Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διδυμομανούλες 2021

annie!

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antelope είπε:

@Magaiver για αρχή καλο θα είναι να ζητήσεις μια λίστα από το μαιευτήριο για το τι θα χρειαστείς να ξεκινήσεις από εκεί. Επίσης πολύ βασικό τα καθισματάκια αυτοκίνητου για να μπορέσετε να γυρίσετε σπίτι.

Αν έχεις αυτά έτοιμα τα υπόλοιπα να κανονίζεις χαλαρά

Χώρισε τα σε κατηγορίες μαμ-κακά-νάνι-βολτα για ευκολία

Και εντάξει μην τρελαίνεσαι, και μετα τη γέννα βλέποντας τις ανάγκες σας θα αγοράσετε. Πιστεύω θα έχουν ανοίξει και τα καταστήματα μέχρι τότε

Εδώ είναι ανοιχτά τα καταστήματα αλλά ούτως ή άλλως λόγω φόβου μην κολλήσουμε κορονοιου δεν βγαίνουμε..

Κυρίως θέλω τα του μαιευτηρίου να έχουμε έτοιμα, καρεκλάκια αυτοκινήτου που μου είπες. Επίσης λικνα, αλλαξιερα, κάποια ρουχαλάκια οπωσδήποτε και τα του θηλασμού (θηλαστρο, μαξιλάρι τέτοια). Ειδικά εάν δεν πιάνουν θηλη από την αρχή θα χρειαστεί οπωσδήποτε θηλαστρο. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 2.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 7 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Είμαστε πολύ κοντά εμείς οι δύο! Και εγώ είμαι 31η εβδομάδα. Ελπίζω να μου κάνει και εμένα Doppler αυριο. Με όλα αυτά που μου έχουν κάνει εδώ οι γιατροί δεν υπάρχει σωστή παρακολούθηση της κύησης... Και ένα εμβόλιο μου έχει πει επίσης ότι πρέπει να κάνω.. Εσείς εμβόλιο έχετε κάνει?

Θα τα ψωνίσουμε και εμείς σιγά σιγά τώρα.. Ελπίζω να προλάβουμε και να μην μας προλάβει ο τοκετός...

Από εμβόλια εμάς ο γυναικολόγος ζήτησε από μένα την γρίπης και ο παιδίατρος απ όσους θα είναι σε στενή επαφή με τα μωρά της γρίπης κ αυτοί κ το 3πλο για τον κοκκύτη αν δεν το έχουμε κάνει τα τελευταία 10 χρόνια. 

Καλημέρα κορίτσια!!!! @Magaiver κι εγώ το εμβόλιο της γρίπης έκανα μόνο, για το εμβόλιο του κοκκυτη μου είπε η παιδίατρος αν συνέλθω από τη χολοσταση να το κάνω, βέβαια εγώ το άφησα γιατί ακόμη παίρνω φάρμακα για τη χολοσταση. Τώρα από πράγματα πρώτα να έχεις έτοιμα όπως είπαν και τα κορίτσια το που θα κοιμηθούν όταν γυρίσετε από το μαιευτήριο, τη βαλίτσα του μαιευτηριου, τα καθισματακια και φυσικά κάποια φορμακια για να τα αλλάζεις!!! Μετά θα δεις τι παραπάνω θα χρειαστείς από αυτά!!! 

@annie!@Sweetie79 Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Ναι και εγώ με τον άντρα μου κάναμε της γρίπης και θα κάνω λογικά και του κοκκυτη. Έχετε και οι δύο ραντεβού αυτήν την εβδομάδα κορίτσια, σωστά? 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

@annie!@Sweetie79 Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Ναι και εγώ με τον άντρα μου κάναμε της γρίπης και θα κάνω λογικά και του κοκκυτη. Έχετε και οι δύο ραντεβού αυτήν την εβδομάδα κορίτσια, σωστά? 

Ναι ναι σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού!!! Άντε να δούμε θα μάθω ημερομηνία ή την επόμενη φορά; 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Είμαστε πολύ κοντά εμείς οι δύο! Και εγώ είμαι 31η εβδομάδα. Ελπίζω να μου κάνει και εμένα Doppler αυριο. Με όλα αυτά που μου έχουν κάνει εδώ οι γιατροί δεν υπάρχει σωστή παρακολούθηση της κύησης... Και ένα εμβόλιο μου έχει πει επίσης ότι πρέπει να κάνω.. Εσείς εμβόλιο έχετε κάνει?

