Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!! Μετά από μια γρήγορη αποβολή (5εβδομάδες) και μια βιοχημικη κύηση(είδαμε μόνο χοριακή και ποτέ σάκο) η ψυχολογία μου έπεσε πολύ αλλά δεν το βάζω κάτω. Έχω  σταθερό κύκλο στις 28μέρες ακριβως και έχω ήδη 3 μέρες καθυστέρηση. Εδώ και 12 μέρες είναι πολύ πρησμένο το στήθος μου και οι μασχάλες μου πολύ (οι μαστικοι μου αδένες φτάνουν μέχρι μασχάλες), έχω υπνηλία κυρίως κατα τη διάρκεια της μέρας, ζάλη και αρκετή συχνοουρία και σήμερα διάρροια. Να ελπίζω σε κάτι θετικό?!?!?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου όλα αυτά που λες είναι πολύ θετικά όπως και επίσης μετά από μια βιοχημική κύηση πολύ εύκολη η σύλληψη!!! Νομίζω πως τρις μέρες είναι αρκετες για να κάνεις ένα τεστακι σου εύχομαι θετικά αποτελέσματα ενημέρωσε μας!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η ΜΑΡΑΚΙ86 είπε:

Καλησπέρα!!! Μετά από μια γρήγορη αποβολή (5εβδομάδες) και μια βιοχημικη κύηση(είδαμε μόνο χοριακή και ποτέ σάκο) η ψυχολογία μου έπεσε πολύ αλλά δεν το βάζω κάτω. Έχω  σταθερό κύκλο στις 28μέρες ακριβως και έχω ήδη 3 μέρες καθυστέρηση. Εδώ και 12 μέρες είναι πολύ πρησμένο το στήθος μου και οι μασχάλες μου πολύ (οι μαστικοι μου αδένες φτάνουν μέχρι μασχάλες), έχω υπνηλία κυρίως κατα τη διάρκεια της μέρας, ζάλη και αρκετή συχνοουρία και σήμερα διάρροια. Να ελπίζω σε κάτι θετικό?!?!?

Έφυγες για τέστ!Άντε με το καλό!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...