Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διδυμομανούλες 2021

annie!

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Εμενα μου το είχε πει ξεκάθαρα ο γιατρός αν δεν κάνουμε περιδεση γεννάς σε 20 μέρες το πολύ! Μας έσωσε η περιδεση δεν το συζητώ!! Ναι 34η (33+2) λίγο έμεινε.

Ooo πάρα πολύ λίγο ναι! Τα μωράκια έχουν μεγαλώσει? Πότε θα βγάλετε το ράμμα ξέρεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 2.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

@Magaiver εμένα μετά την περιδεση σταμάτησε να κλωτσάει εκεί. Βέβαια ίσως να μην το αισθάνομαι τόσο πολύ γιατί αυξήθηκε το μήκος του τραχήλου με την επέμβαση. Είχα πάει με λιγότερο από 15 χιλιοστά κ χοάνη κ έχω πλέον σταθερό τραχηλο στα 24. 

@Sweetie79 υπέροχα νέα κοριτσάκι μου!! Έτσι θα τα βγάλουμε όλες τα Χριστούγεννα!! Με το νέο έτος δέχομαι γέννες να ξέρετε όλες σας!! Ακούς φίλη μου @melodyy;; 

Χαχαχαχα έτσι έτσι.... Κ εγώ αρνούμαι!!!! Το ελάχιστο που δέχομαι είναι οριακά πριν αλλάξει ο χρόνος.. Χάχαχαχα 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Ooo πάρα πολύ λίγο ναι! Τα μωράκια έχουν μεγαλώσει? Πότε θα βγάλετε το ράμμα ξέρεις?

Πριν 2 βδομάδες που τα είδαμε ήταν 1600 η μικρή κ 1750 ο μικρός. Τώρα έχουμε ραντεβού τη Δευτέρα και θα δούμε ποσο πήγαν. Σχετικά με το ράμμα δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Ούτως ή άλλως δε με απασχολεί με καισαρική θα πάμε, με το μυαλό μου υποθέτω πως θα το βγάλει με την εγχείρηση. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πριν 2 βδομάδες που τα είδαμε ήταν 1600 η μικρή κ 1750 ο μικρός. Τώρα έχουμε ραντεβού τη Δευτέρα και θα δούμε ποσο πήγαν. Σχετικά με το ράμμα δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Ούτως ή άλλως δε με απασχολεί με καισαρική θα πάμε, με το μυαλό μου υποθέτω πως θα το βγάλει με την εγχείρηση. 

Τώρα θα είναι γύρω στα 2200 και 2400!!!αντε τα μικρουτσικα μεγαλώνουν τώρα τοοοοοοοσο γρήγορα! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η melodyy είπε:

Τώρα θα είναι γύρω στα 2200 και 2400!!!αντε τα μικρουτσικα μεγαλώνουν τώρα τοοοοοοοσο γρήγορα! 

Τοσο πολλα κιλα ;;;λες;;;; Και εγω δευτερα παω για ντοπλερ επιτελους( 30+4) εχω να τα δω 1 μηνα!!τοτε ημουν 26+3 και ηταν 950 και 910..

στις On 18/12/2020 at 6:55 ΜΜ, ο/η Antelope είπε:

Ειπε οτι τα πάντα είναι πιθανά και να μείνω ξάπλα για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Αυτο που εκανα ούτως ή άλλως. Επίσης να κάνω τις ενέσεις για να είμαστε καλυμμένοι αν σπάσουν τα νερά. Ουτε για εξετάσεις να μην βγω. Επόμενο ραντεβου με το νεο ετος για ντοπλερ που θα ειμαι 30 εβδομάδες. Ιδανικά θελει να κλείσω τιςτιολ

Όλα καλά να σου πάνε κορίτσι μου  .. 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Evi 89 είπε:

Κορίτσια εσείς που κοντεύετε να γεννήσετε δεν έχετε άγχος για την γέννα; Για την καισαρική;

Εγω σε ολη την εγκυμοσυνη δεν ειχα και ουτε εχω κανενα αγχος και σε αυτο μονο τρεμω...  βασικα φρικαρω μονο στην ιδεα της τομής..αλλα τι να κανω..και σκεφτομαι το μετα , δε θελω να ποναω..