Θα τα ψωνίσουμε και εμείς σιγά σιγά τώρα.. Ελπίζω να προλάβουμε και να μην μας προλάβει ο τοκετός...

Δε μου ειπανε για κανενα εμβολιο και καλυτερα γιατί γενικως ειμαι πολυ κατά στο να κανω..εκανα ντοπλερ ολα οκ με βαρος 1550 και 1750 αλλα ο τραχηλος απο 31 πηγε 27,μου ειπε να παρω ουτρο κολπικο 1 πρωι κ ενα βραδυ ανα 12ωρο.εσενα θα σου κανουν τελικα;; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nefeliap είπε:

Δε μου ειπανε για κανενα εμβολιο και καλυτερα γιατί γενικως ειμαι πολυ κατά στο να κανω..εκανα ντοπλερ ολα οκ με βαρος 1550 και 1750 αλλα ο τραχηλος απο 31 πηγε 27,μου ειπε να παρω ουτρο κολπικο 1 πρωι κ ενα βραδυ ανα 12ωρο.εσενα θα σου κανουν τελικα;; 

Πω πω αυτό με τον τραχηλο απ ότι φαίνεται οι περισσότερες έχουμε λίγο πολύ θέμα. Τέλεια τα μωράκια σου!! Συνέχισε εσυ ξεκούραση κ τα ουτρο και θα είσαι μια χαρά!! Τώρα νομίζω ούτως ή άλλως ξεκινάει να μειώνεται το μήκος του τραχήλου 

στις πριν 50 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πω πω αυτό με τον τραχηλο απ ότι φαίνεται οι περισσότερες έχουμε λίγο πολύ θέμα. Τέλεια τα μωράκια σου!! Συνέχισε εσυ ξεκούραση κ τα ουτρο και θα είσαι μια χαρά!! Τώρα νομίζω ούτως ή άλλως ξεκινάει να μειώνεται το μήκος του τραχήλου 

Δε ξερω ,αλλα ο υπερηχογρεφιστης μου ειπε μαλλον θα σου δωσει κανα ουτρο και ετσι και εγινε.ο εξωσωματικος οταν ειδε το ντοπλερ μου εδωσε τα 2 ουτρο τη μερα και μου ειπε να παω σε 2 βδομαδες για απλο κοιλιακο για να δουμε πως θα ειμαι...διοτι πηγαινα 1 φορα το μηνα..τωρα θελει πιο συχνα..αλλα αυτα τα ουτρο πια ευτυχως δεν ειναι απο το στομα ξανα..διοτι σε ολο το πρωτο τριμηνο που τα επαιρνα(μου τα μειωσε σταδιακα κ στην αυχενικη τα εκοψα) ηταν  φρικτο σαν κοτρόνες ειναι χαχα

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Δε ξερω ,αλλα ο υπερηχογρεφιστης μου ειπε μαλλον θα σου δωσει κανα ουτρο και ετσι και εγινε.ο εξωσωματικος οταν ειδε το ντοπλερ μου εδωσε τα 2 ουτρο τη μερα και μου ειπε να παω σε 2 βδομαδες για απλο κοιλιακο για να δουμε πως θα ειμαι...διοτι πηγαινα 1 φορα το μηνα..τωρα θελει πιο συχνα..αλλα αυτα τα ουτρο πια ευτυχως δεν ειναι απο το στομα ξανα..διοτι σε ολο το πρωτο τριμηνο που τα επαιρνα(μου τα μειωσε σταδιακα κ στην αυχενικη τα εκοψα) ηταν  φρικτο σαν κοτρόνες ειναι χαχα

Εμένα πάντα κολπικά μου τα έδινε, όντως είναι σαν κοτρώνες!! Λογικό το ότι θα σε βλέπει πιο συχνά αλλά δε νομίζω πως συντρέχει λόγος ανησυχίας. Όλα θα πάνε μια χαρά!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Πολύ καλά τα μωράκια από βάρος!!! Τα ταΐζεις καλά😊 Μπράβο! Για τον τραχηλο μην αγχώνεσαι τόσο.. Για την εβδομάδα που είσαι είναι πολύ καλός! Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή μικραίνει μέχρι να σωθεί εντελώς.. Έτσι έρχεται ο τοκετός άλλωστε. Η φύση αυτό απαιτεί. Απλά λογικά ο γιατρός δεν θέλει να σωθεί τις επόμενες 2-3 εβδομαδες και επειδή δεν ξέρει πόσο γρήγορα το δικό σου σώμα θα τον εξάλειψει γιαυτό σου έδωσε και την προγεστερονη. Και εγώ βάζω πρωί βράδυ. 

