Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διδυμομανούλες 2021

annie!

Recommended Posts

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

@Evi 89 χαχα τρομαξε Ε;Εμ πολυ κούνημα λεμε τωρα οχι αστεια.. Μη φοβασαι για τις ενεσεις κορτιζόνης ειναι για τα πνευμονια των μωρων,δε παει σε εμας..αλλα και πιο νωρις να στα παρει τα μωρακια μια χαρα θα ειναι απο βαρος ετσι οπως πας..37 Ουαου!!

Ναι τρόμαξε! Κ λεω ειναι καλό αυτό; Ναι ναι μου λεει πολύ καλό! Γιατί και γω αναρωτιόμουν αν ειναι φυσιολογικό τοσο κουνημα και χτυπημα και δεν λενε να ηρεμησουν.. εσυ τις εκανες; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 2.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Evi 89 είπε:

Ναι τρόμαξε! Κ λεω ειναι καλό αυτό; Ναι ναι μου λεει πολύ καλό! Γιατί και γω αναρωτιόμουν αν ειναι φυσιολογικό τοσο κουνημα και χτυπημα και δεν λενε να ηρεμησουν.. εσυ τις εκανες; 

Μου ειπε οχι ακομα..θα ξαναπαω σε 2 βδομαδες και ισως τοτε ,Παει αναλογα ποτε πιστευει οτι θα παμε για τη γεννα.μιλησα και με την αιματολογο μου κ μου ειπε βεβαια και  θα της κανεις οταν σου πει ,ειναι οκ..!!

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Evi 89 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Επειδή έτυχε σήμερα να παω νοσοκομείο για προγραμματισμένη επίσκεψη να σας πω τα εξής 

@Nefeliap και μένα ειναι παααρα πολυ ζωηρα. Εδω κ βδομάδες. Ειμαι 28+5. Η γιατρός που με είδε για πρωτη φορά τρόμαξε! Αλλά μ λεει καλό ειναι αυτο! 

@Magaiver μου ειπε οτι τα μωρά μου ειναι σαν 30 βδομάδων. 1304γρ και 1478 γρ. Εν τω μεταξυ εγω τρωω μονο μεσημερι κ καμια φορα τα βράδια οταν δεν εχω αναγούλα και πινω καφε κ σοκολάτες κ γενικώς γλυκά ροφήματα. Λες κ μ λειπει ενεργεια. Μου ειπε δεν εχει σχεση το φαγητο αυτά παιρνουν! 

τέλος μου ανεφερε τις ενεσεις κ εχω τρομαξει φοβαμαι πολυ.. με το σωματότυπό μου λεει ας φτασουμε τις 34 βδομαδες κ μετα οσο παει μεχρι 36. Ο τράχηλος καλά κρατεί 37χιλιοστα και μου τον ειδε κολπικα. 

Καλέ είναι πραγματικά πολύ μεγάλα τα μωρά σου για την εβδομάδα που είσαι. Τρομερό! Αυτα τα βάρη είναι για 30-31 εβδομάδων ναι.

Ο σωματοτυπος ρε γαμωτο είναι θέμα. Και εγώ το ίδιο φοβάμαι.. Δεν θα χωράνε μετά από κάποια στιγμή δυστυχώς..

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Μου ειπε οχι ακομα..θα ξαναπαω σε 2 βδομαδες και ισως τοτε ,Παει αναλογα ποτε πιστευει οτι θα παμε για τη γεννα.μιλησα και με την αιματολογο μου κ μου ειπε βεβαια και  θα της κανεις οταν σου πει ,ειναι οκ..!!

Αχ θύμισέ μου πόσο εισαι! Ξέρω οτι εισαι παραπανω αλλά ξεχνάω! Δλδ εμενα λες νωρις να μου ειπε; Εγω δεν ρωτησα κανεναν την εμπιστευομαι τι να πω! 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Καλέ είναι πραγματικά πολύ μεγάλα τα μωρά σου για την εβδομάδα που είσαι. Τρομερό! Αυτα τα βάρη είναι για 30-31 εβδομάδων ναι.

Ο σωματοτυπος ρε γαμωτο είναι θέμα. Και εγώ το ίδιο φοβάμαι.. Δεν θα χωράνε μετά από κάποια στιγμή δυστυχώς..