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nefeliap είπε:

Εγω σε ολη την εγκυμοσυνη δεν ειχα και ουτε εχω κανενα αγχος και σε αυτο μονο τρεμω...  βασικα φρικαρω μονο στην ιδεα της τομής..αλλα τι να κανω..και σκεφτομαι το μετα , δε θελω να ποναω..

Χαχα κατάλαβα! Σε ιδιωτικό ή δημόσιο; Ναι και το μετά ζόρικο όντως.. ελπιζω να μας παρηγορήσει η χαρά... 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Evi 89 είπε:

Χαχα κατάλαβα! Σε ιδιωτικό ή δημόσιο; Ναι και το μετά ζόρικο όντως.. ελπιζω να μας παρηγορήσει η χαρά... 

Στο μητερα θα παω..χαρά οκ σιγουρα :-) αλλα θα θελουμε και αρκετη βοηθεια..

στις πριν 8 ώρες, ο/η Evi 89 είπε:

Κορίτσια εσείς που κοντεύετε να γεννήσετε δεν έχετε άγχος για την γέννα; Για την καισαρική;

Για την καισαρική καθόλου να σου πω την αλήθεια, για το μετά αγχώνομαι. Για όταν πάμε σπίτι με 2 παιδιά.. 

@Antelopeκοριτσάκι μου πως είσαι; διάβασα τα νέα σου... :( εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου να είσαι μανούλα Φεβρουαρίου! Κ να μείνουν αρκετά ακόμα στην κοιλίτσα τα μωρά σου. Πότε θα ξαναπας γιατρό τωρα; 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Τοσο πολλα κιλα ;;;λες;;;; Και εγω δευτερα παω για ντοπλερ επιτελους( 30+4) εχω να τα δω 1 μηνα!!τοτε ημουν 26+3 και ηταν 950 και 910..

Ε μπορεί να είναι 100γρ κάτω.. Αλλά γενικά ναι παίρνουν πάνω κάτω 200γρ τη βδομάδα πλεον! 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Στο μητερα θα παω..χαρά οκ σιγουρα :-) αλλα θα θελουμε και αρκετη βοηθεια..

Άντε με το καλό να έρθουνε.. εμ θα θέλουμε.. εχεις εσυ βοήθεια;;

στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Για την καισαρική καθόλου να σου πω την αλήθεια, για το μετά αγχώνομαι. Για όταν πάμε σπίτι με 2 παιδιά.. 

Μπράβο! Τουλάχιστον δεν σε αγχώνουν και τα δυο! Το ενα μονο! 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Evi 89 είπε:

Άντε με το καλό να έρθουνε.. εμ θα θέλουμε.. εχεις εσυ βοήθεια;;

Δεν εχω :-( θα παρω μια βρεφοκόμο ..ψαχνω σε διαφορα γκρουπ κ στο νανουκα

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Δεν εχω :-( θα παρω μια βρεφοκόμο ..ψαχνω σε διαφορα γκρουπ κ στο νανουκα

Η οποία πόσες ώρες θα σε βοηθάει; Σου μαθαίνει και πράγματα; Δεν το εχω ξανακούσει αυτό το κονσεπτ

στις πριν 13 ώρες, ο/η Evi 89 είπε:

Και εγώ έχω άγχος για την καισαρική.. Γιατί ξέρω από φίλη μου ότι ήταν πολύ δύσκολο το χειρουργείο της με καισαρική σε δίδυμα. Έχασε πολύ αίμα, ο αιματοκρίτης έπεσε στο 29 και χρειάστηκε μετάγγιση αίματος.. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε? Πρέπει να βγουν δυο μωρά από εκεί μέσα και εάν δεν έχουν πάρει θέση πχ όπως της @Antelope για να γεννηθούν φυσιολογικά.. Τι μπορεί να γίνει?