Εμένα μου βγάλανε το ένα μωρό ότι έχασε 20γρ από την προηγούμενη εβδομάδα... Θα με τρελάνουν εντελώς εδώ πέρα.. Αύριο θα κάνω Doppler και ελπίζω να δούμε εκεί ξανά εάν ισχύει αυτό γιατί μου ακούγεται πολύ ανησυχητικό.. 

@Nefeliap τέλεια τα μωράκια! Αυτο το 1,5 κιλο ειναι μεγαλο οροσημο! Το αγόρι παραμένει μεγαλύτερο ή αλλαξαν τα δεδομένα; Κι ο τράχηλος πολύ καλός για την εβδομάδα, αποκλείεται να μειωθεί, αλλά εντάξει πάρε τα utro που σου δίνουν μια έξτρα ασφάλεια. Κολπικα δεν θα έχεις εκείνες τις απαίσιες παρενέργειες  (Ούτε να τις θυμάμαι θέλω).

Ρώτησες καθόλου για το θέμα των έντονων κινήσεων που σε είχε ανησυχήσει;

@Magaiver καλά να έχασε βάρος δεν παίζει. Αυτό που μετράνε για την εκτίμηση είναι μήκος μηριαιου, περιφερεια κεφαλης κλπ. Να μειώθηκε το οστό απλά αποκλείεται. Προφανώς παίζουν αυτές οι αποκλίσεις στους υπέρηχους. Στο ντοπλερ θα κάνουν σίγουρα πιο ακριβή εκτίμηση.

Κοιλιακό υπέρηχο έκανες ή είδατε και τράχηλο; πόσο περίπου ζυγίζουν τώρα τα μωράκια;

Και οι συσπάσεις πως πάνε; παίρνεις και φάρμακα ή μόνο ξεκούραση;

Πολλές ερωτήσεις 😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Magaiver είπε:

Πολύ καλά τα μωράκια από βάρος!!! Τα ταΐζεις καλά😊 Μπράβο! Για τον τραχηλο μην αγχώνεσαι τόσο.. Για την εβδομάδα που είσαι είναι πολύ καλός! Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή μικραίνει μέχρι να σωθεί εντελώς.. Έτσι έρχεται ο τοκετός άλλωστε. Η φύση αυτό απαιτεί. Απλά λογικά ο γιατρός δεν θέλει να σωθεί τις επόμενες 2-3 εβδομαδες και επειδή δεν ξέρει πόσο γρήγορα το δικό σου σώμα θα τον εξάλειψει γιαυτό σου έδωσε και την προγεστερονη. Και εγώ βάζω πρωί βράδυ. 

Εμένα μου βγάλανε το ένα μωρό ότι έχασε 20γρ από την προηγούμενη εβδομάδα... Θα με τρελάνουν εντελώς εδώ πέρα.. Αύριο θα κάνω Doppler και ελπίζω να δούμε εκεί ξανά εάν ισχύει αυτό γιατί μου ακούγεται πολύ ανησυχητικό.. 

Αααα.αλλο και τουτο παλι..για  να δουμε τι θα σου πουνε αυριο.Ε ναι θα σε τρελανουν.παιζει να κανανε και λαθος πραγματικα το πιστευω οτι απλα μπορει να ειναι μια μικρή αποκλιση..@Antelope1750 το αγορι και ακολουθει και το αλλο μια χαρα ισορρόπησανε..το πρωτο πραγμα που ρωτησα γιατι γινεται χαμος ακομα απο κουνήματα ολη μερα..μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο να εχουν τετοια κινητικοτητα κ οτι μετά θα ειναι ησυχα και γελαγε..και επισης του ειπα και τι αλλο νοιωθω εντονα και ρυθμικά χτυπαει.. και μου ειπε ειναι λοξυγγας και του λεω μα ολη μερα λοξυγγα;; Και λεει φτιαχνουν τα πνευμονια τους και αυτα :-)

στις On 20/12/2020 at 12:55 ΜΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Δεν εχω :-( θα παρω μια βρεφοκόμο ..ψαχνω σε διαφορα γκρουπ κ στο νανουκα

Εγώ θα πρότεινα βοηθό μητρότητας ! 