Κ μενα περιεργο μου φανηκε τι ν πεις! Εγω ειμαι τωρα 58+ κιλά. Ούτε 10 δεν εβαλα ακομα καλα καλα. Αν και ειμαι κοντα! Χαχα! Τι να κανουμε μωρε οπως μου ειπ η γιατρος μου έξω δεν εισαι καμια 1,80 σαν τις Ολλανδες να ελεγα οτι θα φτάσεις τις 38! Αντε καλά λεω. Κ μεις που ειμαστε 1,60 με το ζορι ψυχή έχουμε! Αλλά εδώ σου λέει μέσος ορος ειναι οι 35 βδομάδες οποτε απλά ξέρουμε εξ αρχής οτι εκει θα ειμαστε πανω κάτω! Κουράγιο!

@Magaiver μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, δεν παίζει να έχασαν βάρος. Τα μηχανήματα έχουν αποκλίσεις κ ακόμα κ οι γιατροί κάνουν λάθος. Μπορεί να καθόταν περίεργα κ να μην το μέτρησε καλά. Κ μένα τη μικρή ο γιατρός μου την είχε βγάλει 1600 κ μια βδομάδα μετά στο ντοπλερ μου τη βρήκε ο εμβρυομητρικος 1580.. Σήμερα οι μετρήσεις του γιατρού μου συμβαδίζουν με του εμβρυομητρικου.. Όλα καλά θα είναι! Τον τραχηλο τον βλέπει από κάτω εμένα ο γιατρός κανονικά.

Λοιπόν τα δικά μου τα νέα, όλα καλά με τα μικρά. Η μπουμπου είναι 1900 κ ο μπόμπιρας 2200. Είναι λίγο μικρούλα αλλά στα όρια κ τα ντοπλερ της φυσιολογικά οπότε δεν ανησυχεί ο γιατρός. Θα μας βγει κορμάρα🥰🥰🥰 Μου έκανε κ καρδιοτοκογραφο, η μήτρα είναι απόλυτα ήρεμη και τα μωρά κλωτσούσαν όλη την ώρα😂 Όπως είπατε κ σεις καλό είναι αυτό το θεωρούν υγεία. Μας έδωσε ημερομηνίες. Θα πάμε 7/01 να μας δει κ ή 9/01ή 16/01 ανάλογα με τον αν αντέχω γεννάμε με το καλό.. Εκτός κ αν σπάσουν τα νερά νωρίτερα. Αυτά από μένα 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

@Magaiver μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, δεν παίζει να έχασαν βάρος. Τα μηχανήματα έχουν αποκλίσεις κ ακόμα κ οι γιατροί κάνουν λάθος. Μπορεί να καθόταν περίεργα κ να μην το μέτρησε καλά. Κ μένα τη μικρή ο γιατρός μου την είχε βγάλει 1600 κ μια βδομάδα μετά στο ντοπλερ μου τη βρήκε ο εμβρυομητρικος 1580.. Σήμερα οι μετρήσεις του γιατρού μου συμβαδίζουν με του εμβρυομητρικου.. Όλα καλά θα είναι! Τον τραχηλο τον βλέπει από κάτω εμένα ο γιατρός κανονικά.

Λοιπόν τα δικά μου τα νέα, όλα καλά με τα μικρά. Η μπουμπου είναι 1900 κ ο μπόμπιρας 2200. Είναι λίγο μικρούλα αλλά στα όρια κ τα ντοπλερ της φυσιολογικά οπότε δεν ανησυχεί ο γιατρός. Θα μας βγει κορμάρα🥰🥰🥰 Μου έκανε κ καρδιοτοκογραφο, η μήτρα είναι απόλυτα ήρεμη και τα μωρά κλωτσούσαν όλη την ώρα😂 Όπως είπατε κ σεις καλό είναι αυτό το θεωρούν υγεία. Μας έδωσε ημερομηνίες. Θα πάμε 7/01 να μας δει κ ή 9/01ή 16/01 ανάλογα με τον αν αντέχω γεννάμε με το καλό.. Εκτός κ αν σπάσουν τα νερά νωρίτερα. Αυτά από μένα 

Τέλεια νέα!! Όλα πηγαν καλά τελικά! Μπράβο!! Ποσων εβδομάδων θα είσαι 9/1; 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Evi 89 είπε:

Αχ θύμισέ μου πόσο εισαι! Ξέρω οτι εισαι παραπανω αλλά ξεχνάω! Δλδ εμενα λες νωρις να μου ειπε; Εγω δεν ρωτησα κανεναν την εμπιστευομαι τι να πω! 