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Και εγώ έχω άγχος για την καισαρική.. Γιατί ξέρω από φίλη μου ότι ήταν πολύ δύσκολο το χειρουργείο της με καισαρική σε δίδυμα. Έχασε πολύ αίμα, ο αιματοκρίτης έπεσε στο 29 και χρειάστηκε μετάγγιση αίματος.. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε? Πρέπει να βγουν δυο μωρά από εκεί μέσα και εάν δεν έχουν πάρει θέση πχ όπως της @Antelope για να γεννηθούν φυσιολογικά.. Τι μπορεί να γίνει?

Ούτε κ μένα έχουν πάρει θέση όποτε κ από εκεί θα κλείδωνε η καισαρική, αλλά να σου πω περισσότερο φοβάμαι το φυσιολογικό τοκετό στα δίδυμα παρα την καισαρική. Είναι ρίσκο για το 2ο μωρό. Εκεί μπορεί να δημιουργηθούν πολλές επιπλοκές. Ελλάδα τουλάχιστον οι 9 στις 10 με δίδυμα γεννάνε με καισαρική. Ελάχιστοι γιατροί ρισκάρουν τον φυσιολογικό 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Α τι ωραία σενάρια! Αλλά τελικά πηγαν όλα καλα στην φίλη σου;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ούτε κ μένα έχουν πάρει θέση όποτε κ από εκεί θα κλείδωνε η καισαρική, αλλά να σου πω περισσότερο φοβάμαι το φυσιολογικό τοκετό στα δίδυμα παρα την καισαρική. Είναι ρίσκο για το 2ο μωρό. Εκεί μπορεί να δημιουργηθούν πολλές επιπλοκές. Ελλάδα τουλάχιστον οι 9 στις 10 με δίδυμα γεννάνε με καισαρική. Ελάχιστοι γιατροί ρισκάρουν τον φυσιολογικό 

Φυσιολογικό δεν το συζητάνε καν εδώ οι περισσοτεροι ναι.. οπότε ειναι σαν να μην έχουμε άλλη επιλογή. Οχι οτι κ γω θα ηθελα φυσιολογικό. Αλλά αν κάποια ήθελε; Δεν ξέρω

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Evi 89 είπε:

Φυσιολογικό δεν το συζητάνε καν εδώ οι περισσοτεροι ναι.. οπότε ειναι σαν να μην έχουμε άλλη επιλογή. Οχι οτι κ γω θα ηθελα φυσιολογικό. Αλλά αν κάποια ήθελε; Δεν ξέρω

Υπάρχουν γιατροί που πηγαίνουν φυσιολογικά αλλά θέλει ψάξιμο. Αν κάποια έχει καημό να γεννήσει φυσιολογικά θα βρει.. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Evi 89 είπε:

Α τι ωραία σενάρια! Αλλά τελικά πηγαν όλα καλα στην φίλη σου;

Ναι της βάλανε αίμα και συνήλθε.. Ολα μια χαρά πηγαν! Απλά μετά νομίζω έχεις τόσο εξαντληση που ακόμα και να βγάλεις γάλα με το θηλαστρο είναι δύσκολο..

στις πριν 14 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Υπάρχουν γιατροί που πηγαίνουν φυσιολογικά αλλά θέλει ψάξιμο. Αν κάποια έχει καημό να γεννήσει φυσιολογικά θα βρει.. 

Εδώ που είμαι εγω δεν υπάρχει τέτοιο!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Ναι της βάλανε αίμα και συνήλθε.. Ολα μια χαρά πηγαν! Απλά μετά νομίζω έχεις τόσο εξαντληση που ακόμα και να βγάλεις γάλα με το θηλαστρο είναι δύσκολο..

Ουφ! Πω πω! Τι περναμε μωρε κ μεις με τα δίδυμα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...