στις Just now, ο/η Nefeliap είπε:

Αυτες ομως μένουνε σπιτι μαζι μας ; 

Εξαρτάται από την κοπέλα ! Μπορείς να απευθυνθείς στον σύλλογο βοηθών μητροτητας ! Δεν ξέρω μου κάνει λίγο πιο επίσημο αυτό από το νανουκα 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η sova είπε:

Εξαρτάται από την κοπέλα ! Μπορείς να απευθυνθείς στον σύλλογο βοηθών μητροτητας ! Δεν ξέρω μου κάνει λίγο πιο επίσημο αυτό από το νανουκα 

Ναι θα το δω ευχαριστω.τωρα μιλαω κ με γραφεια πιυ υποτιθεται ειναι πιο σοβαρα.

στις πριν 4 ώρες, ο/η Antelope είπε:

@Magaiver καλά να έχασε βάρος δεν παίζει. Αυτό που μετράνε για την εκτίμηση είναι μήκος μηριαιου, περιφερεια κεφαλης κλπ. Να μειώθηκε το οστό απλά αποκλείεται. Προφανώς παίζουν αυτές οι αποκλίσεις στους υπέρηχους. Στο ντοπλερ θα κάνουν σίγουρα πιο ακριβή εκτίμηση.

Κοιλιακό υπέρηχο έκανες ή είδατε και τράχηλο; πόσο περίπου ζυγίζουν τώρα τα μωράκια;

Και οι συσπάσεις πως πάνε; παίρνεις και φάρμακα ή μόνο ξεκούραση;

Πολλές ερωτήσεις 😊

Ελπίζω αύριο στο Doppler να ξεκαθαρίσει λίγο αυτό γιατί στεναχωρήθηκα. Να μην φτάνει το φαγητό και τα δύο μωρά άραγε? Έχασα πολύ βάρος στην εντατική. Είμαι 3 κιλά λιγότερα από ότι ήμουν 3 εβδομάδες πριν.. Που υποτίθεται πρέπει να αυξάνεται το βάρος..

Τον τράχηλο αύριο. Αλλά και αυτόν από κοιλία τον κοιτάμε γενικά. Για να μην πολυπειραζουμε εκεί από κάτω. Εσείς τον κοιτάτε κολπικα?

Το ένα μωρό το μέτρησε 1.5 κιλό. Το άλλο το έβγαλε 1.3 που ήταν η μέτρηση της προηγούμενης Δευτέρα όταν βγήκα από το νοσοκομείο.

Έχουν ηρεμήσει γενικώς οι συσπασεις. Μόνο εάν κάθομαι πολύ ώρα στην καρέκλα κάνω. Στον καναπέ εάν κάθομαι κάνω αυτά τα μικρά πετρωματα εκεί που είναι το μωρό που είναι χαμηλά αλλά όχι συστηματικά. Λένε ότι δεν πειράζουν αυτα.. Οπότε για την ώρα δεν παίρνω φάρμακα.

Εσύ πώς πας με τις ξαπλες? Έχεις και το μικρό και φαντάζομαι είναι δύσκολο να σε βλέπει συνέχεια στο κρεβάτι εε?

στις πριν 3 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Αααα.αλλο και τουτο παλι..για  να δουμε τι θα σου πουνε αυριο.Ε ναι θα σε τρελανουν.παιζει να κανανε και λαθος πραγματικα το πιστευω οτι απλα μπορει να ειναι μια μικρή αποκλιση..@Antelope1750 το αγορι και ακολουθει και το αλλο μια χαρα ισορρόπησανε..το πρωτο πραγμα που ρωτησα γιατι γινεται χαμος ακομα απο κουνήματα ολη μερα..μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο να εχουν τετοια κινητικοτητα κ οτι μετά θα ειναι ησυχα και γελαγε..και επισης του ειπα και τι αλλο νοιωθω εντονα και ρυθμικά χτυπαει.. και μου ειπε ειναι λοξυγγας και του λεω μα ολη μερα λοξυγγα;; Και λεει φτιαχνουν τα πνευμονια τους και αυτα :-)

Ααα ναι και εγώ νιώθω τον λόξυγγα πολλές εβδομάδες τώρα. Επειδή έχω κάνει και τις ενέσεις κορτιζόνης ωρίμασαν οι πνευμονες νωρίτερα. Νομίζω τώρα αυτές τις εβδομάδες γίνεται κανονικά η ωρίμανση.