Είμαι 30 τωρα..νταξει οι κορτιζονες γινονται προληπτικα μη τυχον κ γινει πρόωρος τοκετος κ μετα εχουν αναπνευστικά προβληματα τα μωρα.παγκόσμια συσταση να γινεται στα διδυμα.κατι θα εχει δει σε σενα ή μπορει και τελειως προληπτικα να στο εκανε @annie!τέλεια ολα !!..

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Είμαι 30 τωρα..νταξει οι κορτιζονες γινονται προληπτικα μη τυχον κ γινει πρόωρος τοκετος κ μετα εχουν αναπνευστικά προβληματα τα μωρα.παγκόσμια συσταση να γινεται στα διδυμα.κατι θα εχει δει σε σενα ή μπορει και τελειως προληπτικα να στο εκανε @annie!τέλεια ολα τα ακουω...

Μου ειπε οτι επειδή ειμαι λεπτη φοβαται μην φτάσω 34 και δεν αντέχω οποτε καπως ετσι μου τις πρότεινε! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Evi 89 είπε:

Τέλεια νέα!! Όλα πηγαν καλά τελικά! Μπράβο!! Ποσων εβδομάδων θα είσαι 9/1; 

Σ ευχαριστώ!! Θα είμαι στην 37η βδομάδα. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ!! Θα είμαι στην 37η βδομάδα. 

Wow!! Θηριο! Μπρααααβο! Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να εχουμε καλές κ ήρεμες γιορτές!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Evi 89 είπε:

Μου ειπε οτι επειδή ειμαι λεπτη φοβαται μην φτάσω 34 και δεν αντέχω οποτε καπως ετσι μου τις πρότεινε! 

Δεν ηξερα οτι παιζει ρολο το βαρος  μας .για να το λεει κατι θα ξερει μην ανησυχεις ομως..εγω εχω παρει 12 κιλα !  

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Δεν ηξερα οτι παιζει ρολο το βαρος  μας .για να το λεει κατι θα ξερει μην ανησυχεις ομως..εγω εχω παρει 12 κιλα !  

Ε γενικα αν δεν ειναι καποια λιγο νταρντάνα δε βοηθάει την κατάσταση! Μια χαρα! Στυλάκια όλες!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Evi 89 είπε:

Wow!! Θηριο! Μπρααααβο! Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να εχουμε καλές κ ήρεμες γιορτές!

Μακάρι κορίτσι μου!! Από κιλά βλέπω όλες μια χαρά πάμε. @Nefeliap εγώ είμαι στα 11 κιλά 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μακάρι κορίτσι μου!! Από κιλά βλέπω όλες μια χαρά πάμε. @Nefeliap εγώ είμαι στα 11 κιλά 

Μια χαρα εισαι και εσυ τελεια! Δε πειναω και πολυ ρε κοριτσια νορμαλ...αν εχω ωρες να φαω τοτε λυσσάω..χαχα

@annie! μια χαρά τα μωράκια σου!!!! Μακαρι να φθασεις μέχρι το Γενάρη!!! Είδες τελικά η περίδεση έκανε δουλειά!!!

Εγώ πάλι κορίτσια μετά τις ενέσεις κορτιζόνης πρηστηκα στα πόδια και τωρα έχουν υποχωρήσει όλα και μάλιστα χθες που ζυγιστηκα έχασα κι 1μιση κιλό, ελπίζω να τα έχασα μόνο εγώ!!!! 

Εγώ πάντως υπολογίζοντας και τα χθεσινά έχω πάρει 14 κιλά, μια χαρά μας βλέπω όλες!!!! 

