήρθε κ η μαια. Οτι κ αν κάναμε κορίτσια μάταιο. Διαστολή π εφτασε μέχρι τ 4 κ κολλησε εκεί κ συσπασεις π.ποτε δ συντονιστηκαν..περπάτημα, καθίσματα, μπάλες, άπειρες στασεις, άπειρες ώρες. Εσπασαν κ τ νερα γυρω στις 2 χθες τ μέσημερι. Ειχα για καμια ώρα πιο έντονες συσπασεις λέει ο γιατρός πάμε.καλα. ε μετά κόπηκαν μαχαίρι. Η πρόκληση απαγορευτική στην κατάσταση μου. Μπηκαμε για καισαρικξ στις 2 τ ξημέρωμα χθες. Γέννησα μια μπουμπου 2550.κ 48 εκατοστά. Τοσες ωρες τοση ταλαιπωρία. Αλλα τ μωρο ενώ ξεκίνησε τ τοκετο λουφάξε κ δ ελεγε να βγει. Παρόλα αυτά είναι μια γλυκά. Μ τη φέρανε κ επιασε αμεσως στήθος λες κ θηλαζε από την κοιλιά. Ο μπαμπάς της ηταβ μέσα στο χειρουργείο. Ο πρώτος π την οηρε αγκαλια και εμφανώς συγκινημένος. Την ακολούθησε παντού μετα σε παιδίατρος κτλ.  
    • Καλημέρα! Στον πρώτο μήνα συμμετέχει και ο εργοδότης, οπότε δεν παίρνεις όλο το ποσό από τον εφκα. Τώρα ανάλογα σε ποιον εφκα ανήκεις, υπάρχουν καθυστερήσεις. Εγώ έκανα να πληρωθώ 2.5 μήνες και μετά πληρωνόμουν κάθε μήνα την μέρα που έλεγε το χρονοδιάγραμμα του εφκα (αναρτάται κάθε χρόνο). Είμαι όμως Θεσσαλονίκη. Εχω ακούσει για άλλες περιοχές, ότι άργησαν να πληρωθούν. Απο τον δεύτερο μήνα και μέχρι που βγήκα σε άδεια κυήσεως, πληρωνόμουν σχεδόν 200€ λιγότερα από ότι στην δουλειά μου. Το ποσό βγαίνει ανάλογα το δηλωθέν σου εισόδημα. 
    • Το ιδιο πραγμα ειναι να πινει το αντλημενο αρκει που το εχεις κι αυτο δεν υπαρχει καμια διαφορα. Ενταξει και το αλλο παιδακι σ εχει αδυναμια ειναι λογικο να αισθανεται καπως αλλα ειναι προσωρινο. Φαντασου εγω ακομα θυμαμαι οταν μπηκε η μικροτερη αδερφη μ νεογεννητη σπιτι με το πορτ μπεμπε ειχα σκυλιασει για καποιο λογο αλλα μετα ολα καλα. Προσπαθησε να εχεις δυναμεις και ολα θα γινουν εισαι και χειρουργημενη μη το ξεχνας.   
    • Όχι κανένα.. ακόμα τη παλεύω χωρίς..θα δείξει πόσο 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Νομίζω, δεν είμαι σίγουρη ότι τον πρώτο μήνα στον καλύβει ο εργοδότης και τους υπόλοιπους το ΕΦΚΑ και πληρώνεσαι σύμφωνα με το βασικό που σου δίνουν από την εργασία σου.. βέβαια είναι πολύ λιγότερα του ΕΦΚΑ από το μισθό της εργασίας σου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...