Και εμένα όλη την ώρα κουνιούνται. Είναι τρελό αυτό το πράγμα. Σαν αλιεν βλέπεις εξογκώματα παντού. Δεν κοιμάμαι τα βράδια ειδικά επειδή τα πόδια της μικρής είναι χαμηλά και με χτυπάει στα έντερα και στην ουροδόχο είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.. Σου είπε μήπως πότε θα αρχίσουν να είναι ήσυχα? 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Ελπίζω αύριο στο Doppler να ξεκαθαρίσει λίγο αυτό γιατί στεναχωρήθηκα. Να μην φτάνει το φαγητό και τα δύο μωρά άραγε? Έχασα πολύ βάρος στην εντατική. Είμαι 3 κιλά λιγότερα από ότι ήμουν 3 εβδομάδες πριν.. Που υποτίθεται πρέπει να αυξάνεται το βάρος..

Τον τράχηλο αύριο. Αλλά και αυτόν από κοιλία τον κοιτάμε γενικά. Για να μην πολυπειραζουμε εκεί από κάτω. Εσείς τον κοιτάτε κολπικα?

Το ένα μωρό το μέτρησε 1.5 κιλό. Το άλλο το έβγαλε 1.3 που ήταν η μέτρηση της προηγούμενης Δευτέρα όταν βγήκα από το νοσοκομείο.

Έχουν ηρεμήσει γενικώς οι συσπασεις. Μόνο εάν κάθομαι πολύ ώρα στην καρέκλα κάνω. Στον καναπέ εάν κάθομαι κάνω αυτά τα μικρά πετρωματα εκεί που είναι το μωρό που είναι χαμηλά αλλά όχι συστηματικά. Λένε ότι δεν πειράζουν αυτα.. Οπότε για την ώρα δεν παίρνω φάρμακα.

Εσύ πώς πας με τις ξαπλες? Έχεις και το μικρό και φαντάζομαι είναι δύσκολο να σε βλέπει συνέχεια στο κρεβάτι εε?

Έχασες 3 κιλά μέσα σε λίγες μερες; πω πω τι ταλαιπωρία πέρασες.

Τα μωρά παίρνουν όσα χρειάζονται, μην ανησυχείς ότι δεν έκανες κάτι από την δική σου πλευρά.

Μετά είναι θέμα πλακούντα πχ πόσο έχει γεράσει ή αν αιματωνεται καλά από τις μητριαιες αρτηρίες. Είναι μέσα στα βασικά που κοιτάνε στο doppler. Θα τα δείτε όλα αύριο και εύχομαι να είναι τέλεια που το πιστεύω γιατί δεν είχες κάποια αντίθετη ένδειξη μέχρι τώρα.

Εμένα μια φορά στις 3 βδομάδες κοιτάει κολπικα τον τράχηλο αλλά θα έλεγα πολύ "απαλά" και έξω έξω για να μην τον πολυακουμπαει. Αν και μου είπε ότι ο πεσσός δεν επιτρέπει μεγάλη ακρίβεια στη μέτρηση λόγω μιας σκιάς που δημιουργεί και του ότι αλλάζει την κλίση του τραχήλου. Τον σπρώχνει προς τα πίσω.

Εγώ τώρα πια συνήθισα την ξάπλα και δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα σε λίγο που θα πρέπει να σηκωθώ και να αναλάβω γερή δράση με τόσα μωρά! Είναι πάντως εντυπωσιακή η προσαρμοστικότητα των παιδιών. Το έχει πάρει πολύ χαλαρά που η μαμά δεν μπορεί να παίξει μαζί του όπως παλιά 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Ααα ναι και εγώ νιώθω τον λόξυγγα πολλές εβδομάδες τώρα. Επειδή έχω κάνει και τις ενέσεις κορτιζόνης ωρίμασαν οι πνευμονες νωρίτερα. Νομίζω τώρα αυτές τις εβδομάδες γίνεται κανονικά η ωρίμανση.

Και εμένα όλη την ώρα κουνιούνται. Είναι τρελό αυτό το πράγμα. Σαν αλιεν βλέπεις εξογκώματα παντού. Δεν κοιμάμαι τα βράδια ειδικά επειδή τα πόδια της μικρής είναι χαμηλά και με χτυπάει στα έντερα και στην ουροδόχο είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.. Σου είπε μήπως πότε θα αρχίσουν να είναι ήσυχα? 