@Nefeliap μια χαρά κι εσένα τα μωράκια σου!!! Όσο για τον τράχηλο πρόσεχε μη στέκεσαι και πολύ όρθια, ξέρεις στον καναπέ αραχτη!!!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Μια χαρα εισαι και εσυ τελεια! Δε πειναω και πολυ ρε κοριτσια νορμαλ...αν εχω ωρες να φαω τοτε λυσσάω..χαχα

Ούτε κ γω πεινάω πολύ. Ξεκάθαρα τρώω λιγότερο απ ότι πριν μείνω έγκυος. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Sweetie79 είπε:

@annie! μια χαρά τα μωράκια σου!!!! Μακαρι να φθασεις μέχρι το Γενάρη!!! Είδες τελικά η περίδεση έκανε δουλειά!!!

Εγώ πάλι κορίτσια μετά τις ενέσεις κορτιζόνης πρηστηκα στα πόδια και τωρα έχουν υποχωρήσει όλα και μάλιστα χθες που ζυγιστηκα έχασα κι 1μιση κιλό, ελπίζω να τα έχασα μόνο εγώ!!!! 

Εγώ πάντως υπολογίζοντας και τα χθεσινά έχω πάρει 14 κιλά, μια χαρά μας βλέπω όλες!!!! 

@Nefeliap μια χαρά κι εσένα τα μωράκια σου!!! Όσο για τον τράχηλο πρόσεχε μη στέκεσαι και πολύ όρθια, ξέρεις στον καναπέ αραχτη!!!! 

Εννοείται πως μόνο εσυ τα έχασες κοριτσάκι μου. Τα μωρά μόνο βάζουν στην κοιλιτσα μας.. Έχει να κάνει με τις κατακρατήσεις. Σκέψου ζυγίζομαι Τετάρτη +11 με ζυγίζει ο ενδοκρινολόγος Πέμπτη τα ίδια και Σάββατο πρωί με βγάζει +3 κιλά😮 Κ έχω πάθει κρισαρα μιλάμε.. Ε τελικά;; Κατακράτηση καθώς την Κυριακή ήμουν πάλι στα ίδια στα +11... Ότι να ναι 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Evi 89 είπε:

Κ μενα περιεργο μου φανηκε τι ν πεις! Εγω ειμαι τωρα 58+ κιλά. Ούτε 10 δεν εβαλα ακομα καλα καλα. Αν και ειμαι κοντα! Χαχα! Τι να κανουμε μωρε οπως μου ειπ η γιατρος μου έξω δεν εισαι καμια 1,80 σαν τις Ολλανδες να ελεγα οτι θα φτάσεις τις 38! Αντε καλά λεω. Κ μεις που ειμαστε 1,60 με το ζορι ψυχή έχουμε! Αλλά εδώ σου λέει μέσος ορος ειναι οι 35 βδομάδες οποτε απλά ξέρουμε εξ αρχής οτι εκει θα ειμαστε πανω κάτω! Κουράγιο!

Το 35 εβδομάδες μου ακούγεται θαύμα βασικά.. Ήδη νιώθω ότι δεν χωράνε. Το ένα μωρό πέφτει στο πλάι στην πλάτη μου όταν ξαπλώνω. Δεν χωράει δηλαδη να κάτσει στην κοιλιά.. 

Στις δικές σου εβδομάδες με παχυνση πολύ είχα φτάσει 62 κιλά. Σήμερα όμως που με ζύγισε η γιατρός ήμουν 59 με ρούχα και παπούτσια... Άστα να πάνε.. Και πλέον δεν μπορώ να φάω πολύ γιατί το ένα μωρό πιέζει το στομάχι μου. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η annie! είπε:

Παρά πολύ ωραία τα νέα σας!!! Έχουν μια χαρά βάρος τα μικρούλια! Εγώ με 2 κιλά το ένα θα κάνω παρτυ! 

Άρα το επόμενο ραντεβού είναι στις 07/01? Δεν θα ξαναπάς νωρίτερα?