Τον ρωτησα για τις ενεσεις και εγω γιατι τη προηγουμενη φορα μου τις ειχε αναφερει και μου ειπε αργοτερα θα δουμε..ακριβως οπως το περιγραφεις χαχχα αλιεν κανονικα λες και σέρνονται συνεχως στη κοιλια .τι φοβερο πραγμα ρε κοριτσια ομως..ωχ εχεις τετοια δυνατα!ευτυχως πεφτω σε κωμα κανονικα ξυπναω 2 φορες για τουαλέτα ομως σιγουρα!οχι δε τον ρωτησα ,λογικα δεν θα ησυχάσουν αν δε βγουνε χαχα.αναμενουμε τα νεα σου αυριο ολα καλά να πανε!!!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Τα μωρά παίρνουν όσα χρειάζονται, μην ανησυχείς ότι δεν έκανες κάτι από την δική σου πλευρά.

Μετά είναι θέμα πλακούντα πχ πόσο έχει γεράσει ή αν αιματωνεται καλά από τις μητριαιες αρτηρίες. Είναι μέσα στα βασικά που κοιτάνε στο doppler. Θα τα δείτε όλα αύριο και εύχομαι να είναι τέλεια που το πιστεύω γιατί δεν είχες κάποια αντίθετη ένδειξη μέχρι τώρα.

Εμένα μια φορά στις 3 βδομάδες κοιτάει κολπικα τον τράχηλο αλλά θα έλεγα πολύ "απαλά" και έξω έξω για να μην τον πολυακουμπαει. Αν και μου είπε ότι ο πεσσός δεν επιτρέπει μεγάλη ακρίβεια στη μέτρηση λόγω μιας σκιάς που δημιουργεί και του ότι αλλάζει την κλίση του τραχήλου. Τον σπρώχνει προς τα πίσω.

Εγώ τώρα πια συνήθισα την ξάπλα και δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα σε λίγο που θα πρέπει να σηκωθώ και να αναλάβω γερή δράση με τόσα μωρά! Είναι πάντως εντυπωσιακή η προσαρμοστικότητα των παιδιών. Το έχει πάρει πολύ χαλαρά που η μαμά δεν μπορεί να παίξει μαζί του όπως παλιά 

Γεια σας κορίτσια! Επειδή έτυχε σήμερα να παω νοσοκομείο για προγραμματισμένη επίσκεψη να σας πω τα εξής 

@Nefeliap και μένα ειναι παααρα πολυ ζωηρα. Εδω κ βδομάδες. Ειμαι 28+5. Η γιατρός που με είδε για πρωτη φορά τρόμαξε! Αλλά μ λεει καλό ειναι αυτο! 

@Magaiver μου ειπε οτι τα μωρά μου ειναι σαν 30 βδομάδων. 1304γρ και 1478 γρ. Εν τω μεταξυ εγω τρωω μονο μεσημερι κ καμια φορα τα βράδια οταν δεν εχω αναγούλα και πινω καφε κ σοκολάτες κ γενικώς γλυκά ροφήματα. Λες κ μ λειπει ενεργεια. Μου ειπε δεν εχει σχεση το φαγητο αυτά παιρνουν! 

τέλος μου ανεφερε τις ενεσεις κ εχω τρομαξει φοβαμαι πολυ.. με το σωματότυπό μου λεει ας φτασουμε τις 34 βδομαδες κ μετα οσο παει μεχρι 36. Ο τράχηλος καλά κρατεί 37χιλιοστα και μου τον ειδε κολπικα. 

@Evi 89 χαχα τρομαξε Ε;Εμ πολυ κούνημα λεμε τωρα οχι αστεια.. Μη φοβασαι για τις ενεσεις κορτιζόνης ειναι για τα πνευμονια των μωρων,δε παει σε εμας..αλλα και πιο νωρις να στα παρει τα μωρακια μια χαρα θα ειναι απο βαρος ετσι οπως πας..37 Ουαου!!

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Ναι ελπίζω να τα δούμε όλα αύριο και να είναι καλά.. Έχουμε τον τράχηλο μην έχουμε και άλλο θέμα τώρα..

Ο γλυκούλης κάνει υπομονή που η μαμά του δεν μπορεί να παίξει πια μαζί του😊 Είναι πειθαρχημένο παιδάκι εεε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...