στις πριν 7 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Όχι μόνο το βάρος αλλά και το ύψος παίζει.. Όταν αρχίσεις την εγκυμοσύνη κάτω από 50 κιλά ακόμη και με ένα μωρό έχεις πιθανότητες για πρόωρο τοκετό.. Με δυο οκ δεν το συζητώ..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Παρά πολύ ωραία τα νέα σας!!! Έχουν μια χαρά βάρος τα μικρούλια! Εγώ με 2 κιλά το ένα θα κάνω παρτυ! 

Άρα το επόμενο ραντεβού είναι στις 07/01? Δεν θα ξαναπάς νωρίτερα?

Όχι όχι δε θέλει να παω νωρίτερα. 07/01 κ αν η μικρή έχει φτάσει τα 2.5kg γεννάμε 09/01 αλλιώς την επόμενη εβδομάδα. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η annie! είπε:

Ούτε κ γω πεινάω πολύ. Ξεκάθαρα τρώω λιγότερο απ ότι πριν μείνω έγκυος. 

Εννοείται πως μόνο εσυ τα έχασες κοριτσάκι μου. Τα μωρά μόνο βάζουν στην κοιλιτσα μας.. Έχει να κάνει με τις κατακρατήσεις. Σκέψου ζυγίζομαι Τετάρτη +11 με ζυγίζει ο ενδοκρινολόγος Πέμπτη τα ίδια και Σάββατο πρωί με βγάζει +3 κιλά😮 Κ έχω πάθει κρισαρα μιλάμε.. Ε τελικά;; Κατακράτηση καθώς την Κυριακή ήμουν πάλι στα ίδια στα +11... Ότι να ναι 

Φαντάζομαι σοκ που έπαθες με τα 3 κιλά 😂😂, οπότε τώρα πας κατευθείαν Γενάρη έτοιμη για γέννα???? 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Φαντάζομαι σοκ που έπαθες με τα 3 κιλά 😂😂, οπότε τώρα πας κατευθείαν Γενάρη έτοιμη για γέννα???? 

Καλε τα κλάματα με πήραν.. Δεν μπορούσαν να με ηρεμήσουν..😂😂😂 Είμαι χαζη το ξέρω..  Έτοιμη από ποια άποψη; Από πράγματα ναι.. Ψυχολογικά δεν ξέρω.. Νομίζω έχω πλήρη άγνοια κινδύνου.. Εσυ ποτε θα ξανά πας γιατρό ; 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Το 35 εβδομάδες μου ακούγεται θαύμα βασικά.. Ήδη νιώθω ότι δεν χωράνε. Το ένα μωρό πέφτει στο πλάι στην πλάτη μου όταν ξαπλώνω. Δεν χωράει δηλαδη να κάτσει στην κοιλιά.. 

Στις δικές σου εβδομάδες με παχυνση πολύ είχα φτάσει 62 κιλά. Σήμερα όμως που με ζύγισε η γιατρός ήμουν 59 με ρούχα και παπούτσια... Άστα να πάνε.. Και πλέον δεν μπορώ να φάω πολύ γιατί το ένα μωρό πιέζει το στομάχι μου. 

Πω πω τι περνάς.. ε ναι πού να χωρέσουν γενικά. Και άλλο να το λένε οι γιατροι οτι δεν χωρανε κλπ και άλλο να το νιώθεις.. ειναι απαίσιο κατα την γνώμη μου γιατί εγώ τωρα αρχισα να πιεζομαι και δεν ξερω πού θα φτάσει. Δεν τρως κιολας.. αν δεν πεινάς πολύ βολεύει! Αν πεινας και δεν μπορείς να φας τι γινεται; 😒🤨☺️

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλε τα κλάματα με πήραν.. Δεν μπορούσαν να με ηρεμήσουν..😂😂😂 Είμαι χαζη το ξέρω..  Έτοιμη από ποια άποψη; Από πράγματα ναι.. Ψυχολογικά δεν ξέρω.. Νομίζω έχω πλήρη άγνοια κινδύνου.. Εσυ ποτε θα ξανά πας γιατρό ; 

Εγώ θα πάω αύριο πρωί.. άσε όλες τα ίδια νιώθουμε.. κι εγώ δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω.. κι αγχωνομαι κιόλας πως θα ανταπεξέλθω.. αλλά που θα πάει όλες τα κατάφεραν εμείς γιατί να έχουμε θέμα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...